2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende dokunmadan duramam eşime..kolum bacağım biyerim mutlaka deyecek..sadece yatakta diil herzaman..yemek yerken ayağına basarım mesela:) başka kimseye diil ama sadece onaa dokunmam lazımm:)

Yok annemmmm ben sıkıntılı ınsanım benı sevmek ıcın benım keyfım yerınde olck cok zor ınsnım aslında benı nasıl sevıolr bazn anlamıorum:)))) sevmem oyle dıp dıbe ıste ıkı tarftn bırı oyle oluo bzdede esım oyle. Çaktrmıorum ama boyle sevılmek cok guzel bısey zorumdan kaprıs edıorum ıste

bende hemen doğunca hastanede yaptırmak istiyorum hayırlısıyla daha çabuk iileşio bide çok acı çekmiolar gerçi ben hayatta kıyamam ona eşime diorum sen hallet getirr uyyy içim şimdiden acıoo

ben yaptırıcam kısmetse..oğluma bidaha pipini kesicekler demesinler..korkmasın benim minik kuşum..zaten göbek bağı için bakım yapıcaz pipisinede yaparız..iyileşir çabucak

canım inş. güzel haberlerle gelir eşinnn hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım

inşallah en kısa zamanda olur ve hayırlısıyla olur..işsizlik zor bilirim..bizde ilk evlendiğimizde eşimde bende işsiz kalmıştık bianda..çok zor günlerdi..Allah yardımcınız olsun..

ankarada gök delindi sanki... çok fena yağmur ve dolu yağıyor.. tv kanalları gitti( pc yi de kapatoryorum. byyyeee

canım bizim oralarda bi laf vardır düşüğün yada ölü bebeğin cok afedersin kıçı içerde olur derler yani pesinde hemen bi bebiş daha vardır hem de sağlıklı sıhhatlı bi bebek ben de düşük yaptım küçüktü benimki hamila oldugumu öğrendiğim an bebeğin düşmüş bi bebek oldugunu öğrendim yıkıldım tabii seninki daha zor Allahım sabır versin kendini cok üzme nolursun Allahım bidaha verir sen dua et benim de dualarım seninle Rabbim kucagını tez zamanda doldursun insallahhh...

sanırım link tam gelmemiş bebiş arabasının tekrar yazdım ilgilenlere ....

baby2go

cnmmm bunun fiyatı ne kadar ben bulamadım

canımmm sakın üzülme bitanem bebek doğunca eşin de o güzelliğe aşık olup kucağına almak koklamak sevmek isteyince kütür kütür başına kakabileceğin bi koz var elinde bak o beebiş doğsun diyecekki ikinci de kız olsun hele bide o kız dillensin konuşmaya başlasın baba işten gelince babacımmm diye atlasın kucağına bak nasıl pişman oluyo sakın üzülme sen tadını cıkar sevincinin kuzum:)

Allah gönlünüze göre hakkınızda hayırlı olanı versin insallah tatlımm

ayyy sen benim rüyamı bilsen öle tuhafki rüyamda eşimle bi kaza yapıyoruz hamileymişim komaya giriyoruz ama ailemiz fişimizi cektirmiyo bebişim büyüyo doğum zamanı geliyo alıyolar içimden bi kızım doğmuş ama biz hala komadayız veee tam 18 yıl komada kalıyoruz tabii yavrumuz bizi biliyo hep gelio yanımıza sonra kızımız hastanede bizim odada nişanlanıyo gelip ellerimiz öpüyo orda uyanıyoruz ayy tam burda gercekten uyandım bi agladım bi agladım gece gece eşime anlattım "bi tarafın acık kalmış dicem ama bu sadece tek bi tarafın acık kalmasıyla görülebilecek bi rüya diil seni kundak yapalım." dedi bana duygusuz öküz:))

seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))

ayyy cok güldüm canım yaa cok alemsin hatta bi tarafımız da yırtıldı diyelim mi?:))

