- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.141
kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?
Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
birde taşınma işi çıktı başımıza oturduğumuz evi yazın alacaktık öyle anlaşmıştık adamın paraya ihtiyacı varmış sadece bi kere daha erken alabilirmisiniz diye sordu bu sabah arayıp evi başkasına sattığını söyledi yeni ev sahibide evine taşınmak istiyormuş en kısa zamanda taşınırsanız seviniriz dedi bu halimle nasıl olacak hiç bilmiyorum minşime yapacağım odayı boyamıştık eşya bakacaktık önümüzde ki ay pfff hem kış hem hamilelik nasıl olacak hiç bilmiyorumm gerçi yaza kadar kira sözleşmemiz var ama pfffff
evet dikkat ediyorum kimyasalları kullanırken ama ister istemez temas ediyoruz temizlik sırasında. bütün camları açtım kokusunu duymamak için ama çok lanet bişey, durulamak bile zor oldu.. umarım bayramda fazla gelen giden olmaz. dinlenmek istiyorum eşimle evde. 3. gün zaten şehir dışında olucaz inşallah.. artık çok çabuk yorulmaya başladım, ayakta durmak bile bi süre sonra yoruyor beni. normalde çok hareketliyim ama son zamanlarda miskinleştim. misafir ağırlama modum off artık
evet dikkat ediyorum kimyasalları kullanırken ama ister istemez temas ediyoruz temizlik sırasında. bütün camları açtım kokusunu duymamak için ama çok lanet bişey, durulamak bile zor oldu.. umarım bayramda fazla gelen giden olmaz. dinlenmek istiyorum eşimle evde. 3. gün zaten şehir dışında olucaz inşallah.. artık çok çabuk yorulmaya başladım, ayakta durmak bile bi süre sonra yoruyor beni. normalde çok hareketliyim ama son zamanlarda miskinleştim. misafir ağırlama modum off artık
oh bee çok şükür sonunda kafama göre bir yardımcı bulabildim bu sabah geldi kadın zili çaldı çaldı ben pöfür pöfür uyuyorum eşim uyandırdı neyseki konuştuk anlaştık şimdilik haftada 1 doğumdan sonra haftada 2 alıcam yarım günlük 45lira nasıl sizce valla çoksa da yapacak bişey yok beğendim işini güzel yapıyor ama ben o temizlerken bile deterjan kokusundan mahvoldum kendim zaten değil dokunmak solumak bile istemiyorum esperanzacım bence sen de hiç yaklaşmaa sadece bulaşık deterjanına dokunuyorum bir iki bulaşık yıkarken ama gerçi oda diğerleri kadar zararlı öyle iştee
canım ev sahibi çok insafsızmış yazık değilmi hamile halinle nasıl taşıncan
Kötü olmuş canım üzüldüm,zor olur bu halde taşınmak ama sözleşmeniz varsa çıkaramaz diye biliyorum ama o zamanda zor olur bebiş doğunca taşınmak.Hayırlısı canım belki daha güzel bir eviniz olur.
Kızlar giyim için bi öneri.. Defacto'da kuşaklı hırka var 30-35 tl arasında fiyatı net hatırlamıyorum.. Önü iki parça üst üste geliyo ve kuşakla bağlanıyo yani bizim için ideal ben aldığımdan beri hergün giyiyorum nerdeyse çünkü önü kapanmayan montlara da iyi oluyo hemde bunu 1. aydan 9. aya kadar giyebilirsiniz kuşaklı olduğu için beden problemi yok karnım büyüdükçe kuşağı genişletiyorum.. Tavsiye ederim..
Bende bakıyım canım sağol iyi oldu öğrendiğim gerçi dün baktım Defacto'ya ama görmedim dikkat etmedim heralde en kısa zamanda tekrar bakıyım.
midemin yoğun olduğu dönemlerde yoğurtlayarak yiyebildiğim tek şeydi diyebilirim, okadar yemişim ki, şimdi görmeye bile tahammülüm yok
Çok severim bende semiz otunu sağol,artık daha sık almak lazım o zaman...
