2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğinizin 22.Haftasındasınız

Ultrasonda bebeğinizin yüzü iyice belirmeye başlıyor. Bir bakın size mi benziyor yoksa babasına mı :)

1.gün Demir açısından zengin olan gıda maddeleri aldığınız zaman bir bardak portakal suyu için. Bu, minerallerden daha çok fayda almanızı sağlayacak.

2.gün Bebeğiniz büyümeye devam ediyor. Artık kaşları ve göz kapakları tamamen oluştu.

3.gün Bebeğiniz dünyaya gelmeden önce eşinizle birlikte kaçamak bir tatil yapmanız için son fırsat.

4.gün Doğum konusunda endişeleniyor musunuz? Hamile eğitim merkezlerinden destek almayı hiç düşündünüz mü?

5.gün Bebeğiniz için en uygun yatak seçimini yapmak için deneyimli annelerden yardım almalısınız.

6.gün Bazal metabolizmanız normale göre yüzde 20 daha çok çalışıyor. Bu da sizin kendinizi daha sıcak hissetmenizi sağlıyor. Endişelenmeyin.

7.gün Karnınız herkesin ilgisini çekiyor ve izin almadan dokunanlar bile var. Rahatsız oluyosanız "hayır" demekten çekinmeyin.

günaydın hamişler:)) bizde aşıdan geldik şimdi kolum ağrıyo( aynı kolumda yanığımda ikisi birden pert oldu kolum daha kahvaltı yapmadık şimdi yapcaz kolumdan rahat yazamıyorum..sonra gelirim öptüm hepinizi.....

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...

canım gözün aydın. cinsiyet öğrenilmiş. kimseyi takma o senin bebişin ve gayet sağlıklı, herşey yolunda...
ister istemez sen etkilenmişsin ama doktor söylemiş oğlun olacakmış işte...

GuNaydın hayırlı cumalar kizlar
Bende park yatak yada bambu beşik istiyorum fikrim değişmezse :)) heryere odaya kolay taşınmasını istiyorum

canım ben hem park yatak hem beşik alacağım... annemlerle alt alta oturuyorum. ilk 1-2 ay annemde kalacağım. bizim ev biraz soğuk ısıtması zor ve annem sürekli benim dairemde kalamaz. benimde ilk çocuk ve çok bilgisizim anneme ihtiyacım olacak gece, gündüz. yatak kendi evimde kalsın, beşikte annemde ilk aylar için beşik çok avantajlı uyurken sallanıyor feln yorulma olmuyor...

maşallah canım. şimdiden başlamışmı süt oluşmaya. bende öyle birşey yok şuan için...
inşallah sütlerimiz bol bol olur. bebişlerimiz tosuncuk olur...

canım hayırlı haberler alırsın inşallah... ne güzel bebişini göreceksin...

Kızlar günaydın. şimdiden Bayramınız kutlu olsun eşinizle, bebişleriniz ve ailelerinizde sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar

sanada iyi bayramlar canım...

oyy kıyamam. hadi sende atlattın canım. ben kaçtım aşıdan. ilk okulda aşı olunurdu ozamanda hep son vurulan olmak isterdim olan arkadaşlarımın yüzünü incelerdim. iğneye karşı bir fobim var nedense tetenozdanda çok korkuyordum doktorum sağolsun gerek görmedi. ben olmayacağım.

Günaydın herkese;
Biz de dün akşam oğluşumuzu gördük herşey yolunda 4gün ileride dedi hatta dr,323 gr olmuş.Bi de cd verdi dr arada izliyorum çok güzel,bağdaş kurmuş oturuyodu oğlum.:)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bugün dra gidecek arkadaşlar inş. sizde güzel haberlerle dönersiniz.

Gebeden aldığın nasıl kuzum iki tane almayı düşünüyordum iyiki bi tane almışım c.tesi almaya gidecem yine eskiler olmuyor

günaydın, biraz geç oldu ama cevap vereyim belki burdasındır. yeni aldım, daha giymedim ama oradan aldığım hamile pantolonları (kumaş) çok rahat. lastik kısmı öyle göbekten sıkmalı değil. büyük ihtimal rahat ederim diye düşünüyorum

canımm bekliyordum senden haber... ne sevindim cd almanada.

herkese günaydınnnnn
hayırlı cumalar....
nasılmıs bugun mart annecıklerı bayramda akrabalara göbek show yapmaya hazırmıyız
dun aksam evden gıttıkten sonra evın kapısını acarken bı baktım çöplerimi biri dısarı cıkarmıs.
içeriye girdim mis gibi temizlik kokusu var başladım butun odlaarı gezmeye heryer pırıl pırıl çamaşırlarım yıkanmıs utulenmıs yerlestırılmıs yemegım bile hazır
tabıkı bunu benden habersiz sizce kım yapabılır ???? tabıkı ANNEM!! anne olmak boyle bısey herhalde hıc bana soylemeden tepeden tırnaga bayram temızlıgımı yapmıs nasıl mutlu oldum anlatamam. önemli olan temızlık yapmak deıl onu parasıyla temızlıkcıyede yaptırıyorum. ama şimdi daha ıyı anlıyorum annelik gercekten duyguların enguzelı. bızde ınsallah evlatlarımızı kucagımıza sagsalım alır annelıgı tadarız doya doyaa...

Hayırlı cumalar anneler, nasılsınız, ben sabahtan beri bulantıdan, öğürmekten mahvolmuş durumdayım, boğazlarım, genzim, burnum nasıl yanıyor hala.... bir-birbuçuk saat sonra yola çıkacağız... bu halde nasıl gideceğim bilmiyorum...artık bu bulantılar bitsin yaaaa

Ne kadar şanslısın canım ya,nasıl özendim şimdi sana.Ben kendi işimi kendim yapıyorum sağolsun eşimden başka yardım eden kimse yok.Annem uzakta kayınvalidemde yakın ama tam tersi o benden yardım bekler.Gerçi anneminde farkı yok yakın olsa da pek bişey değişmezdi.Benim en büyük dayanağım eşim.

ay ne güzel benim annemde aynı. ellerinden öperim annenin...

canım şimdiden iyi yolculuklar size. bulantıların çok sürmüş. inşallah en kısa sürede geçer...

Biz iyiyiz canım,üzüldüm inş.bir an önce geçer.

ay ne güzel benim annemde aynı. ellerinden öperim annenin...

canım şimdiden iyi yolculuklar size. bulantıların çok sürmüş. inşallah en kısa sürede geçer...
tşk ederim canım, evet ya uzun sürdü ama benim korkum ve duam inşaAllah anneme çekmemişimdir, onu 9 ay sürermişti... hala bir umutla bekliyorum ha bu gün ha yarın geçecek diye

valla neclase bu gidişle bayramda göbek show mu yaparım yoksa her gittiğim yerde ki et kokusundan dolayı banyodan hiç çıkamam mı orası meçhul

olsun cnm en azından bak eşin yardım ediyormuş. hiç yardım etmeyen eşlerde var mesela benımkı :)

ayy ne güzel keşke benim annemde yanımda olsa çok özledim onu doğuma gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…