2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım mesajımla baska bir ark.ınkını karıstırdın sanırım.
Ben bugun gorcem . o gören ve daha sık gorcek olan bi baska ark.dı.
ama çimdik konusunu ben soylemiştim. ıkımızınde benzer bir hismiş. cok tuhaf.:44:
sımdıye kadar olmuyordu gaz sancısı türü birşey degil eminim. sanki birşey kıstırıyo gibi
hafif sıcratıyor hatta. bilmıyorum seninkisi öyle mi. 17+lardayım erken mi yanılıyor muyum bılemıyorum
bugun doktoruma o cimdiklemeyi sorcam.

prima alıyorum ben..yenidoğan 1-2 numara aldım..artık onada allerjisi olursa bilmem ne alıcaz..diğer marka bebek bezleri çok iyi diilmiş..kuzenimin ufaklığı var..onlar denediler her markayı..en iyisi prima diyo

bende bakıcam kampanyalardan ilk aylar için alıcam en azından mecbur umarım yapmaz alerjiii

prima alıyorum ben..yenidoğan 1-2 numara aldım..artık onada allerjisi olursa bilmem ne alıcaz..diğer marka bebek bezleri çok iyi diilmiş..kuzenimin ufaklığı var..onlar denediler her markayı..en iyisi prima diyo

Bende dün ilk defa prima nın yeni doğanından aldım 1 paket.. Migrosta 15 tl idi herhalde indirimli diye düşündüm genelde 20 tl sanırım bebek bezleri.. Eşim biraz erken değil mi dedi ama bence de stok yapmak en iyisi..Stok yapan bir arkadaşım vardı, doğumdan sonra stoklarını 15 günde eritmişti.. Bencede çok faydalı olcak stok yapmamız

eşin herakşam bez alıp eve geldiğinde hatırlatırsın bu erken diil mi sorusunu ona:) günde bazen 7-8 kere değişiyomuş bez ilk doğduğu günlerde..pırt pırt pırt ye iç s..ç başka ne işe yaricakki veletler:)

Kizlar tunaydin nasılsiniz

Dün tosunumu yogun istek üzerine görmeye gittik :) babamiz çok ısrar etti gormek istiyorum diye bizde gittik oglusum tam esnerken yakalandı bize çok tatliydi ya çok ayın 25 de detaylı usg miz var

kızlar mart annelerinin ilk sayfasına girerseniz orda var bütüntopiklerimiz göbiklerinizi vs..orda paylaşabilirsiniz..

bez konusunda ben kızımda sadece huggies kullandım en kalitelisi o özellikle yeni doğanlar için daha sonra prima kullandığım da olduprima daha çok büyüdükçe iş görüyor kesim olarak gerçi şimgi huggiesi de kesimini değiştird i tabi gene tercih meselesii

:)))))) gerçekten öyle. 1 paket 1 hafta gitcek gibi stok yapsak ancak herhalde.. Aslında deneyimlilere sormak lazım ona göre numaraları da alırız.. Yeni doğanı kaç ay kullanabilirz acaba?

İLk doğduğunda bebek içindekide pisliği çıkartıyor siyah siyah kaka yapıyor :)) oğlumda 72 li paket 1 hafta gitmemişti :))

iyiz cnm mart anneleri kaynatıyor işte her zamanki gibi

ne güzel görmüşsün ne mutlu sana bizim de 19unda haftaya çarşamba yaniii

Kizlar bebeğin doğduğu kiloya ve doğduktan sonra aldığı kiloya göre değişiyor ama ilk 3 ay rahatlıkla kullanılıyor yeni dogan

:)))))) gerçekten öyle. 1 paket 1 hafta gitcek gibi stok yapsak ancak herhalde.. Aslında deneyimlilere sormak lazım ona göre numaraları da alırız.. Yeni doğanı kaç ay kullanabilirz acaba?

valla benim kızımın rekoru günde 15tiii

yeni doğan bezini 1aydan fazla kullanamazsın cnm tabi bebeğe göre değişir ama benim kızım çok hızlı büyüdü şuan 3 yaşında ama 5yaş giyiniyor boyu 180i geçermiş dedi doktor böyle giderse kilo pek yok ama boy var maaşallahh

Son düzenleme:

valla benim kızımın rekoru günde 15tiii

yeni doğan bezini 1aydan fazla kullanamazsın cnm

5 paket yeni doğan yeter gibi görünüyo.. Sonra iki numara almaya başlarım birazda.. Bir de şu Dr. Browns biberon kullanan bi arkadaşım çok övdü gaz yapmıyo diye bende aldım 240 ml.. Baya büyük, onun yarısı kadar olandan da almak gerek galiba.. Bebekler doğunca su içiyo mu yaa :44: Deneyimli anneleeeeeer :44:

Ben deneyimli değilim ama su içmiyolarmış.Sadece anne sütü yeterliymiş.

Günaydınlarr dicemm gülüceksiniz biliyorum:)Ben de şaşırdım kendime,sabah eşim giderken bi uyandım biraz oturdum sonra geri uyudum.Kalktığımda saat 1 e geliyordu şok oldumm:)Gece de çok uyandırmadı benim bebişim,2 kez kalktım wc ye.Havadan heralde:)
Geçmişe bakayım dedim ohhh süper sohbet etmişsiniz,göbüşler çıkmış meydanee hepsi de birbirinden şahanneeee nazarlar değmesinn maşallah hepsinee:)
Kurutma makinasından bahsetmişsiniz ben de düşünüyorum ama bebiş kıyafetleri oksijenli bir ortamda kurumalıymış zararlı diye okumuştum.Ama bizimkiler için şart kışın çok zor oluyor.

yaw benim ofisimin tam karşısı ilkokul...allahım o veletler bu yağmurda kısa kollu önlüklerle bahçede koşuyolar ordan oraya..sonra o terle derse giriyolar üstlerinde soğuyo..sonrada köh köh öksürüyolar hastalar..noolcak bu çocukların hali yaaaaaa

Ana yüreği dayanmadı dimi yine :)) birer hırka giydir sırtlarına şu bebelerinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…