- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.301
kızlar demir ilacına başlayan varmı benim midemi çok kötü yaptı ferro fonal gibi bişeydi ismi dr aradım yaparmış bağırsakta çözülen 1 tane daha varmış tam ismini yazamadım aklınızda olsun diğeri daha az rahatsız ediyomuş diğerini yarın ecz alıcam yazarım ismini haberiniz olsun.
merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bende mart ayında doğum yapıcam.bu baştaki listeyle kim ilgileniyorsa ekleyebilirmi acaba.eğer cinsiyetler değişmesse iki tane ikiz erkek bebeğimiz olcak inşallah.şun 15 haftalığız.tek gebelik yaşayan ve benimle aynı haftada olan arkadaşlara bişey srmak istiyorum.acaba gramları şuan kaç bebeklerinizin.tek gebelikle aramızda fark varmı merak ediyorum açıkcası.
Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz da havalar soğuk diye kot pantalon giyeyim dedim sıktı biraz mecbur kumaş giydim bol bi tane var ama ince şimdi üşüyorum hamile kıyafeti almanın zamanı gelmiş galiba siz aldınız mı bişiler
Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz da havalar soğuk diye kot pantalon giyeyim dedim sıktı biraz mecbur kumaş giydim bol bi tane var ama ince şimdi üşüyorum hamile kıyafeti almanın zamanı gelmiş galiba siz aldınız mı bişiler
canım bende hep kışın ne giyicez hamilee kıyafetleri kumaş oluyo üşücez diye düşünüyodum lcw den hamile pant aldım kot ama hamiş pant olduğu belli bile değil kesimi falan çok güzel göbüş yerinde kumaşı var o kadr tam istediğim gibi kış için ideal kot almayı düşünürsen tavsiye ederim ist.da şirinevler mağazasında var
ben aldım hamile kot pantolonu bel kısmıı dediğin gibi kumaş üstelik ayarlanabiliyo çok rahat ediyorumm
altta sorun yaşıyorum zaten beli sıkarsa hiç rahat edemiyorum üstte sorun yokk kazaklarım oluyooo
O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki inanın tanıyamamışım ya o kadar çok içim acıyor ki,umarım yanlış değildir değişmez değişse bile söylemicem ona.Şu hormonlar yüzünden zaten iyice ağlar oldum çok üzüldüm çok
cnm ben aldım bir kaç ürün bende kilo almadım ama göbek çıktı
ben geldimmsağlık ocağına gittim bilgilerimi aldılarrr 20. haftada tetenoz aşısı var ayrıca her ayy kontrole çağıracaklarmışş doktoru görmedim hemşire ilgilendii
ordan pazara gittim allahım ya heryer bebek kıyafeti satan satıcı dolu :97: yine dayanamadım vee bildiğim markaları aldımm
malesef resim koyamıyorum ama aldıklarımı yazayım en azındann
martta doğacak hava soğuk olur diye bi takım polar içi pamuklu eşpfman takımı aldım alt üst
2 tane eşofman aldım yine
1 tanede ayaklı tulum aldım. ayaklı yulum toplamda 2 tane olduu başka almayacağım çünküü bebeğin boyunun uzamasına olumsuz etki ediyormuşş diyo doktorlar ayaklı giydirmek istemiyorum
bi tane kalın tek eşofmanaltı aldım
zaten dışarda giyeceği kalın kapşonlu içi pamuklu tulumu vardıı
bi tanede body aldımm
bikaç tanede rengarenk uzun bere aldımm ucu pomponluu
cicilibicili sevimli şeyler alıyorum oğluşuma
ayıcıklı filann
oyuncak bebek gibi olacakkk oğluşumm
seviyorum böyle canlı rengarenk giyinsin ayıcıklı filan upuzun bereler filan bayılıyorummm
ben geldimmsağlık ocağına gittim bilgilerimi aldılarrr 20. haftada tetenoz aşısı var ayrıca her ayy kontrole çağıracaklarmışş doktoru görmedim hemşire ilgilendii
ordan pazara gittim allahım ya heryer bebek kıyafeti satan satıcı dolu :97: yine dayanamadım vee bildiğim markaları aldımm
malesef resim koyamıyorum ama aldıklarımı yazayım en azındann
martta doğacak hava soğuk olur diye bi takım polar içi pamuklu eşpfman takımı aldım alt üst
2 tane eşofman aldım yine
1 tanede ayaklı tulum aldım. ayaklı yulum toplamda 2 tane olduu başka almayacağım çünküü bebeğin boyunun uzamasına olumsuz etki ediyormuşş diyo doktorlar ayaklı giydirmek istemiyorum
bi tane kalın tek eşofmanaltı aldım
zaten dışarda giyeceği kalın kapşonlu içi pamuklu tulumu vardıı
bi tanede body aldımm
bikaç tanede rengarenk uzun bere aldımm ucu pomponluu
cicilibicili sevimli şeyler alıyorum oğluşuma
ayıcıklı filann
oyuncak bebek gibi olacakkk oğluşumm
seviyorum böyle canlı rengarenk giyinsin ayıcıklı filan upuzun bereler filan bayılıyorummm
hayy maşallah nazar değmesiinnniki erkek gelecekkmişş
ben bayılıyorum ikizlere insan hangisini seveceğini şaşırırr
topiş topiş olurlarrr
Cnm ben dışarı çıkınca bebek kıyafetlerine bakmaktan hiç aklıma gelmedi hamile kıyafeti bakmak anca bu sabah jeton düştü pantalon sıkınca
bende seviyorum renkli şeyleri erkek diye hep mavi giydirecek halimiz yok dimi amahatta eşime mavi şeyler almıcam diyorum herşey mavi hiç hoşlanmıyorum arada alırım güzel olanlardan ama herşeyi birbirinden farklı olsun istiyorum
Evet kuzum iki hafta önce forumda ki mağazasında gördüm bende baya hoş sankim göbeğim çıkmayackmış gibi bakıp yerine bıraktım şimdi pişman oldum almağıma çok üşüdüm çünküüü
Güle güle giydir kuzum ben yabancı olduğum için mi çağırmıyorlar beni sağlık ocağından ayrımcılık yapılıyor ama benim de soyum türk nolcakki herkesi arıyorlar beni de arasalar
güzel oluyor da bir o kadar da zor olacak.anneyi baya yıpratan bişey doğduklarında yani.hele de iki erkek.açıkcası şimdiden gözüm korkmuyor değil.umarım çok yaramaz olmazlar. :26:
evet bende mavi çok almadım bi tane varr satıcı soruyo cinsiyeti ne diyo erkek diyorum hemen mavii çıkarıyo yenidoğan olacak filan diyorum hemen ayaklı şeylerr çıkarıyooo
ben ayaklı istemiyorumm renklerdede cıvılcıvıl ayıcıklı filan seviyorum
şimdiye kadar kırmızı beyaz yeşil fıstıkyeşili sarı turuncu kırmızıı aldımmm
bembeyaz kapşonlu kalın bi hırka almıştımm çok tatlıı
erkek diye sadece mavi giyecek değilyaa
mümkün olduğunca mavi almıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?