- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.261
evet başta büyüyen yatak mantıklı gelmişti ama biri 2 biri 3 yaşında kızı olan 2 yakın arkadaşım var ikisi de pişman büyüyen yatak aldıkları için keşke beşik alsaydık şimdi bazaya geçer altını da kullanırdık diyorlar. kaldırıp atılmıyo da diyolar o yuzden ben beşik aldım işim bitince katlayıp kaldırcam. öyle düşünüyorum.
maşallahh canım hayırlı uğurlu olsun allahım iyi günlerde kullandırmak nasip etsin inş...herkese iyi akşamlar
bir kaç gündür giremiyordum yazılı haftası soru hazırlamak falan baya vaktimi aldı. Akşamdan beri geçmişi okudum. Yaklaşık 40 sayfa. Herkes iyi sanırım çok sevindim.
Safulcum elini yakan sendin galiba çok geçmiş olsun. Yanık kötüdür bilirim benim de ayağıma çaydanlık dökülmüştü. 2 derece yanıktı izi falan kalmadı cok sükür ama kremlerini sakın ihmal etme.
Pollyanna eşinin iş durumuna çok sevindim. Tebrik ederim.
Veeeeee biz bebek odamızı aldık kızlar. çok ani oldu bakmaya gitmiştik alıp çıktık. Hala inanamıyorum. Ama artık çok daha fazla hisseder oldum evimize yeni bir birey geleceğini. Ocak başında teslim edecekler. Büyük bi yük kalktı. Güya 6 aydan önce bi şey almayacaktık ama indirim vardı ve tesadüf o ya biz de son günü gitmişiz. Biz de beğendik aldık çıktık. Darisi hepinizin başına..
hamilelikte 6. Aydan sonra yada hemen de başlasanız olur göğüs ucuna hergün göğüs ucu kremi süreceksinizkiiiiii bebişiniz doğduğunda emzirmeye başladığınız andan itibaren yara olmasın.yara olursaaaaaa yaklaşık 40 gün acı çekebiliyorsunuz.eğer yara birde iltihaplanırsaaaaa bebeğinizi emziremeyebiliyorsunuz sütünüzü sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorsunuuuuz.şükür benim iltihap olmamıştı ama yara çok acıoo haberiniz olsun.tabi herkesin farklı vücut yapısı farklı.
günaydın kızlarrr son iş günü şükürler olsun hava buz gibi ama olsun tatiiiiiiiiilllllllll
bizde park yatak alacagız Allah izin verirse artık bayramdan sonra herşeyleri hazırlamaya başlarızz yavaş yavaş...GuNaydın hayırlı cumalar kizlar
Bende park yatak yada bambu beşik istiyorum fikrim değişmezse :)) heryere odaya kolay taşınmasını istiyorum
Günaydın kızlar,
Dün 4D ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey yolunda. Kız kıpır kıpır hiç durmuyo, nasıl hissedemiyorum anlamadım :))
Erkek de dönmüş sırtını uyuyo paşam:) Kalkın biraz gezin, su için, çikolata falan yiyin birdaha bakalım dediler, azcık dönebildi yüzünü beyimiz..
Çok şükür içim rahatladı, hissetmedikçe endişeleniyodum biliyosunuz...
Biz bugün yola çıkıyoruz, eşimin memleketinde geçiricez bu bayramıda. Herşey sırayla :)
Herkese mutlu ,sağlıklı ,iyi bayramlar diliyorum. Kendinize dikkat edin lütfen...
bizde park yatak alacagız Allah izin verirse artık bayramdan sonra herşeyleri hazırlamaya başlarızz yavaş yavaş...
maşallahhh canım gözün aydın olsun bende bugün gidip görecegim bebişlerimi bakalım benimkiler nasıl haylazlıklar yapıyolarr...
Benim oğlumda göğüs üçüm hiç yara olmamıştı inşallah bundada olmaz ablaminki olmustuda çok Or çok canı yanıyordu kremle gecti rahatladı
Kizlar buarada 1 aydır göğüsümü hafif sıkınca beyaz süt cikiyo. Farkettiniz mı siz sütlerimiz de olmaya basliyo demek
ben her gidecegimde yiyorum çikolata maşallahh kıpır kıpır oluyorlar çok tatlılar yaaacanım hayırlı haberlerını beklıyoruz bende goruntuleme merkezınde randevu aldım cıkolata yıyıp gelmemı soyledı bebıs hareketlı olur dedı sende ye canım herhalde bı kutu yerım :))))
canm inş. güzel haberler alırız iki bayramı bir arada yaşarız ohhh ne güzel olurrrrgünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir.bugün doktor kontrolümüz var 3 hafta aradan sonra nihayet öğleden sonra.miniğimi birkaç gündür daha fazla hissediyorum.salı günü aşımızı olmaya gittik kalp atışını almakta zorlandı hemşiremiz çook hareketli durmuyor yerinde dedi.bakalım bugün ne durumda olacak.UHDEcim senin de kontrolün var sanırım güzel haberlerle geliriz inşallah.geçmişi okuyamadım ama göğüs ucu yaralarından bahsedilmiş o gözüme çarptı.benimkiler de 2 gündür acıyorlar sütyenin içinde bile dokunamıyorum.bugün sorucam dr.a bakalım ne diyecek.kaşınması için süt yapımı başladığı için demişti.
maşallahhh canım gözün aydın olsun bende bugün gidip görecegim bebişlerimi bakalım benimkiler nasıl haylazlıklar yapıyolarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?