2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Rabbim seninde yardımcın olsun, boşver hala orda dursun, Allah korusun onu koyacam diye bebişine birşey olmasındansa kaldığı yerde kalsın..... Uzakta olmanında şöyle bir avantajı oluyor herşeyiyle kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğreniyoruz, ben tek kızım ve çokta nazlıydım, eğer ki Ankarada olsaydım belki en ufak şeyde anne yardım et diye kadıncağızı koştururdum, ama bir senedir burada tek başıma olunca, evime dair herşeyi dört dörtlük öğrendim, hatta annem bazen hafta sonları günü birlik yanıma geldiğinde şaşırıyor, senin bu kadar evine hakim olacağını söyleselerdi inanmazdım diyor

e napayım, okul, üniversite, yurt dışı, iş hayatı deyince anne evinde ev işi yapmaya zamanım olmuyordu ki, mükemmel yaptığım tek şey yemek yapmaktı, onuda 14 yaşındayken annem kanser olunca iş başa düştüğü için öğrenmiştim...

canım sen kaç haftalıktın aynen benim kızda hiç göstermemişti zorla bakmıştı doktor bacaklarını kapatıyodu..

Bazen oluyo 6. ayda cinsiyeti öğrenen tanıyorum benim kardeşime de 9 ay boyunca erkek dediler kız doğdu :)) hayırlı ve sağlıklı bi bebek olsun önemli olan o.. sen giysileri yeşil, beyaz, sarı falan al şimdilik :)

inat edip göstermeyen oldumu bilmiyorum ama kuzenimin eşine hep kız dediler, doğumu bir yaptı bebek erkek, herkes şaştı kaldı, bende de ister istemez bunun korkusu var, bu yüzden hala bebişime birşey almadım

selam arkadaşlar şimdi drdan geldik 20+5 çıktı bu seferde 21 cm 388gr olmusuz maşallah bize ama yine yorulmak yok dedi yavaş yavaş yürüyüşler yap ama ağır kaldırmak vs yok iş yapma hiç dedi:) kramplarımı söyledim magnorm magnezyum verdi başka da bişey demedi. ee bide kızım ters dönmüş başı yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş ama bana çok ağrı yapıyor, olur ağrıların dedi. tetanozuda 10 gün sonra vurdurursun dedi.

arkadaşlar bazen bazı yorumlar sayfa altında kalıyor yeni sayfayada geçilince o okunmadan kalıyor herkesde geçmişi okuyamıyor şahsen ben fazla geçmişi okuyaıyorum bazen yazdıklarıma cevapta alamıyorum ama buraya yazmak hoşuma gidiyor. biriyleriyle bişeyler paylaşmak güsel oluyor:)

inat edip göstermeyen oldumu bilmiyorum ama kuzenimin eşine hep kız dediler, doğumu bir yaptı bebek erkek, herkes şaştı kaldı, bende de ister istemez bunun korkusu var, bu yüzden hala bebişime birşey almadım

benim oğlan arsız:))))) daha gider gitmez açtı bacaklarını ardına kadar:))))))

hadi gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin

harbi harbi kıskanıyoo heeee:))) vay yaramaz cadı yaaa:) bende sabah eşime anlatıyodum bak bitek sarılamayan biz diiliz diye:)))))))))))

Minik cadı bana dediki sen misin sarılamamaktan şikayet eden, bak daha neler yapabiliyorum :)) ben bu kızdan korkuyorum haa artık yaklaşmıcam babasına filan.. :))

kızların hepsi cadı oluyo galiba:))))))

sağol canım hepimizin yardımcısı olsun Allah daima..evet aynen insan tek olunca ve zorlukta öğrenir herşeyi..ben öyle bağımlı bi karekterde değilimdir tek yapıcam ben yapıcam derim hep zorlanayım kendim öğreneyim herşeyi evet zor oluyo ama sonunda herşeyi yapan güçlü biri oluyosun.ama böle özel zamanlarda aranıyo neyazıkkki durup durup ağlıyom herşeye duygusallaşıyoruz bide ilk yaşayanlarız onun heyecanıda var..inşallh hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla atlatırız bu zamanlarımızı ve bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ..

canım benimkide hiç göstermiyodu dr her usg baktığında bacaklarını kapatıyodu fıkır fıkır yerinde durmuyodu ama kız olabilir demişti enson gittimizde 16 haftalıkken dr usg baktığında hayret ettim bacaklarını sonuna kadar açmıştı saklamaktan vazgeçti dr kız olcak dedi eşimle ben çok sevinmiştik

canım benimde miniğim göstermiyor cinsiyetini iki ayrı drda erkek olma ihtimali var diyor ama her gittiğimde orasında kordon olduğundan göremedik en sonda başka dra kontrole gittim ondada hem kordon vardı hemde ayağını koymuştu orasına :))) fındığımmm
perşembe randevumuz var bakalım göstericek mi ?

ya güzel teyzeleri 16 haftalığım bebek he zaanki gibi 17 haftalık bi hafta önde gidio ne biliim duygusalda içime doğanla istediğim farklı tabi rabbim hepimize sağlıklı minnoşlar versin bende sanırım o gördüğüm aşık olduum bi alık pembe eteği alamıcam ortak renkller alıcam dediğiniz gibi

Aynı ağrılar bende de başlamıştı iki gün önce aynen benim kızda ters dönmüş o yüzden oluyomuş.. Yalnız olmadığıma sevindim :)) umarım en kısa zamanda normale dönerler.. :26:

mag34 cüm sözüm sana deildi cevap verin die yaptımmm :kız olursa benim gibi cadı ve inat olacak kesin erkek olursada babası gibi inat olacak yani belli edio şimdiden zati

Minik cadı bana dediki sen misin sarılamamaktan şikayet eden, bak daha neler yapabiliyorum :)) ben bu kızdan korkuyorum haa artık yaklaşmıcam babasına filan.. :))

aynen ya artık hiçbişey kalmadı evlilik namına:)) artık doğumdan sonra ozamanda birbirimize ayıracak zaman bulamayız herhalde. ben kızımı bırakamam hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…