2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa göndersin kızına
sende kendine dikkat et içindeki meleğide düşün annesi

canım çok geçmiş olsun üzüldüm valla bayram arası kötü olmuş.en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

aventin bir manuel bir de elektroniği var diye biliyorum, başka nasıl model farkı var ki. Manuellle her zaman çok zormuş sağmak:S
Kiralıklar çok ağır canım, ben her gün onu işe götürüp getiremem. Bir de içime sinmiyor ne yalan söyliyim

Çok geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize.

Senin bebişe de çok geçmiş olsun tatlım.

Süt konusuna gelince neden sütüm olmasın ki? Normal şartlarda her annenin doğumdan sonra sütü olur. Ama sezaryen erken doğum gibi sebeblerden süt gecikebilir. Bebek de o arada mamaya başlarsa, annede emmiyor diye emzirmekten vazgeçerse süt biter. İşte bu yüzden pompa çok önemli. Ben normal doğum düşünüyorum ama sezaryen olursa belki doğumdan önce bile kullanırım ki, masaj sayesinde süt kanalları açılıp gelişi hızlansın, tabi daha önce bu konuları doktorla konuşmak lazım. O yüzden bence mutlaka hamilelikten önce alınmalı, zaten çalışıyorum eninde sonunda alıcam.

canım bende kesinlikle almayı düşünüyorum
daha önce doğum yaptım ve gerçekten doğduktan hemen sonra ihtyaç oluyor
bebek çok küçük olduğu için yeterince ememiyor ve süt boşalmayıncada feci göğüs ağrısı oluyor
ilerleyen günlerde ise süt boşalmaya başlıyor ama bebek çok ememediğinden akıp gidiyor boşa
en güzeli fazla süte sağıp dondurucuya atmak ilerleyen zamanlarda ihtiyaç çok olacaktır
ben büyük makinelerden almak istiyorum sabah işe giderken sağarım diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun allah şifa versin size
inşaallah yanında sana yardımcı olacak biri vardır kendine ve bebişlerine dikkat et

evet benim arkadaşlarım da fazlayken sağdılar, sağdıkça sütleri çoğaldı, ve buzluklarında sütlerinden bittikten sonra 2-3 ay daha bebişlerine yetecek depo oldu. Ben baya araştırdım, sütü en çok arttıranlardan biri aventmiş. Medelanın 2lileri de iyiymiş, hastane tipi mi ne, onların fiyatı yüksek olduğundan kiralanıyor ama benim arkadaşım kiraladı acaip ağır, ve elektiriksiz pille falan çalışmıyor.

Ben de o yüzden şunu alıyım diyorum, hem elektirikli hem pilli, hem de manuel kullanılabiliyor.

http://www.sadecehersey.com/data/urun/thumbs/thumbs_qprng5K4bRnFNwYy_w325.jpg

Ben işe götürmek zorundayım, işim uzak gidiş geliş baya zaman alıyor, o arada mutlaka ihtiyacım olacak çünkü. Bu arada bu ürün piyasa çok farklı fiyatlara satılıyor, alacak olan en uygununu araştırmadan almasın derim.

Herkese iyi bayramlar
Yeni geldik sayılır eve,off yollar çok kalabalık,gölcüğe kadar ben kullandım ama çok trafik vardı benim de her zamanki gibi tuvaletim geldiiiiii Kabus gibiydi Yorulmuşuz,Allah herkesi sağsağlim yerine ulaştırsın,çok dikkat etmek lazım çok kalabalık yollar.
Hepinizin bahyramı güzel geçmiştir umarım,hepinizi öptük kocaman

Iyi aksamlar kzlar ya ben yarn oglusumla detayli usgye gircem ama sigortamz simdilik olmadigi icin ucretli odyecegim benım gibi olanlar kac lira verdi gungoren safa hast.ne gidecegim fiyati ogrenemedim daha

