- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.841
ya kızlar bebeğim hareket etmesi için o kadar bekledim dün ilk defa net hissettim cok mutluydum ama bu gün hiç hissetmedim ne biçim çelişki insan ister istemez acaba oluyor(
canım aksam aksam bi ikimiz varız heralde ben bu ağustos ayında aldım arçelikten kampanya vardı 500 tl ye çok rahat ediyor insan gerçi çok değer verdiğin şeyleri atmamaya çalısıyor insan kullanmaya başlayınca daha ayrıntı konusulr ama ben hep ütü kuruluğunda kurutuyorum öbür türlü acaip kuru ve ütülenmesi çok zor oluyor ama benim alma amacım bebekti birde insan kıyafetim kirli o bu diye bahanen olmuyor benim eşim yurtdışına gitti dün ve bi gün önce haberim oldu kıyafet derdi yok yıkadım kuruttum hiç sorun olmadan kafan rahat oluyor
Bende aynı dün ilk kez hissettim bu saatlerde ama bugün hiç bişey yok48 saat uyuyolar galiba :18::18:
üff niye böyle yapıyorlar azıcık kıpraşsalar birazdan tatlı bişeyler yiyip yatıcam sırtüstü yarım saat bakalım bi şey olucak mı
Bebek kıyafetleri kurutulur ama değil mi, yün falan gibi hassas şeyleri atmamak lazım galiba, gerçekten lazım birşey ya, ben bunca zaman niye almamışım bilemiyorum:S hemen almam lazım:)
iyi fikir, beklerken biz uyuyakalırız gibi gelio ama :44::44:
iyi geceler
kesinlikle almak lazım canım yıkadığın kıyafet azsa o kadar kısa sürede kurutuyor hemde bebek kıyafetleri içinde sıcak havayla kuruttuğundan mikroplarıda öldürüyordur ütü istemeden
Kızlar bir de şimdi bebişler gelince sürekli çamaşır çıkacağından kurutma makinesi alıyım diyorum, kullanan var mı hangisini alsam, ben cahilim biraz bu konuda da
bende bu yaz aldım. banada arkadaşım arçeliğin 500 liralıkdan kullanıyomuş al rahat dedi.10 lira falan arttı ayda faturam dedi. bir arkadaşımın eşiise siemenste çalışıyordu ona sordum. o bana siemens önerdi . 1200 liraya. onu aldım aa plus enerji sınıfı. ben çok memnunum dolap kuruluğu seçeneği var onda kurutuyorum. tişöertleri ütülemedm giycem desen giyersin. meslea bu akşam bornozları attım okuldan sonra.yıka kurula yatmadan duşuna al yat. süper rahat. ama olmasaydı 3 günde zor kururdu bu havada üstelik nem kokusu kalırdı. eşyalırın üzerine çektiği tozlar oluyormuş. ama kurutma makinesinde tüm o fazlalıklar filtresinde kalıyor.istersen koduna bakıp söyleleyim.
Çok sağol canım, olur söyle bu haftasonu biraz araştırma yapıp alıcaz biz de inşallah. Senin modele de bakarız.
ŞEKER YÜKLEMESİNİ BENDE YAPTIRDIM CANIM DR. GİZLİ ŞEKERDEN ŞÜPHELENMİŞTİ SEN 55 GR. İÇMİŞSİN SUYU BEN 100 GR. İÇTİM O ŞEKERLİ SUYU NE KÖTÜ OLUYOR İNSAN DEDİĞİN GİBİ AÇ KARNINADA OLUNCA FELAKET MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ BEN DEDMİKİ HERHALDE BAYILACAGIM BEN ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM 24. HAFTADA TEKRAR VAR BAKALIM O ZAMAN NASIL YAPACAGIZZ OFF OFFFFahh ahhh ben 2li testimi şehir dışında araştırma hastanesinde yapmıştım ya o sırada bana 24.haftada yapılcak olan şeker yüklemesini yaptılar.koca bi karton bardakta öyle küçükleri değil 55gr şekerle 1 dk içinde hızlıca içirdiler.öğüre öğüre içtim aç karnıma başım döndü mide bulantısından süründüm resmen..bu işte bişe var die düşündüm çünki bende 24. hafta gibi hatırlıyodum ama bişede demedim.sonra kendi özel doktoruma giderimki niye yaptılar sana bukadar erken dedi.araştırma hastanesimi dedi evet dedim yani anlıcanız beni denek olarak kullandılarinanamıyorum herşeyi didikleyen ben sorgusuzca kuzu gibi içmiştim ı iğrenç şekerli suyu böğğğğ ve tekrar içicem 24.haftada çünkü doktorum 24.haftadan önce yapmanın anlamı yok dedi niye yapmışlardı bana ozaman kötü emellerine alet ettiler beni hamiş hamiş
selam güzel bebişlerin güzel anneleri;
doktordan geldim bebişim göbekli göbekli hareketliydi maşallah
nezle olduğumu söyledim hemen beni dahiliyeye gönderdi ben hap almak istemiyorum meyvelerle kendi kendime iyileşmek istiyorum dedim.bronşite çevirirse kötü olur dedi.neyse aile hekimine gittim şurup ve 2 hap yazdı fazla ileride değil hastalığın dedi.pekmez ve bal ye dedi.daha hapları şurupu almadım yarın alıcam.hap da içmek istemiyorum varmı hapsız atlatan şu nezleyi
bi de hekime ve eczacıya vicks kullanabilirmiyim diye sordum hamilelikte yasak dedi.
kadın doğumcumada grip aşı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim,gebelikte ben tavsiye etmiyorum dedi.tavsiye etseydi olacaktım ya önümüz daha da soğuk ben artık dolu grip olurum sürekli ne yapcaz annişler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?