2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam arkadaşlar,

Gözbebeğim canım inşaAllah sende bizlerde bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız :))

Çatlak kremlerinden bahsedilmiş, ben bepantenin merhemiyle saf zeytin yağını karşıtırdım onu kullanıyorum, teyzemle termalde beraberdik ve karnında hiç çatlak yoktu, iki doğum yaptı, ne kullandın dedim, bana bunu tavsiye etti, ama kalçalarına sürmediği için oralarda çatlak varmış, bana göğüslerden dizlerime kadar sürmemi tavsiye etti, vıcık vıcık oluyor ama napayım, ömür boyu çatlak olmaktansa bir kaç ay vıcık vıcık olmayı tercih ediyorm

Bende hamileliğinde annesi yada kardeşi, yakınları yanında olan, yemek hazırlayıp getirenlere imreniyorum, Eşimin işinden dolayı kastamonu tosyadayız, eşimin ailesi çok yaşlı, babası 81 yaşında ve yatıyor, annesi 74 yaşında oda anca kocasına ve kendine bakıyor, benim babamsa işi için sürekli başka şehirlerde, annemde kanser tedavisi gören annesine bakıyor, annesini bırakıp benim yanıma gelemiyor, birde annem kendisi de kanser hastası, ben hamileliğimin ilk haftalarında çok zor günler geçirdim, sürekli kanamalarım oldu,düşük tehlikem vardı, bulantılarım oldu, ama bunu anneme diyemedim, çünkü garibim zaten annesine üzülüyor birde aklı bende kalmasın diye o dönemleri tek geçirdim, ama çok şükür ki eşim çok fedakar birisi, hala bana iş yaptırmıyor,, ramazan bayramından sonra ankarada kaldığım da halıları yıkamaya vermiş, perdeleri yıkayıp takmış, bulaşık makinam yoktu, onu alıp kurdurmuş, evime geldiğimde pırıl pırıldı, çok mutlu olmuştum... zaten yanımda kimse yok, eşimde anlayışsız yardım etmeyen birisi olsaydı nolurdum bilmiyorum...

Son düzenleme:
mavisa öncelikle çok geçmiş olsun sevindim senin adına canım üst üste gelmiş herşey ama en üste bebeğinin mutluluğu sanırım o daha ii:) kızlar bu arada çok kırıldım hepinize ben hergün okuyum hastaneye gidip paylaşanlar için inaılmaz sevinip tebrik ediorum aynı nezaketi sizdende beklerdim kaç gündür yazdııma da cevap gelmiyor size ii konuşmalar diyeyim bu topikten ayrılayım en iyisi belliki pek kale alınmıoruz

doğumda naapcaksın şeker yaaa..tek başına or olmicak mıı

???? cevap verebileceğimiz bişeyse herkese veriyoruz..ne alaka anlamadım

benimde midemde sorun var sanırım yemekten sonra köpürüyor gibi oluyor nedir anlamadım çok rahatsız oluyorum

canım tşk ederim, ya ben zaten netim olmadığı için ancak komşumun ağıyla haftada bir iki kez girebiliyorum, geçmişi okumadığım için sorunu görmedim, sadece son beş sayfayı okudum... sorun neydi ki:44:

Günaydınn, herkesin keyfi yerinde gibi :)

MAG doktordan geldik şükür bi problem yok, bizim kız ters dönmüş o yüzden her hareket ettiğinde kasıklara baskı uyguluyomuş o rahatsız eder dedi. ultrasonda baktı aynen yüz üstü yatıyo ve ayaklarınının bi biriyle bi diğeriyle sürekli tekme atıyo.. ben hissetmiyorum dedim ama meğer ağrı olarak hissediyomuşum :) her ihtimale karşı kan ve idrar örneği de verdik pazartesi tekrar arayıp soracağız sonuçları.. ama 1 hafta boyunca ağır kaldırmak temizlik yapmak falan yok.. bi de kocaya yaklaşmak yok :))

doğumda naapcaksın şeker yaaa..tek başına zor olmicak mıı
doğumumu Ankarada ailemin yanında yapacağım, zaten doğumuma teyzemle arkadaşı girecek, kırkım çıkana kadar artık annemin yanında kalacağım, inşaAllah ben doğum yapana kadar anneannemin tedavisi biter diye ümit ediyorum,çünkü hem bana hem anneanneme bakmak annem için zor olacak :44:

canım benim sana diil lafım geçende aynısını yazmıştın o ne alaka yzan arkadaş iş hakkında konuşurken bende hastane dönüşümü paylaşmıştım bi tebrik edebilirdi daha öncede aynı kişi yine vaarken ağrımla alakalı bişi sormuştum yine aynı ne alaka anlamadım derken bi dön oku geçmişi istersen

kızz var yaa sabahtan beri seni bekliyorum..merak ettim vallahi:) ooh ohh iyi sevindim..yerim ben onun o minik ayaklarını:))) bişey çıkmaz merak etme..zaten sanki yaklaşabiliyozda:)))

canım ya Allah sana kolaylıklar versin..insanın annesi ailesi uzakta olunca böyle zamanlarda zor oluyo benimde ailem yaşadığım şehirde değil.hatta hiçbi akrabam yok..kaynanayla konuşmuyorum ama konuşmasakta gelir yapar fakat ben istemem aman aman.benim eşimde pek yardımcı deil ailevi konuşardan tartıştımız için..ama bak Allah biyerden veriyo eşin nekadar anlayışlıymış maşallah..eşin yanında anlayışlı inşallah allah doğumundada sonrasındada bi rahatlık kolaylık verir sana..ahh ahh ben dolabın tepesinden bişe indirmiştim haliyle geri kaldıramadım hala duruyo odada sen yapma diyo saolsun kendide yapmıyo

kızz var yaa sabahtan beri seni bekliyorum..merak ettim vallahi:) ooh ohh iyi sevindim..yerim ben onun o minik ayaklarını:))) bişey çıkmaz merak etme..zaten sanki yaklaşabiliyozda:)))

Bende yolda heyecanla geldim sana anlatmak için :)) kocama MAG merak etmiştir dedim.. kimm??? dedi boşver dedim :)) şimdi açıklamak uzun hikaye
Tamam yaklaşamıos ama arada yaklaşabilioduk :)) 1 hafta 10 gün yok dedi doktor..
Ben dedim sana bu kız babasını kıskanır benden diye.. :))

ben okudum güzelim istersen sen bi oku...eşinle sorun yaşamışsın ben cevap vermişim konuşmuşuz falan..görüpte kimseye cevap vermediğim olmadı benim..

ya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:

hadi gözün aydın canım..benim kızda maşallah hiç yerinde durmuyodu usg de

ben okudum güzelim istersen sen bi oku...eşinle sorun yaşamışsın ben cevap vermişim konuşmuşuz falan..görüpte kimseye cevap vermediğim olmadı benim..

canımsın ben başta olmak üzere hamişlikten herşeyi üstümüze alınıoz belliki sen nie tek başına üstüne alındın anlayamadım ki yha

harbi harbi kıskanıyoo heeee:))) vay yaramaz cadı yaaa:) bende sabah eşime anlatıyodum bak bitek sarılamayan biz diiliz diye:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…