2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr akşam maç var kaynvaldemler gelcekmiş kayınbiraderler falan eşim yemekli gelmelierini istio ama ben pek yanşlmıom yemeklimi alsam yoksa normalmi norrmalde alsam gene çayın yanına iki çeşit bişiy yapmam lazımm off hava böle kapalı olunca benm hiççç bişicik yapasım gelmiooo çok uykum geldii kerahat vakti die tutuorum kendimiiii bana akıl verinnnnn(bide çok bilirler herşeyi pek beğenmezler()))

Bu halinle o kadar hazırlık yapıp bi de beğenmesinlerValla bence çayın yanına bişeyler hazırla canım yemek daha yorucu olur senin için.

Madem oyle herseyı begenmezler sende kendını bosuna yorma arkadasım:)) esıne de gelırken hazır bıseylerler alsn kek borek cerez vs sende cayı demlersın uygundur:) hamıle kadına bunlrımı getırdın bıze dıyecek hallerı yok

Buarada herkeslere kocaman selamlar sesszlıgmden anlıyacgnz gıbı evmde degıldım ınternetsz bır ortamda sızlerle ıletısım kuramadım:) ama kendımı eve atar atmaz hemen gelıverdım. Hava cok dandık bıraz yurudum ama kocaman kocaman damlalar basımdn asagı hıc hos olmadı hemen eve sıgındım:)

ben sordum doktoruma, istersen yaptır istemezsen yaptırma dedi. ama yaptırıcaksam şimdiymiş zamanı. genelde ev ortamında, köyde doğum yapanlarda sıkıntı oluyor diye tetanozu sağlık ocakları yapıyormuş, hastane ortamında sıkıntı olmaz dedi. gerçi bende çelik işiyle ugrasıyorum biyerimi keserim fln die korkuyorum, belkide yaptırırım.

tamm kıslarr canlarr eşim isteyincee kendimi mahcup hissettim o mutlu olsun die çağırmam gerek die ama gördüğüm kadarıyla gerek yokmuş saolunn çayın yanına bi iki bişicik eşimde meyve çerez vs alsın gelirkenn tammm zaten bayramda muhakkak yemeğe çağırırız şimdi yormayım extra kendimii beğenmezlerr onlarr yaaa beğenseler kendimize yaptığımı çoğaltarak yaparımm tamm olur ama nerdee yemekteyiz programı gibi hazırlanmak gerekiooo puanlama içinnn DD

Hiç yorma canım kendini öyleyse.Çayın yında bişeyler tamamdır.

güle güle giyin bebişlerin cnm
ne guzel hıc aklın kalmıyodum hem pembesınden hem mavısınden alıyosun :):)

sağol canım evet Allahım nasip etti ikisinide tadıcam inşallah.

ayyy çok tatlılar ya güle güle giysin meleklerin pembesinden bende istiyom kızımaaaaa

sağol canım evet çok güzeller eşim gördü diyorki minicik bnlar bu kadar ayakmı olur diye

ara kaynananı gelirken bişeyler yapsın getirsin yada erken gelsin sana bişeyler hazırlasın... ciddiyim bak sinirlendim.

beyenmeyen evınde yesın gelsın ozaman cnm
boşver sen yorma kendını bosu bosuna

ara kaynananı gelirken bişeyler yapsın getirsin yada erken gelsin sana bişeyler hazırlasın... ciddiyim bak sinirlendim.

yooo kaynanam iidir benm bu konularda o beğenirr bizim erkeklerimiz bi garippp (aman benm oğluşum çekmesin dicemmm ama sonra annemin bana senelrdir dediği gibi olcak çekmeyesice damarı çekmişş diee:)))) benm kayınbireder beğenmezz çünkü karısıı herşeyii muhteşem yaparrrr ee bizde napalımm idare edioz işte mesela bnm kocam aç bi onlar tokkk:) kayınbiraderr kaynananmın yaptığı yemeklerde bile bnm eşim daha güzel yapıoo der çünküüüü:))) amannnn pok yesinlerr kaynanamla kayınpederim olsaaa canım fedaaaa bi kurabiye yapim bi de tatlıı en kolayındann yeter

Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
birde taşınma işi çıktı başımıza oturduğumuz evi yazın alacaktık öyle anlaşmıştık adamın paraya ihtiyacı varmış sadece bi kere daha erken alabilirmisiniz diye sordu bu sabah arayıp evi başkasına sattığını söyledi yeni ev sahibide evine taşınmak istiyormuş en kısa zamanda taşınırsanız seviniriz dedi bu halimle nasıl olacak hiç bilmiyorum minşime yapacağım odayı boyamıştık eşya bakacaktık önümüzde ki ay pfff hem kış hem hamilelik nasıl olacak hiç bilmiyorumm gerçi yaza kadar kira sözleşmemiz var ama pfffff

kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...

ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?

Canım dikkat et yavaş yavaş yap.Özellikle çamaşır suyu kullanırken çok dikkat et.Ben internetten hiç bişey alamıyorum çünkü denediklerim bile olmuyor istediğim gibi.İnternetten nasıl bedene karar verip alabilirim bilmiyorum.Kilo almadıysan olur zaten normalden biraz daha geniş sanırım hamile kıyafetleri.

canım ev sahibi çok insafsızmış yazık değilmi hamile halinle nasıl taşıncan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…