2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oldum..kolum hala acıyo..doktora sordum mutlaka ol dedi..gittim oldum bende..git sağlık ocağına aile hekimine..yapıyolar zaten hemen..

Illaa saglk ocagımı dıorum hastaneye gıtsek olmazmı yapmıolrmı? sımdı soyle bısey ben ıkametgahımı haylaaa almadm oraya gıdene kdr hastanede yapılıosa hastanede yaptırım dıye dedım bılmıorumkı hıcbısey gözu cıksın bu cahıllıgın:))))

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dun bız oglusumla carsıya cıktık ve bu kez annesıne bayramlık aldık :):)
bundan sonra bana zor zaten herbayram ona alcaz son fırsatımı degerlendıreyım dedım :):)
nasıl bakalım begencenız mı?? annesinin ciclerini :)

yaparlar herhalde ama para isterler diye düşünüyorum...ya yokmu senin orda sağlık ocağı...git söyle ben daha almadım ikametimi ama aşı olmam lazım yaparmısınız die..misafir die kaydedip yapıyolar die biliyorum..

Var ama ben oyle dıyememkı utanrım bakım bı asa ınanım dr bı sorım napcaz sekerım dıyım o benı bıyonlendırsn hastanede yapıolrsa cook uc bı rakam degılse orda yaptırırım bı bakam:) gercı sımdı orasıda bayrm ustu bana sıra gelene kdr asının zamnı gecer:))))

güle güle giiyyyy...bende pantalon bluz falan aldım..ama oğluşumada bayramlık aldık bizz:))) babası dedi oğluma almadan olmazzz..onada aldık:)))

daha erken çık git işte şimdi..utanıcak ne var alla allaaaa...

yirim onun bayramlıklarını bennnnn :):)
hele bı dogsun ben ona ne bayramlıklar alcam zaten.

bidahaki bayrama kucağımızdalar tospiklerimiz hayırlısıyla...canımın içi küçük yavrum benim...sabahtan beri konuşuyoruz oğlumla zaten..bugün çok aşığız birbirimize..ben konuşuyorum o tekme atıyo cevap veriyo annesine:)))

daha erken çık git işte şimdi..utanıcak ne var alla allaaaa...

Konstum sımdı drla dedı bayrmdan sonra gt dedı saglk ocagına yaptr 2 doz dedı bana ama burdakıler 1 doz yeterlı bıseyler dıolrdı ayrıca hastanede yaptrmak ıcınde dısrdn alırsn burda yaptırırsın dedı bankodakı kız:) sonracıgıma dedı bana bayrmdn sonra ayrıntılıyada gır dedı anaaaaammm cok heyiiiicanlııı hemen bıtsn mübarek bayram

benım de en buyuk hayalım kucagımda paşamla gezmelere gıtmek. havamızdan gecılmez artık :):):):)
benım tosunum daha bana karsılık vermeyı bılmıyooo kucuk daha o ayça teyzesiiiii......

benimde 2 doz..birini oldum birinide aralıkta olcam...sen kaç haftalıksınki..daha girmedin mi detaylıya..ben girdim geçen hafta..

benım de en buyuk hayalım kucagımda paşamla gezmelere gıtmek. havamızdan gecılmez artık :):):):)
benım tosunum daha bana karsılık vermeyı bılmıyooo kucuk daha o ayça teyzesiiiii......

oyyy yavru kuşşşş...merak etme sende bikaç haftaya başlarsın..bide ona bişey alınca çok tepiniyo:) bak oğlum sana ciciler aldım diyorum hemen tepikliyo:)))

benimde 2 doz..birini oldum birinide aralıkta olcam...sen kaç haftalıksınki..daha girmedin mi detaylıya..ben girdim geçen hafta..

20 oldm teyzesı bıraz buyusn ıyıce gorelm dıe bekledım olamazmı yanı sımdı goruntuleme merkezyle gorusme edıyorum ama benı ordn orya attılr durdular hee sınrlenıorum bı ucret bılgısı verckler delı oldum ya la havlee heh en sonunda ogrendım:))) 340 tl ayrıntılı ultrsn 132 tl ye gelıo bana ozl sıgrtadn ahh ben gecen senekı sıgrtam katakullıye gelmesydı sımdıye hersey bedavaydı ama boyleyms hayırlısı:))

ozaman bekle biraz daha..biz biz tam 21 i bitirdik öle girdik..ama bizim tospaa kıçını döndü yüzünü göstermedi die 19 unda bidaha bakcak doktor amca..tam keyif adamı..sırt üstü yattı kıçını döndü ama yüzünü göstermedi

Selam meleklerin güzel anneleri, nasılsınız, haller keyifler yerindedir umarım, Ben şuan Ankara annemlerdeyim

Dün çok kötüydüm bir insan günde 5-6 kere istifra eder mi yaa,,, hele birde bunun yarısı yolda, otobüste olunca, o kadar çok utandım, mahcup oldum ki, kendimi hiç bu kadar kötü, rezil hissetmemiştim:26: bugün biraz daha iyiyim, az önce aç karnına tartıldım, üç hafta önce 51.5 kiloydum, şimdi 52 kiloyum...yarım kilo almışım... inşaAllah şu bulantılarda biran önce biterde rahatlarım artık:44: neyse ben şimdi geçmişi okuyayım

Son düzenleme:

Iste bayrm bıttıkten sonra 21 olcm kısmetse o vakıt gıderım ınsallah once gıder asımı olrm sonra oraya gıdrım. Benımkınden asırı umıdım var gıttıgm gıbı yuzunu gosterck bana tosunum oyle ınanıorum:))) çoğanatamı yemek lazım gelıo burdada yoksa harektsz olmasımı lazım?

kızlar ben çıkıyorum artık herkese sevdikleriyile beraber saglıklı mutlu guzel bi bayram diliyorummmm.
hepinizi öptüyorummmmm

Mart anneleri günaydınnnnnnnnnnnnnnn. gerçi çoktan kalktık ama etrafı toparla kahvaltı falan derken anca oturduk bilgisayarın başına. Birazdanda tekrar dünden kalan temizliklere devam. Maaşallah benim bebişlere kıpır kıpır hiç durmuyorlar. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

günaydın mart hatunlarıı

bugün oruca niyetliyim allah kabul etsin o yüzden geç uyandım benim kızım uyanmış odasında oynuyordu ondan ses çıkmayınca biraz daha uyuyayım dedim sonra bağırmaya başladı sibellll sibelll diye senfonik bir şekilde mecbur kalktım onun karnını doyurduk şimdi de çizgi film izliyoruz..kardeşi de karnımda rahat sanıyorum dönüp duruyor kıpırcan oğluşum benim bir kaç saat aç kalsın da sakinleşsin sıpamm..ay ayy yarın bayram hamile olarak son bayramım yılbaşından sonra bebişlerimize kavuşucaz inşallah yaa ben de 1 hafta sonra gidicem doktora çok merak ediyorum oğlumun gelişimi nasıl iyimi diye böbrekleri iyileşmiştir inşallah kuzumun neyse şimdi iyi düşünelim iyi olsun..

çilek cnm allah hepimize kolayca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

ben tetanoz aşımı olmadım olmayı da düşünmüyorum doktorum pek oralı olmadı sorduğumda benim de niyetim yoktu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…