2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw güneş mi varki..:)))) dışarsı kapkara..şapır şapır yağmur yağıyo:)

canım izmirde yaşıyorum ben bir kaç gün önce burasıda dediğin gibiydi
ama genelde izmirde güneş olur birde ben öğle yemeklerinden sonra
yarım saat kadar yürüyorum güneş baya etkiliyor

canım izmirde yaşıyorum ben bir kaç gün önce burasıda dediğin gibiydi
ama genelde izmirde güneş olur birde ben öğle yemeklerinden sonra
yarım saat kadar yürüyorum güneş baya etkiliyor

doğumdan sonra geçiyomuş o lekeler yaaa...kimyasal bişeyler sürmek gerekir mi bilmiyorum..nekadar organik olursa olsun genede maddeler var içinde..doktora sordun mu

doğumdan sonra geçiyomuş o lekeler yaaa...kimyasal bişeyler sürmek gerekir mi bilmiyorum..nekadar organik olursa olsun genede maddeler var içinde..doktora sordun mu

canım perşembe günü randevum var sorayım bakayım
güzelliğime düşkün bir olarak içimceki cadının onu mahvetmesini istemiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR
bugün hava soğuk ve bnmde başım dönüyor
bnm kızda geceleri sanırım hiç uyumuyor ne zmn uyansam hareket halinde doğuncada öyle olursa yandım valla

ben genelde evde olduğum için araştırma yapmadım

kız annesinin güzelliğini alır derler..şansın yok yani:) sor sen genede...kozmetik sonuçta

haklısın cnm dudağımda kocaman bir uçuk yüzümde hatta vücudumun bazı yerlerinde sivilce çıkmaya başladı nsl iş anlamadım daha doğuma var herhalde yüzüme bakılmayacak hale gelirirm

haklısın cnm dudağımda kocaman bir uçuk yüzümde hatta vücudumun bazı yerlerinde sivilce çıkmaya başladı nsl iş anlamadım daha doğuma var herhalde yüzüme bakılmayacak hale gelirirm

yaw benim oğluşum olucak ama o sivilce derdi bendede var..tek yanağımda çiban gibi çıkıyo sinir oluyorum...temizliyorum sürekli bakıyorum yok biri bitiyo biri çıkıyo..

Günaydın kızlar şimdi dr dan geldik gördük prensesimizi
ayyy teyzeleri okadar tatlıydıki yüzü çok güzel maşallah
neler yaptı bize anlatamam önce güldü güldü sonra 4 parmağıyla gel gel yaptı bize sabah olmasına rağmen kıpır kıpırdı
bide dr bana kızdı kiloda hızlı gitme dedi bikaç öneri verdi gece geç yeme yürüyüş yap falan mecbur uyucaz

şimdilik bu kadar hepinizi öptüm

yaw benim oğluşum olucak ama o sivilce derdi bendede var..tek yanağımda çiban gibi çıkıyo sinir oluyorum...temizliyorum sürekli bakıyorum yok biri bitiyo biri çıkıyo..

bn çok sıkıldım kilo al sivilce çıkart çay kahve yok vs vs doğsalar sağ salim ama o zmnda uykusuzluktan ağlamasından saçımızı taramaya vakit bulabilirmiyiz acaba

aayyy maaşşaallahhhhhhhh tü tü tü tü

günaydın
ay ne güzel cnm yüzünü net görebiliyomuusn kime benzediğini falan
kaç kilo aldınki sen öyle dedi bnm dr ne diyecek acaba aldığım kilolalara

oh oh maaşallah cnm ben de19unda gidicem 4gün kaldı ben gittiğimde 21haftada olacağım ama o zamanda görünür herhalde değilmi

günaydın kızlarr nasılsınızzz hafta sonu bugün tatil öğl.sonra bize aman ne güzellll evde dinlenecegim bol bolll
günaydın cnm senin 2kat fazla dinlenmen lazımmm

haftasonları topiğimiz genelde böyle oluyor cnm..artık17 haftalık olmuş eğer hareketli olursa gösterir muhakkak cnm hayırla git gelll

aayyy maaşşaallahhhhhhhh tü tü tü tü

günaydın
ay ne güzel cnm yüzünü net görebiliyomuusn kime benzediğini falan
kaç kilo aldınki sen öyle dedi bnm dr ne diyecek acaba aldığım kilolalara

saolun cnmlarım inşallah bebeklerimiz hep sağlıklı olur yüzü net gibiydi ama kime benzediği anlaşılmıyor sadece yüzü minicikti minyon olcak herhallde
kulakları küçüktü babası gibi ve çok büyümüştü insana daha çok benziyordu çok güzel bir bebekti
ben 63 ile hamile kaldım 68.5 oldum dr yavaş git dedi ama yaptığım çok yanlış varmış örneğin akşam yemeği saatim okuldan gelince uyumam son 2 ay bebiş için yiceksin 7e kadar bebeğin için ekstra yemene gerek yok dedi

yaa naapıcaz böleee..bende çok acıkıyorummmm almamam lazım kilooo..her ay 1 kilo hakkım var..ben kahvaltıda alıyorum o 1 kiloyu:)))))

hadi gözün aydın canım.. bebişini sağ salim sağlıklı sıhhatli görüp geldin.
Darısı bizlerin başına.

63 kiloydun ama boyuna göre zayıfmıydın cnm çünkü benm dr daha tartmadan bni kilo al dedi bana bn 46 ile hamile kaldım zayıfıtım şuan 55 bakalım ne diyecek dr um bu seferde kilo al derse onda bir anarmollik var
bide ben minyon tipliyim dün bir topikte okudum minyon tipliler in çok azı normal doğum yapabiliyormuş

yaa naapıcaz böleee..bende çok acıkıyorummmm almamam lazım kilooo..her ay 1 kilo hakkım var..ben kahvaltıda alıyorum o 1 kiloyu:)))))

aynen cnm ya bi gözümü doyurabilsem karnım belki doycak

hadi gözün aydın canım.. bebişini sağ salim sağlıklı sıhhatli görüp geldin.
Darısı bizlerin başına.

çok saol bitanem darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…