2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiden herkese iyi bayramlar
Kendinize dikkat edin kızlar.Bayramdan sonra görüşürüz.Beş gün internete giremiycem.İnş.hepimiz için güzel geçer bayram.

KIZLARRRRRRRRRRRR bayramda ne cicişler giyceksinizzz :)))) ?? ben elbise giycem, doremiden de hamile çorabı almıştım yeşilköy şubesinde 5 tl ve çok güzel haberiniz olsunnnnn.saçlarımı da kestircem bgn, fönümü de kendim çekerim bayram sabahı..
ee ilk hamiş bayramımız çok güzel olalım

canım bende çok karıştırdım ama şimdi şöle bi strateji uyguluyorum, kaç aylıksın diye soran olduğu zaman 4 ayım var diyorum sonra onlar bi hesap yapıo bende evet öle diyorum geçiyorum. daha pratik oluo.

offfff kızlar gögüslerim çooooooooooooooooook kaşınıyor, dayanamıyorum artık.. yolucam saçımı başımı, zaten kaşımaktan kıpkırmızı kimi yerleri morardı... hergün sabah çatlak kremi akşam dermokozmetik nemlendirici sürüyorum nemsiz kalıyorda o yuzdenmi diye daha ne yapiim, acaba çok mu geldi o yuzdenmi bilemedim.. işyerinde kaşın kaşın attım valla sütyeni sıkıntıdan... napıcam bilemiyorumm, bayramdan sonra belki cildiyeye giderim devam ederse

evet cnm senin şekerin yüksek çıkar büyük ihtimalle 24 haftada testini yaptır ona göre herhalde diyet verirler doğum çizgisi de bende hiç olmadı kızıma hamileyken sonradan da çıkmadı şimdilik gene yok gene olmayacak sanırım demek ki herkeste olmuyor

inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm ben kızıma almıştım çift yönlü araba inan ki çok gereksiz bence en rahat olanını seç biz 3 tane araba eskittik kızımda pek bakmadan aldığımıziçin ama sonuncusu en rahat ve güzel olanı ve iki yönlü değil ama gerçekten gereksiz benden söölemesii

mag canım hayatının en güzel dönemini yaşıyorsun ve bu dönemi kimsenin mahvetmesine izin verme
bence sakın bir daha o doktora gitme ve bu dönemin tadını çıkarmaya bak
insan ömründe kaç kere hamile oluyorki
ayrıca sana cinsiyeti kadın olan diş doktorları ve kadın doğumcular konusunda katılıyorum
bende bir çoğunun hemcinslerinin halinden anlamadıklarını düşünüyorum

cnm benimde kaşınıyodu hergün vaeselinin kakaolusunu sürdüm çok ii geldi

tatlım sen kaç kilosunki boyun kaç kilon kaçç

cnm nerdesin istde mi ben ssana süper bir dr önereyim istersen cv sini araştır

canım benimde öyleydi biara aktardan kalıp halinde kakao yağını alıp benmari usulü eritip sürdüm üst üste bi kaç gün geçti şimdi yok ama..damarlar çıktı hep çatlamaz inşallah

magcımm aslında onlar sana şunu demek istemiş ya o doktor yada biz seçim yapp
ben doktorlarda şunu gördümm kesinlikle bi başka doktorun dediğini kabul etmiyorlar veya eksik filan görüyorlarr
iki doktora gidiyosunn şimdi kıyaslama gibi olacak diye bence seçim yapmanı istiyorlarr
ne kilolular doğuruyo sen neden doğuramıyacaksınn çok saçma bencee
ayrıca sezeryan diye bişey varr norlam doğuramayacak gibiysen alırlar sezeryanla
haaa bunu yapamayacak kadar kötü şartlara sahipse hastanee zatenn hiç gitme onlara boşuna para vermee yazıkk paranaa
bunlar yüzünde stresli hamilelik geçireceksinn
tüm herşey normal gidiyosa o zaman endişelenmeye gerekk yokk bencee

İyi akşamlar tatlı hamişler nasılsınız ?
Bizde bugün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür kıpır kıpırdı eşşek sıpası helede ayakları hiç durmuyodu doktorumuzun ölçü alana kadar canı çıktı 500 gr olmuş benim tatlı danam boyumuzda 31 cm baya önden gidiyoruz biz

günaydın mart kedileri hepinis uyuyonusmuuuuuuuuu biz kızımla çoktaaaan kalktıkkkkkk

canım bende uyanığım bayağı oldu giriş yapmadan okuyordum akşam 8 buçukta dayanamadan uyuyunca bu saatte ayakta oluyor insan :))) benim kısımdapek hareketli aç bi şekilde tekmeliyor bende eşim kalınca onla yerim diye beklyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…