- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.281
gunaydin kizlar benim bebis en son muayenede kusmus sirtini donmustu cinsiyetini gostermedi,
haftasonu dayanamadim hastaneye gittim cinsiyetini ogrenmeye,
oglanmis
cevremekiler iddiaya girdiler kiz olucak diye,
haliyle piskolojimi etkiledi simdi oglan olduguna inanamiyorum,
esim cok sevindi,
bir iki esya bile alamiyorum ya kizsa diye:-(
benim icin cinsiyet farketmiyo ilk bebis,
kimisi okadar eminki erkek degil o bak dogumda gorcez falan,
piskolojim bozuldu cinsiyetini ogrendigime bile sevinemedim:-(
Benim oğlumda göğüs üçüm hiç yara olmamıştı inşallah bundada olmaz ablaminki olmustuda çok Or çok canı yanıyordu kremle gecti rahatladı
Kizlar buarada 1 aydır göğüsümü hafif sıkınca beyaz süt cikiyo. Farkettiniz mı siz sütlerimiz de olmaya basliyo demek
GuNaydın hayırlı cumalar kizlar
Bende park yatak yada bambu beşik istiyorum fikrim değişmezse :)) heryere odaya kolay taşınmasını istiyorum
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir.bugün doktor kontrolümüz var 3 hafta aradan sonra nihayet öğleden sonra.miniğimi birkaç gündür daha fazla hissediyorum.salı günü aşımızı olmaya gittik kalp atışını almakta zorlandı hemşiremiz çook hareketli durmuyor yerinde dedi.bakalım bugün ne durumda olacak.UHDEcim senin de kontrolün var sanırım güzel haberlerle geliriz inşallah.geçmişi okuyamadım ama göğüs ucu yaralarından bahsedilmiş o gözüme çarptı.benimkiler de 2 gündür acıyorlar sütyenin içinde bile dokunamıyorum.bugün sorucam dr.a bakalım ne diyecek.kaşınması için süt yapımı başladığı için demişti.
Kızlar günaydın. şimdiden Bayramınız kutlu olsun eşinizle, bebişleriniz ve ailelerinizde sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar
günaydın hamişler:)) bizde aşıdan geldik şimdi kolum ağrıyo( aynı kolumda yanığımda ikisi birden pert oldu kolum daha kahvaltı yapmadık şimdi yapcaz kolumdan rahat yazamıyorum..sonra gelirim öptüm hepinizi.....
Gebeden aldığın nasıl kuzum iki tane almayı düşünüyordum iyiki bi tane almışım c.tesi almaya gidecem yine eskiler olmuyor
Günaydın herkese;
Biz de dün akşam oğluşumuzu gördük herşey yolunda 4gün ileride dedi hatta dr,323 gr olmuş.Bi de cd verdi dr arada izliyorum çok güzel,bağdaş kurmuş oturuyodu oğlum.:)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bugün dra gidecek arkadaşlar inş. sizde güzel haberlerle dönersiniz.
canımm bekliyordum senden haber... ne sevindim cd almanada.
herkese günaydınnnnn
hayırlı cumalar....
nasılmıs bugun mart annecıklerı bayramda akrabalara göbek show yapmaya hazırmıyız
dun aksam evden gıttıkten sonra evın kapısını acarken bı baktım çöplerimi biri dısarı cıkarmıs.
içeriye girdim mis gibi temizlik kokusu var başladım butun odlaarı gezmeye heryer pırıl pırıl çamaşırlarım yıkanmıs utulenmıs yerlestırılmıs yemegım bile hazır
tabıkı bunu benden habersiz sizce kım yapabılır ???? tabıkı ANNEM!! anne olmak boyle bısey herhalde hıc bana soylemeden tepeden tırnaga bayram temızlıgımı yapmıs nasıl mutlu oldum anlatamam. önemli olan temızlık yapmak deıl onu parasıyla temızlıkcıyede yaptırıyorum. ama şimdi daha ıyı anlıyorum annelik gercekten duyguların enguzelı. bızde ınsallah evlatlarımızı kucagımıza sagsalım alır annelıgı tadarız doya doyaa...
herkese günaydınnnnn
hayırlı cumalar....
nasılmıs bugun mart annecıklerı bayramda akrabalara göbek show yapmaya hazırmıyız
dun aksam evden gıttıkten sonra evın kapısını acarken bı baktım çöplerimi biri dısarı cıkarmıs.
içeriye girdim mis gibi temizlik kokusu var başladım butun odlaarı gezmeye heryer pırıl pırıl çamaşırlarım yıkanmıs utulenmıs yerlestırılmıs yemegım bile hazır
tabıkı bunu benden habersiz sizce kım yapabılır ???? tabıkı ANNEM!! anne olmak boyle bısey herhalde hıc bana soylemeden tepeden tırnaga bayram temızlıgımı yapmıs nasıl mutlu oldum anlatamam. önemli olan temızlık yapmak deıl onu parasıyla temızlıkcıyede yaptırıyorum. ama şimdi daha ıyı anlıyorum annelik gercekten duyguların enguzelı. bızde ınsallah evlatlarımızı kucagımıza sagsalım alır annelıgı tadarız doya doyaa...
