- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.181
kızlar göğüs ucunuzun renginde koyulaşma ve büyüme varmı
merhaba, ben oxxo dan aldım beli lastikli pantolon.inanılmaz rahat tavsiye ederim.
kızlar benimi andınız kulağım çınladı bende şimdi lcw internet sitesine bakıyordum hemen bilgileri aktarayım size
mağazada olmayan hamile kıyafetleri gelmiş mesela kot slopet var 44 tl ve fiyatlar mağazadan daha uygun bebek giyimde aynı şekilde bir göz atın mutlaka.....
melyche dedıgın gıbı bı hamıle corabı bı badi bide babet al sana afet :):)
kızlar benimi andınız kulağım çınladı bende şimdi lcw internet sitesine bakıyordum hemen bilgileri aktarayım size
mağazada olmayan hamile kıyafetleri gelmiş mesela kot slopet var 44 tl ve fiyatlar mağazadan daha uygun bebek giyimde aynı şekilde bir göz atın mutlaka.....
Eteklisi daha güzelmiş ya bende etekli alıp uzun çizmeyle giysem olur herhalde :)
kızlar göğüs ucunuzun renginde koyulaşma ve büyüme varmı
ya ben bir şey sorucam. lcw kot alıp memnun kalmayan var mı? lastik kısmı diğer hamile pantolonlarına göre göbekte lastikli. ben rahat edemediğim için bugün gebeden bi tane daha aldım.
Bende hiç memnun kalmadım kuzum hiç iyi değil pantalon da saldı kendini
Evet var.. Hatta aynadan bakınca inek memesine döndüğünü farkediyorum
Var kuzumm son iki haftadır bir farklılık başladı rengi daha koyu ama büyüme yok
Çok hoşmuş kuzumböyle bişeyin pantalon versiyonunu istiyorum bende :)
evet bayadır büyüme ve renk koyulaşması var ve halkasıda baya büyüdü
Evet var.. Hatta aynadan bakınca inek memesine döndüğünü farkediyorum
benim var canım baya koyulaştı nerdeyse siyaha yakın büyüdüde aynı zamanda
var cnm büyeme ilk zamanlar baya oldu koyulaşmada var
ya ben de pantolonun kıçını başını çekiyorum göbeğimi sıkıyo.
çok çirkin duruyor ya(
üffffffffff nekadar heycanlandırdın benı, bende benım ıstedıgımden gelmıs sandım
nasıl hayal kırıklıgına ugradım sımdı
:)))) benimde öyleee:) bugün doktoruma sordumda 6. aydan itibaren göğüs ucuna garmastan krem sürersen faydasını görebilirsin dedi.benim oğlumda ilk emzirirken yara olmuştu çok ağlamıştımo kremi hamilelikte sürmek faydalı olabiliyormuş.göğüs ucu kararınca daha çok yara oluyor diye duydum emzirirken.bazılarının kararmıyormuş.benim ilkindede kapkara ve kocamandı bundada öle:)))
Bilmiyorum ne yapacağım şimdi kızlar taşınmak çok zor geliyor ben kendimi zor idare ediyorum bu aralar kışlıkları bile nerdeyse 1 ayda çıkardım şimdi taşınmasam doğumdan sonra bebekle daha zor olacak offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?