- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.421
günaydın mart hatunlarıı
bugün oruca niyetliyim allah kabul etsin o yüzden geç uyandım benim kızım uyanmış odasında oynuyordu ondan ses çıkmayınca biraz daha uyuyayım dedim sonra bağırmaya başladı sibellll sibelll diye senfonik bir şekilde mecbur kalktım onun karnını doyurduk şimdi de çizgi film izliyoruz..kardeşi de karnımda rahat sanıyorum dönüp duruyor kıpırcan oğluşum benim bir kaç saat aç kalsın da sakinleşsin sıpamm..ay ayy yarın bayram hamile olarak son bayramım yılbaşından sonra bebişlerimize kavuşucaz inşallah yaa ben de 1 hafta sonra gidicem doktora çok merak ediyorum oğlumun gelişimi nasıl iyimi diye böbrekleri iyileşmiştir inşallah kuzumun neyse şimdi iyi düşünelim iyi olsun..
çilek cnm allah hepimize kolayca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
ben tetanoz aşımı olmadım olmayı da düşünmüyorum doktorum pek oralı olmadı sorduğumda benim de niyetim yoktu zaten
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun bız oglusumla carsıya cıktık ve bu kez annesıne bayramlık aldık :):)
bundan sonra bana zor zaten herbayram ona alcaz son fırsatımı degerlendıreyım dedım :):)
nasıl bakalım begencenız mı?? annesinin ciclerini :)
Eki Görüntüle 284982
merhaba kızlar dün gittik dr. gördüm bebişlerimi çok şükür gayet iyiler özlemişim baya iyi geldi bayram hediyesi gibi oldu bana, şimdide evde pinekliyorum ne güzel evde tatil geçirmekkk
merhaba kızlar dün gittik dr. gördüm bebişlerimi çok şükür gayet iyiler özlemişim baya iyi geldi bayram hediyesi gibi oldu bana, şimdide evde pinekliyorum ne güzel evde tatil geçirmekkk
Selam kızlarr.. 2 gündür yazamıyorum cuma işte son gün çok yoğundu bugünde alışveriş ve doktor kontrolümüz vardı.. yeni doktorumuza gittik bugün çok memnun kaldım kızım da iyiydi neşemiz yerine geldi.. üstüne bi de bayramlık ciciler alınca değmeyin keyfimeee
Tüm Mart annişlerimizin bayramını kutluyorum.. Hepimiz ve özellikle bebişlerimiz için sağlıklı ve mutlu bi bayram olsun inşallah...
Kizkar iyi akşamlar bizde bugün alışveriş yaptık yoruldum yarın kurban telaşı ikinci ginde anneme Antalya'ya gideceğim :))
Bende gebeden 2 tane kadife hamilekiyafeti aldım hatta diğer sayfada resmi var bı arkadas almış ben siyah ve kremini aldım :)) altinada espirimi 2 tane bady aldım. Ogullarimada aldım :)) yorulduk şimdi yatıyoruz
Kizlar ya bende cok sivilce çıkmaya başladı ilk hamileligimdede cikti bundada cikti sizlerde çıkan vai
kızlar nasılsınız hepinizin bayramını kutluyorum.. 11 kasım batım bana dua edin olur mu bir dahaki yazışımda size müjde vereyimbeklemek çok zor dualarınıza ihtiyacım var:18::18: sizleri ve yeğenlerimi öpüyorum kendinize ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?