2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pantolonlusuda güzel zaten kış geldi sıcak sıcak giyerdin

bu arada kızlar hamile çorabınıda ebrumaternetyden almayın pentide 7 tl ben aldım cok rahat

ben etek gıymeyı daha cok sevıorum ama :) bende pentıden aldım hatta 3 cesıt aldım ama en guzelı 40denye olanı aklınızda bulunsun

Evet bu yönden düşünüce rahatlıyor insan ama eltimin hem çok koyu olmuş hem büyümüş hemde çatlamıştı gerçekten çirkin duruyordu öyle olmaz dimi bende daha çok mavi damarlar var onlardan rahatsız oluyorum inş. çatlaksız fln atlatırız :)

bende badem yağı sürüyorum heryerime:)) ama hamileyken 6. aydan sonra garmastan sürcem.çok zor oluyor yara olunca.ilkinde bilmiyordum ağlaya ağlaya emzirdim:) yara olduktan sonra o kremlerinde faydası olmuyor valla.doğumdan sonra emzirip göğüs ucunu sütünle temizliceksin en iyi o koruyormuş.tabi kremleri sürüp bebeği emzirsende problem olmuyor.kremde kullanılabilir.plastik göğüs ucunu oğlum ağzına bile almadı valla.yara diye alıp denedik ama.sağlıklı değil bencede.emzirmek çok güzel bir duygu ama yarada olsa canın yansada ilk başlarda onun tadı bambaşka.inşallah bebeklerimiz emerde hem biz rahat ederiz hem onlar sağlıklı beslenir.

cnm bana doktorum bu konuda dedıkı gobegın catlarsa catlasın yapacak bısey yok.
ama goguslerın cok onemlı cunku onlarla bebegını doyuucaksın dedı
4. aydan ıtıbaren mustela gogus kremını kullan 9. aya gırdıgın gıbıde gogus ucu kremıne basla dedı.
kesınlıkle tavsıye ederım cunku benımkılerın kasıntısından duramıyodum ben damarlarda fırladı cok korktum ama suan cok ıyı durumdalar en azından gergınlık kasıntı ve pullanma yok

İnşallah canımmm :) anne olmakla jennifer lopez olmak arasındaki ince çizgideyiz şu an :)))

Haziranın sonunda bitiyor kira sözleşmesi kuzum da bebeğin odasını neye göre alacağımızı şaşırdım buraya göre alıcam yeni taşındığım eve ya uymazsa hamlile hamile taşınmayı gözüm yemiyor sonrası için bebek olacak zor yine valla ne yapacağımı şaşırdım akşam annemlere gidecem onlara danışayım ona göre haraket ederim artık

Gerrçekten tecrübe de çok önemli bu konuda kızlar bende alayım o kremlerden hiç bişey yapmıyorum şu an yağdan başka.. başımıza gelip acı çekmektense baştan tedbir almak en iyisi bencede.. krem isimlerini not alıyorum çok sağolun..

bence cnm annenler ve bıkac tanıdık yardım ederse hemen tasın dahada ağırlasmadan.
tabıkı cok zor ama sonrasında bebegınle dahada zorluk cekersın.

kesınlıkle cnm, bende gobek ıcın bebeyagı kullanıyorum ama goguslerı onemsemek lazım :)

Mustelanın görüs kremi hangisi adını verirsen yada link sevinirim

Mustela da Garmastan da 25-30 tl galiba nette öyle görünüyo ve eczanelerde satılıyomuş.. Hangisini alıp kullanmak lazım şu anda?

Arkadaşlar göğüs için bahsettiğiniz bu kremi anlamadım 6. aydan sonramı kullanmamız lazım. yada niçin kullanılıyor. benim bekarlıktan beri göğüs ucum çok az yaralar olur. (( nedenini bilmiyorum ama afedersinizde mideniz bulanmasın kabuk gibi şeyler oluşuyor bazen... o krem bunada iyi gelirmi... aslında bu aklımdaydı emzirirken yaralar devam ederse bebeğe zararlı olabilir diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…