- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.961
hım seni seni demek bizim göbişlere baktın.... yakaladımm inş cnm sizinkilerde 6 ayın başında çıkar merak etmeyin..ama herkesin göbeği aynı olmuyo kiminin çok küçük oluyo kiminin çok büyük..önemli olan kuzularımızz.... öptüm sizi arkadaşlar..
Ben şubat annelerinde hiç öyle bişey göremedim.Nerde ki?
evet canım aynı fikirdeyiimmmmm:)))))))))))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri-7.html
Burda iste tatlım gobuslerimiz
Yaşasınnnnnn :))))) :13:
Bi de ben 6 kilo aldım :) doktor çok fazla dedi, diyetisyene göndercek böyle giderse
bencede gitsen iyi olur..hem sen rahatlarsın hem bebeğini daha iyi beslersin..
Bencede, doktor da bebek için de iyi olur dedi.. Masa başı çalışıyorum sürekli kalkıp dolanamıyorum ve ara öğünleri atlıyorum.. Bir sonraki randevuda diyetisyene de gitcem inşallah
Tatlım, benim senden daha çok. Moralini bozma. Kilo takibini de abartıp moralinizi bozmayın arkadaşlar, benim bi arkadaşım hamileliğinde 34kg aldı doğumdan 6 ay sonra tekrar 36 bedendi,hepsini verdi.Başka bir arkadaşım 13kg aldı ve hala 7kgmı duruyor(doğumun üstünden 2 yıl geçti).
Elbette yediklerinize dikkat edin ama ben hiç kilo almadım,1 kg aldım diyenlerle kendinzi kıyaslayıp moral bozmayın.Herkesin bünyesi farklı.
neyse hadi artık güzel şeyler bahsedelim...zaten hava kararmış içimizde kararmasın iicee...bebek bezi almaya başladınız mı kızlarrrr...biz her ay 2-3 paket alıyoruz..stok yapıyoruz..:) hangi markette ucuzlamış takip ediyoruz eşimle gidip alıyoruz 1 paket:))
Kızlar başka konu konuşuyorsunuz ama size bişey sölüycem topiklerde gezerken gördümde 2012 şubat annelerinin göbeklerine baktım maşallah 1 ayda nekadar fark oluyor. demek bizimde göbüşler diğer ay daha fazla olacak. Bir anda büyüycek... Ay ne güzel göbiş büyüdükçe doğum yaklaşıyor hissi oluyor...
Bi tek benim mi çıktı göbeğim yaasizde niye yok kiloda hızlı gidiyo göbekte..
canım sen bilgilerini vermişsin, eklemişim listeye. galiba dün eklemiştim.
bende öyleyim işte..sabah oturuyorum akşam kalkıyorum..arada ofisin içinde dolanıyorum ama yetmiyo tabi..kendime düzenek kurdum masanın altına tabure gibi bişey koydum ayaklarımı ona uzatıyorum..sen istanbuldamısın..beraber gidelim:)
bebek bezi konusunda terettütlerim var yaa bir iki tane her boyundan alayım diyorum ama bazen bebeklerde beze alerji oluyor o zamanda aldıklarım boşa gider daha çok zarara uğrarım yani cilt yapısıyla alakalı bi durum tam karar veremedim acıkcası
var merak etme benimde göbek baya belli geçen resim eklemeye çalıştım ama büyük boyutu sanırım olmuyor çnk
Tatlım, benim senden daha çok. Moralini bozma. Kilo takibini de abartıp moralinizi bozmayın arkadaşlar, benim bi arkadaşım hamileliğinde 34kg aldı doğumdan 6 ay sonra tekrar 36 bedendi,hepsini verdi.Başka bir arkadaşım 13kg aldı ve hala 7kgmı duruyor(doğumun üstünden 2 yıl geçti).
Elbette yediklerinize dikkat edin ama ben hiç kilo almadım,1 kg aldım diyenlerle kendinzi kıyaslayıp moral bozmayın.Herkesin bünyesi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?