canım burda yiyeceklerden bahsettik aslında ilk defa yazdım böyle şeyler ve bir daha yazmıyacağım zaten
hakkını helal et seninde canın çekmiştir illa

senin için dememiştim hayatım bi esmer bayan var fotosu falanda koymuş ona bahsettim aslında bide gerine gerine söylemek bence biraz bencllik oluyor önemli diil helal olsun sana tabiki ama o yazan arkadaşlar hiç hoşuma gitmedi o üslup sadece gerek yok bilmişliğe herkesin bebeği kendine özeldir sonuçta onların çeksede alamasalar bende üzülürdüm inan ama öyle bir konuşmuşlarki sanki dünyada tek hamile kendileri sana deildi lafım yani tatlım

ben de Bella B aldım kokusu çok güzel haikaten. vazelin gib olduğundan sürmesi yayması zor gibi sanki. bi de sebamed ya da musadela denemeyi düşünüyorum.
ilahiiii... çok güldüm bravo eşine...çok espiriliymiş. rüyan da çok etkileyici. kafana mı taktın bi şeyleri acaba?

hayırlısı olur inş. Allah gönlüne göre versin

cnm çok saol evi verse tapuyu da versin benim eşim miras durumunda bişey istemez aman kardeşi ii olsunmuş o ona yetermiş sanki
benle bebeğim fasülyeyiz neyse Allaha havale ettim iyi dilekkerlin için çoksaol arkadaşım

ne kadar pişkin insanlarmış yaaaa... ayrıca kaynınında nasıl olsa kira yok diye jip alması da ayrı bi pişkinlik

napalım cnm beebşim ii olsunda artık ya sabır diyorum :26::26::26::26::26:

oooohhh ohhh şükürler olsun.. canıım çoook çok sevindim. hadi gözün aydın[/QUOTE]

cnm inş.olur Allah çok büyük ben nasıl işe girdim hatırlıyormusun üzülürken napcam diye beebişler kısmetleriyle geliyor

çin takvimine bakıp doğru çıkan varm ı aranızdaa:)) benimki doğru çıktı ama tesadüf mü yoksa ciddi mi anlayamadım:)

+1 eklersem erkek eklemzsem doğru çıkıyor

ilahiiii... çok güldüm bravo eşine...çok espiriliymiş. rüyan da çok etkileyici. kafana mı taktın bi şeyleri acaba?[/QUOTE]

bilmiyorum ki canım yaa kimbilir nasıl bi sacma sapan ruh haliyle yattıysam işte:))

canım ya rüyana bende koptum birden valllahi hiç keyim yoktu bugün ama o halde güldürdün allah da seni güldürsün emi eşinde espiritüelmiş belliki uykulu onu dediyse

merhaba Allah kısmet ederse 2012 mart başı beklenen doğum tarihim. çok bekledikten sonra iki kız bebeğim olucak inş. :) hepimize sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olsun

canım hayırlı olsun benimde ilk başta bebeklerim ikiz di ancak bir tanesi hiç oluşmadı sadece kesesi vardı.hayırlısıyla kucaklarımaza alırız inşallah

tamam canım :))) kendine ve bebeğine iyi bak canım

selam kızlar,

biz dün ayrıntılı ultrasona girdik, nazlı kızım yediğim ve mecburen doktorun yedirmek zorunda kaldığı paket paket çikolatalara rağmen bir gıdım anca hareket ettide doktorumuz ancak inceleyebildi hanımefendiyi :)

herşey gayet sağlıklı ve iyi görünüyordu, ve burnunu babasına benzettik tek istemediğim şey burnunun benzemesiydi, umarım yanılmışızdır :)

ben ise hala iyi değilim, geçen hafta günde 2 kere antibiyotik iğne olmuştum idrar yolu enfeksiyonu için, dün tahlil yaptırdım hiççç etki etmemiş, bugün gitmem gerekiyordu kendi doktuma ama yataktan hiç çıkasım yok, dün çok yorulmuşum yarın gidicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…