- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.141
yaw güneş mi varki..:)))) dışarsı kapkara..şapır şapır yağmur yağıyo:)
canım izmirde yaşıyorum ben bir kaç gün önce burasıda dediğin gibiydi
ama genelde izmirde güneş olur birde ben öğle yemeklerinden sonra
yarım saat kadar yürüyorum güneş baya etkiliyor
doğumdan sonra geçiyomuş o lekeler yaaa...kimyasal bişeyler sürmek gerekir mi bilmiyorum..nekadar organik olursa olsun genede maddeler var içinde..doktora sordun mu
canım perşembe günü randevum var sorayım bakayım
güzelliğime düşkün bir olarak içimceki cadının onu mahvetmesini istemiyorum
arkadaşlar herkese günaydın
aranızda güneş koruyucu krem kullanan varmı
bu haftalarda lekelenme sorunu genelde başlıyormuş
vu duyduğuma göre güneşten oluşanlar geçmiyormuş
biraz araştırdım ddf diye bir marka buldum
umarım dedikleri gibi organiktir :26:
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün hava soğuk ve bnmde başım dönüyor
bnm kızda geceleri sanırım hiç uyumuyor ne zmn uyansam hareket halinde doğuncada öyle olursa yandım valla
ay bunlara nooluyo bölleeeee...bizde öyleyizzz...akşam uyurken bi çakıyo uyanıyorum..oğlum uyusana diyorum yokk...sabah babayla beraber kalkıyoo...yandık yandık
kız annesinin güzelliğini alır derler..şansın yok yani:) sor sen genede...kozmetik sonuçta
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün hava soğuk ve bnmde başım dönüyor
bnm kızda geceleri sanırım hiç uyumuyor ne zmn uyansam hareket halinde doğuncada öyle olursa yandım valla
ay bunlara nooluyo bölleeeee...bizde öyleyizzz...akşam uyurken bi çakıyo uyanıyorum..oğlum uyusana diyorum yokk...sabah babayla beraber kalkıyoo...yandık yandık
ben bnmkisi babasına çekmiş uykucu diyordum ama öyle değilmiş meğer hareketlerini hissedemiyomuş o zmn şuan geceleri uyanık gündüz biraz uyuyor sanırım bana çekmiş az uyuyor ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış
haklısın cnm dudağımda kocaman bir uçuk yüzümde hatta vücudumun bazı yerlerinde sivilce çıkmaya başladı nsl iş anlamadım daha doğuma var herhalde yüzüme bakılmayacak hale gelirirm
yaw benim oğluşum olucak ama o sivilce derdi bendede var..tek yanağımda çiban gibi çıkıyo sinir oluyorum...temizliyorum sürekli bakıyorumyok biri bitiyo biri çıkıyo..
Günaydın kızlar şimdi dr dan geldik gördük prensesimizi
ayyy teyzeleri okadar tatlıydıki yüzü çok güzel maşallah
neler yaptı bize anlatamam önce güldü güldü sonra 4 parmağıyla gel gel yaptı bize sabah olmasına rağmen kıpır kıpırdı
bide dr bana kızdı kiloda hızlı gitme dedi bikaç öneri verdi gece geç yeme yürüyüş yap falan mecbur uyucaz
şimdilik bu kadar hepinizi öptüm
neler yaptı bize anlatamam önce güldü güldü sonra 4 parmağıyla gel gel yaptı bize sabah olmasına rağmen kıpır kıpırdı
bide dr bana kızdı kiloda hızlı gitme dedi bikaç öneri verdi gece geç yeme yürüyüş yap falan mecbur uyucaz
oh oh maaşallah cnm ben de19unda gidicem 4gün kaldı ben gittiğimde 21haftada olacağım ama o zamanda görünür herhalde değilmiiyi gecler kızlar, bugun detaylı ultrasona girdim biraz erken ama dr.um 4lü tarama testi yaptımayacağım deyince bi başka dr. daha görsün dedi, sonuclar güzel, tek tek hertarafını inceledi, beynini, kalbini, böbreklerini, ellerini ayaklarını hatta parmklarını bile saydı:) aslında 23. haftada bakılıyormus daha net gözüküyormus..
günaydın cnm senin 2kat fazla dinlenmen lazımmmgünaydın kızlarr nasılsınızzz hafta sonu bugün tatil öğl.sonra bize aman ne güzellll evde dinlenecegim bol bolll
günaydın mart annecikleri,
busabah topik bomboş cumartesi benden başka çalışan yok mu
bugun ogleden sonra bebeişimle randevum var cok merak edıyorum 3'lü testimizi yapıcak doktor ve inşallah gosterırse cinsiyetini öğrenicez. Bol bol çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır goreyım onu diye. İnşallah kontrolum güzel geçer bi aksilik olmaz. çok özledim bebişimi çookkkkk
aayyy maaşşaallahhhhhhhh tü tü tü tü
günaydın
ay ne güzel cnm yüzünü net görebiliyomuusn kime benzediğini falan
kaç kilo aldınki sen öyle dedi bnm dr ne diyecek acaba aldığım kilolalara
saolun cnmlarım inşallah bebeklerimiz hep sağlıklı olur yüzü net gibiydi ama kime benzediği anlaşılmıyor sadece yüzü minicikti minyon olcak herhallde
kulakları küçüktü babası gibi ve çok büyümüştü insana daha çok benziyordu çok güzel bir bebekti
ben 63 ile hamile kaldım 68.5 oldum dr yavaş git dedi ama yaptığım çok yanlış varmış örneğin akşam yemeği saatim okuldan gelince uyumam son 2 ay bebiş için yiceksin 7e kadar bebeğin için ekstra yemene gerek yok dedi
saolun cnmlarım inşallah bebeklerimiz hep sağlıklı olur yüzü net gibiydi ama kime benzediği anlaşılmıyor sadece yüzü minicikti minyon olcak herhallde
kulakları küçüktü babası gibi ve çok büyümüştü insana daha çok benziyordu çok güzel bir bebekti
ben 63 ile hamile kaldım 68.5 oldum dr yavaş git dedi ama yaptığım çok yanlış varmış örneğin akşam yemeği saatim okuldan gelince uyumam son 2 ay bebiş için yiceksin 7e kadar bebeğin için ekstra yemene gerek yok dedi
yaa naapıcaz böleee..bende çok acıkıyorummmmalmamam lazım kilooo..her ay 1 kilo hakkım var..ben kahvaltıda alıyorum o 1 kiloyu:)))))
hadi gözün aydın canım.. bebişini sağ salim sağlıklı sıhhatli görüp geldin.
Darısı bizlerin başına.
yaa naapıcaz böleee..bende çok acıkıyorummmmalmamam lazım kilooo..her ay 1 kilo hakkım var..ben kahvaltıda alıyorum o 1 kiloyu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?