2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEN ZATEN özel muaye.sine gidiyorum..ayın 19 unda randevum var..gittiğimde konuşucam bu sefer...özel gitmeye devam ederim..doğu içinde sorarım orayı..üniv.hastanesi bulcam yoksa..

bencede sor bi en azında sevdiğin bir doktor olsun bu arada başak hanımı söyledi sana doğum zor diyee

selammm mart anneleri ne zamandır yazamıyorum ama geçmişi okumaktan yazmaya zaman kalmıyo malum iş ortamı.. Benim oğluşumm da yarın ayrıntılıya girecek teyzeleri çok merak ediyoruz.. radyomara randevu aldık saat 11e. inşallah güzel sonuç çıkacak inşallah ..
bu arada bebek arabalarına bakıyorum da kafam çok karıştı , ya kraft ya da chicco alıcam ama çift yönlü de olmasını istiyorum,,güzeel ve rahat modellerin çoğuda çift yön değill napcam bilemedim

İnş. herşey yolundadır kuzum güzel haberlerle gelirsin ben ordan fiyat aldım 250 tl dedi balat hast.175 tl dedi eyüp de olduğum için balat daha yakın geldi hemde uygun oraya aldım randevu 10 kasımda inş. sorunsuz atlatırız bizde

NASIL YANİ 250? şaşırmış bunlar bize önce 225 dediler eşim sağlıkta eskiden çalışıyodu onu söledi bide nakit ödicez dedik 150 yaptı. burdan birinin daha 150 ye gittiğini okumuştum sen orayı biz daha ara bence, doktorları çok iyi, çok iyi bi merkez olduğunu duydum

Mesajını okuyunca aradım 200 tl yaparız dedi kuzum bana mı gıcıklıkları var :44:

Selam kzlar naslsnz gremydum kc zamandr erzncn tatilim bitti pazartesnden beri evimdyim koku duyarlgm ve bulantlarm olmdan evimi tertmiz yapip byrama hazirladim, bugun doktora gttim veee polyanacm benim de oglusum geliyo eklersn canim musait olunca haftaya cuma detayli usg miz var bugun hcbi olumsuzluk cikmadi saglikli sukur insallah haftayada bi puruz cikmaz

gözün aydın cnm:)

Hayırlı olsun kuzum oğluşun :) bizimde haftaya perşembe iple çekiyorum prensesimi görmek için bi yandanda çok tedirginim inş. bişey çıkmazkaç haftalık oldun bu arada kuzum

Gözün aydın canım....

selam kızlar şimdiden iyi bayramlar :)) bende sürekli geçmişi okumaktan yazamayanlardanım benim de dün doktor randevum vardı herşey yolunda dedi doktor ama meyveyi yada tatlıyı fazlamı yiyorsun dedi yok dedim bebeğin suyu fazla dedi çok su içiyorum dedim yok dedi ondan olmaz hem 1 ayda 3 kilo almışsın şeker olabilir dedi diyet yap dedi ee ne olur dedim su fazlaysa cocuğa birşey olmaz sen şisersin bide ilerleyen zamanlarda erken doğum riski olabilir dedi e bileyim anlamadım ben bu işi sormasam acıklamasını bile zorla yapıyorlar dr suyu fazla diyen bi arkadaş daha vardı galiba neler yaptı merak ettim birde doğum çizgisini sordum esmerlerde cok daha erken cıkar dedi bazılarında ise doğuma yakın çıkar boş ver dedi onu da yazayım dedim bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Sagolun kizlar cok tesekurler, meleklermizi bze bgslasn rabbim insallah, cnim ben 19 hafta iki gunluk kuzum ónde gdiyo şukur, hic korkma ıcini rahat tut saglikli hayirli haberlerni ver bize ins.

cnm sen çizelgende gordugum kadarıyla 22 haftalıksın.
yanı 20 haftada tam 5 ay bıtmıs oluyob 2 haftada ustune koy 5.5 aylıksın.

bende şöyle birşey buldum kızlar:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bebeğin suyunun fazla olması ii diil şeker..sanDA diyetisyen yolları gözükmüşş

1 ay 4 haftadır dımı neden ılkınde 6 haftaya gore hesaplamıslar anlamadım ben

valla benimde çok kafam karışıyor, 20+1 deyim insanlara 5aylıgım diyince aa 4 ayın kalmıs diyolar yok diyorum nasıl yani o zaman diyorlar, ama öyle olmuyor hesap, 5 ayım daha var...aslında 10 ay tabii hamilelik hesabı, 9 değil.. 10ay da dolu dolu,gün alarak değil:)
aman çook karışık en güzeli hafta olarak söyleyip daha önce hamilelik geçirmemiş olanların, erkeklerin kafasını karıştırmak:):)

Canım 40 hafta tam 9ay 10 gün yapıyor,hesaplayınca.

bende şöyle birşey buldum kızlar:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

canım bunu topikte paylaşmıştı bir arkadaş ama sanırım doğru bir çizelge değil bu...

BEN ZATEN özel muaye.sine gidiyorum..ayın 19 unda randevum var..gittiğimde konuşucam bu sefer...özel gitmeye devam ederim..doğu içinde sorarım orayı..üniv.hastanesi bulcam yoksa..

canım endişe etme olurmu gönlünü ferah tut. bebişin sapasağlam göbişinde duruyor. korkma...

gözün aydın canım... evinide güle güle kirlet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…