- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.161
Biz geldik, ütümüzü yaptık, valizimizi hazırladık, mutfağımızı toparlayıp, buz dolabımızı boşalttık, ardındanda duşumuzu aldık...oh be, artık yolculuğa hazır sayılırız
canım benim ya her olanda hayır vardır, inanıyorum ki bebişiniz berekeiyle, kısmetiyle gelmiştir ve taşınsanız bile bu kendi evinize olacak
Kızlar bu arada ebrumaternityde cuma günleri çılgın cuma diye indirimleri oluyor ve hakikaten çok uygun oluyor fiyatları, ama kalite olarak nasıl bilmiyorum, eşim getirince göreceğim, inşaAllah umduğum gibi çıkar:44:
Kızlar bu arada ebrumaternityde cuma günleri çılgın cuma diye indirimleri oluyor ve hakikaten çok uygun oluyor fiyatları, ama kalite olarak nasıl bilmiyorum, eşim getirince göreceğim, inşaAllah umduğum gibi çıkar:44:
cnm bence bir an önce taşının çocuk olunca çok daha zor oluyor ailenden fln yardım iste hemen toparlarsınız eşyaları ne var önemli olan kendinize uygun bir ev bulmak hem daha zaman varken ne var gene boyarsınız odasını bebişin 1 günlük iş zaten bizeşimle beraber boyuyoruz çok eğlenceli oluyor kızımda öyle yapmıştık gene yapıcaz bayramdan sonra inşallah mobilyalar gelmeden
normalde taşınma işinden nefret eden biriyim birde hamile ve bu kış gününde hiç iyi olmamış senin için yardımcı falan tut bari tek başına nasıl hakından geleceksin Allah yardımcın olsun canım çok zor valla taşınmak
evet cnm bende heyecanla ordakı kot jılenın ındırıme gırmesını beklıyorum.
bugun tam almaya karar verdım hadı bı yarını beklıyeyım dedım inşallah girer yarın yaaa
iyi yolculuklarTopiğimizin güzel hatunları ve bebişleri Hepinize GÜNAYDIN
canım arkadaşlarım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. Güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.
Biz bugün Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Şuan hava hafif yağışlı bulanık ve kapalı((
geçmiş olsun cnm pas yoksa bişey olacağını sanmıyorumDün akşam elime bıçak saplandı biraz tereyağ kesicektim,mikrop kapmaz inş.baya derin kesildi.Ben daha aşı da olmadım acaba bişey olur mu?:18::18:
geçmiş olsun demekki 9 ay boyunca dikkat etmmemiz lazımyazılanları ilgilye takip ediyorum uzun zamandır yazmaya değer birşey yoktu. şimdi var paylaşmak istedim. başta düşük tehdidiyle bir ay falan yatmıştım. 3. ay bittiğinde kurtuldum sanmıştım. bu haftasonu temizlik yaptım. ne zamandır yapmıyordum pek. okulda tam gaz devam ediyor bu arada. ama pazar günü daha kasıklarım ağrımaya başlamıştı. otururken pek yok kalkınca sızlıyordu. bebeğimide az hissetmeye başlamıştım. gaz mı bebek mi anlayamaz olmuştum. dün gittim doktora plesanta rengi normalde açık gri olmalıyken koyu buldu doktorum. birde katlanmış sanki değişik bir görüntüsü vardı plesantanın. rahim ağzı iyi dedi.ölçüm yaptı. ama dinlen dedi. iş yapmak çok gezmek yorulmak yok.bugün okula gitmedim evdeyim.
iyi günler herkese
ben dr a sormadım gittim kayıt yaptırdım verdikleri tarihtede aşımı yaptırdımHerkese selam kızlar bizde sabah kızımız Azra yı görmeye gittik maşşallah herşey yolundaymış çok şükür 22 haftamızda bitti , kızlar doktora sorucaktım ama unutmuşum bu tetanoz aşısını doktor söylemedi bana sizlere söylediği içinmi yaptırdınız yoksa sağlık ocağımı söylüyo içime kurt düştü şimdi.
hayırlı olsun cnmİstanbul'da fena yağmur var şuanda...
