2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normalde S beden giyerdim internetten M alıyorum.. Hem daha rahat oluyo hemde 1-2 daha giyebilirim onları.. Çünkü sonlara doğru L beden olacağız..
Bu arada öle çamaşır suyu filan kullanırken solumamaya ve temas etmemeye dikkat et nolur.. Bebişler için çok zararlı.. Bazen bende unutup domestosa falan elliyorum hemen yıkıyorum ellerimi bol suyla.. aman kimyasallara dikkat.

Kötü olmuş canım üzüldüm,zor olur bu halde taşınmak ama sözleşmeniz varsa çıkaramaz diye biliyorum ama o zamanda zor olur bebiş doğunca taşınmak.Hayırlısı canım belki daha güzel bir eviniz olur.

evet dikkat ediyorum kimyasalları kullanırken ama ister istemez temas ediyoruz temizlik sırasında. bütün camları açtım kokusunu duymamak için ama çok lanet bişey, durulamak bile zor oldu.. umarım bayramda fazla gelen giden olmaz. dinlenmek istiyorum eşimle evde. 3. gün zaten şehir dışında olucaz inşallah.. artık çok çabuk yorulmaya başladım, ayakta durmak bile bi süre sonra yoruyor beni. normalde çok hareketliyim ama son zamanlarda miskinleştim. misafir ağırlama modum off artık

Senn iyisi 1 tabak yoğurt ye yat dinlen biraz
Anlamıyorum zaten hamileyken gelen misafir hele yemekli misafir.. Ben hepsini reddediyorum valla.. Gelmek isteyene de yemekten sonra gelin diyorum.. Bu halde zaten kocama zor yapıyorum yemeği.. bi de misafire hiç yapamam.. Allahtan anneler gelirken yapıp getiriyolar temizleyip gidiyolar :))

esperanzacım bence pantolon alıcaksan brbeden büyük al birde kimilerinin kalıbı küçük olduğundan elinde kalmasın bende görünüşte kilo almamış gibi görünüyorum sadece karnım var ama kilo aldım ve normalde 36-38 beden giyen ben şimdi 42 beden giyiyorum:))) gerçi kalıbı küçükmüş satıcı öyle dedi

azricim inşaallah kolaylıkla atlatırsın taşınma işini zor olur eminim senin için hem soğuk hem hamilesin allah yardımccın olsun

ben çamaşır suyunu çok soludğumda yoğurt yerim birşey olmasın diye
buarada o ağırlık bende de var ne yapıcağım bilmem bacaklarımı üstünde sanki 100 kilo taşıyorum diğer aylarda bakalım ne yapıcaım

Kızlar giyim için bi öneri.. Defacto'da kuşaklı hırka var 30-35 tl arasında fiyatı net hatırlamıyorum.. Önü iki parça üst üste geliyo ve kuşakla bağlanıyo yani bizim için ideal ben aldığımdan beri hergün giyiyorum nerdeyse çünkü önü kapanmayan montlara da iyi oluyo hemde bunu 1. aydan 9. aya kadar giyebilirsiniz kuşaklı olduğu için beden problemi yok karnım büyüdükçe kuşağı genişletiyorum.. Tavsiye ederim..

oh bee çok şükür sonunda kafama göre bir yardımcı bulabildim bu sabah geldi kadın zili çaldı çaldı ben pöfür pöfür uyuyorum eşim uyandırdı neyseki konuştuk anlaştık şimdilik haftada 1 doğumdan sonra haftada 2 alıcam yarım günlük 45lira nasıl sizce valla çoksa da yapacak bişey yok beğendim işini güzel yapıyor ama ben o temizlerken bile deterjan kokusundan mahvoldum kendim zaten değil dokunmak solumak bile istemiyorum esperanzacım bence sen de hiç yaklaşmaa sadece bulaşık deterjanına dokunuyorum bir iki bulaşık yıkarken ama gerçi oda diğerleri kadar zararlı öyle iştee

Son düzenleme:

Normal herhalde, Ankara'da tüm gün kanepe halı silme dahil 70-80e geliyorlar..

canım ev sahibi çok insafsızmış yazık değilmi hamile halinle nasıl taşıncan

Bilmiyorum ne yapacağım şimdi kızlar taşınmak çok zor geliyor ben kendimi zor idare ediyorum bu aralar kışlıkları bile nerdeyse 1 ayda çıkardım şimdi taşınmasam doğumdan sonra bebekle daha zor olacak offf

Bende bakıyım canım sağol iyi oldu öğrendiğim gerçi dün baktım Defacto'ya ama görmedim dikkat etmedim heralde en kısa zamanda tekrar bakıyım.

