2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bir ay sonra neler olacak diye bakayım demiştim misafiriniz oldum topiğinizde...
herşey bir anda gelişiyo gerçekten bu mucizeye şahit olmak inanılmaz...

bencede gitsen iyi olur..hem sen rahatlarsın hem bebeğini daha iyi beslersin..

Bencede, doktor da bebek için de iyi olur dedi.. Masa başı çalışıyorum sürekli kalkıp dolanamıyorum ve ara öğünleri atlıyorum.. Bir sonraki randevuda diyetisyene de gitcem inşallah

Bencede, doktor da bebek için de iyi olur dedi.. Masa başı çalışıyorum sürekli kalkıp dolanamıyorum ve ara öğünleri atlıyorum.. Bir sonraki randevuda diyetisyene de gitcem inşallah

bende öyleyim işte..sabah oturuyorum akşam kalkıyorum..arada ofisin içinde dolanıyorum ama yetmiyo tabi..kendime düzenek kurdum masanın altına tabure gibi bişey koydum ayaklarımı ona uzatıyorum..sen istanbuldamısın..beraber gidelim:)

Eki Görüntüle 273078

Bak bakalım, hala aynı fikirde misin MAG? :)

Tatlım, benim senden daha çok. Moralini bozma. Kilo takibini de abartıp moralinizi bozmayın arkadaşlar, benim bi arkadaşım hamileliğinde 34kg aldı doğumdan 6 ay sonra tekrar 36 bedendi,hepsini verdi.Başka bir arkadaşım 13kg aldı ve hala 7kgmı duruyor(doğumun üstünden 2 yıl geçti).
Elbette yediklerinize dikkat edin ama ben hiç kilo almadım,1 kg aldım diyenlerle kendinzi kıyaslayıp moral bozmayın.Herkesin bünyesi farklı.

Çok haklısın cnm...

bebek bezi konusunda terettütlerim var yaa bir iki tane her boyundan alayım diyorum ama bazen bebeklerde beze alerji oluyor o zamanda aldıklarım boşa gider daha çok zarara uğrarım yani cilt yapısıyla alakalı bi durum tam karar veremedim acıkcası

bende göbek çıktı yaa valla belli direk bebek ben burdayım diyor

Aynen bende masa altına yükselti koydum bi de öğle yemeklerinden sonra bahçede biraz yürüyorum o kadar.. Ben Ankara'dayım Neyse diyetisyenlerin önerilerini paylaşırız artık :13:

prima alıyorum ben..yenidoğan 1-2 numara aldım..artık onada allerjisi olursa bilmem ne alıcaz..diğer marka bebek bezleri çok iyi diilmiş..kuzenimin ufaklığı var..onlar denediler her markayı..en iyisi prima diyo

var merak etme benimde göbek baya belli geçen resim eklemeye çalıştım ama büyük boyutu sanırım olmuyor çnk

Yalnız olmadığıma da seviniyorum yanii :)) Mart annelerinin göbişleri yok mu bi yerde ya bizde koyalım bari resimlerimizi :)

Gayemm haklısın bende de bi çok örnek var 30 kg alan arkadaşım var dediğin gibi şimdi 36 bedeb. Benim tek korkum bebişin sağlığını etkilemesi. Yoksa kiloyu kafama takmıyorum doğumdan sonra sıkı bi diyetle veririm inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…