- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.781
Hemen bakıorummm :13:
Yemeği sabah evden çıkmadan yapıyorum genelde (çünkü 9'da çıkıyorum)Annem uzakta,kaynanamda ayda yılda bir yemeğe çağırır.Temizlikde hafta sonu canım kocacımla birlikte yapıyorum.Ütüyü de sağolsun bana yaptırmıyo aşkım Bana yardım etmese herşeye yetişemem valla
bütüngün pc başında çalışınca internetten alışverişin kurdu oldum vallahi:))))
bu siteler iyi oldu.. ben sadece e-bebek i kullandım bir kaç kez.. güvenilirse buralardan da alalım eksikleri.. bi de eksik gecelik var yada pijama.. hastanede giymek için uygun bişey bulursanız haberleşelim
Canım ben sana birkaç site önereyim gecelik,pijama için:
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
www.pijamadunyasi.com.tr
Güzel şeyler var ama işin içine lohusa,hamile diye girince fiyatlar iiki katına çıkıyor
valla ben herşeyi kendim yapıyorum temizlik ütü yemek çamaşır daha bir sürü şey annem izmirde zaten kayınvalidem de çalışıyor hafta sonu oturdum bütün yazlık kışlıkları hallettim battaniyelerimi yorganlarımı dinlenene dinlene yapıyorum ben biraz rahat hamilelik geçiriyorum sadece kendimi iyi hissetmediğim zaman hiçbir şey yapmam diğer türlü iyisem bütün işlerimi kendim hallederim. Pek sevmem zaten başkasına yaptırmayı
cnm fiatını bilmiyorum ben haftaya özelde yaptırıcam 95lira vericem ama 20 haftalığı doldurmuş olacağım ben senin daha erken normal usg yaptır yani kendi doktoruna git tabiiki kafa ve karın bacak ölçüyorlar hem boyunu kilosunu söyler benim doktorum hep söylüyor..kızlar ya ben yarın kontrole gidiorum detaylı usg devlettte aradım yazdırdım ismimi ama ssk yok fiyat kaç alıorlar bilenininz varmı 16. haftamdayım sizce girsemmi normal usg de kafa cevresi kilosu öğrenilmio mu lürfen acil cvppppp
Canım ben sana birkaç site önereyim gecelik,pijama için:
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
www.pijamadunyasi.com.tr
Güzel şeyler var ama işin içine lohusa,hamile diye girince fiyatlar iiki katına çıkıyor
Yemeği sabah evden çıkmadan yapıyorum genelde (çünkü 9'da çıkıyorum)Annem uzakta,kaynanamda ayda yılda bir yemeğe çağırır.Temizlikde hafta sonu canım kocacımla birlikte yapıyorum.Ütüyü de sağolsun bana yaptırmıyo aşkım Bana yardım etmese herşeye yetişemem valla
mide bulantısı hala devam eden arkadaşlar varmı acaba.benim hala devam ediyor.ve beni çok rahatsız ediyor.sabahları kalkınca genelde kusuyorum.ama sonra kendimi tuta tuta akşam ediyorum.niye geçmedi hala anlamadım gitti.
Yeni çalışma sistemim şu haftada bir temizlik, haftada 3 kez yemek (diğer günler annem/annesi yapıp gönderiyolar bir kere de dışarı çıkıyoruz), ama kahvaltı hergünçamaşır ve ütü biraz problemli ilerliyo henüz çözüm bulamadım :) serdiğim çamaşırı toplayamıyorum, toplasam ütüleyemiyorum sallanıyo sürekli çamaşırlar evin içinde
hergün yemek yap sil süpür çamaşır ütü..hele ütü aynen bende ütüler dağ oldu off hiç gözüm almıyo sırtım belim ağrıyo bide boyun fıtığı var bende tam bi işkence
maşallah maşallah nazar değmesin..eşin ne kadar anlayışlıymiş..benimki komada olursam belki yapar.geçen gün nasıl olduysa kahvaltı hazırlamış oda yarım yamalak.elinden iş gelir becerikli bi erkeğe göre ama hayatta kolay kolay elini sürmez..bide ütü yapcak haa dünyanın sonu gelirse belki..ahh ahh şansımız yok bizim..egolar havada uçuşuyo kaynama okuyup duruyorum arkadan nası alıştırmış kötülük etmiş..
kızlar relax mode dan iki üç takımım var evlenirken almıştım fiyatına göre kaliteli tavsiye ederim . fakat bizim kış hamileliği olacak gecelikle usur muyuz mecbur beli lastikli mi olması gerek ? bir de doğuma giderken yada sonrasında fln ne giyilir ben hiç hastanede yatmadim bilemiyorum görmedim de hiç doğum fln ortamı
kızlar relax mode dan iki üç takımım var evlenirken almıştım fiyatına göre kaliteli tavsiye ederim . fakat bizim kış hamileliği olacak gecelikle usur muyuz mecbur beli lastikli mi olması gerek ? bir de doğuma giderken yada sonrasında fln ne giyilir ben hiç hastanede yatmadim bilemiyorum görmedim de hiç doğum fln ortamı
mecburen gecelik lazım cnm kışlık28 kalın kumaşlı olanlardan al ayağına da yün çorap al tamam bir de geceliğin üstüne hırka yada kalın bir sabahlık7 6fln alman yeter cnm zaten üstünü örtüyor03lar gidip gelirken de normal hamileyken ne giydiysen gene onlar giyiliyor cnm doğurunca göbek kayboluyor sanmayın aynen duruyor valla:))kızlar relax mode dan iki üç takımım var evlenirken almıştım fiyatına göre kaliteli tavsiye ederim . fakat bizim kış hamileliği olacak gecelikle usur muyuz mecbur beli lastikli mi olması gerek ? bir de doğuma giderken yada sonrasında fln ne giyilir ben hiç hastanede yatmadim bilemiyorum görmedim de hiç doğum fln ortamı
cnm sen dün doktora gidecektin galiba ne oldu???ben kaçırdım sanırımmhergün yemek yap sil süpür çamaşır ütü..hele ütü aynen bende ütüler dağ oldu off hiç gözüm almıyo sırtım belim ağrıyo bide boyun fıtığı var bende tam bi işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?