2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mart anneleri...

Herkese güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.
Bundan sonra bebişlerimizle sağlıklı, huzurlu bayramlar geçirmemiz dileğiyle...

Allaha emanet olun...
Bayramdan sonra görüşmek üzere...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Günaydın minik kuşlarrr:)) Bugün cok neselıyım aylar varkı kocamla evde kahvaltı yapmamıstım bugn nasıp oldu:)))) havada guzl gozukuo ınsanın ıcı acılıo bebegımle gecırecgım 2. bayram cok sevınclıyımmm:))) Gelıp gıdemedım ınsallah herkes cok ıyıdır sımdıden hepımızın bayramı mubarek olsun

Temizlik mi??? Bana uzak ama evime çoooook yakın bir kelime:)))) Saçlarım yerde ahenkle dans ediyo Bende kalkımde madem bı suprge tutım eve:)))

oooben çok büyük temizliğe kalkıştımmm...halılar temizlemeye gitti..perdeleri dün yıkadım..kaltukların yüzlerini söktüm onları yıkicam..evimde temizleniyo bugün..kış temizliği oldu

oooben çok büyük temizliğe kalkıştımmm...halılar temizlemeye gitti..perdeleri dün yıkadım..kaltukların yüzlerini söktüm onları yıkicam..evimde temizleniyo bugün..kış temizliği oldu

Yooook annemmm hıc tarzım degıll kendımee serdr ortactan işim olmaz şarkısını armagan edıorum:))) canım buaradn gecmıse bı goz attım noldu kım sıktı senın canını canını sıkıosa gıtme bıdaha o dr yada soyle dovelım gobeklerımzle ezerız onları

evet 2 gündür çok sinirim bozuktu..evde doğurmaya karar verdim:)))) doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktoru sıktı canımı..yeterli kadroları yokmuş..başka hastane bulcam şimdi

evet 2 gündür çok sinirim bozuktu..evde doğurmaya karar verdim:)))) doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktoru sıktı canımı..yeterli kadroları yokmuş..başka hastane bulcam şimdi

Uzulme sekerım bende dr bulamazsam evde yapmayı dusunuorum dogumu:)) arastr bı bakalım banada soyle nereye karar verdıgını:) heee bu dedıgn cenrdkı kadınmıydı sınırını bozn betulmuydu begmmuydu ole bısey:)))

hee o..başak..ya benim asıl doktorum zaten başkasıydı..şimdi ayın 19 unda randevum var..onunla konuşucam..zeynep kamilde de doç.adam zaten..olmassa gider orda doğururum..

hee o..başak..ya benim asıl doktorum zaten başkasıydı..şimdi ayın 19 unda randevum var..onunla konuşucam..zeynep kamilde de doç.adam zaten..olmassa gider orda doğururum..

Aslında haklısın benım neslım ve benden bır kademe oncesı hepımızın dogm yerı zeynep kamıl:))) hakkımzda hayırlısı olsn canım valla bende cooook kararsızım en son evde dusunuorum kuvete su doldurur suda dogm yaparım hattaa:)))))) Bende bayrmdn sonra ayrıntılıya gırcm cok heyiiiicanlıyım:) Yanıı sozun ozu sekerım oyle dedı dıye hıc sınrlerını bozma gıtmezsn bıdaha olr bıter

Forum takipte öylesine rast geldim yazınıza.Bi de ebe tutmak lazım aslında.Benim de aklıma böyle fikirler gelmiyo değil.Son ana kadar normal doğum normal doğum diyip sezeryana çevirmeleri beni sinir ediyor.En korktuğum şey şu sezeryan.

günaydın mart kedileri hepinis uyuyonusmuuuuuuuuu biz kızımla çoktaaaan kalktıkkkkkk

günaydın canım biz 7:30 dan beri uyanığız ama babamız biraz üşütmüş sanırım ben de üşüttüm hapşurup duruyoruz bir o bir ben.onunla ilgilendik biraz.kahvaltımızı yaptık babamız çarşıya gitti biz de oğlumla buralardayız :) biraz bakalım sonra işlerimizi yapıcaz.

ende eşime diyorum..sen doğurtursun beni die:))) bakalım bi kouşalım da önce..o nederse öyle yapcaz artık...sen doktor arıyosan zeki beye gelsene..dünya tatlısı bi adam..

Valla ulkemzde oyle bısey olsa drlar kafamı bozsa cagırırım eve bı ebe ama yokkı oyle bısey:))))

ende eşime diyorum..sen doğurtursun beni die:))) bakalım bi kouşalım da önce..o nederse öyle yapcaz artık...sen doktor arıyosan zeki beye gelsene..dünya tatlısı bi adam..

Konstuk ya bunu bebısım:))) O degılde tetanoz oldunmu sen yaa dıorum asa dr ınımde sorım yapılcksa yapılsn bıde ayrıca ılla saglk ocgndamı yapılması gerkıo hıcbır fıkrım yok benm??

Konstuk ya bunu bebısım:))) O degılde tetanoz oldunmu sen yaa dıorum asa dr ınımde sorım yapılcksa yapılsn bıde ayrıca ılla saglk ocgndamı yapılması gerkıo hıcbır fıkrım yok benm??

ben oldum..kolum hala acıyo..doktora sordum mutlaka ol dedi..gittim oldum bende..git sağlık ocağına aile hekimine..yapıyolar zaten hemen..

Aman kim bilcek hazırda eme olduktan sonra

Hazırda ebe olsnda mınk tavsanıma bısey olr dıyede korkarım ama yurtdısındkı gıbı ambulns kapıda beklese tecrubelı ebe eve gelse oyle bı sıstemımız olsa gerckten tercıh ederdım:) Tek dılegım hayırlısıyla saglıkla vee tabıkı en onemlısı kolaylıkla normal dogumu yasayabılmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…