2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim tşkr ederim ohh ne güzel hall etmişsin bütün işlerini ben bayramın son iki günü çalışıyorum sana iyi tatiller kuzum tadını çıkar minişinle

Kızlar bu arada ebrumaternityde cuma günleri çılgın cuma diye indirimleri oluyor ve hakikaten çok uygun oluyor fiyatları, ama kalite olarak nasıl bilmiyorum, eşim getirince göreceğim, inşaAllah umduğum gibi çıkar:44:

evet cnm bende heyecanla ordakı kot jılenın ındırıme gırmesını beklıyorum.
bugun tam almaya karar verdım hadı bı yarını beklıyeyım dedım inşallah girer yarın yaaa

canım ben özellikle gittim mağazada dokunarak baktım çok kaliteli ve yumuşacık ben almadım ama tavsiye ederim

Zaten yardımcısız mümkün değil yeni evin temizliğini benim yapmam kuzum mecbur tutacam da uygun ev bulmak var bayramdan sonra bakıcaz artık ama insan önceden bi haber eder evi alacağımızı düşündüğümüz için eşyaları ona göre aldım evin içine yaptığım dünya masraf da cabası gıcık oluyorum böyle insanlara

evet cnm bende heyecanla ordakı kot jılenın ındırıme gırmesını beklıyorum.
bugun tam almaya karar verdım hadı bı yarını beklıyeyım dedım inşallah girer yarın yaaa

canım ışılın giydiği jiledenmi alcaksınn yoksa eteği pileli var ondanmı ay herkes aldı galiba o jileden bendemi alsam:26::26::26::26:

iyi yolculuklar

Dün akşam elime bıçak saplandı biraz tereyağ kesicektim,mikrop kapmaz inş.baya derin kesildi.Ben daha aşı da olmadım acaba bişey olur mu?:18::18:
geçmiş olsun cnm pas yoksa bişey olacağını sanmıyorum

geçmiş olsun demekki 9 ay boyunca dikkat etmmemiz lazım

ben dr a sormadım gittim kayıt yaptırdım verdikleri tarihtede aşımı yaptırdım

hayırlı olsun cnm
Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

Eki Görüntüle 284116

çok güzeller ya güle güle gierler inşş

Kızlar ben çıkyorum dra gidicem dua edin bizde güzel haberlerle gelelim inş.Artık yarın sabah size haberleri veririm.Herkese iyi akşamlar.

güzel haberlerle gelrisin inş cnm

canım ışılın giydiği jiledenmi alcaksınn yoksa eteği pileli var ondanmı ay herkes aldı galiba o jileden bendemi alsam:26::26::26::26:

pileli deilll
ışılın kınden gercı o 35 tl ye almıs lcw den ama yok orda cok baktım bu ebruda var ama 119tl ındırıme gırerse ozaman alıcam kesın, gecen hafta gırmedı belkı bu hafta gırer zaten buhafta olmazsa kıycam paraya alcam artık napayım aşerdim bi kere :)

normalde taşınma işinden nefret eden biriyim birde hamile ve bu kış gününde hiç iyi olmamış senin için yardımcı falan tut bari tek başına nasıl hakından geleceksin Allah yardımcın olsun canım çok zor valla taşınmak
tüühhhh çok kötü olmuşşş iş başa düştü demek biraz yap biraz dinlen bari çok yorma kendini çamaşır suyu perişan eder insanı yogurt iyi gelir açar içini bak onu ye bencede dikkat et kendine canım
benim kadında yarın gelecek neyseki ben işte oldugumdan kokulara maruz kalmıyorum rahatım yanii..

lcw da hamile kıyafeti hemen bitiyo zaten bende geçen hafta aldığım kot elbise ince geldi değştirdim çok güzel triko elbise aldım hem hamile giysisi değil ama çok güzel duruyo bide setbaşındaki berkinde ışılın giydiği jileyi sordum 99 dediler ebru marka ama kotu yumuşak çok rahat

merhaba, ben oxxo dan aldım beli lastikli pantolon.inanılmaz rahat tavsiye ederim.

Var kuzumm son iki haftadır bir farklılık başladı rengi daha koyu ama büyüme yok

Çok hoşmuş kuzumböyle bişeyin pantalon versiyonunu istiyorum bende :)

Bence güzel bi kaç balıkçı bi kaç da kamile külotlu çorabı gerektirir ama :)

melyche dedıgın gıbı bı hamıle corabı bı badi bide babet al sana afet :):)

kızlar benimi andınız kulağım çınladı bende şimdi lcw internet sitesine bakıyordum hemen bilgileri aktarayım size

mağazada olmayan hamile kıyafetleri gelmiş mesela kot slopet var 44 tl ve fiyatlar mağazadan daha uygun bebek giyimde aynı şekilde bir göz atın mutlaka.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…