Bir ara dışarı çıktım geldim kızlar kendime bayramlık bakayım dedim. Oturduğum semtte hamile kıyafeti seçeneği yok ama biryer buldum pasajda küçük bir butik tarzı yer. pembe siyah çizgili sıfır kollu triko aldım. tamda triko istiyordum. içine basic badi ile giyeceğim bayramda... altınada çiçekli kot pantolunum vardı. iyi oldu... bebişlerimizle beraber nice bayramlar geçiririz inşallah...
Kızlar merhaba internetten aldığım bebişlerimin patik ayakkabıları geldi. Allahım inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 284116
Kızlar ben çıkyorum dra gidicem dua edin bizde güzel haberlerle gelelim inş.Artık yarın sabah size haberleri veririm.Herkese iyi akşamlar.
canım ışılın giydiği jiledenmi alcaksınn yoksa eteği pileli var ondanmı ay herkes aldı galiba o jileden bendemi alsam:26::26::26::26:
normalde taşınma işinden nefret eden biriyim birde hamile ve bu kış gününde hiç iyi olmamış senin için yardımcı falan tut bari tek başına nasıl hakından geleceksin Allah yardımcın olsun canım çok zor valla taşınmakSlm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl benim kızım tembelleşti bu aralar iki pıt pıt edip duruyor prensesim
birde taşınma işi çıktı başımıza oturduğumuz evi yazın alacaktık öyle anlaşmıştık adamın paraya ihtiyacı varmış sadece bi kere daha erken alabilirmisiniz diye sordu bu sabah arayıp evi başkasına sattığını söyledi yeni ev sahibide evine taşınmak istiyormuş en kısa zamanda taşınırsanız seviniriz dedi bu halimle nasıl olacak hiç bilmiyorum minşime yapacağım odayı boyamıştık eşya bakacaktık önümüzde ki ay pfff hem kış hem hamilelik nasıl olacak hiç bilmiyorumm gerçi yaza kadar kira sözleşmemiz var ama pfffff
tüühhhh çok kötü olmuşşş iş başa düştü demek biraz yap biraz dinlen bari çok yorma kendini çamaşır suyu perişan eder insanı yogurt iyi gelir açar içini bak onu ye bencede dikkat et kendine canımkızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?
benim kadında yarın gelecek neyseki ben işte oldugumdan kokulara maruz kalmıyorum rahatım yanii..oh bee çok şükür sonunda kafama göre bir yardımcı bulabildim bu sabah geldi kadın zili çaldı çaldı ben pöfür pöfür uyuyorum eşim uyandırdı neyseki konuştuk anlaştık şimdilik haftada 1 doğumdan sonra haftada 2 alıcam yarım günlük 45lira nasıl sizce valla çoksa da yapacak bişey yok beğendim işini güzel yapıyor ama ben o temizlerken bile deterjan kokusundan mahvoldum kendim zaten değil dokunmak solumak bile istemiyorum esperanzacım bence sen de hiç yaklaşmaa sadece bulaşık deterjanına dokunuyorum bir iki bulaşık yıkarken ama gerçi oda diğerleri kadar zararlı öyle iştee
pileli deilll
ışılın kınden gercı o 35 tl ye almıs lcw den ama yok orda cok baktım bu ebruda var ama 119tl ındırıme gırerse ozaman alıcam kesın, gecen hafta gırmedı belkı bu hafta gırer zaten buhafta olmazsa kıycam paraya alcam artık napayım aşerdim bi kere :)
kızlar göğüs ucunuzun renginde koyulaşma ve büyüme varmı
dikkat et kuzum çok yorma kendini ben netten beden için güvenemiyorum olurmu olmaz mı diye kuzum lcw den hamile pantalonu aldım çok pişman oldum acaip kalitesiz hemen saldı kendini eski püskü bişi gibi duruyor sen nerden almayı düşünüyorsun
lcw da hamile kıyafeti hemen bitiyo zaten bende geçen hafta aldığım kot elbise ince geldi değştirdim çok güzel triko elbise aldım hem hamile giysisi değil ama çok güzel duruyo bide setbaşındaki berkinde ışılın giydiği jileyi sordum 99 dediler ebru marka ama kotu yumuşak çok rahat
Var kuzumm son iki haftadır bir farklılık başladı rengi daha koyu ama büyüme yok
Çok hoşmuş kuzumböyle bişeyin pantalon versiyonunu istiyorum bende :)
Bence güzel bi kaç balıkçı bi kaç da kamile külotlu çorabı gerektirir ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?