2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bana da zor geliyor :) martta hastanede. corap alırız yanimizada emzirmek için açılabilen almak şart gibi gecelik alsak ayaklar açık olcak belki şimdi erken ama yavaş yavaş alsak fena olmaz. doğum a çok ama heyecanı sarıyor insanı. doğum yöntemi ni şimdiden doktorla konuşmak için erken mi ? yarın kontrolum var da. normal doğum yapabilir mi fln diye bakiliyormys sanırım ona nasıl bakıyor hekim alttan muayene ile mi ?şimdiden onu bilmesi mümkün mu ? bileniniz var mi bayanlar

streetpit nasıl yani ? son ay ki gibi mi oluyor çok şaşırdım hiç doğum yapmış biri görmedim şaka gibi. senin ilk doğumun sezeryan mi normal miydi ne zaman gobisin küçüldü ?

tatlım sen sanırım çatı muayenesi diyosun onun için çok erken 37 yada 38 haftada alttan bakılıyo eğer darsa sezeryen yapılıyo mesela ben erken doğum yaptım 5 bçk aylıkken normal doğum oldu 5 cm le 808 gr bebeği zor çıkardım ebe bana aşağısı dar dedi eğer zamanında dpğum olsaydı bebek iri olacağı için çok zorlanırdın çok dikişin olurdu dedi şimdi 38 haftalara gelebilirsem çatı muayenesi olcam mutlaka

streetpit nasıl yani ? son ay ki gibi mi oluyor çok şaşırdım hiç doğum yapmış biri görmedim şaka gibi. senin ilk doğumun sezeryan mi normal miydi ne zaman gobisin küçüldü ?

:))) bende cevap vereyim bu soruya:))
sezeryandan sonra yürüyüşe çıktığımda kadının biri DOĞUM NE ZAMAN? diye sormuştu

sen anla yani:)))

çok geçmiş olsun dikkat et kendine öksürük için bal - zencefil - limon karıştırıp yiyebilirsin birde annem bana pekmeze tereyağı eritip 2 sini karıştırıp yedirmişti bronşit olduğumda . Dikkat et kendine

Hani doğumdan sonra göbek kalmıyodu ben öyle duymuştum:18::18:
bünyeye bağlı canım. doğumun ertesi günü dümdüz olacağını filan hiiiiiç düşünme. 40ının çıkması lazım en iyisinden:))

ayy ben bu şeker testinden korkyorum daha doğrusu içebileceğimi hiç zannetmiyorum

bu test gerekli mi?

canım eğer şekerin yüksek çıkarsa sana mecburen diyet veriyorlar. çünkü annedeki şeker bebeğin çok hızlı kilo almasına sebep oluyor, buda çok kilolu bi bebek=sezeryan, veya erken doğum demek

Örnek vereyim sana.. benim eltimin ikinci hamileliğinde şekeri çıktı ve tahmini doğum tarihinden yaklaşık 2 hafta önce sezeryan olduğu halde bebek 3.750 gr doğmuş.

Son düzenleme:

Ayyy bende çabucak düzeliyo sanıyodum.Peki aldığımız kiloya göre de değişir mi acaba?

Ayyy bende çabucak düzeliyo sanıyodum.Peki aldığımız kiloya göre de değişir mi acaba?

bnim abimin eşi 60kgyla doguma girdi, zayıftı zaten sezeryandan sonra 1 ay geçti hala karnı varki eskiden dümdüzdü. hele ilk hafta 7 aylıkgibiydi sonra 5 ay gibi şimdide yumuşak ama toparlar sanıyorum

Canım Allah sana sabır versin bebişini düşün kendini yıpratmamaya çalış. çok zor biliyorum ama umursamadığın zaman onlar umursarlar. biraz da onlar düşünsün üzülsün... aynı evde sorunlu olmak Allah kimseye vermesin seni de kurtarsın inş.

Ben de k.validem ve pederimle evlendiğim günden beri sorunluyum k.pederle çok uzun zamandır konuşmuyorum k.validem sanki o!!! dedem vefat etti başın sağolsun bile demedi gelmedi o kadar yani. çok şükür ki annem babam evi yemesi içmesi ayrı olcak diye şart koşmuşlardı evlenmeden. eşim de iyidir Allah razı olsun o da papaz anne babasıyla zaten. eşler yanımızda olunca yine çekilebilir gibi oluyor nispeten... ne kadar sorunlu varmış :) ben de sadece ben sanıyodum :)

gözün aydın canım ne güzel darısı başımıza

kızlar benımde oğluşum ollucak inşallah 15. haftadayım ınşallah kucagıımıza alırırz bebeklerimizii...

tebrik ederim canım...

doğum günün kutlu olsun canım

Kizlar merhabalar.ben de araniza katilmak istiyorum,cunku benim bebisim de martta geliyo allahin izniyle.bastaki listeye ekleyecek olan var mi? 26 yasindayim 19 haftalik bebisim cok hareketli ve inatci bi bebisim olcak sanirim:)))

hoşgeldin canım...

doğum günün kutlu olsun canım...

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Allah yardımcın olsun canım çalışırken geç haber verip yemeğe gelenler sıkıntı oluyor. hatta ben bunun için eşimle kavga bile etmiştim...

neclase ve strepitcim doğum günleriniz kutlu olsun eşiniz ve yavrularınızla hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle

saol cnm teşekkür ederim, yarına randevu aldım bı gıdeyım, bişey cıkmaz ınsallah

canım bende şuan 22yim ama doğumda 23 olucağım bir aksilik çıkmazsa birde kocaeliden yazıyorum sizlere:))))

anladım canım yavrularımız için katlanıcaz saol bilgilendirdiğin için

kızlar ya size birşey sorucağım
benim birkaç gündür sol göğsümün halkası sızlıyor birde bende fibrokist var o sızı başladığından beri sütyende takmak istemiyorum gerçi haftaya perşemde dra gitcem ama sizlerde de varmı böyle bir sorun merak ettim

Amin ya geliceklerini biliyordum ama çaya yemek yoktu o sonradan çıktı neyse umarım yetiştire bilirim herşeyi

zaten calısan kadına yemege gelırnırmı ya hele bıde hamıle, onlar bukadar dusuncesızse sende sallama yap hazır bıseyler koy onlerıne. sonucta sadece yemek deıl butun gece onlara hızmet etceksın bıde, allah kolaylık versın cnm

evet canım malesef öyleymiş ve üstelik farklı laboratuvarlardan farklı sonuçlar ortaya çıkıyormuşş
anneleri üzmekten başka bişey değil valla

canım benim 14-15 haftalarda bitmişti. Benim çok fena bulanıyordu. 3 kilo vermiştim. Şuanda yeni yeni yemek yiyebiliyorum. Ama halen tavuk yemiyorum böyle birkaç şeye tiksinti oldu. Soğudum... seninde inşallah düzelir. zaten düzelirse bir anda kesilecek sende şaşıracaksın...

Bu arada doğum günümü kutlayan ama cevap veremediklerim vardı, hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar, allah herkese yavrusuyla ailesiyle mutlu yıllar nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…