2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

streetpit nasıl yani ? son ay ki gibi mi oluyor çok şaşırdım hiç doğum yapmış biri görmedim şaka gibi. senin ilk doğumun sezeryan mi normal miydi ne zaman gobisin küçüldü ?

ya cnm nasılki hemen şişmiyor bu göbekler hemen de inmesini bekleyemezsin ama hızla küçülmeye başlıyor tabii ki ben sezeryan olmuştum şimdi de epidural sezeryan düşünüyorum bakalım kısmett

Hani doğumdan sonra göbek kalmıyodu ben öyle duymuştum:18::18:

eğer dikkat edersen yemene içmene 3 ayda göbek gider 6ayda da eski haline dönersinn

ayy ben bu şeker testinden korkyorum daha doğrusu içebileceğimi hiç zannetmiyorum

bu test gerekli mi?
gerekli cnm mutlaka yaptır eğer şekerin varsa ona göre takip ediyor doktorlar allah korusun bebeğin de tehlikede olur sonra merak etme burnunu kapatıp boğazdan aşağıya döküveriyorsun korkacak bişey yokk o sırada sevdiğin bişeyi içtiğini düşünürsün artıkk

ay inşallah canım ya.valla hiç geçmiycek gibi.16 ıncı haftamız bitmek üzere ama hala devam ediyor.tabi ilk zamanlardaki gibi değil ama yine de çok rahatsız edici.cumartesi pazarları eşim olduğu için rahat oluyorum.kahvaltıyı o hazırlıyor çünkü.ama hafta içi tek başımayım.çabukcak hazırlayıp mutfaktan tepsiyi aldığım gibi kaçtığım bir oluyor.hele o yumurtayı yiyene kadar neler oluyor hiç sormayın kabus gibi.sanırım bizim ikiz olduğu için çok bulantım var.ben buna bağlıyorum.

Üç zengin yahudi kardeş annelerine doğum gününde birer hediye almaya karar vemişler. Hediyelerini yolladıktan sonra aralarında sohbet etmeye başlamışlar. Birincisi demiş ki; - Ben anneme kocaman bir ev aldım’. İkincisi -’Ben bir limuzin aldım ve bir de şöför tutum.’ Üçüncüsü -’ Benim hediyem hepinizinkinden güzel. Annemin Tevratı okumayı ne kadar sevdiğini ve gözlerinin iyi görmediği için artık eskisi gibi okuyamadığını biliyorsunuz. Ona bütün Tevratı ezbere bilen büyük kahverengi bir papağan gönderdim. Onu eğitmek için 12 Haham 12 yıl boyunca uğraşmış. Tevratı ezberletmişler. Bu papağan için havraya 20 yıl boyunca 1 milyon dolar bağışlayacağım. ama buna değer. Annem sadece bölümün adını söyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak.’ Öbür kardeşler biz niye bunu düşünemedik diye hayıflanmışlar ve kıskanmışlarsa da bir şey dememişler. Kısa bir süre sonra anneleri üçüne de birer teşekkür mektubu yazmış. Birinciye -’ Abraham bu ev bana çok büyük geliyor. Tek bir odası yetiyor ama hepsini temizlemek zorunda kalıyorum.’ İkinciye -’ Mişon yolculuk etmek için çok yaşlıyım arabayı hiç kullanmıyorum ve şöför çok kaba. -’ Üçüncüye ‘Solomoncuğum annesini mutlu etmeyi bilen tek evladım sensın. Herşeyin büyük maddi hediyeler olmadığını gösterdin. Gönderdiğin tavuk çok lezzetliydi. Teşekkür ederim!’:)

RelaxMode Online Satış Mağazası |

bide burası var fiyatları diğerlerine göre daha ucuz

süper bunlar ucuz ve güzel görünüo ama sanırım lohusa için dil gibi olursa bunlardan bi kaç tane getirteyim bi bakın kızlar sizdee olurmuu yakasıı düğmelii gecelik al bide pijama takımı artı bi tane daha alırım bu fiyata değişik değişik giyinirim heeh:) bi kaçta taç uydurdunmu ayy kokoşşş

gittim canım herşey normaldı allaha şükür..öyle bi çikolata yemişimdi enerji patlaması yaşadı bebeğim 1 saniyeyerinde durmuyodu kıpır kıpır ayaklarını dayıyodu rahi duvarına aşağı yukarı sağa sola spor hareketleri

ZEYNEPPPPPP canım listemize ekledim ama bilgilerin yok.. son sıradasın bi bakıp eksikleri bildirirmisin??

baktım canım.bilgilerim 26 yaşındayım.ikizlerime hamileyim.ikisininde cinsiyeti erkek sonradan değişmesse tabi.ama martın kaçında doğum yapacağımı bilmiyorum.ikiz olduğu için ne olacağı belli olmuyor.erken doğum riski oluyor mağlesef.

