2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben herşeyi kendim yapıyorum temizlik ütü yemek çamaşır daha bir sürü şey annem izmirde zaten kayınvalidem de çalışıyor hafta sonu oturdum bütün yazlık kışlıkları hallettim battaniyelerimi yorganlarımı dinlenene dinlene yapıyorum ben biraz rahat hamilelik geçiriyorum sadece kendimi iyi hissetmediğim zaman hiçbir şey yapmam diğer türlü iyisem bütün işlerimi kendim hallederim. Pek sevmem zaten başkasına yaptırmayı

bu siteler iyi oldu.. ben sadece e-bebek i kullandım bir kaç kez.. güvenilirse buralardan da alalım eksikleri.. bi de eksik gecelik var yada pijama.. hastanede giymek için uygun bişey bulursanız haberleşelim

Canım ben sana birkaç site önereyim gecelik,pijama için:
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
www.pijamadunyasi.com.tr

Güzel şeyler var ama işin içine lohusa,hamile diye girince fiyatlar iiki katına çıkıyor

mide bulantısı hala devam eden arkadaşlar varmı acaba.benim hala devam ediyor.ve beni çok rahatsız ediyor.sabahları kalkınca genelde kusuyorum.ama sonra kendimi tuta tuta akşam ediyorum.niye geçmedi hala anlamadım gitti.

Ben biraz zor zamanlar geçirdim ama çok şükür o xamanlar bile yemeği kendim yaptım.Eşim dışında kimse yardım etmesin zaten heleki kaynanam....

cnm fiatını bilmiyorum ben haftaya özelde yaptırıcam 95lira vericem ama 20 haftalığı doldurmuş olacağım ben senin daha erken normal usg yaptır yani kendi doktoruna git tabiiki kafa ve karın bacak ölçüyorlar hem boyunu kilosunu söyler benim doktorum hep söylüyor..

ben ordan alacağım bir tane klasiklerden çok güzel şeyler varr

maşallah maşallah nazar değmesin..eşin ne kadar anlayışlıymiş..benimki komada olursam belki yapar.geçen gün nasıl olduysa kahvaltı hazırlamış oda yarım yamalak.elinden iş gelir becerikli bi erkeğe göre ama hayatta kolay kolay elini sürmez..bide ütü yapcak haa dünyanın sonu gelirse belki..ahh ahh şansımız yok bizim..egolar havada uçuşuyo kaynama okuyup duruyorum arkadan nası alıştırmış kötülük etmiş..

16.17.hafta gibi geçiyo güzelim..oda tam geçmiyo..mesela bu sabah bende vukuatlıyım:)

hergün yemek yap sil süpür çamaşır ütü..hele ütü aynen bende ütüler dağ oldu off hiç gözüm almıyo sırtım belim ağrıyo bide boyun fıtığı var bende tam bi işkence

hergün yemek yap sil süpür çamaşır ütü..hele ütü aynen bende ütüler dağ oldu off hiç gözüm almıyo sırtım belim ağrıyo bide boyun fıtığı var bende tam bi işkence

Boyun fıtığı bende de var.. O yüzden çok da kafa yormuyorum ya ütüye temizliğe napalım canımızdan kıymetli mi

Sağol canım,şanslıyım eşimden yanaAllah razı olsun valla çok anlayışlı.Senin eşinde ilerleyen zamanda daha da ağırlaşcağımız için yardım etmeye başalar,hele bide bebiş doğsun

kızlar relax mode dan iki üç takımım var evlenirken almıştım fiyatına göre kaliteli tavsiye ederim . fakat bizim kış hamileliği olacak gecelikle usur muyuz mecbur beli lastikli mi olması gerek ? bir de doğuma giderken yada sonrasında fln ne giyilir ben hiç hastanede yatmadim bilemiyorum görmedim de hiç doğum fln ortamı

çorap almayı unutmayın yanınıza...doğumdan sonra ayaklar çok üşüyomuş..ısınmıyomuş hiç..

Kış doğumu yapcaz, hava soğuk olcak, beli lastikli giyebilcek miyiz? emzirme için önü düğmeli olcak, sıcak tutcak.... uzay mekiği almak daha kolay bence :18::18:

mecburen gecelik lazım cnm kışlık28 kalın kumaşlı olanlardan al ayağına da yün çorap al tamam bir de geceliğin üstüne hırka yada kalın bir sabahlık7 6fln alman yeter cnm zaten üstünü örtüyor03lar gidip gelirken de normal hamileyken ne giydiysen gene onlar giyiliyor cnm doğurunca göbek kayboluyor sanmayın aynen duruyor valla:))

cnm sen dün doktora gidecektin galiba ne oldu???ben kaçırdım sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…