- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.981
ne guzell görmüşşün bebişini:) benim daha doktor kontrolume var ,bende bazen cimdik gibi göbeğimin hemen altında bişey hissediyorum ama emin olamıyorum benim sana göre daha erken 18hafta2 gunlukk.. bakalımm...nasıl olacak
daha sık görme fikrine sevindimm bendeöyle olsun istiyorumm..
prima alıyorum ben..yenidoğan 1-2 numara aldım..artık onada allerjisi olursa bilmem ne alıcaz..diğer marka bebek bezleri çok iyi diilmiş..kuzenimin ufaklığı var..onlar denediler her markayı..en iyisi prima diyo
prima alıyorum ben..yenidoğan 1-2 numara aldım..artık onada allerjisi olursa bilmem ne alıcaz..diğer marka bebek bezleri çok iyi diilmiş..kuzenimin ufaklığı var..onlar denediler her markayı..en iyisi prima diyo
Resmin geldi göbişte çok tatlı maşallahhh
sğl cnm valla acayip firladı göbek eşim diyor kapıları büyütmemiz gerekicek sanırım
Bende dün ilk defa prima nın yeni doğanından aldım 1 paket.. Migrosta 15 tl idi herhalde indirimli diye düşündüm genelde 20 tl sanırım bebek bezleri.. Eşim biraz erken değil mi dedi ama bence de stok yapmak en iyisi..Stok yapan bir arkadaşım vardı, doğumdan sonra stoklarını 15 günde eritmişti.. Bencede çok faydalı olcak stok yapmamız
eşin herakşam bez alıp eve geldiğinde hatırlatırsın bu erken diil mi sorusunu ona:) günde bazen 7-8 kere değişiyomuş bez ilk doğduğu günlerde..pırt pırt pırt ye iç s..ç başka ne işe yaricakki veletler:)
Kizlar tunaydin nasılsiniz
Dün tosunumu yogun istek üzerine görmeye gittik :) babamiz çok ısrar etti gormek istiyorum diye bizde gittik oglusum tam esnerken yakalandı bize çok tatliydi ya çok ayın 25 de detaylı usg miz var
:)))))) gerçekten öyle. 1 paket 1 hafta gitcek gibi stok yapsak ancak herhalde.. Aslında deneyimlilere sormak lazım ona göre numaraları da alırız.. Yeni doğanı kaç ay kullanabilirz acaba?
:)))))) gerçekten öyle. 1 paket 1 hafta gitcek gibi stok yapsak ancak herhalde.. Aslında deneyimlilere sormak lazım ona göre numaraları da alırız.. Yeni doğanı kaç ay kullanabilirz acaba?
5 paket yeni doğan yeter gibi görünüyo.. Sonra iki numara almaya başlarım birazda.. Bir de şu Dr. Browns biberon kullanan bi arkadaşım çok övdü gaz yapmıyo diye bende aldım 240 ml.. Baya büyük, onun yarısı kadar olandan da almak gerek galiba.. Bebekler doğunca su içiyo mu yaa :44: Deneyimli anneleeeeeer :44:
yaw benim ofisimin tam karşısı ilkokul...allahım o veletler bu yağmurda kısa kollu önlüklerle bahçede koşuyolar ordan oraya..sonra o terle derse giriyolar üstlerinde soğuyo..sonrada köh köh öksürüyolar hastalar..noolcak bu çocukların hali yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?