- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.141
kıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
aslında şart değil yani eskiden olmadığını düşünürsen ... ama hepsi bi takım ya insan hevesleniyo ama istersen almayabilirsin
Canım inan o kadar sevindim ki anlatamam inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız. Mart ayında da hep beraber anne oluruz. Doktorunda memnun olmana da sevindim sanırım şu Bahardaki adama gittin. Öptüm seni ve kızını.
Günaydın dünaynın en güzel anneleri ve bebişleri Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.
Kızlar biz 16 haftalık olduk geçen perşembe gittim doktora ayrıntılı ultrason için bişi demedi çarşamba 3 lü test sonuçları var o zaman mı söyleyecek acaba :44: Birde aklımı kurcalayan bir soru var ben hamileliğimin ilk zamanları yani hamile olduğumu öğrenmeden önce x ray cihazı cihazından çok geçtim yabancı olduğum için çalışma izni alıyordum emniyete giderken hep cihazdan geçtim şimdi aklıma takılıyor bi zarar vermemişdir dimi bebeğime
sağol teyzesi inşallah hep böle güzel geçer baharın içindeki jinemed dr gittim seninkide erkekmiş hayırlısı olsun sen hangi dr gidiyosun
evet canım hamileyimm nickli arkadaşın önerdiği dr gittim keşke daha önce gitseymişim o dr kardeşimde duymuş bana hep sölüyodu çok ilgili ve bilgili inşallah hep öle gider bana daha önce iki kere kıza benzetmişlerdi drlar bugünde kesinleşti inşallah sağlıklı olsunda ama ben alışamadım kız bebeğe önceki rahmetli olan erkekti şimdi kısmetse prenses olacak seninkinide merak ettim şimdi güzel haberlerini bekliyoruz
çok zararlı değilmiş ben internetten bakmıştım ama geçmiyorm bende çok keyifli oluyo hamileliğin nazlı günleri
kıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzel cinsiyeti de öğrenmiş hayırlı olsun inş. kalan 5 ayıda sorunsuzca atlarız hep birlikte
ya bayanlar ayıp oluor bence biraz burada olanları n hepsi hamile gidip alamayanlar var dağ başında i köydeyim yarım saat uzaklıkta araba ile hstane bakkal market siz böyle diyorsunuz ama aşerebilecekleri de düşünün biraz anlayış herkesin bebeği kendine değerli sonuçta kapatın yemek konusunu
amannn prensesinuykusu yinemi göstermedi bebişin sana cinsiyetini,yoksa yazardın şimdi bakındım yoksun
Çitlenbikçim ve bütün annişler günaydınlar.
Dün akşam 8 de gittik doktora nöbetçi olduğu için çok yoğundu oradan oraya koşturup duruyordu kadıncağız.İlk başta yine göstermedi bizimki 4'lü test için kan verdim geldim sonra başka ultrason cihazına gittik onda baktı kıza benziyor yanılırsak da insanlık hali deriz dedi:)Nasıl alışveriş yapayım ben şimdiiii:)İçime kurt düşürdü çok da yoğun olunca kırk saat de inceleyemedi.Buraya kadar herşey normal.Ben çok sevindim zaten kız istiyordum şimdiden pembe şapkamız ve kırmızı ayakkabılarımız bile var dayanamayıp almıştım öncesinde ama eşimin surat bir düştü anlatamam size.
Erkek istiyordu biliyorum çünkü onların soyadı devam ettirecek kimse yok sülalede tek erkek o ama insan biraz gülümser yani.Ben de herkese tel açtım onun da bozulduğunu herkese söyledim neymiş rencide etmişim onu.Gece küstüm hala konuşmuyorum.İnsanlar birbirine sarılır da sevinir ben akşam çok sevinmemem rağmen onun yüzünden bi posta ağladım.Dedim hepsini anlatıcam prensese sevmesin seni!!!Hı dedim ayrıca ikinci bebek erkek olabilir diye düşünüyorsan kız doğuyor içime şimdiden git başkasını bul sen!!!!!!!!
Öyle işte...
ayyy üzüldüm valla şimdi hadi kayınvalideleri kayınpederleri az çok anlamaya çalışıyoruz neden bu denli erkek istediklerini fakat yeni baba olacak kişininde ilk bebeğinde şimdiden böyle huysuzlaşmasını hiç anlamıyorum ikinci bebeği erkek olacak belkide şimdiden bu kadar erken bu tavrı inanki yadırgadım sen üzülme canım ilerde kızına sarılır eşini tek bırakırsınız ceza verirsiniz birlikte oda anlar hatasını... benim her zaman dediğim tek şey istediğiniz anda bebeğinize kavuştunuz hadi hiç olmasaydıı o zamanda cinsiyet konusunda tavır yapabileceklermiydi acaba bu erkekler yoksa kız erkek farketmez olduya bebeğimiz diye sevineceklermiydi ????????
O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki inanın tanıyamamışım ya o kadar çok içim acıyor ki,umarım yanlış değildir değişmez değişse bile söylemicem ona.Şu hormonlar yüzünden zaten iyice ağlar oldum çok üzüldüm çok
canım ne diyeceğimi bilemiyorum, başın sağolsun..Rabbim başka acı göstermesinhanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam
eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez
oooohhh ohhh şükürler olsun.. canıım çoook çok sevindim. hadi gözün aydınkıslar biz geldik bebişim çok iyiALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?