- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.201
gastrit faalan olmasınnn...dikkat ettt
Canım Rabbim seninde yardımcın olsun, boşver hala orda dursun, Allah korusun onu koyacam diye bebişine birşey olmasındansa kaldığı yerde kalsın..... Uzakta olmanında şöyle bir avantajı oluyor herşeyiyle kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğreniyoruz, ben tek kızım ve çokta nazlıydım, eğer ki Ankarada olsaydım belki en ufak şeyde anne yardım et diye kadıncağızı koştururdum, ama bir senedir burada tek başıma olunca, evime dair herşeyi dört dörtlük öğrendim, hatta annem bazen hafta sonları günü birlik yanıma geldiğinde şaşırıyor, senin bu kadar evine hakim olacağını söyleselerdi inanmazdım diyorcanım ya Allah sana kolaylıklar versin..insanın annesi ailesi uzakta olunca böyle zamanlarda zor oluyo benimde ailem yaşadığım şehirde değil.hatta hiçbi akrabam yok..kaynanayla konuşmuyorum ama konuşmasakta gelir yapar fakat ben istemem aman aman.benim eşimde pek yardımcı deil ailevi konuşardan tartıştımız için..ama bak Allah biyerden veriyo eşin nekadar anlayışlıymış maşallah..eşin yanında anlayışlı inşallah allah doğumundada sonrasındada bi rahatlık kolaylık verir sana..ahh ahh ben dolabın tepesinden bişe indirmiştim haliyle geri kaldıramadım hala duruyo odada sen yapma diyo saolsun kendide yapmıyo
ya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
ya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
canımsın ben başta olmak üzere hamişlikten herşeyi üstümüze alınıoz belliki sen nie tek başına üstüne alındın anlayamadım ki yha
inat edip göstermeyen oldumu bilmiyorum ama kuzenimin eşine hep kız dediler, doğumu bir yaptı bebek erkek, herkes şaştı kaldı, bende de ister istemez bunun korkusu var, bu yüzden hala bebişime birşey almadımya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
inat edip göstermeyen oldumu bilmiyorum ama kuzenimin eşine hep kız dediler, doğumu bir yaptı bebek erkek, herkes şaştı kaldı, bende de ister istemez bunun korkusu var, bu yüzden hala bebişime birşey almadım
hadi gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsinGünaydınn, herkesin keyfi yerinde gibi :)
MAG doktordan geldik şükür bi problem yok, bizim kız ters dönmüş o yüzden her hareket ettiğinde kasıklara baskı uyguluyomuş o rahatsız eder dedi. ultrasonda baktı aynen yüz üstü yatıyo ve ayaklarınının bi biriyle bi diğeriyle sürekli tekme atıyo.. ben hissetmiyorum dedim ama meğer ağrı olarak hissediyomuşum :) her ihtimale karşı kan ve idrar örneği de verdik pazartesi tekrar arayıp soracağız sonuçları.. ama 1 hafta boyunca ağır kaldırmak temizlik yapmak falan yok.. bi de kocaya yaklaşmak yok :))
harbi harbi kıskanıyoo heeee:))) vay yaramaz cadı yaaa:) bende sabah eşime anlatıyodum bak bitek sarılamayan biz diiliz diye:)))))))))))
selam arkadaşlar şimdi drdan geldik 20+5 çıktı bu seferde 21 cm 388gr olmusuz maşallah bize ama yine yorulmak yok dedi yavaş yavaş yürüyüşler yap ama ağır kaldırmak vs yok iş yapma hiç dedi:) kramplarımı söyledim magnorm magnezyum verdi başka da bişey demedi. ee bide kızım ters dönmüş başı yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş ama bana çok ağrı yapıyor, olur ağrıların dedi. tetanozuda 10 gün sonra vurdurursun dedi.
arkadaşlar bazen bazı yorumlar sayfa altında kalıyor yeni sayfayada geçilince o okunmadan kalıyor herkesde geçmişi okuyamıyor şahsen ben fazla geçmişi okuyaıyorum bazen yazdıklarıma cevapta alamıyorum ama buraya yazmak hoşuma gidiyor. biriyleriyle bişeyler paylaşmak güsel oluyor:)
Canım Rabbim seninde yardımcın olsun, boşver hala orda dursun, Allah korusun onu koyacam diye bebişine birşey olmasındansa kaldığı yerde kalsın..... Uzakta olmanında şöyle bir avantajı oluyor herşeyiyle kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğreniyoruz, ben tek kızım ve çokta nazlıydım, eğer ki Ankarada olsaydım belki en ufak şeyde anne yardım et diye kadıncağızı koştururdum, ama bir senedir burada tek başıma olunca, evime dair herşeyi dört dörtlük öğrendim, hatta annem bazen hafta sonları günü birlik yanıma geldiğinde şaşırıyor, senin bu kadar evine hakim olacağını söyleselerdi inanmazdım diyor
e napayım, okul, üniversite, yurt dışı, iş hayatı deyince anne evinde ev işi yapmaya zamanım olmuyordu ki, mükemmel yaptığım tek şey yemek yapmaktı, onuda 14 yaşındayken annem kanser olunca iş başa düştüğü için öğrenmiştim...
hadi gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin
Minik cadı bana dediki sen misin sarılamamaktan şikayet eden, bak daha neler yapabiliyorum :)) ben bu kızdan korkuyorum haa artık yaklaşmıcam babasına filan.. :))
selam arkadaşlar şimdi drdan geldik 20+5 çıktı bu seferde 21 cm 388gr olmusuz maşallah bize ama yine yorulmak yok dedi yavaş yavaş yürüyüşler yap ama ağır kaldırmak vs yok iş yapma hiç dedi:) kramplarımı söyledim magnorm magnezyum verdi başka da bişey demedi. ee bide kızım ters dönmüş başı yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş ama bana çok ağrı yapıyor, olur ağrıların dedi. tetanozuda 10 gün sonra vurdurursun dedi.
arkadaşlar bazen bazı yorumlar sayfa altında kalıyor yeni sayfayada geçilince o okunmadan kalıyor herkesde geçmişi okuyamıyor şahsen ben fazla geçmişi okuyaıyorum bazen yazdıklarıma cevapta alamıyorum ama buraya yazmak hoşuma gidiyor. biriyleriyle bişeyler paylaşmak güsel oluyor:)
Minik cadı bana dediki sen misin sarılamamaktan şikayet eden, bak daha neler yapabiliyorum :)) ben bu kızdan korkuyorum haa artık yaklaşmıcam babasına filan.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?