2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha nekadar hassas kulakların var cnm benım :):)

Çok yorulmuşum kızlar ben yaaa ühühüühühü
Dershaneye gittim,ordna kitap verdiler 7-8 kilo vardır sanırım allam onu mu taşıyayım,haftasonu hamile kotu almıştım ileriki aylarda da giyeyim diye biraz büyük aldım sen o da yürüdükçe belimden düşer onu mu tutayım ,bir de tuvaletim geldi ay kabustu bugünnnn.Eve nasıl attım kendimi bilemiyorum.Çantayı üst kata çıkarmaya mecalim kalmadı kapının dibinde eşimi beklio.
Belim çok ağrımış valla.Sizler iyisinizdir umarım.Azcık okuyabildim kıyafetlerden bahsetmişsiniz.Hepiniz güle güle kullanın ama ben gibi büyük almayın...

üffffffffff nekadar heycanlandırdın benı, bende benım ıstedıgımden gelmıs sandım
nasıl hayal kırıklıgına ugradım sımdı

ya ben bir şey sorucam. lcw kot alıp memnun kalmayan var mı? lastik kısmı diğer hamile pantolonlarına göre göbekte lastikli. ben rahat edemediğim için bugün gebeden bi tane daha aldım.

bence güzel cnm
Evet var.. Hatta aynadan bakınca inek memesine döndüğünü farkediyorum

Var kuzumm son iki haftadır bir farklılık başladı rengi daha koyu ama büyüme yok

Çok hoşmuş kuzumböyle bişeyin pantalon versiyonunu istiyorum bende :)

evet bayadır büyüme ve renk koyulaşması var ve halkasıda baya büyüdü

çok çirkin duruyor ya (

Son düzenleme:
Evet var.. Hatta aynadan bakınca inek memesine döndüğünü farkediyorum

:)))) benimde öyleee:) bugün doktoruma sordumda 6. aydan itibaren göğüs ucuna garmastan krem sürersen faydasını görebilirsin dedi.benim oğlumda ilk emzirirken yara olmuştu çok ağlamıştım o kremi hamilelikte sürmek faydalı olabiliyormuş.göğüs ucu kararınca daha çok yara oluyor diye duydum emzirirken.bazılarının kararmıyormuş.benim ilkindede kapkara ve kocamandı bundada öle:)))

çok çirkin duruyor ya (

Yok yaaa öle demeee çirkin durmuyo onlar bizim minik meleklerimizin gıdası için öyle olmak zorunda.. Siyah halkalar bebişlerin ağzına komple girmeliymiş doğru emzirme için, nasıl yapacağımızı Allah bu şekilde gösteriyor, öle düşün.. Çok polyanna oldu ama napalım 9 ay böle olcaz

üffffffffff nekadar heycanlandırdın benı, bende benım ıstedıgımden gelmıs sandım
nasıl hayal kırıklıgına ugradım sımdı

pantolonlusuda güzel zaten kış geldi sıcak sıcak giyerdin

bu arada kızlar hamile çorabınıda ebrumaternetyden almayın pentide 7 tl ben aldım cok rahat

Ben duştan sonra göbeğime bebek yağı sürerken göğsüme de sürüyorum faydası olur mu acaba? Göğüs ucuna takılan plastik bişey gördüm ama bana çok sağlıklı gelmedi, hem bebeğin memeyi hissetmesi açısından hemde bizim açımızdan.. o yüzden bende yara olmasın diye yağ sürüyorum ama doğumdan sonra ne sürülür hiç fikrim yok

canımm sonra taşın doğumdan sonraa ben taşındımm annem kayınvalidem geldi ona rağmen öldümm
çok ağrım olduu korkmuştum hatta ağır kaldırmasanda yorgunluk mahvediyo insanı
taşınırken nakliyatçılarr koltukları piss elleriyle elliyorlarr koltukları temizlemek gerekiyoo filan çok zor oluyoo
ben taşınmaya mecburdumm bebek odam yoktu kaloriferleri yakmıyorlardı doğru dürüst ve erkenden martta söndürüyorlardıı martta bebek gelecek o evde olmazdıı
kendi evimizbiter bitmez taşındık hemen apar toparr
yaza kadar vaktin varsa yazın taşın bebeğin bikaç aylık olurr rahat edersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…