- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.081
kıslar ebru hamile giyimde çok güzel indirimler var ya ama çoğu S beden bense L beden yakında xxL olacamm
canım bende geç hissettim bebişlerimin hareketlerini göbeğe gelince bendede aynısı oluyor akşama kadar kocaman sabah pek birşey kalmıyor endişelenme hepimiz yaşıyoruz bunları... bebişlerini göreceksin inş. güzel haberlerle gelirsin bir problem olmaz canım...Merhaba kızlar,
20. haftada olmama rağmen hala hareketlerini net anlayamıyorum bebeklerimin. Bir de aklıma takılan bişey var sizde de oluyo mu acaba ?
Akşama kadar karnım koccaman oluyo , tam bir hamile oluyorum :) Ama uyuyup sabah uyandığımda gayet sönmüş küçülmüş bi karınla uyanıyorum, canım sıkılıyo acıkcası :)Boyle şeyler yaşayanınız var mı?
Bu arada Pollyannacım hayırlı uğurlu olsun eşinin yeni işi. Bizim cinsiyetlerimizi yazmayı sanırım unuttun yoğunlukta. 1 kız 1 erkek bekliyoruz...
Öğleden sonra 4D ultrason randevumuz var. Hayırlısıyla görücem bebişlerimi, inşallah herşey yolundadır.
Çok severim bende semiz otunu sağol,artık daha sık almak lazım o zaman...
kıslar ebru hamile giyimde çok güzel indirimler var ya ama çoğu S beden bense L beden yakında xxL olacamm
merhaba,
boğaz agrısı çekip dogal yollarla kendini tedavi eden va mı? Doktor tedavisi alanınız oldu mu?
ebrudan ben cumartesi 2 parça aldım , ben normal insan bedeninde şuanda 40-42 bedenim, hırkaları LCW'den XL aldım, ama ebrunun S beden oluyor, eğer M varsa ve benim ölçülerdeysen tüm hamileliği çıkarır, kot jileyi M aldım ben.
slm kızlar bel ağrım çok şükür geçti dün ayrıntılı ultrasnumuz vardı çok şükür oda iyi herşey yolundada ben geceleri bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum yastık koyuyrum bacağımın arasına kalçalarım kasılıy gibi oluyo bide ellerimde hafif şişlik oluyo normalmi benim gibi olan varmı
merhaba,
boğaz agrısı çekip dogal yollarla kendini tedavi eden va mı? Doktor tedavisi alanınız oldu mu?
merhaba,
Herkese selam kızlar bizde sabah kızımız Azra yı görmeye gittik maşşallah herşey yolundaymış çok şükür 22 haftamızda bitti , kızlar doktora sorucaktım ama unutmuşum bu tetanoz aşısını doktor söylemedi bana sizlere söylediği içinmi yaptırdınız yoksa sağlık ocağımı söylüyo içime kurt düştü şimdi.
Gözün aydın canım,aşı için sağlık ocağından arıyorlar (kayıt yaptırdıysan)
merhaba,
ah ah canım benim ben de de aynı dert var bademciklerim kocaman oldu. hamileliğimin başlarında da olmuştu bi arkadaşımın tavsiyesiyle sirkeyle gargara yaptım sirke bakteriler üzerinde çok etkiliymiş. sebzeleri onunla yıkıyoruz. ayrıca drum akıntım iltihaplı olduğu zaman sirke ve su karışımıyla taharet yapmamı söylemişti. ozaman gargara yaparak çok kısa sürede iyileşmiştim çok şükür. şimdi de yeni başladım inş hastalık yatağa yatırmadan iyi olurum yine.
bazen aramıyorlarr beni aramadılarr kayıt yaptırdığım zaman 20. haftadan sonra gel dedilerrr 21. haftamda aradımm gel dediler gidip yaptırdımm
bana 1 doz vereceklermiş sadece
Olabilir canım bazen aramıyorlarmış.Gerçi benide daha aramadılar,bayramdan sonra ararlar sanırım.Bana 20.hafta dolunca biz seni arıycaz demişlerdi.
o zaman ararlarr bana ararız demedilerr 20. hafta dolunca gelirsin dedilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?