2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel mart anneleri.....

rüyalardan bahsedilmiş bnde çok sık rüya görüyorum bu aralar. geçenlerde rüyamda kızım olmuş eşim ona bilezik alıyo ona alırsan banda alcaksın diye kıskanclık yapıyorum.eşime anlatmadım ama şimdiden başlıyosun bebeğimi bnden kıskanmaya dicek diye

bu ara iştahım hiç yok bişi yemek istemiyorum. mide bulantılarım olduğu zaman herşeyi yemek istiyodum. zoraki bişiler yiyorum oda fena yapıyo beni. sizdede böle oluyomu?

bide bnm hamilelik öncesindede ince ince varizlerim vardı bu gnlerde daha bi belirginleşti. dahada kötüleşecek diye korkuyorum. bunun için ne yapmak lazm.

Heh sımdı gerıye donup baktım bana dems esmer resımlı bayan fotosu dıye:))) neyse o arkadasa sunu soylemek ısterımkı ıyı okusun o konuları bız orda yemektn bahsetmedık hastalıktan mevzu acıldı bol bol c vıtamını mandalına ye dendı arkadasa arkds da dedıkı mandalınalrın tadı yok yıemıorum bnde onun ustune dedımkı burda 2 hftadr mandalınalrın tadı var pazrlrda satılanlrın hatta arzu ederse kendısıne gonderebılcgımı bıle soyledım yanı konu konuyu actı oyle bı konsma cıktı ortaya yanls anlasılma oldu ayrıca yıne ılan edım arkadaslr kımın canı ne cekerse elımden ne gelıosa yaparım ben ezelınden berı hıc kıyamazdm hamılelere oyle dusuncesızlıkle suclamıs arkads benı ama bence yanls anlamıs olayı kendısı neysee yınede hamıledr anlamadn canını bısey cktrdıysek kusra bakmasın.

canım gözün aydın iyi çıkmış sonuçların bende yarın gidecegim detaylı ultrasyon için giderken bende bol bol çikolata götüreyim yanımda ne olur ne olmaz değilmi ??? uzunmu sürüyor canım detaylı ultrasyon ???

aslıında maks. 20 dk bitecek birşey doktorun inceleme tarzına ve hızına bağlı, ama bizimkisi 2 seansta gerçekleşti ve sadece ilki 20-25 dk sürdü :)

sırtı bize dönüktü ve doktor yüzü kalbi hiççç biryerini göremedi baya bir uğraştı dönmesi için ama baktıki olmuyor beni dinlenme odasına aldılar koydular 1 paket çikolata kutusunu ve çeşit çeşit şekeri, bende yedim hepsini ortalama 45 dk sonra tekrar aldılar ultrasona ve azıcık dönmüştü kızım :) doktor için yeterliydi allahtan, sadece yüzünün sol kısmını pek göremedi, eliylede yüzünü kapamıştı çünkü :)

bu arada bu ultrasonda kızımız olacağı %100 kesinleşti, %80 ihtimalle demişlerdi daha önce.

Slm... Geçmişe bakamıyorum. Ben geçen hafta kendi doktorum olmayınca başka bir doktora gittim oda bana bir ya sonra detaylı usg için gel dedi. Size şimdi bakılmışsa benim için bir ay geç değil mi?

USG, üçlü ve dörtlü tahlilleri temiz çıkan arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı bizlere inş..

prensesinde hayırlı uğurlu olsun o halde canımmm gözün aydınnn

kızlar demir ilacına başlayan varmı benim midemi çok kötü yaptı ferro fonal gibi bişeydi ismi dr aradım yaparmış bağırsakta çözülen 1 tane daha varmış tam ismini yazamadım aklınızda olsun diğeri daha az rahatsız ediyomuş diğerini yarın ecz alıcam yazarım ismini haberiniz olsun.

canım ben kullanıyorum ferrum ford bende birşey yapmadı gayet iyyim çok şükür, başka bir ilaç dene sen bari canım

canım ben kullanıyorum ferrum ford bende birşey yapmadı gayet iyyim çok şükür, başka bir ilaç dene sen bari canım

aynen bende ferrum kullanıyorum.ve hiçbir rahatsızlığım yok çok şükür

küçükken kızıma kan damlası olarak ferro sanol verildiğinde kızım çıldırmıştı. içtiği gün sabah ediyorduk. onun üzerine doktor ferrum vermişti. demekki gerçekten rahatsız edici bi tarafı var!!

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bende mart ayında doğum yapıcam.bu baştaki listeyle kim ilgileniyorsa ekleyebilirmi acaba.eğer cinsiyetler değişmesse iki tane ikiz erkek bebeğimiz olcak inşallah.şun 15 haftalığız.tek gebelik yaşayan ve benimle aynı haftada olan arkadaşlara bişey srmak istiyorum.acaba gramları şuan kaç bebeklerinizin.tek gebelikle aramızda fark varmı merak ediyorum açıkcası.

hayırlı uğurlu olsun demekki sizde ikiz annesi olacaksınız ne güzel maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…