2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet deneyimli anneler cevap bekliyoruzzz :)) ne zaman nasıl neremize sürcez bu kremleriii

benim ilk hamilelimde krem sürdüm halde göğüslerim çok çatladı şimdide çatlıyo offf göbüş gibi onlarda şişiyo eee süthane olacaklarr

Evet deneyimli anneler cevap bekliyoruzzz :)) ne zaman nasıl neremize sürcez bu kremleriii

hamilelikte 6. aydan sonra yada hemen de başlasanız olur göğüs ucuna hergün göğüs ucu kremi süreceksinizkiiiiii bebişiniz doğduğunda emzirmeye başladığınız andan itibaren yara olmasın.yara olursaaaaaa yaklaşık 40 gün acı çekebiliyorsunuz.eğer yara birde iltihaplanırsaaaaa bebeğinizi emziremeyebiliyorsunuz sütünüzü sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorsunuuuuz.şükür benim iltihap olmamıştı ama yara çok acıoo haberiniz olsun.tabi herkesin farklı vücut yapısı farklı.

benim ilk hamilelimde krem sürdüm halde göğüslerim çok çatladı şimdide çatlıyo offf göbüş gibi onlarda şişiyo eee süthane olacaklarr

Kuzum her sabah 15 dk yağlanıyorum masaj yaparak sürüyorum her tarafıma şimdilik birşey yok bakalım asıl bundan sonra başlayacaz şişmeye eskiden gece yatarkende sürüyordum ama üşeniyorum şimdi sabah kalkınca yapıyorum :)

sizden tecrubelı deılım ama benım goguslerım cok erken sıstı ucları pulpul oldu ve cok hassastı doktor muayene ettıkten sonra hemen basla kreme dedı 4. ayımdan ıtıbaren suruyom ben. bazen unutuyorum üşeniyorum bıkac gun hemen hassaslasıyo ucları acımaya baslıo ama artık hergun mutlaka 1 kere suruyorum.burda nette kullandıgımın resmını bulamadım eve gıdınce fotosunu cekıp yarın gosterırım sıze kesınlıkle cok ıı ben cok memnunum surer surmez butun acı gıdıo

kızlar chico nun çatlak kremini kullanan yada işe yaradını duyan varmı? bide 7. aya doğru ben lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başlıcam kullananlar çok iyi diyo..

o zaman bizde hemen başlayalım valla o acıyıda tahmin ediyorum kötüdür yazık bebiş emdikçe bizimde canımız yanmasın

kızlar chico nun çatlak kremini kullanan yada işe yaradını duyan varmı? bide 7. aya doğru ben lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başlıcam kullananlar çok iyi diyo..

ben kullanıyorum canım henüz biryerim çatlamadı krmdenmi bilmiyorum üzerinde bebe yağı sıkıyorum....

Selam kızlar ebru maternityden aldıklarım geldi, kalitesi umduğum gibi, çok güzel... amaaa tek sorun; 2 beden bile biraz bol gibi olacakken ben saf gibi, hani çabuk kilo alırsam diye üç beden yani L beden aldım, az önce giydim emanet gibi durdu yani 7. aydan sonra anca giyeblirim halbuki ben bayramda giymek istiyordum, artık yarın ankaraya gidince bayramda giymek için tekrar birşeyler alacağız

kızlar e bebekte chicco lite way 279 a düşmüş 50 tlde hediye çeki varmışş bu da dahilse tabii bi bakınn eşim gelsinn bi düşüncezz önünde sedhpası yok die aklıma takılıo ama hediye çeki verirslerse şayet 229a gelcekk hemde çokkk övüolar bu arabayı çok hafifmiş

haklısın cnm ne yapalım bebeklerimiz sağ sağlim kucağımza alalımda

canım ben bu jileden aldım cumartesi günü ben şuan 65 kiloyum ve 2 beden aldım hamileliği çıkarırım bununla çünkü 3 kademeli , hamilelikten önce 36-38 giyiyordum şuan 40-42 giyiyorum.

ebrunun pantolonlusunu denedim çok hoşuma gitmedi, popo göbek ayrı ayrı çıkıyor, gebe'ninkiler hiç güzel değil kesiminde bir acayiplik var özellikle kot ürünlerin hoş elbiselerininde arkasında bir gariplik var ama ben mecburen aldım, ebrunun elbiseleri çok hoşuma gitmedi...

yani anlamadım göbeğe ayrı göğüs ucuna ayrı krem mi kullanmak lazım
canım ya evet öyleymiş, bende bilmiyordum, bir iki gün önce bir yerde okumuştum, özellikle altıncı aydan sonra göğüs ucu için ayrıca kremlerden kullanılırsa göğüs ucu beslenip, onarılıyormuş ve emzirme döneminde daha rahat olunuyoruş, hatta bunun için balıda tavsiye ediyorlar, birde ayva çekirdeklerini bir bardağa koy, sonra bardağı su ile doldur, bu su bir kaç gün sonra jel kıvamına geliyor, bunu çok tavsiye ediyorlar, ben inşaAllah bunu deneyeceğim... Çünkü doğal bir yöntem ve kuzenim bebşini emzirirken yapmıştı, faydasını görmüştü

ayva olayı çok kolay hemen yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…