2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

naber bayanlar...dün gittik diyetisyene..şükür kilo almamışım bu ay..iyi gidiyorum gayet..verdi bi diyet ama bakalım yapabilcez mi..zor diil aslında ama çalışırken daha rahat diyet yapılıyo..evde olunca çok zor diyet yapmak...şekerim yüksek..muhtemelen insülin vericek doktor..bu hafta full sabah öğlen akşam açlık tokluk şekeri ölçücem haftaya götürücem sonuçları..canım sıkıldı dün yani biraz..:2::2:

Bende merak ediyodum canım,inş.şekerin düzene girer,ama kilo almamış olman iyi olmuş.Diyette dediğin gibi çalışırken daha rahat yaparsın,bayramda biraz dikkat etmen gerekecek.Sonra işe başalayınca rahat edersin.

ayy cnm benım kıyamamm... nerdeler cok mu uzaktalar ??

izmirdeler ama pek gelemiyorlar bütün çocukları orda bana pek vakit kalmıyor onlardan hamile olmadan önce ben her fırsatta gidiyordum mesala kesin bu gün izmire gitmiştim bayram tatilinde ama malesef artık pek çekemiyorum yolu uçak bile zor geliyor bu halimle seneye yaza inşallah kızımla gidicezzzz

sıkma canını benim arkadaşda yaptı aynı işlemi hamileyken bir haftada düzene soktu umarım seninde öyle olur

kıskandım benim bütün ailem istanbulda bana yardım eicek kimsem yok burda eşimde yapmaz malesef işte temizlikçi geliyo kayınvalidem zaten yaşlı kadın eltilerimde sağolsun totolarını kaldırmazlar hatta birtanesine daha evlendim evleneli gitmedim biraz tuaf birisi.....

dün gitmişken 2.kadın doğumcu doktorumada uğradım..oda canımı sıktı...ben anlamıyorum bu doktorları yaaa...efendim oturmuşlar şefleriyle falan konuşmuşlar..benim doğumumu yaptıracak gerekli donanımları kadroları yokmuş..ne demek dedim şimdi bu...ben kiloluyum ya..efendim daha fazla doktor girmesi gerekiyomuş ameliyata..yaw bi doktorum herşey çok normal sen normalsin risk her gebede var diyo..biride böyle diyo..yok arkadaş ben kadın doktorla anlaşamıyorum..bende dedim yani kısaca benim totom yemiyo seni doğurtmaya diyosunuz yani dedim..üniversite hastanesinde doğur diyo bana..akılda veriyo yani...ay çok sinirlendim gene yaa..akşam ağladım gene oturdum..eşime diyorum ben ölücem herhalde..sen çocuğuma iyi bak..oda sinirlendi bu sefer..
yani nasıl bi doğum yapıcam gerçekten çok merak ediyorum..naapcaklar ilk 11 i mi kurucaklar ameliyathanede..

canım sanırım doktorunla konuştuğun doğum şekli normal doğum. sezeryan düşünmezmisin?
eğer normal sorun olacaksa sezeryan olsun ne olacak...

Canım boşuna sinirlerini bozma ya hiç öyle şey olur mu millet 30 kilo alıyo bide normal doğuruyo,senin doktor saçmalamış.Herşeyi çok biliyomuş gibi davranıp insanın canını sıkıyolar.Çok sinir oldum o draSen hiç üzme kendini canım,sen değer drun dediklerini dikkate al bence.Hepimizde risk var kiloyla ilgisi yok.

canım sanırım doktorunla konuştuğun doğum şekli normal doğum. sezeryan düşünmezmisin?
eğer normal sorun olacaksa sezeryan olsun ne olacak...

yaw yok normal falan istemiyorum ben..hatta baştan beri hep sez.dedim..ya ben gerçekten anlamıyorum ve çok sıkıldım..bana diyoki öbür doktor herşeyini yapıyo zaten bana gelmene gerek yok..birbirlerini mi çekemiyolar yoksa gerçekten bişey varda bana mı söylemiyolar..iyice paranoyak oldum yaaaa...gittiğim adam doçent..herhalde bişey olsa söyler..niye saklasın adam benden...üstelik adam perinatolog..ya bu adam öyle anormal hastalar gördüki ben çok normal geliyorum ona..yada diğerlerinin hakkatten g..tü yemiyo yani...

gerçekten tuhaf bişey ya. sıkma canını canım... doğuma kadar daha güzel düşün...

ay gerçekten çok sıkıldım artık yaaa..vallahi erken doğurucam diye korkuyorum şimdii..psikolojik olarak bi an önce doğuriim die şartlıyorum kendimi..erken gelicek çocuğummm..ha bu kadar b..tan bi hamilelik geçiriceemi hiç düşünmezdim yaaa...millet 200 kilo doğuruyo..benim doktorlar canımı okudu yaaaa...