Hayırlı cumalar anneler, nasılsınız, ben sabahtan beri bulantıdan, öğürmekten mahvolmuş durumdayım, boğazlarım, genzim, burnum nasıl yanıyor hala.... bir-birbuçuk saat sonra yola çıkacağız... bu halde nasıl gideceğim bilmiyorum...artık bu bulantılar bitsin yaaaa
Hayırlı cumalar anneler, nasılsınız, ben sabahtan beri bulantıdan, öğürmekten mahvolmuş durumdayım, boğazlarım, genzim, burnum nasıl yanıyor hala.... bir-birbuçuk saat sonra yola çıkacağız... bu halde nasıl gideceğim bilmiyorum...artık bu bulantılar bitsin yaaaa
tşk ederim canım, evet ya uzun sürdü ama benim korkum ve duam inşaAllah anneme çekmemişimdir, onu 9 ay sürermişti... hala bir umutla bekliyorum ha bu gün ha yarın geçecek diyeay ne güzel benim annemde aynı. ellerinden öperim annenin...
canım şimdiden iyi yolculuklar size. bulantıların çok sürmüş. inşallah en kısa sürede geçer...
inşaAllah canım yaa....Biz iyiyiz canım,üzüldüm inş.bir an önce geçer.
Ne kadar şanslısın canım ya,nasıl özendim şimdi sana.Ben kendi işimi kendim yapıyorum sağolsun eşimden başka yardım eden kimse yok.Annem uzakta kayınvalidemde yakın ama tam tersi o benden yardım bekler.Gerçi anneminde farkı yok yakın olsa da pek bişey değişmezdi.Benim en büyük dayanağım eşim.
ay ne güzel benim annemde aynı. ellerinden öperim annenin...
bende senın annenın ellerınden öperim cnm ozaman :) bazen kızıyoruz belkı sesımızıde yukseltıyoruz annelere ama şimdi bende anne olucam gercekten onların bızım ıcın ne hıssettıklerını sımdı daha ıyı anlamaya basladım.
tşk ederim canım, evet ya uzun sürdü ama benim korkum ve duam inşaAllah anneme çekmemişimdir, onu 9 ay sürermişti... hala bir umutla bekliyorum ha bu gün ha yarın geçecek diye
valla neclase bu gidişle bayramda göbek show mu yaparım yoksa her gittiğim yerde ki et kokusundan dolayı banyodan hiç çıkamam mı orası meçhul
allah kolaylık versin cnm ozaman, yanında poşet tasımayı unutma bayramlıkların mahvolmasın :):)
inşaAllah canım yaa....
Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum, son hazırlıklarımı yapayım, eşim cumadan gelince yola çıkacağız, Rabbime emanetsiniz, Hayırlı Bayramlar....
herkese günaydınnnnn
hayırlı cumalar....
olsun cnm en azından bak eşin yardım ediyormuş. hiç yardım etmeyen eşlerde var mesela benımkı :)
ay ne güzel benim annemde aynı. ellerinden öperim annenin...
bende senın annenın ellerınden öperim cnm ozaman :) bazen kızıyoruz belkı sesımızıde yukseltıyoruz annelere ama şimdi bende anne olucam gercekten onların bızım ıcın ne hıssettıklerını sımdı daha ıyı anlamaya basladım.
allah kolaylık versin cnm ozaman, yanında poşet tasımayı unutma bayramlıkların mahvolmasın :):)
Senin eşin de bebiş doğunca yardım eder canım,ne kadar zor olduğunu görünce yapar....
olsun cnm en azından bak eşin yardım ediyormuş. hiç yardım etmeyen eşlerde var mesela benımkı :)
Senin eşin de bebiş doğunca yardım eder canım,ne kadar zor olduğunu görünce yapar....
ozaman kurtuluşu yok zaten hele bı bakmasın ıkıncıye vıze vermem ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?