Kızlar ben çıkyorum dra gidicem dua edin bizde güzel haberlerle gelelim inş.Artık yarın sabah size haberleri veririm.Herkese iyi akşamlar.

Biz geldik, ütümüzü yaptık, valizimizi hazırladık, mutfağımızı toparlayıp, buz dolabımızı boşalttık, ardındanda duşumuzu aldık...oh be, artık yolculuğa hazır sayılırız

Çok severim bende semiz otunu sağol,artık daha sık almak lazım o zaman...
midemin yoğun olduğu dönemlerde yoğurtlayarak yiyebildiğim tek şeydi diyebilirim, okadar yemişim ki, şimdi görmeye bile tahammülüm yok

Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

Eki Görüntüle 284116
ay inanmıyorum ya iki tane, hemde biri kız bir erkek, yerim ben onları yaa, Rabbim yavrucaklarına hayırlısıyla kucağına alıpta giydirmeyi nasip etsin

ayy nasıl sinir oldum şimdi, amaç ailecek maç keyfi yapmaksa niye araya birde böyle yok şunu yemem yok bu güzel olmamış muhabbetlerini katarlar anlamıyorum.... yani böyleleri aile bağlarınıda koparıyorlar, çok şükür benim ve eşimin ailesinde böyle tipler yok, birliktemiyiz, ekmek kuru soğan yeter...

canım benim ya her olanda hayır vardır, inanıyorum ki bebişiniz berekeiyle, kısmetiyle gelmiştir ve taşınsanız bile bu kendi evinize olacak

canım çok kolay gelsin, dikkat et kendine, kıyafet konusuna gelince ben ebrumetanety den aldım, orada beden ölçülerini veriyor, mezurayla kalça-bel ölçüyorsun ona göre alyorsun... ben pazar günü şipariş verdim, normalde iki numara rahat olurdu ama artık 5. ayımızdayız ve daha çok kilo alırız diye ben 3 numara yani L aldım...

ama sinir olduğum, bugün olmasına rağmen şiparişler gelmedi, eşimi aradım, oda yurt içi kargoyu aramış, bizim şiparişler dün gelmiş, e madem geldi avuç içi kadar yerde ne bekletiyorsun be adam... artık eşim gitmiş ordan almış, düşünsenize aramasak getirecekleri yok ve biz yarın yola çıkacağız

Normal herhalde, Ankara'da tüm gün kanepe halı silme dahil 70-80e geliyorlar..

ya evet benim de koltuk silme yapıyor zaten ama halım yok hiç evimde o ayrı ondan kurtulmuş oluyor lakin benim camlar pek fena hepsi yere kadar ve kocaman bugün hepsinipırılpırılyaptı 1 senedir silinmiyordu biraz söylendi ama ne yapayım bir de bu kadın da normalde 40 alıyor ama ben yemek ve yol parasını da katıp veriyorum

Dikkat et kuzum çok yorma kendini ben netten beden için güvenemiyorum olurmu olmaz mı diye kuzum lcw den hamile pantalonu aldım çok pişman oldum acaip kalitesiz hemen saldı kendini eski püskü bişi gibi duruyor sen nerden almayı düşünüyorsun

cnm bence bir an önce taşının çocuk olunca çok daha zor oluyor ailenden fln yardım iste hemen toparlarsınız eşyaları ne var önemli olan kendinize uygun bir ev bulmak hem daha zaman varken ne var gene boyarsınız odasını bebişin 1 günlük iş zaten bizeşimle beraber boyuyoruz çok eğlenceli oluyor kızımda öyle yapmıştık gene yapıcaz bayramdan sonra inşallah mobilyalar gelmeden

normalde taşınma işinden nefret eden biriyim birde hamile ve bu kış gününde hiç iyi olmamış senin için yardımcı falan tut bari tek başına nasıl hakından geleceksin Allah yardımcın olsun canım çok zor valla taşınmak
tüühhhh çok kötü olmuşşş iş başa düştü demek biraz yap biraz dinlen bari çok yorma kendini çamaşır suyu perişan eder insanı yogurt iyi gelir açar içini bak onu ye bencede dikkat et kendine canım
benim kadında yarın gelecek neyseki ben işte oldugumdan kokulara maruz kalmıyorum rahatım yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…