- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.441
Herkese iyi bayramlar kızlar.
Size bir şey sorucam ben çalıştığım için süt pompası almayı düşünüyorum, avent elektornik alıcam ama çantalısını alsam çantasızını mı karar veremedim, arada 180 tl var. Çantalısı ısı yalıtımlı falanmış içinde yedek kap, soğuk tutan jel falan var ama fark çok fazla. diğer şeyleri ayrı alsam aynı fiyata mı gelir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, çalışan anneler için sütün sağımı kadar eve gelene kadar saklanması da önemli çünkü.
canım aradaki fark çok fazla
eğer işyerinde buzdolabı varsa bence hiç gerek yok
canım daha vakit var,iyice araştır istersen.diğer topiklerde bakmıştım,aventin modelleri arasında bile randıman farkından bahsediyorlardı.bazılarıyla çok zor oluyormuş sağmak.bir de bir arkadaşım kiralamıştı.ama nasıl olduğunu sormam lazım.kiralananların kullanımı çok çok rahatmış.daha da ekonomik oluyormuş.Kullanabileceğim bir buzdolabı olacağını sanmıyorum. Büyük bir plaza nereye bırakabilirim ki sütümüÇAntasını, kabını ayrı alsam diye düşündüm aynı fiyata geliyor bu seferde
günaydın canım arkadaşlarım, geçmişi okuma fırsatım şuan yok
biz dün akşam apar topar döndük.
Kızım hasta 4 gündür su hariç hiçbişey koymadı ağzına.. hava değişimi ve köydeki çocuğun hasta olması kızımı hemen etkiledi. ishal, ateş, bitmek bilmeyen öğürme ve kusma..Ordayken hastanelere götürdük ama ilaçlar fayda etmiyor. bugün burda hastaneye götürücez tekrar.
Bayram çifte bayram olamadı malesef bize((
Bende şifayı kaptım üzerinizden uzak((
Rahat bi zamanda yazarım.. şimdi hepinize iyi günler diliyorum.. öpüldünüz.
ah cnm ya çok geçmiş olsun üzüldüm aslında çocuğu bayramda seyranda çıkarmamak lazım bir yere benimki de nazara geldi düştü kafasını patlattı kendi evinde dinlenmek iyi gelecektir defneciğime kendinize dikkat edin tekrar geçmiş olsungünaydın canım arkadaşlarım, geçmişi okuma fırsatım şuan yok
biz dün akşam apar topar döndük.
Kızım hasta 4 gündür su hariç hiçbişey koymadı ağzına.. hava değişimi ve köydeki çocuğun hasta olması kızımı hemen etkiledi. ishal, ateş, bitmek bilmeyen öğürme ve kusma..Ordayken hastanelere götürdük ama ilaçlar fayda etmiyor. bugün burda hastaneye götürücez tekrar.
Bayram çifte bayram olamadı malesef bize((
Bende şifayı kaptım üzerinizden uzak((
Rahat bi zamanda yazarım.. şimdi hepinize iyi günler diliyorum.. öpüldünüz.
Kullanabileceğim bir buzdolabı olacağını sanmıyorum. Büyük bir plaza nereye bırakabilirim ki sütümüÇAntasını, kabını ayrı alsam diye düşündüm aynı fiyata geliyor bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?