- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.001
Ana yüreği dayanmadı dimi yine :)) birer hırka giydir sırtlarına şu bebelerinnn
Günaydınlarr dicemm gülüceksiniz biliyorum:)Ben de şaşırdım kendime,sabah eşim giderken bi uyandım biraz oturdum sonra geri uyudum.Kalktığımda saat 1 e geliyordu şok oldumm:)Gece de çok uyandırmadı benim bebişim,2 kez kalktım wc ye.Havadan heralde:)
Geçmişe bakayım dedim ohhh süper sohbet etmişsiniz,göbüşler çıkmış meydanee hepsi de birbirinden şahanneeee nazarlar değmesinn maşallah hepsinee:)
Kurutma makinasından bahsetmişsiniz ben de düşünüyorum ama bebiş kıyafetleri oksijenli bir ortamda kurumalıymış zararlı diye okumuştum.Ama bizimkiler için şart kışın çok zor oluyor.
yawrum hangi birine giydiriceksin..anaları sabah giydirmiş..çoğu çıkarmış beline bağlamış..koşuşturuyolar..şimdiki veletleri bi görsen..acaba bizimkiler noolcak merak ediyorum..bizim burda romantizm doruklarda..yağmur yağıyo ya kızlarla oğlanlar el ele geziyolar yağmurun altında bahçede:))))))) hepsinin sevgilisi var..görsen düşük donlarını toplayamıyolar daha ama sevgili yapmışlar hemen..
merhaba kızlar
bnde bez almak istiyoum ama cildine uymaz diye alamıyoum sadece bir paket molfix aldım 3-6 kilo yeni doğduğuında kullanamam demi onu
:))) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün MAG :)) Bırak yaşasınlar romantizmi şimdi, sonra bak istesende yaşanmıyo, ben adama sarılamıyorum göbekten(( çok özledim yaa sarılmayı.. (en azından sarılmayı) :)))
valla bende özlüyorum kocamı:))) biz sarılıyoruz şimdilikama sadece sarılıyoruz yani..göbeğini biraz yana kaydır sarılırsın sende..
Ehh ancak öyle oluyo ama eski tadı yok :)) bebiş doğana kadar adamlara hasret gidicez.. Bi de benimki kız, o da babaya düşerse nasıl paylaşırız bilmiyorumSen daha şanslısın iki erkek ikisi de sana aşık.. :)
aynen öylleeeeeeeeeeeee...bakalım ben kime daha çok aşık olucam:)))) bazen çok tekme atıyo şikayet ediyorum eşime..bak oğlun böyle yaptı diye..heh diyo kötü bişey yapınca benim oğlum,iyi bişeyler yapınca senin oğlun dimi diyo:)))))
Bizimki de dün şehir dışına çıktı, aradı, direk kızım nasıl dedi.. Sağol dedim ben de iyiyim.. :)) Yok yok sen kesin dah şanslısın ben bu kızla babayı paylaşmak zorundayım ama şimdiden daha çok seviliyo.. Bazen diyorum ki doğmadan söyle, beni daha çok seviyosun dimi ilk göz ağrınım ben falan diye ama yok yine de kızı daha ağır basıyo
yandın güzelim sen ozaman..şimdiden böyleyse..doğunca gözü görmez seni artık..kapıdan daha kızıımm diye koşar:) senin ufaklık birazda işveli cilveli olursa hiç şansın yok:)
Bizimki de dün şehir dışına çıktı, aradı, direk kızım nasıl dedi.. Sağol dedim ben de iyiyim.. :)) Yok yok sen kesin dah şanslısın ben bu kızla babayı paylaşmak zorundayım ama şimdiden daha çok seviliyo.. Bazen diyorum ki doğmadan söyle, beni daha çok seviyosun dimi ilk göz ağrınım ben falan diye ama yok yine de kızı daha ağır basıyo
benim eşimde aynen başladı şuanda beni daha çok sevicek,bana daha düşkün olucak ben onun ilk aşkı olucam deyip duruyor o yüzden iyi bak kızıma diyor şimdi gene iyiyiz hamile olduğumdan ilgi alaka on numara ama doğumdan sonra benim papuç damda
Benim acilen bi de erkek yapmam lazım :)) Bu doğumdan sonra artık çin takvimi, 12 hayvan takvimi hepsini uygulamalıyım :44:
Bu arada dünden beri sağ kasığımda bi ağrı vardı. Doktoru aradım yarın gel bakayım dedi, sende de oldu hiç böyle bişey? Normal midir acaba bu ağrılar?
Orası kesin.. Bizde öyleydik ya babaların yeri her zaman ayrı oluyo kızlar için.. Ben kızıma mini etek giydirmem falan diyo, şimdiden kıskanmaya başladı.. Kocaları paylaşmaya hazır olalım derim :))
nasıl bi ağrı bu? mesela ani hareket edince falan mı oluyo..yoksa hiç geçmiyo mu? bendede kasıklarım çok ağrıdı..doktor rahim kasların bebeği yukarı çekiyo onun için ağrı yapıcak dedi..yatamıyodum kalkamıyodum falan kötüydü ama şimdi daha iyiyim..yine ani bi hareket yaparsam bıçak gibi saplanıyo..ama sen yinede git doktora..apandisit falan sağda ya neolmaz neolmaz..bide idrar yollarına dikkat et..ayaklarını falan hep sıcak tut..hamilelikte idrar yolları mikrop kapmaya çok uygun..ben temizleme jeli aldım onun için..hem mantara karşı hem enfeksiyona
nasıl bi ağrı bu? mesela ani hareket edince falan mı oluyo..yoksa hiç geçmiyo mu? bendede kasıklarım çok ağrıdı..doktor rahim kasların bebeği yukarı çekiyo onun için ağrı yapıcak dedi..yatamıyodum kalkamıyodum falan kötüydü ama şimdi daha iyiyim..yine ani bi hareket yaparsam bıçak gibi saplanıyo..ama sen yinede git doktora..apandisit falan sağda ya neolmaz neolmaz..bide idrar yollarına dikkat et..ayaklarını falan hep sıcak tut..hamilelikte idrar yolları mikrop kapmaya çok uygun..ben temizleme jeli aldım onun için..hem mantara karşı hem enfeksiyona
bende de var aynısı acayip acıyor benim doktorumda normal dedi ayaklara patik giyin arkadaşlar bire bir daha sıcak tutuyor çünkü
Benim dün başladı ilk kez, sağ kasıkta, yumurtalıkta gibi geliyo bana. Sürekli değil ama arada gelip geçiyo. Bende önce rahmin büyümesine falan bağladım ama bugünde geçmeyince aradım artık doktoru emin olayım diye.. Bakalım yarın 12 de gidip göstereceğiz. İnşallah normal bişeydir
aklına kötü şeyler getirme..normaldir..hergün başka yerimiz ağrıyo şuanda..ben bazen sabah kalkamıyorum yataktan belimin ağrısından..ama genede git kontrol etsin..için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?