- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.361
valla benimde çok kafam karışıyor, 20+1 deyim insanlara 5aylıgım diyince aa 4 ayın kalmıs diyolar yok diyorum nasıl yani o zaman diyorlar, ama öyle olmuyor hesap, 5 ayım daha var...aslında 10 ay tabii hamilelik hesabı, 9 değil.. 10ay da dolu dolu,gün alarak değil:)
aman çook karışık en güzeli hafta olarak söyleyip daha önce hamilelik geçirmemiş olanların, erkeklerin kafasını karıştırmak:):)
bebeğin suyunun fazla olması ii diil şeker..sanDA diyetisyen yolları gözükmüşş
evet cnm senin şekerin yüksek çıkar büyük ihtimalle 24 haftada testini yaptır ona göre herhalde diyet verirler doğum çizgisi de bende hiç olmadı kızıma hamileyken sonradan da çıkmadı şimdilik gene yok gene olmayacak sanırım demek ki herkeste olmuyorselam kızlar şimdiden iyi bayramlar :)) bende sürekli geçmişi okumaktan yazamayanlardanım benim de dün doktor randevum vardı herşey yolunda dedi doktor ama meyveyi yada tatlıyı fazlamı yiyorsun dedi yok dedim bebeğin suyu fazla dedi çok su içiyorum dedim yok dedi ondan olmaz hem 1 ayda 3 kilo almışsın şeker olabilir dedi diyet yap dedi ee ne olur dedim su fazlaysa cocuğa birşey olmaz sen şisersin bide ilerleyen zamanlarda erken doğum riski olabilir dedi e bileyim anlamadım ben bu işi sormasam acıklamasını bile zorla yapıyorlar dr suyu fazla diyen bi arkadaş daha vardı galiba neler yaptı merak ettim birde doğum çizgisini sordum esmerlerde cok daha erken cıkar dedi bazılarında ise doğuma yakın çıkar boş ver dedi onu da yazayım dedim bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
selammm mart anneleri ne zamandır yazamıyorum ama geçmişi okumaktan yazmaya zaman kalmıyo malum iş ortamı.. Benim oğluşumm da yarın ayrıntılıya girecek teyzeleri çok merak ediyoruz.. radyomara randevu aldık saat 11e. inşallah güzel sonuç çıkacak inşallah ..
bu arada bebek arabalarına bakıyorum da kafam çok karıştı , ya kraft ya da chicco alıcam ama çift yönlü de olmasını istiyorum,,güzeel ve rahat modellerin çoğuda çift yön değillnapcam bilemedim
ay gerçekten çok sıkıldım artık yaaa..vallahi erken doğurucam diye korkuyorum şimdii..psikolojik olarak bi an önce doğuriim die şartlıyorum kendimi..erken gelicek çocuğummm..ha bu kadar b..tan bi hamilelik geçiriceemi hiç düşünmezdim yaaa...millet 200 kilo doğuruyo..benim doktorlar canımı okudu yaaaa...
offfff kızlar gögüslerim çooooooooooooooooook kaşınıyor, dayanamıyorum artık.. yolucam saçımı başımı, zaten kaşımaktan kıpkırmızı kimi yerleri morardı... hergün sabah çatlak kremi akşam dermokozmetik nemlendirici sürüyorum nemsiz kalıyorda o yuzdenmi diye daha ne yapiim, acaba çok mu geldi o yuzdenmi bilemedim.. işyerinde kaşın kaşın attım valla sütyeni sıkıntıdan... napıcam bilemiyorumm, bayramdan sonra belki cildiyeye giderim devam ederse
dün gitmişken 2.kadın doğumcu doktorumada uğradım..oda canımı sıktı...ben anlamıyorum bu doktorları yaaa...efendim oturmuşlar şefleriyle falan konuşmuşlar..benim doğumumu yaptıracak gerekli donanımları kadroları yokmuş..ne demek dedim şimdi bu...ben kiloluyum ya..efendim daha fazla doktor girmesi gerekiyomuş ameliyata..yaw bi doktorum herşey çok normal sen normalsin risk her gebede var diyo..biride böyle diyo..yok arkadaş ben kadın doktorla anlaşamıyorum..bende dedim yani kısaca benim totom yemiyo seni doğurtmaya diyosunuz yani dedim..üniversite hastanesinde doğur diyo bana..akılda veriyo yani...ay çok sinirlendim gene yaa..akşam ağladım gene oturdum..eşime diyorum ben ölücem herhalde..sen çocuğuma iyi bak..oda sinirlendi bu sefer..
yani nasıl bi doğum yapıcam gerçekten çok merak ediyorum..naapcaklar ilk 11 i mi kurucaklar ameliyathanede..
dün gitmişken 2.kadın doğumcu doktorumada uğradım..oda canımı sıktı...ben anlamıyorum bu doktorları yaaa...efendim oturmuşlar şefleriyle falan konuşmuşlar..benim doğumumu yaptıracak gerekli donanımları kadroları yokmuş..ne demek dedim şimdi bu...ben kiloluyum ya..efendim daha fazla doktor girmesi gerekiyomuş ameliyata..yaw bi doktorum herşey çok normal sen normalsin risk her gebede var diyo..biride böyle diyo..yok arkadaş ben kadın doktorla anlaşamıyorum..bende dedim yani kısaca benim totom yemiyo seni doğurtmaya diyosunuz yani dedim..üniversite hastanesinde doğur diyo bana..akılda veriyo yani...ay çok sinirlendim gene yaa..akşam ağladım gene oturdum..eşime diyorum ben ölücem herhalde..sen çocuğuma iyi bak..oda sinirlendi bu sefer..
yani nasıl bi doğum yapıcam gerçekten çok merak ediyorum..naapcaklar ilk 11 i mi kurucaklar ameliyathanede..
offfff kızlar gögüslerim çooooooooooooooooook kaşınıyor, dayanamıyorum artık.. yolucam saçımı başımı, zaten kaşımaktan kıpkırmızı kimi yerleri morardı... hergün sabah çatlak kremi akşam dermokozmetik nemlendirici sürüyorum nemsiz kalıyorda o yuzdenmi diye daha ne yapiim, acaba çok mu geldi o yuzdenmi bilemedim.. işyerinde kaşın kaşın attım valla sütyeni sıkıntıdan... napıcam bilemiyorumm, bayramdan sonra belki cildiyeye giderim devam ederse
kızlar ebru maternty de herkesin beğendiği meşhur kot jile indirime girmiş
almak isteyenlere duyurulurr
cnm kaç olmuş
günaydın mart kedileri hepinis uyuyonusmuuuuuuuuu biz kızımla çoktaaaan kalktıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?