- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.321
ya ne derlerse yapıyorum..hangi testi isterlerse yaptırıyorum..bak sabah gittim gene kan verdim idrar verdim..sesimi çıkarmıyorum hiç..aman yeterki herşey kontrol altında olsun diye..ve herşeyde normal çıkıyo ama nedir bukadar sıkıntı anlamıyorumki..ya resmen ucube gibi davranıyolar..olduki normal bi kadın gitti doğururken olur ya sorun çıktı..naapıyolar kaderine mi terkediyolar kadını bebeği..millet kaçtane kanser geçiriyo bilmem neler oluyo..ben bi doğuramadım yaaa..isyan ediyorum artıkkk...
cnm bozma moralını bukadar gıtme bıdahada o doktora madem.
benımde kılom malesef bıraz fazla gecen kontrolumde doktorla bu konuda konustuk.
dedıkı evet kılolu hamılelerde bıtakım rıskler var dedı ama sana bunları soylemıcem soylesemde senı strese sokmaktan uzmekten baska hıc bı ıse yaramıcak dedı. haklıda ıyıkı senınkı gıbı acıkacık solemedı.
busaatten sonra zayıflayamazsın zaten dedı dıyet hıc yapamazsın hamılelerın gozu doner ben yeme desemde sen canın ıstıyosa onu bı sekılde yersın dedı. bugun 150 kıloylada doguranda rısk var 50 kıloyla dogurandada rısk var. ama ne kadar rısklere kafayı takarsan okadar strese sokarsın kendını dedı.
bence sende bosuna kendını uzme artık. onemlı olan bebeklerımızın saglıgı bende kıloluyum ama oturupta hep buna uzulcek halım yok napayım benım bunyemde bole
canım sıkma kendini bazı dr salak saçma kouşuyo banada bir dr 3 aylıkken kasılmaalrın başmaış dedi bu nedemek oluyo doğum başlamış yani neredeyse töbe töbe bana şüpheli şüpheli 2li esti yaptırdıysan 3lüyğde yaptır mutlaka ben sana söyliyim dedi beni deli etti tabi ben soluğu dr aldım ne asılması ya dedi o senin rahminin şekli dedi 4 lü testi yaptık oda temiz cıktı ...bence birdaha o dr gitme sakınhaaaaaa başkent üniv.hastanesine gitmeni tavsiye edirm oradaki dr cok özel dr zenci dr bile var altunizadede........
Netten araştırdım ama bi bilgi bulamadım. Şimdi bayramda herkes soracak kaç aylık oldu bebek? ben hep haftalık olarak gidiyorum ama aylık olarak hesaplanınca 4 haftada bir 1 aylıkmı oluyor bebeğimiz. yani 4 hafta(1 aylık) 8 haftalık(2aylık)...
yoksa sat tarihinden başlayarak ay ay mı sayıyoruz...
canım sıkma kendini bazı dr salak saçma kouşuyo banada bir dr 3 aylıkken kasılmaalrın başmaış dedi bu nedemek oluyo doğum başlamış yani neredeyse töbe töbe bana şüpheli şüpheli 2li esti yaptırdıysan 3lüyğde yaptır mutlaka ben sana söyliyim dedi beni deli etti tabi ben soluğu dr aldım ne asılması ya dedi o senin rahminin şekli dedi 4 lü testi yaptık oda temiz cıktı ...bence birdaha o dr gitme sakınhaaaaaa başkent üniv.hastanesine gitmeni tavsiye edirm oradaki dr cok özel dr zenci dr bile var altunizadede........
o risk hepimizde var zaten,kiloyla hiç alakası yok.ben zayıfım ama yok migren yok şeker daha şimdiden yasaklar var bana.doğuma kadar ne olur bilemeyiz.şimdiden düşünmeyelim bunları bencede.
bu işin kadını erkeği yok arkadaşlar benim doktorum bayan kızımın ebesi:)))kendisini çoook seviyorum çok memnunum ben de erkeğe gitmem meselaa
sen sadeceparagöz olana denk gelmişsin o kadar çok mükemmel kadın doktorlar var ama insan araya araya kendi bulacak hangisi onu rahatlatıyor güven veriyorsa ona gidecek değil mi?ben de bu doktorumdan önce çok pahalı birbaşka bayan doktora gidiyordum kızıma hamileyken ama onunla bi türlü anlaşamadım sonra bu doktorumu buldum ama hiçbi zaman kadın olduğu için böyle yapıyor diye düşünmedim ki bence siz de şartlamayın kendinizi o doktor size iyi gelmiyorsa ne gidip deona daha fazla para kazandırıcaksın ki???
canım biliyorum o hastaneyi..hatta o hastanede başladım ben..kübra hn.vardı ama ankaraya gitti..o hastanede bebek yoğunbakım ünitesi yok..onun için bıraktım ben..
ooofff oofff çok daraldım yineee
dün gitmişken 2.kadın doğumcu doktorumada uğradım..oda canımı sıktı...ben anlamıyorum bu doktorları yaaa...efendim oturmuşlar şefleriyle falan konuşmuşlar..benim doğumumu yaptıracak gerekli donanımları kadroları yokmuş..ne demek dedim şimdi bu...ben kiloluyum ya..efendim daha fazla doktor girmesi gerekiyomuş ameliyata..yaw bi doktorum herşey çok normal sen normalsin risk her gebede var diyo..biride böyle diyo..yok arkadaş ben kadın doktorla anlaşamıyorum..bende dedim yani kısaca benim totom yemiyo seni doğurtmaya diyosunuz yani dedim..üniversite hastanesinde doğur diyo bana..akılda veriyo yani...ay çok sinirlendim gene yaa..akşam ağladım gene oturdum..eşime diyorum ben ölücem herhalde..sen çocuğuma iyi bak..oda sinirlendi bu sefer..
yani nasıl bi doğum yapıcam gerçekten çok merak ediyorum..naapcaklar ilk 11 i mi kurucaklar ameliyathanede..
anladım cnm birde 7tepe üniv.var biliyosun ibrahim tatlıses bile orada tedavi gördü.....benim sinizütümü diğer hastaneler bunlara erdem afiyet ssk vs gibi yerler grip deyip bana grip ilaçları verip gönderdi en son ankara üniv. Gittiğimde doc dr teşhisi koymuştu düşün oyüzden bilgili bir insana gitmende cok fayda var ve seni en güzel şekliyle yönlendirir....
yaa bu doktorlarda herşeyin kolayına kaçmaya nede meraklılar yaa istersen sen bekle ben kendi kendime doğurayım deseydin kesin çok kolay bir doğum geçiriceksin inan senin doktorlar kafayı yemiş bence
valla bende kadın olan kadın doğumculara uyuz oluyorum...hayatım boyunca hep öyleydi ve hiç kadın doktorum yoktu..busefer 2 tane denk geldi..ikiside s..tı bıraktı yani ortalığı
bende 7 tepeyi araştırmayı düşünüyorum...ben zaten istek vakfı mezunuyum..bize indirimleri falan var mı bakiim bi..işte 1.doktorum doçent..adam gülüyo ben anlatınca bu salak doktorların dediklerini..alla alla bak sen vah vah tüh tüh yapıyo adam..
boşuna demiyorlar en iyi kadın doğumcu erkek doktorlardır diyeee
benim sewdiğim doktorum zeynep kamilinde doktoru aynı zamanda..valla gidip orda mı doğursam diye düşünüyorum...
zeynep kamildede doktor seçemiyorsun o gün kim varsa o girer doğumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?