2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz. ben hamilelik diyeti uyguluyorum. öncesinde kilo problemim vardı diyetisyen kontrolunda 83 kilodan 65 kiloya indim 9 ayda ve düzenli sporla. hamileliktede diyetisyen kontrolunde hamile pilatesi yürüyüş göğüs ve kol çalışacağım eğer sağlık sorunu filan çıkmaz ise. sağlıklı çok kilo almadan gebelik geçirmek istiyorum allah nasip ederse

ne güzel.. senin adına çok sevindim canım..
sahsen dikkat etmeye çalışıyorum.
kızımda 13 kilo alarak tamamlamıştım gebeliğimi. bu kez dileğim en fazla 10 kilo almak. İnşallah başarabilirm.
bende gebe kalmadan önce ekmeği bayağı bi azaltıp 2 kilo vermeyi başardım çok şükür.

cnm aynen yaaa zayıf bi hamile olmak istiyorum sadece göbeğim büyüsün mümkünse:82:
ben ekmek yememeye özen gösteriyorum çok fazla abur cubur yemiorum önceden de yemezdm zaten. çay içmemeye çalışıorum çünkü içersem şekerli içiorum. şekersiz süt içiorum çay yerine.

o kadar iştahsızım kii hiç birşey yemesem aklıma gelmiyor ama bebiş için zorlayarak birşeyler yemeye çalışıyorum bu gidişle kilo almak yerine verecege benzerim ben.. 54 kilo ile başladım gebeliğe bakalım kaçla sonlanacak görecegim

Son düzenleme:

canım bebeğin karbonhidrata ihtiyacı var beyaz ekmek hem iştah açar hem çabuk acıktırır bu yüzden bence esmer ekmekler yemelisin. nette doktorların verdiği hamile diyetleri var onları inceleyip uygun beslenebilirsin

ilk zamanlar öyle oluyo kilo kaybı filan sonraları bulantılar geçeceği için sorun kalmayacak iştahın epeyce açılacak canım

ben şu an 84 kiloyum aslında o kadar takmıyorum artık doğumdan sonra veririm sadece 6 kilo almama izin verdi doktor

o yüzden dikkat ediyorum biraz zaten pek acıkmıyorum ben hamileyken değil de doğumdan sonra aldım bütün kiloları ama herkes 74fln sanıyor kimse84 olduğuma inanmıyor:))

inşallah canım inşallah o kadar çok istiyorumki bebişimin benimle olmasını,rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir
senide tekrar tebrik ederim allah ım bir avazda kurtarsın....
benim kese galiba 14mm idi inşallah hayırlısı ne ise o olur.teşekkür ederim bilgi için....

en iyi gelen bebe yağları diye duymuştum bende heryerimize sürebiliriz bol bol
bende bebek yağı kullanmıştım kızımda şükür neredeyse hiç çatlamadım sadece karnımda az bişey var o kadar:))

gebeliği en az kilo ile tamamlamam lazım ya aklıma geldikçe karar kara düşünüyom nasıl vercez kiloları daha almadan düşünür oldum

canım valla gereksiz şeyleri yemeyerek işe başlayabilirz.
ekmeği azaltmalıyız.
çay içiyorsak şekersiz ve çok açık olmalı..
abur cubur yok..
vs vs
ben kızımda 14 kilo almıştım şimdi inşallah bebişim varsa ekmek falan yemem ama canımın çektiğini hiç affetmem:))

canım daha 5+6 dasın üzülme ben 6+4 düm bişey göremedim hatta kesem bile gelişmemiş.
Allah ın izniyle herşey güzel olacak ben buna inanıyorum
bekliycek sabrım yok o kadar ...cuma günü tüp yaptırdığım merkeze gitcem ...
ak kara çıksın ortaya...cuma 6+1 olcak gözükür inşallah..
inşallah canım ama fazla stres yapma...
benim boş gebelik olabilirmiki şimdi 2 hafta olacak neredeyse lekelenmem var bide kesem oluşmamış küçük daha(

Son düzenleme:
[ inşallah canım ama fazla stres yapma...

benim boş gebelik olabilirmiki şimdi 2 hafta olacak neredeyse lekelenmem var bide kesem oluşmamış küçük daha([/QUOTE]

selam cnm arkadaşımız yazmış bilgilendirmek için lakin ben sinirlendim dr gidip bebeğimin kalp atışlarını duymamış olsaydım yıkılırdım...benimde lekelenmelerim oldu hemde bir hafta sürdü Allaha şükür bebğimide kalp atışlarınıda gördüm...lütfen her okuduğunuzu burada paylaşmayın sende canını sıkma cnm bol bol yat dinlen amcamın kızı 2 aydır adet görüyo 3 aylık hamile sevgiler....

bekliycek sabrım yok o kadar ...cuma günü tüp yaptırdığım merkeze gitcem ...
ak kara çıksın ortaya...cuma 6+1 olcak gözükür inşallah..

inşallah iyi haberler alırsın cnm moralini yüksek tut üzüntüden bebeğin etkilenmesin rabbim korur hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

tıp diyorki hamileyken adet görülmez!

bu tez çoktan çürüdü ama kimse inanmak istemiyor işte. amcanın kızı güzel bi örnek bu konuda.

bende mart ayında üstüne gördüm hamile olduğumu anlamadan. hemde normal adet gibi yani 5-6 gün sürdü. aradan 1 hafta geçince hamile olduğumu anladım ama iş işten geçmişti maalesef.

Son düzenleme:
istanbulda mı oturuyorsun...bahçelievler medical park mı?
fiyatı çok uygunmuş....

ewet canım istanbulda oturuyorum....sultangazi medical park a gidiyorum...semtine göre mp hastaneleri farklı fiyat uyguluyormuş...en uygunu burası bildiğim kadarı ile benim dr nazımı çekiyor şimdilik şükür o yüzden tercihim bu yönde oldu hastaneden çok dr iyi olsun diye dua ettiim....şimdilik memnunum çok fazla tavsiye eden olmuştu gebelikten öncede gidiyordum bende bir sürü arkadaşıma tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla....

canım allah yardımcımız olsun valla ne diyeyim...rabbime yalvarmaktan başka elimizden bişey gelmez...
benim geçen seneki boş gebelikte lekelenme filan yoktu...ne kanamalarla sapasağlam bebekler doğuranlar var...onu takma kafana...
senin geç döllenme olabilir...ama benim öyle bi ihtimalim yok tüp bebek olduğu için...
bekleyip göreceğiz bakalım rabbim neyler...
evlat denilen o özel duyguyu rabbim banada isteyen herkesede yaşatır inşallah...

Canım herkezde farklı sanırım ben keseyi gormek için gittim şükürler olsun kalp sesinize duyduk 6+1 gunluktu. Karnımdan bakti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…