ayyy cnm benım gurbet kuşu.......
bayramda bol bol hasret gıderırsın annenlerle devamı doguma artık :)

Canım öyle düşünme boşver o drun dediklerini,oğluşunu düşün.Hatta o dra artık gitme bile.bozma psikolojini boşuna,benim üni.ten hocam vardı kadının normal hali zaten 150kiloydu 2.çocuğunu doğurdu.Hiçte bişey olmadı.Senin kilonda ne var,üzme kendini.

günaydın kocaman gülücüklerle birgün olur inşallah bebeklerimizin karnımızda olduğu ilk ve tek bayram tadını çıkaralımmmm
ilk değil kıss ikinciii

güle güle kullanın tatlım biz de kızıma çocuk odası aldık onun bebek odasını da kardeşine yapıcaz ama ayrıca 1 tane de beşik alıcaz ilk zamanlar için aralıkta gelicek kızımın odası sonra yavaştan bebek odasını da düzenleriz herhaldee eşyalarını bizim odada biriktiriyorum şimdilik
o yaralar nasıl cnm bende de var ama benimkiler kurumuş süt doktorum öyle dedi ayrıca onlara hiç dokunma banyo yaparken yumuşayınca süngerle hafifçe temizleyebilirsin ama dursa da sorun değil dedi..kreme gelince ben kızımda emzirirken yara olmuştu doktorların bu konuda tavsiye ettiği tek krem lansinoh lanolin ve acayip etkili ben sürer sürmez geçirmişti şimdi de 7-8aydan sonra her gün süreceğim öyle 6ayda başlamak gerekmez bence bir probleminiz yoksa tabii ve her emzirmeden önce ve sonra temizlemeniz lazım ben sodalı suyla temizlerdim bir pamuğu bandırıp bazen de sütümü sürüyordum ya bunları zaten zamanı gelince doktorunuz söölicek

ben lieracın çatlak kremini heryerime sürüyorum gögsüm dahil extra kreme grerk yok bence
lierac ı her yere sürebilirsin cnm göğsüne de sürebilirsin tabiama göğüs ucuna değil göğüs ucu için ayrı krem varlanolin diye o sürülüyor aklınızda olsun göğüs ucuna çatlak kremleri fln sürmeyin başka kremler de sürmeyin sadece göğüs ucuna özel kremleri sürün

ala ala ya kaç kilosun ki ben anlamadım o doktorun başka bir problemi var bence

ya ne derlerse yapıyorum..hangi testi isterlerse yaptırıyorum..bak sabah gittim gene kan verdim idrar verdim..sesimi çıkarmıyorum hiç..aman yeterki herşey kontrol altında olsun diye..ve herşeyde normal çıkıyo ama nedir bukadar sıkıntı anlamıyorumki..ya resmen ucube gibi davranıyolar..olduki normal bi kadın gitti doğururken olur ya sorun çıktı..naapıyolar kaderine mi terkediyolar kadını bebeği..millet kaçtane kanser geçiriyo bilmem neler oluyo..ben bi doğuramadım yaaa..isyan ediyorum artıkkk...

cnm bozma moralını bukadar gıtme bıdahada o doktora madem.
benımde kılom malesef bıraz fazla gecen kontrolumde doktorla bu konuda konustuk.
dedıkı evet kılolu hamılelerde bıtakım rıskler var dedı ama sana bunları soylemıcem soylesemde senı strese sokmaktan uzmekten baska hıc bı ıse yaramıcak dedı. haklıda ıyıkı senınkı gıbı acıkacık solemedı.
busaatten sonra zayıflayamazsın zaten dedı dıyet hıc yapamazsın hamılelerın gozu doner ben yeme desemde sen canın ıstıyosa onu bı sekılde yersın dedı. bugun 150 kıloylada doguranda rısk var 50 kıloyla dogurandada rısk var. ama ne kadar rısklere kafayı takarsan okadar strese sokarsın kendını dedı.
bence sende bosuna kendını uzme artık. onemlı olan bebeklerımızın saglıgı bende kıloluyum ama oturupta hep buna uzulcek halım yok napayım benım bunyemde bole

Canım sen daha ne yapıcaksın herşey de normalmiş ne güzel,bence para için yapıyolar sonuçta bi dr daha girerse senden ekstra para istiycekler.Bu drların herşeyi para olmuş zaten.Sen hiç sıkma canını herşey normal,şekerini de düzene sokarsın daha ne olsun maşallah oğluşunamümkünse kadın dra gitme canım.Zaten kadın drları sevmiyodum (kadın doğumcuları)sevmediğim kadar da var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…