2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bebeğim hareket etmesi için o kadar bekledim dün ilk defa net hissettim cok mutluydum ama bu gün hiç hissetmedim ne biçim çelişki insan ister istemez acaba oluyor (

Bende aynı dün ilk kez hissettim bu saatlerde ama bugün hiç bişey yok 48 saat uyuyolar galiba :18::18:

Bebek kıyafetleri kurutulur ama değil mi, yün falan gibi hassas şeyleri atmamak lazım galiba, gerçekten lazım birşey ya, ben bunca zaman niye almamışım bilemiyorum:S hemen almam lazım:)

Bebek kıyafetleri kurutulur ama değil mi, yün falan gibi hassas şeyleri atmamak lazım galiba, gerçekten lazım birşey ya, ben bunca zaman niye almamışım bilemiyorum:S hemen almam lazım:)

kesinlikle almak lazım canım yıkadığın kıyafet azsa o kadar kısa sürede kurutuyor hemde bebek kıyafetleri içinde sıcak havayla kuruttuğundan mikroplarıda öldürüyordur ütü istemeden

Kızlar bir de şimdi bebişler gelince sürekli çamaşır çıkacağından kurutma makinesi alıyım diyorum, kullanan var mı hangisini alsam, ben cahilim biraz bu konuda da

bende bu yaz aldım. banada arkadaşım arçeliğin 500 liralıkdan kullanıyomuş al rahat dedi.10 lira falan arttı ayda faturam dedi. bir arkadaşımın eşiise siemenste çalışıyordu ona sordum. o bana siemens önerdi . 1200 liraya. onu aldım aa plus enerji sınıfı. ben çok memnunum dolap kuruluğu seçeneği var onda kurutuyorum. tişöertleri ütülemedm giycem desen giyersin. meslea bu akşam bornozları attım okuldan sonra.yıka kurula yatmadan duşuna al yat. süper rahat. ama olmasaydı 3 günde zor kururdu bu havada üstelik nem kokusu kalırdı. eşyalırın üzerine çektiği tozlar oluyormuş. ama kurutma makinesinde tüm o fazlalıklar filtresinde kalıyor.istersen koduna bakıp söyleleyim.

Çok sağol canım, olur söyle bu haftasonu biraz araştırma yapıp alıcaz biz de inşallah. Senin modele de bakarız.

kızlar beyaz eşya uzmanlık alanımdır, hemen bilgilerimi paylaşayım dedim :)

1- artık hertürlü beyaz eşya ve elektronik ürün electroworld media-markt darty gibi elektronik marketten alınır, çünkü beyaz eşya bayilerine oranla ciddi fiyat avantajı var, türkiyedeki neredeyse tüm büyük marketler ve küçük dükkanlara mal veriyorum ve oradan bunu rahatlıkla söylüyorum, küçük dükkan 5-6 tane aynı anda benden mal alıyorsa, büyük marketler 1000 adet üzerinden konuşuyorlar ve ona göre fiyat veriyoruz.

2- eskiden kalma marka alışkanlıklarını artık unutabilirsiniz çünkü, birçok markanın üreticisi sadece birkaç marka :) yani şöyle arçelik,beko,vestel gibi üreticilerimiz varya aslında onların bir grup ürün grubunun üreticisi bizim marka, yani apayrı bir markaya fason üretim yaptırıp markalarını üzerine bastırıyorlar, yani a markasıyla arçelik karşılaştırılıyor fiyat olarak ve arçelik pahalı ve bilindik diye iyidir mantığıyla laınıyor amam aslında aynı ürün ikiside :)

3- artık birçok yabancı markanın üretim yeri türkiye yani alman malıdır iyidir düşüncesi günümüzde pek geçerli değil ama bu düşünceden dolayı fiyatları baya üst grupta ve emin olunki siz makinenin kalitesine değil markanın marka değerine reklam masraflarına finansörlük yapıyorsunuz :)

4- son yıllarda 2 marka var tüm dünyada inanılmaz atağa kalktılar ve fiyat/performans oranına bakıldığında diğerlerini (tek bir marka var geçemeyecekleri çamaşır mak ve kurutma için konuşuyorum oda miele ) geride bırakıyorlar o da samsung ve LG markaları, fiyatları çok uygun ve ürünler oldukça iyi bilginiz olsun.

marka ve ürün bilgisi sormak isteyenlere seve seve yardımcı olurum, ayrıca kurutma mak ile ilgili bir bilgi daha, annemin evinde miele vardı, kullanıyorduk gömlek dışında ütü yapılmazdı, ama kendi evime almadım çünkü oksijenli ortamda kurutma daha sağlıklı, o yüzden özellikle bebek için ben asla düşünmüyorum, hayatı çok kolaylaştıran birşey kesinlikle yünlülere kadar rahatlıkla atıyorduk biz ama dediğim gibi çok sağlıklı değil.

Günaydın kızlar nasılsınız haftanın son günü.... Inş. Sizlerde bebişlerinizde iyisinizdirrr

günaydınn kızlarrr nihayet cuma geldi şükürler olsun bi hafta daha bitti hafta sonuda hava azıcık iyi olursa süper olucak vallaa

ŞEKER YÜKLEMESİNİ BENDE YAPTIRDIM CANIM DR. GİZLİ ŞEKERDEN ŞÜPHELENMİŞTİ SEN 55 GR. İÇMİŞSİN SUYU BEN 100 GR. İÇTİM O ŞEKERLİ SUYU NE KÖTÜ OLUYOR İNSAN DEDİĞİN GİBİ AÇ KARNINADA OLUNCA FELAKET MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ BEN DEDMİKİ HERHALDE BAYILACAGIM BEN ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM 24. HAFTADA TEKRAR VAR BAKALIM O ZAMAN NASIL YAPACAGIZZ OFF OFFFF

maşalllahh canım bebişin iyiymişşş gözün aydın olsun grip konusuna gelince bende çok şiddetli geçirdim gribi 2 gün işe gidemedim yattım evde bol bol meyve yedim bol su içtim ateş bastığında direk ılık suyla duş aldım o baya rahatlattı beni yattım dinlendim bol bol çorba içtim limonlu ılık su içtim böyle atlattım hiç ilaç kullanmadım canım inş. seninkide geçer

günaydın kızlar uyku tutmadı bugün erken uyandım..uhdecim valla ne iğrenç bişeydi o şekerli su benden şüphelenmedikleri halde yaptılar 2. defa çekcez bide belki bu sefer okadar bulanmaz ozamanlar bulantılarımın olduğu zamanlardı..

günaydınnnnn

şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor bana 1 ay sonra gel yapalım dedi geç olmazmı 25inci haftaya girmiş oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…