- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.121
inşallah cnm, bu seferde cinsiyetını gostermezse nasıl 1 ay daha beklerım hıc bılmıyorum
günaydınnnnnnn şekerlerrrr....hava buzz gibi ve bugünü yatakta geçirmeyi planlıyorummmmm...oohhh miiss vallahii:)
çalışanlara ayıp olmuyomuuuuuu
ayyy kıyaammammmm...tam gün mü çalışcannnnn...c.tesi yarım oluyo ya genelde..kocişimde çalışıyo bende sıkıntıdan naapim..gazete oku çamaşır yıka yat yuvarlan vallahi..
tamda olsa yarımda olsa farketmıyo sabah erken kalkınca keyıf falan kalmıyo kı. tek tesellim bebişimle ögleden sonra randevum var.
nee güüzeeellllll..bende oğlumu çok özledimmm..ama aysonunda bizim randevumuz..daha var yanii..bende taktım kulaklığı göbüşüme oğlum nay nay dinliyo:)
günaydın ciic mart bebişleri ve anneleri
uyurmu o hhiççççç...küçük canavar...baba kalktığında oda kalkıyo...sonra kahvaltı et die beni tepikliyo..birazdan uyur..ben ne zaman uyusam o uyanıyo zaten..başladık şimdiden
günaydın güzel anneler ben dün akşam fenalardaydım mideme bir ağrı saplandı yemek bile yemedim akşam uyudum direk
kızlar dun aksam esım ateş ölçer almış braun'un kulaktan ölçmek için. bende daha once cok kısıden duydum kulaktan ölçme en ıyısı ve hızlısı dıye ablamda kullanıyo ayrıca. ama şimdi yenılerde cıkmıs bızım gelın almıs kendısıne alından uzaktan falan ölçüyomus haberınız varmı onlar nasıl dahamı ıyıdır acaba kafam takıldı şimdi
kızılötesi ile ölçüyo o uzaktn ölçenler ama bence kulaktan olanı daha iyi çünkü öbüründe bebeğin yaşına göre aleti tutacağın mesafeyi ayarlaman lazım..mesela 1 yaşında bebeğe 20 cm mesafeden tutun gibi..çocuk o halde ateşliyken mesafe ölçmek zor olur bence..ben kulaktan ölçenden alıcam
bozuk bişey mi yedin üşüttün mü naaptınn...çorba iç hemen biraz sıcak sıcak havalar kötü dikkat etmek lazım..lahana gibi giyiniyorum ben..terledikçe bi kat soyunuyorum:)
kızlar dun aksam esım ateş ölçer almış braun'un kulaktan ölçmek için. bende daha once cok kısıden duydum kulaktan ölçme en ıyısı ve hızlısı dıye ablamda kullanıyo ayrıca. ama şimdi yenılerde cıkmıs bızım gelın almıs kendısıne alından uzaktan falan ölçüyomus haberınız varmı onlar nasıl dahamı ıyıdır acaba kafam takıldı şimdi
bencede kulaktan ölçeni en iyisi kafanı karıştırmaya gerek yok
arkadaşlar herkese günaydın
aranızda güneş koruyucu krem kullanan varmı
bu haftalarda lekelenme sorunu genelde başlıyormuş
vu duyduğuma göre güneşten oluşanlar geçmiyormuş
biraz araştırdım ddf diye bir marka buldum
umarım dedikleri gibi organiktir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?