:))) bende cevap vereyim bu soruya:))
sezeryandan sonra yürüyüşe çıktığımda kadının biri DOĞUM NE ZAMAN? diye sormuştu

sen anla yani:)))

ne gerçektenmi normal doğumdada aynı şekildemi oluyo bende sanıyorum doğurcaz curt gitcek göbek ne kadarda hayalperestmişim

bide şeker testi vaaarrrr( 24.hafta gibiydi sanırım. sabah aç karnına bi bardak bol şekerli su içiyosun.. miden dayanırsa tabi(

ahh ahhh ben 2li testimi şehir dışında araştırma hastanesinde yapmıştım ya o sırada bana 24.haftada yapılcak olan şeker yüklemesini yaptılar.koca bi karton bardakta öyle küçükleri değil 55gr şekerle 1 dk içinde hızlıca içirdiler.öğüre öğüre içtim aç karnıma başım döndü mide bulantısından süründüm resmen..bu işte bişe var die düşündüm çünki bende 24. hafta gibi hatırlıyodum ama bişede demedim.sonra kendi özel doktoruma giderimki niye yaptılar sana bukadar erken dedi.araştırma hastanesimi dedi evet dedim yani anlıcanız beni denek olarak kullandılar inanamıyorum herşeyi didikleyen ben sorgusuzca kuzu gibi içmiştim ı iğrenç şekerli suyu böğğğğ ve tekrar içicem 24.haftada çünkü doktorum 24.haftadan önce yapmanın anlamı yok dedi niye yapmışlardı bana ozaman kötü emellerine alet ettiler beni hamiş hamiş

selam güzel bebişlerin güzel anneleri;
doktordan geldim bebişim göbekli göbekli hareketliydi maşallah
nezle olduğumu söyledim hemen beni dahiliyeye gönderdi ben hap almak istemiyorum meyvelerle kendi kendime iyileşmek istiyorum dedim.bronşite çevirirse kötü olur dedi.neyse aile hekimine gittim şurup ve 2 hap yazdı fazla ileride değil hastalığın dedi.pekmez ve bal ye dedi.daha hapları şurupu almadım yarın alıcam.hap da içmek istemiyorum varmı hapsız atlatan şu nezleyi
bi de hekime ve eczacıya vicks kullanabilirmiyim diye sordum hamilelikte yasak dedi.
kadın doğumcumada grip aşı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim,gebelikte ben tavsiye etmiyorum dedi.tavsiye etseydi olacaktım ya önümüz daha da soğuk ben artık dolu grip olurum sürekli ne yapcaz annişler ya.

kızlar birde zaturre geçirmiş biri olarak tavsiyem kesinlikle hasta olduğunuzda sigara içilen ortamda durmayın sigaraya yaklaşmayınn
hergün evinizi havalandırın
ve üşütmeyiin çok dikkat edinn zaturre hiç anlaşılmıyo soğuk algınlığı ciğerlere inip zaturreye dönüşüveriyorr
nefes almak çok önemli temiz havayı ciğerlerinize kadar çekin açılsınn ciğerleriniz

canım ben ağır bir grip atlattım sadece bir tane parol içtim
bol bol meyve ve tavuk suyu çorba beni kendime getirdi
günde en az 3 kase çorba içtim
ıhlamur bal limon içtim
öksürüğüm ve boğazım ağrıdığı için bol bol ballı süt içtim
canım benim sana taviyem çok ağır değilse durumun ilaç almadan atlatmaya çalış
iyi beslen birde unutmadan söyleyeyim bol bol su iç baya rahatlatıyor
çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kızlar size birşey danışcam. Ben lierac kullanmaya başladım ama bir tüp 2 haftada bitmek üzere. bir kutusu 60-70 tl, buna can mı dayanır:)
Mustela kullananlar mustela daha çok krem yapılı diye biliyorum, sizin ne kadar dayandı mustela mı alsam diyorum, lierac jel olduğundan bir anda kutu boşalıveriyor:S ben de çok sürüyor olabiliyorum gerçi:S

ya kızlar bebeğim hareket etmesi için o kadar bekledim dün ilk defa net hissettim cok mutluydum ama bu gün hiç hissetmedim ne biçim çelişki insan ister istemez acaba oluyor (

canım bende lierac kullanıyordum doktor geçen hafta dedi ki erken başlamışsın 20 hafta başla şimdi bebe yağı kullan her neyse ben de göbek ve kalçama kullanıcam bacaklara felan bebe yağı kullanıcam o zaman bir ay dayanır heralde

aynen ben de öyle yapmaya başladım hangisini alcağıma karar verene kadar, bebe yağı da, tüylenme yapıyor ciddi ciddi ya umarım bebişler doğduktan sonra dökülür.

Kızlar bir de şimdi bebişler gelince sürekli çamaşır çıkacağından kurutma makinesi alıyım diyorum, kullanan var mı hangisini alsam, ben cahilim biraz bu konuda da

Kızlar bir de şimdi bebişler gelince sürekli çamaşır çıkacağından kurutma makinesi alıyım diyorum, kullanan var mı hangisini alsam, ben cahilim biraz bu konuda da

canım aksam aksam bi ikimiz varız heralde ben bu ağustos ayında aldım arçelikten kampanya vardı 500 tl ye çok rahat ediyor insan gerçi çok değer verdiğin şeyleri atmamaya çalısıyor insan kullanmaya başlayınca daha ayrıntı konusulr ama ben hep ütü kuruluğunda kurutuyorum öbür türlü acaip kuru ve ütülenmesi çok zor oluyor ama benim alma amacım bebekti birde insan kıyafetim kirli o bu diye bahanen olmuyor benim eşim yurtdışına gitti dün ve bi gün önce haberim oldu kıyafet derdi yok yıkadım kuruttum hiç sorun olmadan kafan rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…