2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.canım bence aşını ol sen doğum için zaten doğumda enfeksıyon kapmasın falan dıye ALLAH korusun sen al tedbırını.doktorun demedıyse saglık ocagına gıt bı danış derım ben.bıde gecen gun benım ogluş pek kıpır kıpırdı ılkdefa öle hıssettım 19 haftaya daha yenı gırdık.dun hiç hissedemedım korkuyorumnormalmı acaba hergun öle kıpır kıpırmı oluyolar yoksa arada seslerı cıkmıyomu

Amin canım benim. Bencede aşını ol doğumda özellikle göbek kordonu kesilirken Allah korusun enfeksiyon riski olurmuş bence ihmal etme bende haftaya gidicem sağlık ocağına.

güle güle kullan cnm kadife galibe...

herkeze iyi bayramlar............

merhaba kızlar dün gittik dr. gördüm bebişlerimi çok şükür gayet iyiler özlemişim baya iyi geldi bayram hediyesi gibi oldu bana, şimdide evde pinekliyorum ne güzel evde tatil geçirmekkk

merhaba kızlar dün gittik dr. gördüm bebişlerimi çok şükür gayet iyiler özlemişim baya iyi geldi bayram hediyesi gibi oldu bana, şimdide evde pinekliyorum ne güzel evde tatil geçirmekkk

merhaba UHDEcim çok sevindim miniklerin iyi olmasına.bıraksalar insan saatlerce izler değil mi?benim ki de gayet iyiydi ayrıntılı usg yaptı doktorumuz.3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak.o zamana kadar beklicez miniğimle.doktoruma aşımı vurulduğumu da söyledim iyi yapmışsın dedi destekledi.enfeksiyon riski her ortamda vardır dedi.

canım gözünaydın Allahım sağlıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin. Bayram şekerlerimiz onlar.

Benim doktorum da hiç tetanoz aşısından falan bahsetmedi, sağlık ocağı da elimizde yok doktorunuz isterse elimize geldiğinde yaparız dedi. Kimse pek sallamıyor buralarda:) Bir ay sonra randevumda sorayım bakalım doktora.

Selam kızlarr.. 2 gündür yazamıyorum cuma işte son gün çok yoğundu bugünde alışveriş ve doktor kontrolümüz vardı.. yeni doktorumuza gittik bugün çok memnun kaldım kızım da iyiydi neşemiz yerine geldi.. üstüne bi de bayramlık ciciler alınca değmeyin keyfimeee

Tüm Mart annişlerimizin bayramını kutluyorum.. Hepimiz ve özellikle bebişlerimiz için sağlıklı ve mutlu bi bayram olsun inşallah...

Kizkar iyi akşamlar bizde bugün alışveriş yaptık yoruldum yarın kurban telaşı ikinci ginde anneme Antalya'ya gideceğim :))

Bende gebeden 2 tane kadife hamilekiyafeti aldım hatta diğer sayfada resmi var bı arkadas almış ben siyah ve kremini aldım :)) altinada espirimi 2 tane bady aldım. Ogullarimada aldım :)) yorulduk şimdi yatıyoruz

Kizlar ya bende cok sivilce çıkmaya başladı ilk hamileligimdede cikti bundada cikti sizlerde çıkan vai

Allah keyfinizi bozmasın canım, size de iyi bayramlar:)

Benim de cildim çok kötü oldu malesef, bebebeğe zararı olur belki diye cilti bakımına da gidemedim cildim çok fena

Selam arkadaşlar,
Kaygı ve sıkıntıların olmadığı,sağlıkla,huzurla bir bayram geçirmeniz dileğiyle,Bayramınız mübarek olsun...

kızlar nasılsınız hepinizin bayramını kutluyorum.. 11 kasım batım bana dua edin olur mu bir dahaki yazışımda size müjde vereyim beklemek çok zor dualarınıza ihtiyacım var:18::18: sizleri ve yeğenlerimi öpüyorum kendinize ii bakın

aaa hadi inşallah cnm hayırlısını iste durmak yok yola devam

kızlar ben de kurban bayramınızı kutlayayım bari girmişken nete şu günlerimizi de sağ salim atlatalım yılbaşından sonra bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah herkese mutlu hayırlı bayramlar dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…