- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.281
selam kızlar,
biz dün ayrıntılı ultrasona girdik, nazlı kızım yediğim ve mecburen doktorun yedirmek zorunda kaldığı paket paket çikolatalara rağmen bir gıdım anca hareket ettide doktorumuz ancak inceleyebildi hanımefendiyi :)
herşey gayet sağlıklı ve iyi görünüyordu, ve burnunu babasına benzettiktek istemediğim şey burnunun benzemesiydi, umarım yanılmışızdır :)
ben ise hala iyi değilim, geçen hafta günde 2 kere antibiyotik iğne olmuştum idrar yolu enfeksiyonu için, dün tahlil yaptırdım hiççç etki etmemiş, bugün gitmem gerekiyordu kendi doktuma ama yataktan hiç çıkasım yok, dün çok yorulmuşum yarın gidicem bende.
canım gözün aydın iyi çıkmış sonuçların bende yarın gidecegim detaylı ultrasyon için giderken bende bol bol çikolata götüreyim yanımda ne olur ne olmaz değilmi ??? uzunmu sürüyor canım detaylı ultrasyon ???
aslıında maks. 20 dk bitecek birşey doktorun inceleme tarzına ve hızına bağlı, ama bizimkisi 2 seansta gerçekleşti ve sadece ilki 20-25 dk sürdü :)
sırtı bize dönüktü ve doktor yüzü kalbi hiççç biryerini göremedi baya bir uğraştı dönmesi için ama baktıki olmuyor beni dinlenme odasına aldılar koydular 1 paket çikolata kutusunu ve çeşit çeşit şekeri, bende yedim hepsini ortalama 45 dk sonra tekrar aldılar ultrasona ve azıcık dönmüştü kızım :) doktor için yeterliydi allahtan, sadece yüzünün sol kısmını pek göremedi, eliylede yüzünü kapamıştı çünkü :)
bu arada bu ultrasonda kızımız olacağı %100 kesinleşti, %80 ihtimalle demişlerdi daha önce.
Biraz önce drdan geldim.3'lü testimiz temiz çıktı çok şükür
Biraz önce drdan geldim.3'lü testimiz temiz çıktı çok şükür
kızlar demir ilacına başlayan varmı benim midemi çok kötü yaptı ferro fonal gibi bişeydi ismi dr aradım yaparmış bağırsakta çözülen 1 tane daha varmış tam ismini yazamadım aklınızda olsun diğeri daha az rahatsız ediyomuş diğerini yarın ecz alıcam yazarım ismini haberiniz olsun.
canım ben kullanıyorum ferrum ford bende birşey yapmadı gayet iyyim çok şükür, başka bir ilaç dene sen bari canım
özgeengin senin sonuçlar için, malkoç_ga seninde cinsiyet için gözünüz aydın. :81::81:
özgeengin senin sonuçlar için, malkoç_ga seninde cinsiyet için gözünüz aydın. :81::81:
malkoc_ga cnm seninde gözün aydın
prensesinde hayırlı uğurlu olsun o halde canımmm gözün aydınnn
merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bende mart ayında doğum yapıcam.bu baştaki listeyle kim ilgileniyorsa ekleyebilirmi acaba.eğer cinsiyetler değişmesse iki tane ikiz erkek bebeğimiz olcak inşallah.şun 15 haftalığız.tek gebelik yaşayan ve benimle aynı haftada olan arkadaşlara bişey srmak istiyorum.acaba gramları şuan kaç bebeklerinizin.tek gebelikle aramızda fark varmı merak ediyorum açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?