- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.241
canım ya kapaklı küçük cam kavanozun varsa onda yap, çünkü bardakta açıkta kalıyor, kavanozda kullandıkça kapağını kapatırayva olayı çok kolay hemen yaparım
Arkadaşlar ben çıkıyorum, yarında yola çıkacağız, bir daha fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama hepinize şimdiden hayırlı bayramlar.. Herşey gönlünüzce sizin,eşlerinizin ve meleklerinizin olsun... Rabbime emanetsiniz...
hiç bilmiyorum canım. hatta ben de çok merak ediyorum. güzeldir herhalde ama şartları falan konuşmak lazım.canım yeni açılan medical park hastanesiyle ilgili bilgin varmı
netten biraz baktım donanımlı bir hastaneye benziyor
bende oraya gitmeyi düşünüyorum tabi doğum ücreti öyle uçuk rakamlar değilse
Bence güzel bi kaç balıkçı bi kaç da kamile külotlu çorabı gerektirir ama :)
ben de çorabı penti aldım. kom.pedan dan 7 bucuktu. 40 denye olandan. giymedim ama güzel görünüyo. yarın denicem bakalım.melyche dedıgın gıbı bı hamıle corabı bı badi bide babet al sana afet :):)
diğerleri kaç denye canım. 40 dan daha kalını var mı?ben etek gıymeyı daha cok sevıorum ama :) bende pentıden aldım hatta 3 cesıt aldım ama en guzelı 40denye olanı aklınızda bulunsun
pantolonlusuda güzel zaten kış geldi sıcak sıcak giyerdin
bu arada kızlar hamile çorabınıda ebrumaternetyden almayın pentide 7 tl ben aldım cok rahat
hiç bilmiyorum canım. hatta ben de çok merak ediyorum. güzeldir herhalde ama şartları falan konuşmak lazım.
ben de çorabı penti aldım. kom.pedan dan 7 bucuktu. 40 denye olandan. giymedim ama güzel görünüyo. yarın denicem bakalım.
diğerleri kaç denye canım. 40 dan daha kalını var mı?
herkese iyi akşamlar
bir kaç gündür giremiyordum yazılı haftası soru hazırlamak falan baya vaktimi aldı. akşamdan beri geçmişi okudum. yaklaşık 40 sayfa. herkes iyi sanırım çok sevindim.
safulcum elini yakan sendin galiba çok geçmiş olsun. yanık kötüdür bilirim benim de ayağıma çaydanlık dökülmüştü. 2 derece yanıktı izi falan kalmadı cok sükür ama kremlerini sakın ihmal etme.
pollyanna eşinin iş durumuna çok sevindim. tebrik ederim.
veeeeee biz bebek odamızı aldık kızlar. çok ani oldu bakmaya gitmiştik alıp çıktık. hala inanamıyorum. ama artık çok daha fazla hisseder oldum evimize yeni bir birey geleceğini. ocak başında teslim edecekler. büyük bi yük kalktı. güya 6 aydan önce bi şey almayacaktık ama indirim vardı ve tesadüf o ya biz de son günü gitmişiz. biz de beğendik aldık çıktık. darisi hepinizin başına..
evet canım pentininki hamileler için özel bi çorap. hastaneye gelince yeni oldugu için eminim cok özenli olacaklardır ama yine de doktorumdan vazgeçemiyorum bornova da süheyla hanıma gidiyorum duydun mu hiç bilmiyorum ben çok memnunum.ben 23 tl bayıldım ebru materntye
pentideki hamile çorabımı
benim aldığım epey rahat bir çorap
canım ben medicalle görüştüm
muayene ücreti 10 tl miş ultrason ve diğer tetkikler için ayrıca ücret ödüyorsun
ama çok cüzzi miktarlardaymış
doğumu yüzde yüz karşılıyoruz dediler pek inanamadım ama ben zaten
1000 tl ye kadar gözden çıkardım
bu arada hastane çok donanımlıymış 35 tane küvez varmış hastanede
ben şuan sermet sağola gidiyorum devam edicem ona gitmeye
ama bu arada medicaldende randevu alıcam
yani doğumu orda yaptrımayı düşünüyorum
sağol canım..benimkide 2 derece derisini soyduğu için çok sızlıyo..hergün sürüyorum merhemleri kalmaz heralde..hayırlı olsun bebiş odanız..bişeler almaya başladıkça heyecan dahada artıyo..hayırlısıyla bi doğursakta
evet canım pentininki hamileler için özel bi çorap. hastaneye gelince yeni oldugu için eminim cok özenli olacaklardır ama yine de doktorumdan vazgeçemiyorum bornova da süheyla hanıma gidiyorum duydun mu hiç bilmiyorum ben çok memnunum.
