- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.161
Günaydın kızlar şimdi dr dan geldik gördük prensesimizi
ayyy teyzeleri okadar tatlıydıki yüzü çok güzel maşallah
neler yaptı bize anlatamam önce güldü güldü sonra 4 parmağıyla gel gel yaptı bize sabah olmasına rağmen kıpır kıpırdı
bide dr bana kızdı kiloda hızlı gitme dedi bikaç öneri verdi gece geç yeme yürüyüş yap falan mecbur uyucaz
şimdilik bu kadar hepinizi öptüm
maşallahhh prensesine
canım kilo konusunda doktorun çok doğru demiş
şimdi kilolar bizi son aylar bebişe gidiyor
HAZIR KONU KİLOLARDAN AÇILMIŞKEN, ÖNCEKİ GÜN BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUDUĞUM Bİ BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM...
Son ayına yakın bi anne adayının bebeği zayıfmış. DOKTOR BAL, PEKMEZ VE REÇEL YEMESİNİ, BUNLARIN İÇİNDEKİ GLİKOZUN ANNEDE ÇÖZÜNMEDEN DİREK BEBEĞE GEÇTİĞİ SÖYLEMİŞ. ve kilo alımı çok az olan bebek 3 haftada 700 gr.civarında kilo almış.
HAZIR KONU KİLOLARDAN AÇILMIŞKEN, ÖNCEKİ GÜN BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUDUĞUM Bİ BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM...
Son ayına yakın bi anne adayının bebeği zayıfmış. DOKTOR BAL, PEKMEZ VE REÇEL YEMESİNİ, BUNLARIN İÇİNDEKİ GLİKOZUN ANNEDE ÇÖZÜNMEDEN DİREK BEBEĞE GEÇTİĞİ SÖYLEMİŞ. ve kilo alımı çok az olan bebek 3 haftada 700 gr.civarında kilo almış.
Günaydın kızlar şimdi dr dan geldik gördük prensesimizi
neler yaptı bize anlatamam önce güldü güldü sonra 4 parmağıyla gel gel yaptı bize sabah olmasına rağmen kıpır kıpırdı
bide dr bana kızdı kiloda hızlı gitme dedi bikaç öneri verdi gece geç yeme yürüyüş yap falan mecbur uyucaz
:))))saol cnm benim
ozaman hiç yemiyelim son ay daya pekmezi balı oh
bende reçeli korka korka yiyordum kilo alrıım diye tşk ederim cnm paylaşımın için
:))))aynen canım.. zaten son 2 ay önemli olan. bebeklerin kilo alımı o dönemde günde 25-30 gr civarında olabiliyor.
sen yine temkinli git canım. azı karar çoğu zarar:)
son aylara sakla kendini..
Ya arkadaşlar aranıza mide yanması başlayan varmı???? kızımda 7.ay gibi başlamıştı ama bu kez 2 gündür midem yanıyor(
sebamed in çatlak kremini kullandıklarını söyleyenler olmuştu. bugün eczaneye gittim söyledim arkadaşlar kullandıklarını söylediler dedim öyle bir ürün yok dedi. nemlendiricisi falan varsa o da olur dedim sadece yüz için nemlendiricisi var size olmaz dedi. bulamadım yani. kullananlar bilgi verebilir mi;?
ben kullanıyorom canım çatlak kremi die geçmiyo adı sebamed F+S lotıon bunu kullan dedi bana kullananlar memnun dedi.
canım geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlıkmış o ben hiç duymadım bilmiyorumda üzülme emi inş. en azından bebişin iyi canım detaylı ultrasyondada her şeyini görürsün dahada rahatlarsın geçmiş olsun tekrardan.
cnm geçmiş olsun tek arter ne demek nasıl bişeymiş netten baktım ama anlayamadım
kızlar bu rahatsızlık bebeğe normalde 1 besin taşıma 2de pislikleri götürme görevi olan damar var.ama benim oğlumun 1tane bu damar.drumuz tek başına bunun bi probleme yol açmayacağaını eğer kalp yada böbreklerde bi problem çıkarsa o zamana inceleme gerektirdiğini söyledi.bunun içinde detaylı ultrasonu beklicez şuana kadar bi problem yok ama evet son aylarda erken doğum riskini arttıran bi faktör.sağlıklı olsunda başkada bi şey istediğim yok
anladım cnm inş bir sorun çıkmaz
iyi düşünün iyi olsun kızlar...sağ salim bebeklerimizi alalım kucağımıza..
inşallah kızlar ben aslında yüreğimi ferah tutuyorum ama genede işte şu hafta geçmez((
geçer geçer...kafana takma..düşünmemeye çalış..eğer çok kötü bişey olsaydı doktor başka önlemler alırdı
öle zaten drumda hiç yokmuş gibi düşün sadece daha az stres bol su dedi yakında pipeti yapıştırcam ağzıma:))
öle zaten drumda hiç yokmuş gibi düşün sadece daha az stres bol su dedi yakında pipeti yapıştırcam ağzıma:))
ayyy canım bence hiç şikayet etmeyelim. yerimizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki... halimize şükretmemiz gerek...bn çok sıkıldım kilo al sivilce çıkart çay kahve yok vs vs doğsalar sağ salim ama o zmnda uykusuzluktan ağlamasından saçımızı taramaya vakit bulabilirmiyiz acaba
maşallah prensese...Günaydın kızlar şimdi dr dan geldik gördük prensesimizi
teşekkür ederim bugün başka bir eczaneye sorayım bakalımben kullanıyorom canım çatlak kremi die geçmiyo adı sebamed F+S lotıon bunu kullan dedi bana kullananlar memnun dedi.
allah allah o ne demekmiş ki.. normal usgde kendi doktorunmu söyledi cnm?ama sağlığı iyi ise endişe etme o zaman geçmişler olsunn ben deçarşamba gidicem ben de korkuyorum kötü bişey çıkmasındann
sen erzincandaydın da istanbul a mı geldin cnm??bebişin ne kadarlık??cinsiyeti de15inde öğrenirsin inşallahh
relaxmode nerde var acaba cnm bursada varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?