Iyi aksamlar kzlar ya ben yarn oglusumla detayli usgye gircem ama sigortamz simdilik olmadigi icin ucretli odyecegim benım gibi olanlar kac lira verdi gungoren safa hast.ne gidecegim fiyati ogrenemedim daha

canım bütün hastanelerin fiyatı farklı, hastaneyi arayıp öğrenebilirsin fiyatı.

canım cook gecmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzucuguna sen de dikkat et kendine aman zaten salgın var kötü olma tatlım

bende çalışıyorum ve bende ilk olarak süt sağma makinesi almak istiyorum. pahalı bir ihtiyaç daha sonra alıcaklarda fazla onlarada para ayırıcaz. şimdiden alalım
ödensin gitsin. ama bir arkadaşım belki lazım olmaz dedi. bende sizin gibi sütün sağıldıkça arttığını duymuştum. bende avent in elektirikli olanını alayım diyorum. karar verirsen benimlede paylaşır mısın? hangisinin iyi olduğunu.benim baktığım model şu:

Philips Avent SCF312/60 Tekli Elektronik Göğüs Pompası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda ikinizde iyileşirsiniz...

herkese selam, umarim herkes guzel bir bayram gecirmistir.

Pollyanna'cim umarim en kisa zamanda kizin da sen de iyilesirsiniz. gecmis olsun ikinizede

Lachesis, bence de gerekli bi alet sagma makinasi, eninde sonunda ben de almak zorunda kaldim, benim tikaniklik oldugu icin almistim. ben evenflo'nunkini almistim otomatik olanini. Avent de iyi bi marka tabi...

bu arada ben bugun ilk kez ultrasound'a girdim ilk kez bebisimi gordum, benim bu ucuncu hamileligim oldugu icin cok heyecanli degildim ama onu gorunce duygularim tamamiyle degisti, cookk guzeldi, benim bi kizim ve bi oglum var zaten, oglum 11 aylik, bebegimin cinsiyeti de belli oldu, bi oglum daha olacakmis

yani iki oglum ikiz gibi buyuycekler Allah izin verirse

Evet canım ben de bunu beğendim, çantalısı mı çantasızı mı karar veremedim ama hep internetten araştırdım mağazalardan da bakıp iyice emin olmak istiyorum, bir de doktoruma da danışıcam, emin olunca sana haber veririm.
Süt az olunca sadece bebişe yetince stok yapmaya fazlasını sağmaya lazım olmayabilir, o zaman mecburen mamaya geçmek zorunda kalınıyor diye biliyorum.
Ama işte az diye pes edince de iyice azalıyormuş, ben çalışıyorum diye bebişim yeterince süt içemezse kötü hissederim kendimi, o yüzden elim geldiğince çabalayacağım, inşallah hepimizin sütü çok olur kızlar, mamaya falan ihtiyaç duymayız.

canım hayırlı uğurlu olsunn
merak ettiğim bir şey var kaç aylık hamilesin
hiçmi ultrasona girmedin :26: tarama testleri falanda yapılmadı o zaman

Hayırlı olsun minik paşan canım, bir paşan daha varmış, yaşları yakın olcak birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel:)

canım hayırlı uğurlu olsunn
merak ettiğim bir şey var kaç aylık hamilesin
hiçmi ultrasona girmedin :26: tarama testleri falanda yapılmadı o zaman

tesekkur ederim canim ben 21. haftamin icindeyim 20+2 yim.
ben yurt disinda yasiyorum, o yuzden burda ultrasaund'a bir bilemedin en fazla iki kez giriliyor.
ben de ozellikle bu zaman kadar bekledim bari cinsiyetini ogrenirim diye. doguma kadar da muhtemelen
bir daha goremiycem bebisimi, doktor kontrolleri kalbini dinletip idrar tahlili yapmakla geciyor sadece.

tarama testlerini ben onceki hamileliggimde de yaptirmamistim hic, doktorlar da hic israrci olmuyo zaten burda.
oglum da cok sukur saglikli bi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…