2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde patalonlar sıkıyodu olanlarda yazlık ince dün dondum Allahtan sabah eşime verdim paçalr için yapılmışta gidim bugün bi tane daha alsam müsriflik olur mu acaba 2 tane de ablam verdi ama biraz ince

İşte hamilelikten sonra ne yapacam diye düşünüyorum çok bişey almam ben herhalde kuzum

kızlar bizim kiracının kızı hamileliğinde düşük bel kot pantolonlarını hep giydi
düşük bel bile olsaa alt kısmı sıkıyo sonuçta bebeğinin ayaklarını o kadar sıkmışkii çocuğun tırnakları etine batmış
sadece dışarda değil evdede oolsaa bol beli sıkmayan rahat şeyler giymeliyizki bebişlerimiz sıkılmasın gelişini olumsuz etkilemesinn

arkadaşlar dualarınız için Allah hepinizden tekrar razı olsun. Eşimi yarın 2.görüşmeye çağırmışlar İnşallah olumlu geçer hayırlısıyla.. Perşembe günü şuan çalıştığı yerden ayrılıyor. Rabbim sen hayırlısını ver YA RABBİM

Son düzenleme:

en son gittiğinde kaçıncı haftandaydın ki emin olamadın canım? 20sinde kaçıncı haftanda olacaksın?

çok sevindim canım gözünüz aydın Rabbim hayırlısını nasip etsin.

çok sevindim canım..inşallah herşey güzel olur..allahtan hayırlısı..

ohhh çok sevindim canım:))ben de geçmişi okumayı şimdi bitirdim.çok şükür herkesin keyfi yerinde
ben de doktordan geldim kızlar ve çok şükür herşey yolunda.iki hafta sonra ayrıntılı ult. için gidicem.ikili testi yaptırmıştım.3 ve 4'e gerek yok dedi doktor.zaten ben de istemiyordum.ikili test çok daha güvenilir.diğerleri boşuna kafa karıştırıp,huzur bozuyor sanki.bizim ufaklık hala cinsiyetini göstermedi.nazlı bir kız mı,inatçı bir erkek mi acaba:))sağlıklı ya,gerisi boş:)))hepinizi öpüyorum.hep güzel haberler alırız inşallah

canım ya rüyana bende koptum birden valllahi hiç keyim yoktu bugün ama o halde güldürdün allah da seni güldürsün emi eşinde espiritüelmiş belliki uykulu onu dediyse

gül canım benim gül ben sana sık sık anlatırım böle cok yasıyoruz biz sağolsun kocacım cok hazırcevap nerden bulup konusuyo bilmiyorum ama gece gece bende baya bi güldüm:)

cnm rüyan ayrı komik ama eşinin cevabı süpermiş çok güldüm yaa

ohh ne güzel güldürmüşüm güzel annişleri:)

canım bilmiyorum ismi doğrumu söylüyorsun ama bende ferro sanol kullanıyorum bende bir yan etki yapmadı. sadece aç karnı kullandığım için kahvaltımı geciktirirsem mide bulantısı yapmaya başlıyor. içtikten sonra çok aç kalmaya gelmiyor...[/B][/QUOTE]

kızlar ben de maltofer fol diye bi ilaç kullanıyorum hem folik asit hem demir içeriyo cok da ii mide bulantısı yada yanma yapmıyo tavsiye ederim doktorunuza bi sorun isterseniz

Sekerım esmer resımlı bayan fotosu benmıyım anlamadım konuyu arkadas bana bısey demek ıstems galıba anladıysan ızah edermısın:)

tatlım nazarboncuğu24 adlı arkadaşın kime dediğini bilmiyorum ama ben sadece orada mandalinadan bahsettiğim için canıının çektiğini düşünerekten hakkını helal etmesini söyledim sonuçta oda hamile ve bende kim ne derse canım çekiyor ama kimden bahsettiğini bilemiyorum canım

mandalina çok faydalı canın çeksin ye bebişine sağlık şifa olsunn

çok sevindim ayırlısı olsun canım

evet canım şimdilerde bol bol almamız gereken bir vitamin hastalıklara karşı

bide ceviz diyeyim onuda canın çeksinnn badem balık bunlar zeka gelişimi için çok faydalıı hergün süt iç
sevmiyosan nesguik yap iç sütü
karnıbahar brokoli hergün salata peynir yumurtaaa yeee
hamurişlerinden uzak durrr bebişe faydası yokk

hugocukk canım hep sevdiğim yiyecekler bunlar benim ben pek ayırt etmem zaten bazı yiyecekler dışında saol canım bilgilerin için

hugocukk canım hep sevdiğim yiyecekler bunlar benim ben pek ayırt etmem zaten bazı yiyecekler dışında saol canım bilgilerin için

ben bu ara en çokk şöyle havuçlu mor lahana turp filan salatasınnı yapıyorum çok seviyorum mevsimlik sebzeleri bolca yiyorum faydalı olsun diye meyveyede çok düşkün oldummm
bazen canım hamurişide çekiyo mesela sabah kahvaltısında poğaça yaptımsa yiyorum ama öyle oluncada insan doyuyo başka bişey canı istemiyo bu seferde bebişe faydalı yiyemedim diye aklıma geliyoo
en son kontrolde oğluşum yatıyodu tembel tembel
ondan önceki kontrolde yatmış ayakları elleri oynayıp duruyodu ama yemiş yemiş göbeği kocaman olmuşş şişmişş
arkadaşım bile dedi kocaman olmuş göbeği dedii

bende özledim bebişimi yaaa((( ilk defa bu kadar uzun zaman oldu görmeyeli
haftaya randevum var tam 1 ay olucak ama ben dayanmıyorum yaaaa
bizimkide 2 ay önce kocaman göbüşü vardı oyyyy annem yerim ben onun göbüşünü her yerini yaa ayy bir çıksada şöyle orasını burasını koklasam koklasam öpsem

evet yaaa bende özlüyorum çokkk

kızlarr bişey sorcamm benm cuma günü 20. haftam doluoo 4 boyutlu ultrasona girebilirmiyim ona göre randevu alcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…