- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.481
günaydınnnn kızlarrr döndük yine herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun hepiniz bebişlerinizde iyidir inşallahhh
evet 2 gündür çok sinirim bozuktu..evde doğurmaya karar verdim:)))) doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktoru sıktı canımı..yeterli kadroları yokmuş..başka hastane bulcam şimdi
canım bende kesinlikle almayı düşünüyorum
daha önce doğum yaptım ve gerçekten doğduktan hemen sonra ihtyaç oluyor
bebek çok küçük olduğu için yeterince ememiyor ve süt boşalmayıncada feci göğüs ağrısı oluyor
ilerleyen günlerde ise süt boşalmaya başlıyor ama bebek çok ememediğinden akıp gidiyor boşa
en güzeli fazla süte sağıp dondurucuya atmak ilerleyen zamanlarda ihtiyaç çok olacaktır
ben büyük makinelerden almak istiyorum sabah işe giderken sağarım diye düşünüyorum
Günaydın kızlar hepiniz hoş geldiniz biz kızımla taaa salı gününden iş başı yaptıkbu gün renkli usg için randevumuz var akşam ama misafir de var ne yapacağımı bilmiyorum benim kızım tatlı yiyince hiç tepki vermiyor ekşi ve özellikle nar yediğimde kıpır kıpır oluyor prensesim bizim için dualarınız eksik etmeyin inş. bir sorun çıkmaz
kızlar hepinize günaydın bayramı bitirdikk yedik içtik geldik Allah ağız tadıyla sağlıkla vee bebişlerimizle daha nice bayramlar yasatsın hepimize insallah şimdiii size bomba bi haberim var benim oğlum oğlum dediğim güzel bebeğim meğer kızmış!!!! ayrıntılıda cıktı şok olduk tabii ama ne hikmettir bilmem bunada hemen adapte olduk ne tuhaf bişey anlamadım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez lafını sadece söz olarak sölemediğimi anladım tekrar sürpriz yapmazsa şimdilik prensesimiz oluyo teyzeleri :))
günaydın kızlarrr bayram dönüşü nasılsınızzz bebişler nasıllarrr?????
çok şükür bizler gayet iyyiz uzun bir tatilden sonra herkes hoşgeldiiiii
Canım hayırlısı inşAllah sağlıkla atlatırsınız bugünü.. Dualarımız seninle.. Benim kıza çikotadan çok fantaya tepki veriyo:)) gazlı içecek yasak olduğundan çok nadir içiyorum o da seviyo herhalde..
kızlar hepinize günaydın bayramı bitirdikk yedik içtik geldik Allah ağız tadıyla sağlıkla vee bebişlerimizle daha nice bayramlar yasatsın hepimize insallah şimdiii size bomba bi haberim var benim oğlum oğlum dediğim güzel bebeğim meğer kızmış!!!! ayrıntılıda cıktı şok olduk tabii ama ne hikmettir bilmem bunada hemen adapte olduk ne tuhaf bişey anlamadım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez lafını sadece söz olarak sölemediğimi anladım tekrar sürpriz yapmazsa şimdilik prensesimiz oluyo teyzeleri :))
Günaydın kızlar hepiniz hoş geldiniz biz kızımla taaa salı gününden iş başı yaptıkbu gün renkli usg için randevumuz var akşam ama misafir de var ne yapacağımı bilmiyorum benim kızım tatlı yiyince hiç tepki vermiyor ekşi ve özellikle nar yediğimde kıpır kıpır oluyor prensesim bizim için dualarınız eksik etmeyin inş. bir sorun çıkmaz
günaydınnn kızlarrrrr....bide ailecek yattık kalktık gezdikkk:)))) bugünde doktora gitcem..1 haftadır günde 7 kere şekerimi ölçtüm onları götürücem doktoraaaa...bakalım ne dicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?