- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.261
bende dokunmadan duramam eşime..kolum bacağım biyerim mutlaka deyecek..sadece yatakta diil herzaman..yemek yerken ayağına basarım mesela:) başka kimseye diil ama sadece onaa dokunmam lazımm:)
çok güzel bi konu bende eşimle bunu konuştum sünneti ne zaman yapmalı ya çok küçükken yada 7 yaşından sonra diyo pedagoglar ama bilemiyorum düğün yapmıcakmıyız oğlumuza küçükken yapamayıs ki ama hızlı iyileşecek doktor amcalardan korkmıcak hatırlamıcak hepsini düşünüyorum
Dualarını üzerimizden eksik etmeyen herkese çoook teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Görüşme bitmiş. görüşmeyi şirket adına bi ajans yapmış, eşiminde şuan 2 tane o şirkette çalışan referansı var. 2-3 görüşme daha yapılacakmış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Dualarını üzerimizden eksik etmeyen herkese çoook teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Görüşme bitmiş. görüşmeyi şirket adına bi ajans yapmış, eşiminde şuan 2 tane o şirkette çalışan referansı var. 2-3 görüşme daha yapılacakmış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
Çitlenbikçim ve bütün annişler günaydınlar.
Dün akşam 8 de gittik doktora nöbetçi olduğu için çok yoğundu oradan oraya koşturup duruyordu kadıncağız.İlk başta yine göstermedi bizimki 4'lü test için kan verdim geldim sonra başka ultrason cihazına gittik onda baktı kıza benziyor yanılırsak da insanlık hali deriz dedi:)Nasıl alışveriş yapayım ben şimdiiii:)İçime kurt düşürdü çok da yoğun olunca kırk saat de inceleyemedi.Buraya kadar herşey normal.Ben çok sevindim zaten kız istiyordum şimdiden pembe şapkamız ve kırmızı ayakkabılarımız bile var dayanamayıp almıştım öncesinde ama eşimin surat bir düştü anlatamam size.
Erkek istiyordu biliyorum çünkü onların soyadı devam ettirecek kimse yok sülalede tek erkek o ama insan biraz gülümser yani.Ben de herkese tel açtım onun da bozulduğunu herkese söyledim neymiş rencide etmişim onu.Gece küstüm hala konuşmuyorum.İnsanlar birbirine sarılır da sevinir ben akşam çok sevinmemem rağmen onun yüzünden bi posta ağladım.Dedim hepsini anlatıcam prensese sevmesin seni!!!Hı dedim ayrıca ikinci bebek erkek olabilir diye düşünüyorsan kız doğuyor içime şimdiden git başkasını bul sen!!!!!!!!
Öyle işte...
hepinize günaydın arkadaşlar...
şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
SİZLERDEN DUA İSTİYORUM NE OLUR ARKADAŞLAR..
hayırdır inş. günler geçtikçe rüyalar sıklaşacak galiba bende rüya gördüm ama çok garip komik bişey ayrıntılı usg ye girdim sonra 3 - 4 yaşlarında eşime benzeyen bi çocuk gördüm bizim oğlumuzmuş bende hep oğlumun babasına benzemesini istiyorum ne güzel dualarım kabul olmuş diyorum hayırdır inş.
seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))
canım burda yiyeceklerden bahsettik aslında ilk defa yazdım böyle şeyler ve bir daha yazmıyacağım zaten
hakkını helal et seninde canın çekmiştir illa
ben de Bella B aldım kokusu çok güzel haikaten. vazelin gib olduğundan sürmesi yayması zor gibi sanki. bi de sebamed ya da musadela denemeyi düşünüyorum.Merhaba,
Benim doktorum Bella B ürünlerinden çatlaklar oluşmasın diye krem verdi. vazelin seklinde, kokusuda çok guzel ben hergun kullanıyorum.. bazen badem yagıda sürüyorum..
yapı ile de alakalı bi durum bu esmerlerde daha az oluyormuş.. yuz içinde (hamilelik lekesi oluşmasın diye ) alkolsuz ürünler olur dedi.. bende yves laurenttin ürünleri kullanıyorumm çok memnunum..
hepimize guzel hayırlı hamilelikler şimdiden..
ilahiiii... çok güldüm bravo eşine...ayyy sen benim rüyamı bilsen öle tuhafki rüyamda eşimle bi kaza yapıyoruz hamileymişim komaya giriyoruz ama ailemiz fişimizi cektirmiyo bebişim büyüyo doğum zamanı geliyo alıyolar içimden bi kızım doğmuş ama biz hala komadayız veee tam 18 yıl komada kalıyoruz tabii yavrumuz bizi biliyo hep gelio yanımıza sonra kızımız hastanede bizim odada nişanlanıyo gelip ellerimiz öpüyo orda uyanıyoruz ayy tam burda gercekten uyandım bi agladım bi agladım gece gece eşime anlattım "bi tarafın acık kalmış dicem ama bu sadece tek bi tarafın acık kalmasıyla görülebilecek bi rüya diil seni kundak yapalım." dedi bana duygusuz öküz:))
cnmmm bunun fiyatı ne kadar ben bulamadım
)
Allah sabır versin sana canım. Sen dua et tapusunu vermesinler, bizde de oldu böyle ayrımlar insan çok üzülüyor benim kocam evlat değil mi diye ama kendi ailen olmayınca hiçbir şey yapamıyorsun. Her sıkıntının bir mükafatı vardır, Allah gönlünüze göre versin inşallah.
hepinize günaydın arkadaşlar...
şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
SİZLERDEN DUA İSTİYORUM NE OLUR ARKADAŞLAR..
çin takvimine bakıp doğru çıkan varm ı aranızdaa:)) benimki doğru çıktı ama tesadüf mü yoksa ciddi mi anlayamadım:)
merhabaAllah kısmet ederse 2012 mart başı beklenen doğum tarihim. çok bekledikten sonra iki kız bebeğim olucak inş. :) hepimize sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olsun
senin için dememiştim hayatım bi esmer bayan var fotosu falanda koymuş ona bahsettim aslında bide gerine gerine söylemek bence biraz bencllik oluyor önemli diil helal olsun sana tabiki ama o yazan arkadaşlar hiç hoşuma gitmedi o üslup sadece gerek yok bilmişliğe herkesin bebeği kendine özeldir sonuçta onların çeksede alamasalar bende üzülürdüm inan ama öyle bir konuşmuşlarki sanki dünyada tek hamile kendileri sana deildi lafım yani tatlım
tamam canım :))) kendine ve bebeğine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?