2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle,güzel günlerde kullanın inşallah:))erken de değil,zaten ocakta gelecek oda.bence çok iyi yapmışsın,şimdiki çocuklar biraz büyüyünce ben bunu beğenip istiyorum diye tutturuyorlar:)))))[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. aslında en erken 29 kasımda gelebilir demişlerdi. ama istediğiniz başka bi zamana da erteleyebiliriz dediler. biz istedik ocak başında olsun diye.ne olur ne olmaz dedik

günaydın kızlar nasılsınızzzz???? son iş günümüz artık bayram tatiline giriyoruz çok şükür öğleden sonra bebeişlerimi görmeye gidecegim 2 haftada olsa çok özledim yavrucakları....

Arkadaşlar KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN AİLENİZLE BİRLİKTE NİCE MUTLU BAYRAMLARA ERİŞMENİZİ TEMENNİH EDERİMMMM

günaydın hepinize...evet haftanın son iş günü... bayramda yoğunluktan nete pek girilmez.. şimdiden hepinizin kurban bayramı mübarek olsun... nice mutlu huzurlu hayırlı bayramlara sevdiklerimizle girelim inşallah...

maşallahh canım hayırlı uğurlu olsun allahım iyi günlerde kullandırmak nasip etsin inş...

demek şimdiden başlamamız gerekiyor kreme uyardığınız için tşk.kızlar ben bilmiyodum şimdiden başlanacagını hemen alıp kullanalım bari bebeişlerimizi rahat rahat emziririz artıkkk

GuNaydın hayırlı cumalar kizlar
Bende park yatak yada bambu beşik istiyorum fikrim değişmezse :)) heryere odaya kolay taşınmasını istiyorum

Benim oğlumda göğüs üçüm hiç yara olmamıştı inşallah bundada olmaz ablaminki olmustuda çok Or çok canı yanıyordu kremle gecti rahatladı

Kizlar buarada 1 aydır göğüsümü hafif sıkınca beyaz süt cikiyo. Farkettiniz mı siz sütlerimiz de olmaya basliyo demek

Günaydın kızlar,
Dün 4D ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey yolunda. Kız kıpır kıpır hiç durmuyo, nasıl hissedemiyorum anlamadım :))
Erkek de dönmüş sırtını uyuyo paşam:) Kalkın biraz gezin, su için, çikolata falan yiyin birdaha bakalım dediler, azcık dönebildi yüzünü beyimiz..
Çok şükür içim rahatladı, hissetmedikçe endişeleniyodum biliyosunuz...

Biz bugün yola çıkıyoruz, eşimin memleketinde geçiricez bu bayramıda. Herşey sırayla :)
Herkese mutlu ,sağlıklı ,iyi bayramlar diliyorum. Kendinize dikkat edin lütfen...

GuNaydın hayırlı cumalar kizlar
Bende park yatak yada bambu beşik istiyorum fikrim değişmezse :)) heryere odaya kolay taşınmasını istiyorum
bizde park yatak alacagız Allah izin verirse artık bayramdan sonra herşeyleri hazırlamaya başlarızz yavaş yavaş...

maşallahhh canım gözün aydın olsun bende bugün gidip görecegim bebişlerimi bakalım benimkiler nasıl haylazlıklar yapıyolarr...

herkese günaydın cici mart bebişleri ve anneleriiii

ayrıntılı ultrasonlara gırılmeye baslandı ne uzel bızımde kısmetse bayramdan sonra salı gunu gıdıcek arkadaslar hayırlı haberlerle donun doya doya bakın mınıslerınıze :))) ben cok ozledım hadı mart gelsın artık bebişlerimizi koklayalımmmm

canım hayırlı haberlerını beklıyoruz bende goruntuleme merkezınde randevu aldım cıkolata yıyıp gelmemı soyledı bebıs hareketlı olur dedı sende ye canım herhalde bı kutu yerım :))))

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir.bugün doktor kontrolümüz var 3 hafta aradan sonra nihayet öğleden sonra.miniğimi birkaç gündür daha fazla hissediyorum.salı günü aşımızı olmaya gittik kalp atışını almakta zorlandı hemşiremiz çook hareketli durmuyor yerinde dedi.bakalım bugün ne durumda olacak.UHDEcim senin de kontrolün var sanırım güzel haberlerle geliriz inşallah.geçmişi okuyamadım ama göğüs ucu yaralarından bahsedilmiş o gözüme çarptı.benimkiler de 2 gündür acıyorlar sütyenin içinde bile dokunamıyorum.bugün sorucam dr.a bakalım ne diyecek.kaşınması için süt yapımı başladığı için demişti.

günaydın. Canım aynı şey bende de var. Doktoruma söyledim sakın sıkma erken doğumu tetikliyor dedi. bilgin olsun.

Kızlar günaydın. şimdiden Bayramınız kutlu olsun eşinizle, bebişleriniz ve ailelerinizde sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar

maşallahhh canım gözün aydın olsun bende bugün gidip görecegim bebişlerimi bakalım benimkiler nasıl haylazlıklar yapıyolarr...[/QUOTE]

Bakalım seninkiler ne alemde. Sen yine de çikolata ye de git her ihtimale karşı. Mideme doğru 4 tane ayak uzanıyo benim:)
Ultrasonu çekenler çok eğlendi:)) Baya bi resim çektiler .

canım hayırlı haberlerını beklıyoruz bende goruntuleme merkezınde randevu aldım cıkolata yıyıp gelmemı soyledı bebıs hareketlı olur dedı sende ye canım herhalde bı kutu yerım :))))
ben her gidecegimde yiyorum çikolata maşallahh kıpır kıpır oluyorlar çok tatlılar yaaa
canm inş. güzel haberler alırız iki bayramı bir arada yaşarız ohhh ne güzel olurrrr
maşallahhh canım gözün aydın olsun bende bugün gidip görecegim bebişlerimi bakalım benimkiler nasıl haylazlıklar yapıyolarr...

Bakalım seninkiler ne alemde. Sen yine de çikolata ye de git her ihtimale karşı. Mideme doğru 4 tane ayak uzanıyo benim:)
Ultrasonu çekenler çok eğlendi:)) Baya bi resim çektiler .[/QUOTE]

yemezmiyim canımmm yerimmm o ayaklarıda yerim elleride yerim ben dediğin gibi benimde karnımın her yerinde kıpırdamalar oluyor çok güzel bir duygu bunlar yaaa Allahım herkese nasip etsin inş...

gunaydin kizlar benim bebis en son muayenede kusmus sirtini donmustu cinsiyetini gostermedi,
haftasonu dayanamadim hastaneye gittim cinsiyetini ogrenmeye,
oglanmis
cevremekiler iddiaya girdiler kiz olucak diye,
haliyle piskolojimi etkiledi simdi oglan olduguna inanamiyorum,
esim cok sevindi,
bir iki esya bile alamiyorum ya kizsa diye:-(
benim icin cinsiyet farketmiyo ilk bebis,
kimisi okadar eminki erkek degil o bak dogumda gorcez falan,
piskolojim bozuldu cinsiyetini ogrendigime bile sevinemedim:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…