2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul'da fena yağmur var şuanda...
Bir ara dışarı çıktım geldim kızlar kendime bayramlık bakayım dedim. Oturduğum semtte hamile kıyafeti seçeneği yok ama biryer buldum pasajda küçük bir butik tarzı yer. pembe siyah çizgili sıfır kollu triko aldım. tamda triko istiyordum. içine basic badi ile giyeceğim bayramda... altınada çiçekli kot pantolunum vardı. iyi oldu... bebişlerimizle beraber nice bayramlar geçiririz inşallah...

Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederimm hepinize..
ıhlamur, bal zencefil , limon limonu katı katıda yedim.. hepsini yaptım, tavuk suyu falan ... sirke denemiştim.. bide onu denicem.. eskisi gibi kötü değil bogazım ama agzımdarahatsızlık hissi var yutkunurken... eskisi gibi burun bogaz akıntısıde kalmadı.. ama rahatsız ediyor.. sirkeli su umarım iyi gelirr.. teşekkürler

Canım güle güle kullan.Ben bakıyorum ama bir türlü bulamadım,hamile kıyafeti satan yer yok olsa da bana olmaz zaten.((((İnş.canım bebişlerimizle birlikte nice bayramlara.....

Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

sitede çok uygun mağazada aynı marka var ama çok kazık yakından baktım çok kaliteli ürünler yumuşacık senin dedin gibi olursa alırım ozaman buarada bende lcw den kot elbise almıştım yarım kollu kumaşı çok ince geldi değiştirdim koyu kırmzıı triko elbise aldım hamileler için değil ama L beden ve çok rahat oldu

Güle güle kullan canım,LCWdekiler bana olmuyo,ama o elbiseyi gördüm çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…