- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.201
pantolonlusuda güzel zaten kış geldi sıcak sıcak giyerdin
bu arada kızlar hamile çorabınıda ebrumaternetyden almayın pentide 7 tl ben aldım cok rahat
Yok yaaa öle demeee çirkin durmuyo onlar bizim minik meleklerimizin gıdası için öyle olmak zorunda.. Siyah halkalar bebişlerin ağzına komple girmeliymiş doğru emzirme için, nasıl yapacağımızı Allah bu şekilde gösteriyor, öle düşün.. Çok polyanna oldu ama napalım 9 ay böle olcaz
Ben duştan sonra göbeğime bebek yağı sürerken göğsüme de sürüyorum faydası olur mu acaba? Göğüs ucuna takılan plastik bişey gördüm ama bana çok sağlıklı gelmedi, hem bebeğin memeyi hissetmesi açısından hemde bizim açımızdan.. o yüzden bende yara olmasın diye yağ sürüyorum ama doğumdan sonra ne sürülür hiç fikrim yok
Ben duştan sonra göbeğime bebek yağı sürerken göğsüme de sürüyorum faydası olur mu acaba? Göğüs ucuna takılan plastik bişey gördüm ama bana çok sağlıklı gelmedi, hem bebeğin memeyi hissetmesi açısından hemde bizim açımızdan.. o yüzden bende yara olmasın diye yağ sürüyorum ama doğumdan sonra ne sürülür hiç fikrim yok
Evet bu yönden düşünüce rahatlıyor insanama eltimin hem çok koyu olmuş hem büyümüş hemde çatlamıştı gerçekten çirkin duruyordu öyle olmaz dimi bende daha çok mavi damarlar var onlardan rahatsız oluyorum inş. çatlaksız fln atlatırız :)
canımm sonra taşın doğumdan sonraa ben taşındımm annem kayınvalidem geldi ona rağmen öldümm
çok ağrım olduu korkmuştum hatta ağır kaldırmasanda yorgunluk mahvediyo insanı
taşınırken nakliyatçılarr koltukları piss elleriyle elliyorlarr koltukları temizlemek gerekiyoo filan çok zor oluyoo
ben taşınmaya mecburdumm bebek odam yoktu kaloriferleri yakmıyorlardı doğru dürüst ve erkenden martta söndürüyorlardıı martta bebek gelecek o evde olmazdıı
kendi evimizbiter bitmez taşındık hemen apar toparr
yaza kadar vaktin varsa yazın taşın bebeğin bikaç aylık olurr rahat edersinn
bende badem yağı sürüyorum heryerime:)) ama hamileyken 6. aydan sonra garmastan sürcem.çok zor oluyor yara olunca.ilkinde bilmiyordum ağlaya ağlaya emzirdim:) yara olduktan sonra o kremlerinde faydası olmuyor valla.doğumdan sonra emzirip göğüs ucunu sütünle temizliceksin en iyi o koruyormuş.tabi kremleri sürüp bebeği emzirsende problem olmuyor.kremde kullanılabilir.plastik göğüs ucunu oğlum ağzına bile almadı valla.yara diye alıp denedik ama.sağlıklı değil bencede.emzirmek çok güzel bir duygu ama yarada olsa canın yansada ilk başlarda onun tadı bambaşka.inşallah bebeklerimiz emerde hem biz rahat ederiz hem onlar sağlıklı beslenir.
cnm bana doktorum bu konuda dedıkı gobegın catlarsa catlasın yapacak bısey yok.
ama goguslerın cok onemlı cunku onlarla bebegını doyuucaksın dedı
4. aydan ıtıbaren mustela gogus kremını kullan 9. aya gırdıgın gıbıde gogus ucu kremıne basla dedı.
kesınlıkle tavsıye ederım cunku benımkılerın kasıntısından duramıyodum ben damarlarda fırladı cok korktum ama suan cok ıyı durumdalar en azından gergınlık kasıntı ve pullanma yok
Haziranın sonunda bitiyor kira sözleşmesi kuzum da bebeğin odasını neye göre alacağımızı şaşırdım buraya göre alıcam yeni taşındığım eve ya uymazsa hamlile hamile taşınmayı gözüm yemiyor sonrası için bebek olacak zor yine valla ne yapacağımı şaşırdım akşam annemlere gidecem onlara danışayım ona göre haraket ederim artık
İnşallah canımmm :) anne olmakla jennifer lopez olmak arasındaki ince çizgideyiz şu an :)))
Gerrçekten tecrübe de çok önemli bu konuda kızlar bende alayım o kremlerden hiç bişey yapmıyorum şu an yağdan başka.. başımıza gelip acı çekmektense baştan tedbir almak en iyisi bencede.. krem isimlerini not alıyorum çok sağolun..
cnm bana doktorum bu konuda dedıkı gobegın catlarsa catlasın yapacak bısey yok.
ama goguslerın cok onemlı cunku onlarla bebegını doyuucaksın dedı
4. aydan ıtıbaren mustela gogus kremını kullan 9. aya gırdıgın gıbıde gogus ucu kremıne basla dedı.
kesınlıkle tavsıye ederım cunku benımkılerın kasıntısından duramıyodum ben damarlarda fırladı cok korktum ama suan cok ıyı durumdalar en azından gergınlık kasıntı ve pullanma yok
bence cnm annenler ve bıkac tanıdık yardım ederse hemen tasın dahada ağırlasmadan.
tabıkı cok zor ama sonrasında bebegınle dahada zorluk cekersın.
kızlar selam şu kot jile çok güzelde internet sitesinde yok siz nerden aldınız
benım koydugum resım ebru maternity den cnm 119tl cik :)
Mustelanın görüs kremi hangisi adını verirsen yada link sevinirim
Mustelanın görüs kremi hangisi adını verirsen yada link sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?