2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahhh prensesine
canım kilo konusunda doktorun çok doğru demiş
şimdi kilolar bizi son aylar bebişe gidiyor

HAZIR KONU KİLOLARDAN AÇILMIŞKEN, ÖNCEKİ GÜN BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUDUĞUM Bİ BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM...

Son ayına yakın bi anne adayının bebeği zayıfmış. DOKTOR BAL, PEKMEZ VE REÇEL YEMESİNİ, BUNLARIN İÇİNDEKİ GLİKOZUN ANNEDE ÇÖZÜNMEDEN DİREK BEBEĞE GEÇTİĞİ SÖYLEMİŞ. ve kilo alımı çok az olan bebek 3 haftada 700 gr.civarında kilo almış.

maşallahhh prensesine
canım kilo konusunda doktorun çok doğru demiş
şimdi kilolar bizi son aylar bebişe gidiyor

saol cnm benim

ozaman hiç yemiyelim son ay daya pekmezi balı oh

bende reçeli korka korka yiyordum kilo alrıım diye tşk ederim cnm paylaşımın için

maşallah canım ya..benimdekide çok haretliydi..ben kendş doktoruma henüz götürmedüm raporu..eşinde getirebilir sorun yoksa usg de sende bayramdan sonra gel demişti ama belki bende götürürüm..bende maşallah hızlı gidiyorum 5 kilo aldım ama nereem aldım bilmem hiç 5 kilo almış gibi durmuyorum..artık az yiyorum ekmek

saol cnm benim

ozaman hiç yemiyelim son ay daya pekmezi balı oh
:)))) aynen canım.. zaten son 2 ay önemli olan. bebeklerin kilo alımı o dönemde günde 25-30 gr civarında olabiliyor.

bende reçeli korka korka yiyordum kilo alrıım diye tşk ederim cnm paylaşımın için

sen yine temkinli git canım. azı karar çoğu zarar:)
son aylara sakla kendini..

Ya arkadaşlar aranıza mide yanması başlayan varmı???? kızımda 7.ay gibi başlamıştı ama bu kez 2 gündür midem yanıyor(

mide ağrısı var ama yanma yok henüz saçı çıkıyor falan derler ya doğrumu acaba dr lar doğru değil diyorlar

ben kullanıyorom canım çatlak kremi die geçmiyo adı sebamed F+S lotıon bunu kullan dedi bana kullananlar memnun dedi.

cnm geçmiş olsun tek arter ne demek nasıl bişeymiş netten baktım ama anlayamadım

kızlar bu rahatsızlık bebeğe normalde 1 besin taşıma 2de pislikleri götürme görevi olan damar var.ama benim oğlumun 1tane bu damar.drumuz tek başına bunun bi probleme yol açmayacağaını eğer kalp yada böbreklerde bi problem çıkarsa o zamana inceleme gerektirdiğini söyledi.bunun içinde detaylı ultrasonu beklicez şuana kadar bi problem yok ama evet son aylarda erken doğum riskini arttıran bi faktör.sağlıklı olsunda başkada bi şey istediğim yok

bende reçel pek sevmem..ama annemlere pekmez çeşitleri bal falan ısmarladım göndecekler onu bekliyorum..onlarıda yemeğe başlarsam artık ayda 3 kilo alırım artık

anladım cnm inş bir sorun çıkmaz

öle zaten drumda hiç yokmuş gibi düşün sadece daha az stres bol su dedi yakında pipeti yapıştırcam ağzıma:))

cnm ben günde 3lt ye yakın su içiyorum dr çok önemli dedi doğum ve kilo vermek için sen çok faydasını görüceksin dedi iç faydalı
sana bir fen öğretmeni olarak tavsiyem phı 7 civarı olan suların çok daha içimi kolay

bn çok sıkıldım kilo al sivilce çıkart çay kahve yok vs vs doğsalar sağ salim ama o zmnda uykusuzluktan ağlamasından saçımızı taramaya vakit bulabilirmiyiz acaba
ayyy canım bence hiç şikayet etmeyelim. yerimizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki... halimize şükretmemiz gerek...
maşallah prensese... gözün aydın canım.

ben kullanıyorom canım çatlak kremi die geçmiyo adı sebamed F+S lotıon bunu kullan dedi bana kullananlar memnun dedi.
teşekkür ederim bugün başka bir eczaneye sorayım bakalım

yok canım ben istanbulda yaşıorum erzincanlı eşim burda da yazlık evimi var bulantılardan temiz havaya kaçmak için gelmiştim bi ay önce ondan burda denk geld bu defaki muayenem 16 haftalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…