- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.821
streetpit nasıl yani ? son ay ki gibi mi oluyor çok şaşırdım hiç doğum yapmış biri görmedim şaka gibi. senin ilk doğumun sezeryan mi normal miydi ne zaman gobisin küçüldü ?
Hani doğumdan sonra göbek kalmıyodu ben öyle duymuştum:18::18:
gerekli cnm mutlaka yaptır eğer şekerin varsa ona göre takip ediyor doktorlar allah korusun bebeğin de tehlikede olur sonra merak etme burnunu kapatıp boğazdan aşağıya döküveriyorsun korkacak bişey yokk o sırada sevdiğin bişeyi içtiğini düşünürsün artıkkayy ben bu şeker testinden korkyorum daha doğrusu içebileceğimi hiç zannetmiyorum
bu test gerekli mi?
canım benim 14-15 haftalarda bitmişti. Benim çok fena bulanıyordu. 3 kilo vermiştim. Şuanda yeni yeni yemek yiyebiliyorum. Ama halen tavuk yemiyorum böyle birkaç şeye tiksinti oldu. Soğudum... seninde inşallah düzelir. zaten düzelirse bir anda kesilecek sende şaşıracaksın...
mecburen gecelik lazım cnm kışlık28 kalın kumaşlı olanlardan al ayağına da yün çorap al tamam bir de geceliğin üstüne hırka yada kalın bir sabahlık7 6fln alman yeter cnm zaten üstünü örtüyor03lar gidip gelirken de normal hamileyken ne giydiysen gene onlar giyiliyor cnm doğurunca göbek kayboluyor sanmayın aynen duruyor valla:))
cnm sen dün doktora gidecektin galiba ne oldu???ben kaçırdım sanırımm
ZEYNEPPPPPP canım listemize ekledim ama bilgilerin yok.. son sıradasın bi bakıp eksikleri bildirirmisin??
:))) bende cevap vereyim bu soruya:))
sezeryandan sonra yürüyüşe çıktığımda kadının biri DOĞUM NE ZAMAN? diye sormuştu
sen anla yani:)))
bide şeker testi vaaarrrr( 24.hafta gibiydi sanırım. sabah aç karnına bi bardak bol şekerli su içiyosun.. miden dayanırsa tabi (
gittim canım herşey normaldı allaha şükür..öyle bi çikolata yemişimdi enerji patlaması yaşadı bebeğim 1 saniyeyerinde durmuyodu kıpır kıpır ayaklarını dayıyodu rahi duvarına aşağı yukarı sağa sola spor hareketleri[/QUO
cok sevindim cnm bundan sonra gitmeden bol bol sekerli seyler yee
selam güzel bebişlerin güzel anneleri;
doktordan geldim bebişim göbekli göbekli hareketliydi maşallah
nezle olduğumu söyledim hemen beni dahiliyeye gönderdi ben hap almak istemiyorum meyvelerle kendi kendime iyileşmek istiyorum dedim.bronşite çevirirse kötü olur dedi.neyse aile hekimine gittim şurup ve 2 hap yazdı fazla ileride değil hastalığın dedi.pekmez ve bal ye dedi.daha hapları şurupu almadım yarın alıcam.hap da içmek istemiyorum varmı hapsız atlatan şu nezleyi
bi de hekime ve eczacıya vicks kullanabilirmiyim diye sordum hamilelikte yasak dedi.
kadın doğumcumada grip aşı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim,gebelikte ben tavsiye etmiyorum dedi.tavsiye etseydi olacaktım ya önümüz daha da soğuk ben artık dolu grip olurum sürekli ne yapcaz annişler ya.
SIKI SIKI GiYiNiP KENDiMiZE iYi BAKICAZ CNMMM
selam güzel bebişlerin güzel anneleri;
doktordan geldim bebişim göbekli göbekli hareketliydi maşallah
nezle olduğumu söyledim hemen beni dahiliyeye gönderdi ben hap almak istemiyorum meyvelerle kendi kendime iyileşmek istiyorum dedim.bronşite çevirirse kötü olur dedi.neyse aile hekimine gittim şurup ve 2 hap yazdı fazla ileride değil hastalığın dedi.pekmez ve bal ye dedi.daha hapları şurupu almadım yarın alıcam.hap da içmek istemiyorum varmı hapsız atlatan şu nezleyi
bi de hekime ve eczacıya vicks kullanabilirmiyim diye sordum hamilelikte yasak dedi.
kadın doğumcumada grip aşı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim,gebelikte ben tavsiye etmiyorum dedi.tavsiye etseydi olacaktım ya önümüz daha da soğuk ben artık dolu grip olurum sürekli ne yapcaz annişler ya.
Kızlar size birşey danışcam. Ben lierac kullanmaya başladım ama bir tüp 2 haftada bitmek üzere. bir kutusu 60-70 tl, buna can mı dayanır:)
Mustela kullananlar mustela daha çok krem yapılı diye biliyorum, sizin ne kadar dayandı mustela mı alsam diyorum, lierac jel olduğundan bir anda kutu boşalıveriyor:S ben de çok sürüyor olabiliyorum gerçi:S
canım bende lierac kullanıyordum doktor geçen hafta dedi ki erken başlamışsın 20 hafta başla şimdi bebe yağı kullan her neyse ben de göbek ve kalçama kullanıcam bacaklara felan bebe yağı kullanıcam o zaman bir ay dayanır heralde
Kızlar bir de şimdi bebişler gelince sürekli çamaşır çıkacağından kurutma makinesi alıyım diyorum, kullanan var mı hangisini alsam, ben cahilim biraz bu konuda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?