ay inanmıyorum ya iki tane, hemde biri kız bir erkek, yerim ben onları yaa, Rabbim yavrucaklarına hayırlısıyla kucağına alıpta giydirmeyi nasip etsinKızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 284116
ayy nasıl sinir oldum şimdi, amaç ailecek maç keyfi yapmaksa niye araya birde böyle yok şunu yemem yok bu güzel olmamış muhabbetlerini katarlar anlamıyorum.... yani böyleleri aile bağlarınıda koparıyorlar, çok şükür benim ve eşimin ailesinde böyle tipler yok, birliktemiyiz, ekmek kuru soğan yeter...kızlarrr akşam maç var kaynvaldemler gelcekmiş kayınbiraderler falan eşim yemekli gelmelierini istio ama ben pek yanşlmıom yemeklimi alsam yoksa normalmi norrmalde alsam gene çayın yanına iki çeşit bişiy yapmam lazımm off hava böle kapalı olunca benm hiççç bişicik yapasım gelmiooo çok uykum geldii kerahat vakti die tutuorum kendimiiii bana akıl verinnnnn(bide çok bilirler herşeyi pek beğenmezler()))
canım benim ya her olanda hayır vardır, inanıyorum ki bebişiniz berekeiyle, kısmetiyle gelmiştir ve taşınsanız bile bu kendi evinize olacakSlm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
birde taşınma işi çıktı başımıza oturduğumuz evi yazın alacaktık öyle anlaşmıştık adamın paraya ihtiyacı varmış sadece bi kere daha erken alabilirmisiniz diye sordu bu sabah arayıp evi başkasına sattığını söyledi yeni ev sahibide evine taşınmak istiyormuş en kısa zamanda taşınırsanız seviniriz dedi bu halimle nasıl olacak hiç bilmiyorum minşime yapacağım odayı boyamıştık eşya bakacaktık önümüzde ki ay pfff hem kış hem hamilelik nasıl olacak hiç bilmiyorumm gerçi yaza kadar kira sözleşmemiz var ama pfffff
canım çok kolay gelsin, dikkat et kendine, kıyafet konusuna gelince ben ebrumetanety den aldım, orada beden ölçülerini veriyor, mezurayla kalça-bel ölçüyorsun ona göre alyorsun... ben pazar günü şipariş verdim, normalde iki numara rahat olurdu ama artık 5. ayımızdayız ve daha çok kilo alırız diye ben 3 numara yani L aldım...kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?
Normal herhalde, Ankara'da tüm gün kanepe halı silme dahil 70-80e geliyorlar..
kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
Kızlar ben çıkyorum dra gidicem dua edin bizde güzel haberlerle gelelim inş.Artık yarın sabah size haberleri veririm.Herkese iyi akşamlar.
Kızlar ben çıkyorum dra gidicem dua edin bizde güzel haberlerle gelelim inş.Artık yarın sabah size haberleri veririm.Herkese iyi akşamlar.
Bilmiyorum ne yapacağım şimdi kızlar taşınmak çok zor geliyor ben kendimi zor idare ediyorum bu aralar kışlıkları bile nerdeyse 1 ayda çıkardım şimdi taşınmasam doğumdan sonra bebekle daha zor olacak offf
normalde taşınma işinden nefret eden biriyim birde hamile ve bu kış gününde hiç iyi olmamış senin için yardımcı falan tut bari tek başına nasıl hakından geleceksin Allah yardımcın olsun canım çok zor valla taşınmakSlm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
tüühhhh çok kötü olmuşşş iş başa düştü demek biraz yap biraz dinlen bari çok yorma kendini çamaşır suyu perişan eder insanı yogurt iyi gelir açar içini bak onu ye bencede dikkat et kendine canımkızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
benim kadında yarın gelecek neyseki ben işte oldugumdan kokulara maruz kalmıyorum rahatım yanii..oh bee çok şükür sonunda kafama göre bir yardımcı bulabildim bu sabah geldi kadın zili çaldı çaldı ben pöfür pöfür uyuyorum eşim uyandırdı neyseki konuştuk anlaştık şimdilik haftada 1 doğumdan sonra haftada 2 alıcam yarım günlük 45lira nasıl sizce valla çoksa da yapacak bişey yok beğendim işini güzel yapıyor ama ben o temizlerken bile deterjan kokusundan mahvoldum kendim zaten değil dokunmak solumak bile istemiyorum esperanzacım bence sen de hiç yaklaşmaa sadece bulaşık deterjanına dokunuyorum bir iki bulaşık yıkarken ama gerçi oda diğerleri kadar zararlı öyle iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?