2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar biz geldik bebişim çok iyi ALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi

Canım inan o kadar sevindim ki anlatamam inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız. Mart ayında da hep beraber anne oluruz. Doktorunda memnun olmana da sevindim sanırım şu Bahardaki adama gittin. Öptüm seni ve kızını.

sağol teyzesi inşallah hep böle güzel geçer baharın içindeki jinemed dr gittim seninkide erkekmiş hayırlısı olsun sen hangi dr gidiyosun

çok zararlı değilmiş ben internetten bakmıştım ama geçmiyorm bende çok keyifli oluyo hamileliğin nazlı günleri

sağol teyzesi inşallah hep böle güzel geçer baharın içindeki jinemed dr gittim seninkide erkekmiş hayırlısı olsun sen hangi dr gidiyosun

Sağol canım ben yazmıştım okumuşsundur Bahara gideceğimi. Nagihan Hanım'ı düşünüyordum randevu alamadım ona. Taaaa 15 Kasım'a randevu verdiler ben de başka doktor istedim çok yoğun doktor da iyi değil. Ayşe Erol diye bir doktora gittim geçen hafta hoşuma gitti ilgili bir doktor daha önce ona gitmememe rağmen çok yakın davrandı. Cuma günü üçlü test için çağırdı bir kere daha gideyim kesin kararımı vereceğim.

bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ne güzel cinsiyeti de öğrenmiş hayırlı olsun inş. kalan 5 ayıda sorunsuzca atlarız hep birlikte

kıslar biz geldik bebişim çok iyi ALLAH,A şükürler olsun inşallah hep böle gider dr da çok ilgili nihayet cinsiyeti öğrenebildik polyannacım listeye eklermisin benim minik prensesimi

canım benim acaip sevindim bende bursadaydım hafta sonu çok kötü hasta oldum geçmişi okuyacaktım gücüm yoktu sana bakındım bu gün gittin mi diye merak ediyorum hangisine gittin dediğim dr a mı önemli değil gerçi bebeğin iyiymiş ya senden mutlusu yoktur bende antibiyotik kullanıyorum ve içim hiç rahat değil inşallah bebeğim sağlıkla bunu da atlatıcak minik kızımı çok seviyorum

berkerdem dedim ya seni merak ettim gecmişe bakıp ilerisini okumadan yazmısım cok sevindim dr u sevmene ben cok sevmiştim bursa da olsam giderdim bak sana vesile olcakmıs Allah ım bebeinle sana uzun ömürler versin

canım burda yiyeceklerden bahsettik aslında ilk defa yazdım böyle şeyler ve bir daha yazmıyacağım zaten
hakkını helal et seninde canın çekmiştir illa

günaydın kızlarr nasılız bakalım bugünn????

biz yarın detaylı ultrasyon çektirmeye gidecegiz onun heyecanı şimdiden sardı beni inş. bebişlerimin herşeyi iyidir bir problem sorun yokturrr.......dualarınıza ihtiyacım varrrr kızlarrr

canım benimm gözün aydınn prensesin geliyomuşş ne mutlu sana kız annesi olacaksınn hadi bakalım pembeler diyarına hoşgeldin sendeee

amannn prensesinuykusu yinemi göstermedi bebişin sana cinsiyetini,yoksa yazardın şimdi bakındım yoksun

Çitlenbikçim ve bütün annişler günaydınlar.
Dün akşam 8 de gittik doktora nöbetçi olduğu için çok yoğundu oradan oraya koşturup duruyordu kadıncağız.İlk başta yine göstermedi bizimki 4'lü test için kan verdim geldim sonra başka ultrason cihazına gittik onda baktı kıza benziyor yanılırsak da insanlık hali deriz dedi:)Nasıl alışveriş yapayım ben şimdiiii:)İçime kurt düşürdü çok da yoğun olunca kırk saat de inceleyemedi.Buraya kadar herşey normal.Ben çok sevindim zaten kız istiyordum şimdiden pembe şapkamız ve kırmızı ayakkabılarımız bile var dayanamayıp almıştım öncesinde ama eşimin surat bir düştü anlatamam size.
Erkek istiyordu biliyorum çünkü onların soyadı devam ettirecek kimse yok sülalede tek erkek o ama insan biraz gülümser yani.Ben de herkese tel açtım onun da bozulduğunu herkese söyledim neymiş rencide etmişim onu.Gece küstüm hala konuşmuyorum.İnsanlar birbirine sarılır da sevinir ben akşam çok sevinmemem rağmen onun yüzünden bi posta ağladım.Dedim hepsini anlatıcam prensese sevmesin seni!!!Hı dedim ayrıca ikinci bebek erkek olabilir diye düşünüyorsan kız doğuyor içime şimdiden git başkasını bul sen!!!!!!!!
Öyle işte...

ayyy üzüldüm valla şimdi hadi kayınvalideleri kayınpederleri az çok anlamaya çalışıyoruz neden bu denli erkek istediklerini fakat yeni baba olacak kişininde ilk bebeğinde şimdiden böyle huysuzlaşmasını hiç anlamıyorum ikinci bebeği erkek olacak belkide şimdiden bu kadar erken bu tavrı inanki yadırgadım sen üzülme canım ilerde kızına sarılır eşini tek bırakırsınız ceza verirsiniz birlikte oda anlar hatasını... benim her zaman dediğim tek şey istediğiniz anda bebeğinize kavuştunuz hadi hiç olmasaydıı o zamanda cinsiyet konusunda tavır yapabileceklermiydi acaba bu erkekler yoksa kız erkek farketmez olduya bebeğimiz diye sevineceklermiydi ????????

O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki inanın tanıyamamışım ya o kadar çok içim acıyor ki,umarım yanlış değildir değişmez değişse bile söylemicem ona.Şu hormonlar yüzünden zaten iyice ağlar oldum çok üzüldüm çok

canım annemin bir sözü vardır 50 yıldır ben babanızı tanıyamadım ki siz iki günlük evlisiniz nasıl tanıyasınız der hep doğru diyor valla bu erkekleri anlamak tanımak çok zor... sen hiç üzme kendini kız çocukları sevdirirler kendilerini ilerde göreceksin kızımda kızım diye etrafında pervane olacak ama ilk günler biraz surat asacak sanırım eşinnn sağlıklı sıhhatli doğsunda inan herşey gelir geçer canım sen şimdi bebeğinide kendinide üzme emii

canım ne diyeceğimi bilemiyorum, başın sağolsun..Rabbim başka acı göstermesin

ne kadar pişkin insanlarmış yaaaa... ayrıca kaynınında nasıl olsa kira yok diye jip alması da ayrı bi pişkinlik
oooohhh ohhh şükürler olsun.. canıım çoook çok sevindim. hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…