- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.221
Arkadaşlar göğüs için bahsettiğiniz bu kremi anlamadım 6. aydan sonramı kullanmamız lazım. yada niçin kullanılıyor. benim bekarlıktan beri göğüs ucum çok az yaralar olur.(( nedenini bilmiyorum ama afedersinizde mideniz bulanmasın kabuk gibi şeyler oluşuyor bazen... o krem bunada iyi gelirmi... aslında bu aklımdaydı emzirirken yaralar devam ederse bebeğe zararlı olabilir diye düşünmüştüm.
Evet bu yönden düşünüce rahatlıyor insanama eltimin hem çok koyu olmuş hem büyümüş hemde çatlamıştı gerçekten çirkin duruyordu öyle olmaz dimi bende daha çok mavi damarlar var onlardan rahatsız oluyorum inş. çatlaksız fln atlatırız :)
Evet deneyimli anneler cevap bekliyoruzzz :)) ne zaman nasıl neremize sürcez bu kremleriii
Mustela da Garmastan da 25-30 tl galiba nette öyle görünüyo ve eczanelerde satılıyomuş.. Hangisini alıp kullanmak lazım şu anda?
Stretch Marks Double Action 200 ml GittiGidiyor.com'da #42700012
ama burdan sadece resmıne bak.
sıtede satmak ıcın bacakta gobekte kullanılır dıyo ama yok oyle bısey kutunun ustunde sadece gögüslerde yazıo cunku
benim ilk hamilelimde krem sürdüm halde göğüslerim çok çatladı şimdide çatlıyo offf göbüş gibi onlarda şişiyo eee süthane olacaklarr
Evet deneyimli anneler cevap bekliyoruzzz :)) ne zaman nasıl neremize sürcez bu kremleriii
Arkadaşlar göğüs için bahsettiğiniz bu kremi anlamadım 6. aydan sonramı kullanmamız lazım. yada niçin kullanılıyor. benim bekarlıktan beri göğüs ucum çok az yaralar olur.(( nedenini bilmiyorum ama afedersinizde mideniz bulanmasın kabuk gibi şeyler oluşuyor bazen... o krem bunada iyi gelirmi... aslında bu aklımdaydı emzirirken yaralar devam ederse bebeğe zararlı olabilir diye düşünmüştüm.
hamilelikte 6. aydan sonra yada hemen de başlasanız olur göğüs ucuna hergün göğüs ucu kremi süreceksinizkiiiiii bebişiniz doğduğunda emzirmeye başladığınız andan itibaren yara olmasın.yara olursaaaaaa yaklaşık 40 gün acı çekebiliyorsunuz.eğer yara birde iltihaplanırsaaaaa bebeğinizi emziremeyebiliyorsunuz sütünüzü sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorsunuuuuz.şükür benim iltihap olmamıştı ama yara çok acıoo haberiniz olsun.tabi herkesin farklı vücut yapısı farklı.
İyi akşamlar kuzum dikatli git :)herkese ii akşamlar biz oğluşumla evimize gidiyoruz :)
o zaman bizde hemen başlayalım valla o acıyıda tahmin ediyorum kötüdür yazık bebiş emdikçe bizimde canımız yanmasın
kızlar chico nun çatlak kremini kullanan yada işe yaradını duyan varmı? bide 7. aya doğru ben lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başlıcam kullananlar çok iyi diyo..
Yok yaaa öle demeee çirkin durmuyo onlar bizim minik meleklerimizin gıdası için öyle olmak zorunda.. Siyah halkalar bebişlerin ağzına komple girmeliymiş doğru emzirme için, nasıl yapacağımızı Allah bu şekilde gösteriyor, öle düşün.. Çok polyanna oldu ama napalım 9 ay böle olcaz
canım ya evet öyleymiş, bende bilmiyordum, bir iki gün önce bir yerde okumuştum, özellikle altıncı aydan sonra göğüs ucu için ayrıca kremlerden kullanılırsa göğüs ucu beslenip, onarılıyormuş ve emzirme döneminde daha rahat olunuyoruş, hatta bunun için balıda tavsiye ediyorlar, birde ayva çekirdeklerini bir bardağa koy, sonra bardağı su ile doldur, bu su bir kaç gün sonra jel kıvamına geliyor, bunu çok tavsiye ediyorlar, ben inşaAllah bunu deneyeceğim... Çünkü doğal bir yöntem ve kuzenim bebşini emzirirken yapmıştı, faydasını görmüştüyani anlamadım göbeğe ayrı göğüs ucuna ayrı krem mi kullanmak lazım
canım ya evet öyleymiş, bende bilmiyordum, bir iki gün önce bir yerde okumuştum, özellikle altıncı aydan sonra göğüs ucu için ayrıca kremlerden kullanılırsa göğüs ucu beslenip, onarılıyormuş ve emzirme döneminde daha rahat olunuyoruş, hatta bunun için balıda tavsiye ediyorlar, birde ayva çekirdeklerini bir bardağa koy, sonra bardağı su ile doldur, bu su bir kaç gün sonra jel kıvamına geliyor, bunu çok tavsiye ediyorlar, ben inşaAllah bunu deneyeceğim... Çünkü doğal bir yöntem ve kuzenim bebşini emzirirken yapmıştı, faydasını görmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?