2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sizleri böyle görünce ilk zamanki heyecanlarımı hatırladım...Allah hepinize,hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Sağlıklı,mutlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim..

en erkencimiz UHDE günaydın canım.

İyiyiz çok şükür.. zaman geçmiyo gibi görünsede çoooook çabuk geçiyor..

daha dün mutlu bi hafta olsun diyordum, Perşembe gelmiş bile çoktan :))

hergünümüz huzur mutluluk dolu, sağlıklı sıhhatli geçsin inşallah..

bebişlerimiz göbüşümüzde sağlıkla büyüsünler, annişlerini üzmesinler.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın uhde ve semra nasılsınız bugün bakalım?

ben de birazdan hazır açken gidip kan vereceğim bir de idrar testi yapılacak galiba

önceki gebeliğim sorunlu olduğu için doktorum 2 hafta sonra gene gel demişti ama ben 3 hafta sonra gideceğim bu da 6 ağustos a denk geliyor
şimdiden testi yaptırayım hastanede hem gitmişken randevu da alacağım

evet erkenciyim canım çalıştıgım için erkenden geliyorum, hakkatten birden geçiyor günler yetişemiyoruz bile arkasından inş. her günümüz böyle mutlu huzurlu sağlıklı geçer inş...

git canım ihmal etme elbette bebişini, benden dr. test falan istemedi neden ki acep...

günaydın sibelcim..
tam kan sayımı filan mı yapılacak?
ben geçen gün bebişimi usg de görmek için gittiğim hastaneye devam etmiycem. ama daha hastaneye de karar veremedim. eşimin izinli olmasını bekliyorum.
o yüzden de hala test mest bişey yapılmadı

Günaydın kızlar erkencisiniz valla.dün dr gitmem lazımdı ama kızlar benim bulantı falan yok 6 haftadayım bide hafif bi sancı var bi kaç gündür korkuyorum dr gitmeye.

günaydın annecikler,

bende yarın sabah test yaptırcam akşamada dr gitcez kalp atışlarını dinlemeyeee çok heyecanlıyım

herkese günaydınlar....
bugün erken uyandk, inşallah rahat bi gün geçirtir bana bebişim.. sanırım reflü başladı bende kızlar yaa ne yapıcam bilmiorum sindirim sistemim sanki çalışmıor. zaten az yiyorum onuda hazmetmiyor midem. mide yanmalarımda devam ediyor. bugün 8. haftamıza girdik

ayyy canım o mide yanması bendede var hmde ilk günden başladı bende felaket birşey yaa Alah yardımcımız olsun inş..

Günaydın kızlar erkencisiniz valla.dün dr gitmem lazımdı ama kızlar benim bulantı falan yok 6 haftadayım bide hafif bi sancı var bi kaç gündür korkuyorum dr gitmeye.
günaydın canım.. valla nazar değmesin bende de yok bulantı. niye korkuyosun ki bence biran önce git doktora. içini rahatlatırsın hiç değilse, böyle düşünmektense
günaydın annecikler,

bende yarın sabah test yaptırcam akşamada dr gitcez kalp atışlarını dinlemeyeee çok heyecanlıyım
günaydın hayırdır canım ne testi?

günaydın canım maşallah siz büyümüşsünüz doktora görünsen doktor ilaç verir onun için.. Renue duo gibi bi ismi vardı. bu şurup iyi geliyor mide yanmasına. gebelikte kullanmak için uygun.
İnşallah çabuk geçer, bu sıcaklarda hiçde çekilmez valla. Allah yardımcın olsun

Merhaba Hanımlar,

Dün doktora gidicektim yaa gittim çok şükür, hem kesemizi, hem bebişimizi hem de kalp atışlarını gördüm. Süper bir duygu ama ben daha büyük bişeyler görmeyi bekliyormuşum 2.2 mm miş. Bugün 5+6. günümüz herşey normal dedi. Yalnız 3.5 cm'lik kist gördü, hamilelik boyunca geçmezse doğumda alırız bebeğe zararı olmaz dedim. Bebişimden büyük kistim var, inşallah ebbeğime zararı olmaz.

Doktor beni de Ağustosun ilk haftası çağırdı, Daha net kalp atışlarını duyarız ve tahlillere başlarız dedi.

Hayırlısı bakalım...

canım hoşgeldin aramıza..

ne kadar güzel haberlerle geldin hemde Maşallah size.

Kistin zarar vereceğini sanmıyorum canım. Allah korusun. benimde myomum var şükür zararı yok. kist hamileyken eriyebiliyor ama myom tam tersi büyüyebiliyor. benim myom ilk kontrolde 2,5 cm çıkmıştı ilk gebeliğimde doğuma yakın 4 cm olmuştu. şimdi yine 2,5 cm e gerilemiş:)

listemize ekliyorum seni canım.. tahmini doğum tarihini de söylermisin?

aminn saol inşallah bide senin kadar oluruz hemencecik çok sabırsızım ben ya nasıl geçecek zaman rabim hayırlısıyla alalım hemen kucağımıza bebişleri

günaydın hayırdır canım ne testi?

5-6 tane şey yazmış dr tsh antihivmi ne yazıyodu kağıdı evde onları yaptır dedi geçen hafta bende yarın sabahtan gidicem... bi şey sorucam aç karınla yaptırcazya testi su bile içmeyecemmi ?

bi şey daha sorcam siz ne yapıp ne yiyosunuz yawww ben bişey yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi bu saat oldu ben daha kahvaltı etmedim şimdi söyledim tost bide açık çay...dr sık sık ye az ye diyo ben hiç bişey yemesem o kadar iyiyim...napcam böyle yawrum aç kalıyo diye üzülüyom...bide halsizlik ve uyku var 2 gündür işyerinde kafamı koysam uyuyacam halbuki dün akşam 10 da yattım her gece 1-2 den önce yatmazdım...iyice bi dengem şaştı

Maşşallah canım kistin birşey yapacagını bende tahmin etmiyorum inş. herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebişine

herkese günaydınnnn
bende yarın sabah aç karnına tahlillerimi yaptırcam akşamüzeri de doğru doktora bakalım bu hafta ne kadar büyümüş küçük fasülyem

inan bende senin gibiyim iştah olmadığı gibi birde mide yanması var onla uğraşıyorum uyku desen cabası bebişler iyi olsunda bunları çekmeye razıyım ben valla inş. geçecek birkaç ay sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…