- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.121
Güle güle kullan canım,LCWdekiler bana olmuyo,ama o elbiseyi gördüm çok güzel.
Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 284116
yakasında boncuk ve gul var benim kazakımınnn onumu gördün başka bedenleride vardı
Evet canım ben de dün baktım çok güzel ama bana büyük geliyo.Hamilelikten öncede ben ordan bişey alamıyodum şimdi de öyle.
anladım canım bende inşallah kimselen pişti olmam ama olsam bile göbek farkı olur :87::87::87:
kızlarrr akşam maç var kaynvaldemler gelcekmiş kayınbiraderler falan eşim yemekli gelmelierini istio ama ben pek yanşlmıom yemeklimi alsam yoksa normalmi norrmalde alsam gene çayın yanına iki çeşit bişiy yapmam lazımm off hava böle kapalı olunca benm hiççç bişicik yapasım gelmiooo çok uykum geldii kerahat vakti die tutuorum kendimiiii bana akıl verinnnnn(bide çok bilirler herşeyi pek beğenmezler()))
kızlarrr akşam maç var kaynvaldemler gelcekmiş kayınbiraderler falan eşim yemekli gelmelierini istio ama ben pek yanşlmıom yemeklimi alsam yoksa normalmi norrmalde alsam gene çayın yanına iki çeşit bişiy yapmam lazımm off hava böle kapalı olunca benm hiççç bişicik yapasım gelmiooo çok uykum geldii kerahat vakti die tutuorum kendimiiii bana akıl verinnnnn(bide çok bilirler herşeyi pek beğenmezler()))
Herkese selam kızlar bizde sabah kızımız Azra yı görmeye gittik maşşallah herşey yolundaymış çok şükür 22 haftamızda bitti , kızlar doktora sorucaktım ama unutmuşum bu tetanoz aşısını doktor söylemedi bana sizlere söylediği içinmi yaptırdınız yoksa sağlık ocağımı söylüyo içime kurt düştü şimdi.
tamm kıslarr canlarr eşim isteyincee kendimi mahcup hissettim o mutlu olsun die çağırmam gerek die ama gördüğüm kadarıyla gerek yokmuş saolunn çayın yanına bi iki bişicik eşimde meyve çerez vs alsın gelirkenn tammm zaten bayramda muhakkak yemeğe çağırırız şimdi yormayım extra kendimiibeğenmezlerr onlarr yaaa beğenseler kendimize yaptığımı çoğaltarak yaparımm tamm olur ama nerdee yemekteyiz programı gibi hazırlanmak gerekiooo puanlama içinnn DD
güle güle giyin bebişlerin cnm
ne guzel hıc aklın kalmıyodum hem pembesınden hem mavısınden alıyosun :):)
ayyy çok tatlılar ya güle güle giysin meleklerin pembesinden bende istiyom kızımaaaaa
tamm kıslarr canlarr eşim isteyincee kendimi mahcup hissettim o mutlu olsun die çağırmam gerek die ama gördüğüm kadarıyla gerek yokmuş saolunn çayın yanına bi iki bişicik eşimde meyve çerez vs alsın gelirkenn tammm zaten bayramda muhakkak yemeğe çağırırız şimdi yormayım extra kendimiibeğenmezlerr onlarr yaaa beğenseler kendimize yaptığımı çoğaltarak yaparımm tamm olur ama nerdee yemekteyiz programı gibi hazırlanmak gerekiooo puanlama içinnn DD
ara kaynananı gelirken bişeyler yapsın getirsin yada erken gelsin sana bişeyler hazırlasın... ciddiyim bak sinirlendim.
kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?
Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
birde taşınma işi çıktı başımıza oturduğumuz evi yazın alacaktık öyle anlaşmıştık adamın paraya ihtiyacı varmış sadece bi kere daha erken alabilirmisiniz diye sordu bu sabah arayıp evi başkasına sattığını söyledi yeni ev sahibide evine taşınmak istiyormuş en kısa zamanda taşınırsanız seviniriz dedi bu halimle nasıl olacak hiç bilmiyorum minşime yapacağım odayı boyamıştık eşya bakacaktık önümüzde ki ay pfff hem kış hem hamilelik nasıl olacak hiç bilmiyorumm gerçi yaza kadar kira sözleşmemiz var ama pfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?