- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.101
ah ah canım benim ben de de aynı dert var bademciklerim kocaman oldu. hamileliğimin başlarında da olmuştu bi arkadaşımın tavsiyesiyle sirkeyle gargara yaptım sirke bakteriler üzerinde çok etkiliymiş. sebzeleri onunla yıkıyoruz. ayrıca drum akıntım iltihaplı olduğu zaman sirke ve su karışımıyla taharet yapmamı söylemişti. ozaman gargara yaparak çok kısa sürede iyileşmiştim çok şükür. şimdi de yeni başladım inş hastalık yatağa yatırmadan iyi olurum yine.
İstanbul'da fena yağmur var şuanda...
Bir ara dışarı çıktım geldim kızlar kendime bayramlık bakayım dedim. Oturduğum semtte hamile kıyafeti seçeneği yok ama biryer buldum pasajda küçük bir butik tarzı yer. pembe siyah çizgili sıfır kollu triko aldım. tamda triko istiyordum. içine basic badi ile giyeceğim bayramda... altınada çiçekli kot pantolunum vardı. iyi oldu... bebişlerimizle beraber nice bayramlar geçiririz inşallah...
karnım çok agrıoooooooooooooo
sütten dolayı olabılırmı acaba yaaa ?
karnım çok agrıoooooooooooooo
sütten dolayı olabılırmı acaba yaaa ?
bugün bendede var öyle bi ağrı yaaaa...yatıyorum sürekli
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?Ne zaman gidiyorsun dra?
dün üşütmüş olabilirim...evde bütün camlar acıktı...saat 4.30 da randevum..
Ayaklarını sıcak tut o zaman canım,hatta ayakalarının altına sıcak su torbası falan koyabilirsin bana öyle yapınca iyi geliyordu.Ben de 5'te gidicem oğluşumu görmeye.
ne güzeeelll..benim daha oğluşumu görmeme varrr...çok özledim ammaaaa
Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 284116
Çok güzeller canım,Allah güzel günlerde kullanmaayı nasip etsin
sağol canım benim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.
Süt mide de yanma yapar canım ama öyle bir ağrı mı?Soğuk muydu süt?İnş.bir an önce geçer.
bugün bendede var öyle bi ağrı yaaaa...yatıyorum sürekli
ebrudan ben cumartesi 2 parça aldım , ben normal insan bedeninde şuanda 40-42 bedenim, hırkaları LCW'den XL aldım, ama ebrunun S beden oluyor, eğer M varsa ve benim ölçülerdeysen tüm hamileliği çıkarır, kot jileyi M aldım ben.
sitede çok uygun mağazada aynı marka var ama çok kazık yakından baktım çok kaliteli ürünler yumuşacık senin dedin gibi olursa alırım ozaman buarada bende lcw den kot elbise almıştım yarım kollu kumaşı çok ince geldi değiştirdim koyu kırmzıı triko elbise aldım hamileler için değil ama L beden ve çok rahat oldu
Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 284116
Yok cnm ılık sut ıctım karnım taş gıbı oldu ve cok agrıyoo
bende yatmak ıstıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?