duydum bilmezmiyim benim yengem onun hastasıydı çok memnundu
ama ben yinede sana riskli haftalarda yani özellikle girmediysen detaylı ultrasonda
başka bir doktoru tavsiye ederim bir ara süheyla hanımla ilgli nette olumsuz yorum okumuştum
gerçi memnun olanları daha çok duyuyorum özellikle yakın çevremden
umarım iyi olur
bende doktorumu değiştirmicem sadece doğum için oraya gidicem
bu arada pentinin hamile çorabını duyunca verdiğim o kadar paraya üzüldüm :26:
herkese iyi akşamlar
bir kaç gündür giremiyordum yazılı haftası soru hazırlamak falan baya vaktimi aldı. akşamdan beri geçmişi okudum. yaklaşık 40 sayfa. herkes iyi sanırım çok sevindim.
safulcum elini yakan sendin galiba çok geçmiş olsun. yanık kötüdür bilirim benim de ayağıma çaydanlık dökülmüştü. 2 derece yanıktı izi falan kalmadı cok sükür ama kremlerini sakın ihmal etme.
pollyanna eşinin iş durumuna çok sevindim. tebrik ederim.
veeeeee biz bebek odamızı aldık kızlar. çok ani oldu bakmaya gitmiştik alıp çıktık. hala inanamıyorum. ama artık çok daha fazla hisseder oldum evimize yeni bir birey geleceğini. ocak başında teslim edecekler. büyük bi yük kalktı. güya 6 aydan önce bi şey almayacaktık ama indirim vardı ve tesadüf o ya biz de son günü gitmişiz. biz de beğendik aldık çıktık. darisi hepinizin başına..
teşekkürler canım. gerçekten de heyecan artıyo hala şoktayım zaten. ilk gittiğimiz yerden almış olduk. hatta biz oda lmasak mı falan diye bile düşünüyorduk. yazın tayin olma ve taşınma ihtimalimiz var. ufak tefek bi şeyler almaya başladıkça gördüm ki dolap şart... bi de beşik aldık. büyüyn yatak istemedim alan arkadaşlarım cok pişman. hem koca yatak olacaksa baza alırım ierde diye düşünüyorum altına bi şeyler koyarız. hem de ilerde beğendiği bi yatak olursa onu alırız. ( araba yatak diye tutturuyolarmış mesela) o yuzden tek beşik ve dolap takımı aldık
teşekkür ederiz teyzesi darisi sizin meleklerinizin başına....ben de o günleri iple çekiyorum ama onun için izne ayrılmayı beklerim herhalde şimdilik yıkamadan koyarım dolaba açıp açıp bakarımcnm hayırlı günlerde kullansın inşallah meleğin bende odasını hazırlamak için sabırsızlanıyorum eşyalarını içine yıkayıp ütüleyip yerleştirmak istiyorum.....
bu arada wenıce sitesinde bebek için güzel şeyler var sonra duymadım demeyin....
evet başta büyüyen yatak mantıklı gelmişti ama biri 2 biri 3 yaşında kızı olan 2 yakın arkadaşım var ikisi de pişman büyüyen yatak aldıkları için keşke beşik alsaydık şimdi bazaya geçer altını da kullanırdık diyorlar. kaldırıp atılmıyo da diyolar o yuzden ben beşik aldım işim bitince katlayıp kaldırcam. öyle düşünüyorum.hangisi daha kullanışlıysa onu almak lazım aslında hergün yeni bişe bakıp beğeniyorum bende ama..az büyüyünce saldırırlar onu istiyorum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?