2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıyaammammmm...tam gün mü çalışcannnnn...c.tesi yarım oluyo ya genelde..kocişimde çalışıyo bende sıkıntıdan naapim..gazete oku çamaşır yıka yat yuvarlan vallahi..

tamda olsa yarımda olsa farketmıyo sabah erken kalkınca keyıf falan kalmıyo kı. tek tesellim bebişimle ögleden sonra randevum var.

tamda olsa yarımda olsa farketmıyo sabah erken kalkınca keyıf falan kalmıyo kı. tek tesellim bebişimle ögleden sonra randevum var.

nee güüzeeellllll..bende oğlumu çok özledimmm..ama aysonunda bizim randevumuz..daha var yanii..bende taktım kulaklığı göbüşüme oğlum nay nay dinliyo:)

nee güüzeeellllll..bende oğlumu çok özledimmm..ama aysonunda bizim randevumuz..daha var yanii..bende taktım kulaklığı göbüşüme oğlum nay nay dinliyo:)

sabah sabah çocugu rahatsız etmesene bırak barı o uyusun :) minicik daha o uyusunda buyusun

uyurmu o hhiççççç...küçük canavar...baba kalktığında oda kalkıyo...sonra kahvaltı et die beni tepikliyo..birazdan uyur..ben ne zaman uyusam o uyanıyo zaten..başladık şimdiden

uyurmu o hhiççççç...küçük canavar...baba kalktığında oda kalkıyo...sonra kahvaltı et die beni tepikliyo..birazdan uyur..ben ne zaman uyusam o uyanıyo zaten..başladık şimdiden

günaydın güzel anneler ben dün akşam fenalardaydım mideme bir ağrı saplandı yemek bile yemedim akşam uyudum direk

günaydın güzel anneler ben dün akşam fenalardaydım mideme bir ağrı saplandı yemek bile yemedim akşam uyudum direk

bozuk bişey mi yedin üşüttün mü naaptınn...çorba iç hemen biraz sıcak sıcak havalar kötü dikkat etmek lazım..lahana gibi giyiniyorum ben..terledikçe bi kat soyunuyorum:)

kızlar dun aksam esım ateş ölçer almış braun'un kulaktan ölçmek için. bende daha once cok kısıden duydum kulaktan ölçme en ıyısı ve hızlısı dıye ablamda kullanıyo ayrıca. ama şimdi yenılerde cıkmıs bızım gelın almıs kendısıne alından uzaktan falan ölçüyomus haberınız varmı onlar nasıl dahamı ıyıdır acaba kafam takıldı şimdi

kızılötesi ile ölçüyo o uzaktn ölçenler ama bence kulaktan olanı daha iyi çünkü öbüründe bebeğin yaşına göre aleti tutacağın mesafeyi ayarlaman lazım..mesela 1 yaşında bebeğe 20 cm mesafeden tutun gibi..çocuk o halde ateşliyken mesafe ölçmek zor olur bence..ben kulaktan ölçenden alıcam

ya ınternette yorunlarıda okudum en ıyısı kulaktan dıolar hatta ozel hastanelerde doktorlar bıle ondan kullanıyolarmıs. en guzelıde bıkac sanıye ıcınde ölçüyo. içime kurt dusurduler ama ınternetten arastırınca gordumkı en ıyısı o dıolar. dogru bı secım yapmısız.

bozuk bişey mi yedin üşüttün mü naaptınn...çorba iç hemen biraz sıcak sıcak havalar kötü dikkat etmek lazım..lahana gibi giyiniyorum ben..terledikçe bi kat soyunuyorum:)

ani bi kram gibi bişeydi ama uzun sürdü can yaktı baya neyse şimdi gayet iyim çok şükür bende çok sıkı sıkı giyiniyorum evde sürekli patik filan ama neden oldu bilemedim neyse inşallah tekrarlamaz

bencede kulaktan ölçeni en iyisi kafanı karıştırmaya gerek yok

arkadaşlar herkese günaydın
aranızda güneş koruyucu krem kullanan varmı
bu haftalarda lekelenme sorunu genelde başlıyormuş
vu duyduğuma göre güneşten oluşanlar geçmiyormuş
biraz araştırdım ddf diye bir marka buldum
umarım dedikleri gibi organiktir :26:

bencede kulaktan ölçeni en iyisi kafanı karıştırmaya gerek yok

çok kısa zamanda ölçüyo zaten yaa..bikaç saniyede..bugün kesin karar verdim aybaşında kurutma mak.alıyorum..yok bu böyle olmicak..kaç gün evvel yıkadığım çamaşırlar nerdeyse yine kirlendi ama ıslak..ben başedemicem böle..

yaw güneş mi varki..:)))) dışarsı kapkara..şapır şapır yağmur yağıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…