2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn kızlarrr döndük yine herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun hepiniz bebişlerinizde iyidir inşallahhh

günaydın SEFYcim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.benim bebişim iyi teyzesi senin ki nasıl bakalım.çok tatlı yediniz mi bayram da

evet 2 gündür çok sinirim bozuktu..evde doğurmaya karar verdim:)))) doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktoru sıktı canımı..yeterli kadroları yokmuş..başka hastane bulcam şimdi

merhaba
bir sorunmu oldu başak hanımla dogum hakkında bılgımı aldın bende basak hanıma gıdıyorumda bır sorun varsa bılıyım ona gore onlem alıyım

Günaydın kızlar hepiniz hoş geldiniz biz kızımla taaa salı gününden iş başı yaptık bu gün renkli usg için randevumuz var akşam ama misafir de var ne yapacağımı bilmiyorum benim kızım tatlı yiyince hiç tepki vermiyor ekşi ve özellikle nar yediğimde kıpır kıpır oluyor prensesim bizim için dualarınız eksik etmeyin inş. bir sorun çıkmaz

Son düzenleme:

Canım çok geçmişolsun, umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz minik kızınla...

Kızlar araştıralım iyi bi marka uygun fiyata bulursak alalım şimdiden..

Canım hayırlısı inşAllah sağlıkla atlatırsınız bugünü.. Dualarımız seninle.. Benim kıza çikotadan çok fantaya tepki veriyo:)) gazlı içecek yasak olduğundan çok nadir içiyorum o da seviyo herhalde..

kızlar hepinize günaydın bayramı bitirdikk yedik içtik geldik Allah ağız tadıyla sağlıkla vee bebişlerimizle daha nice bayramlar yasatsın hepimize insallah şimdiii size bomba bi haberim var benim oğlum oğlum dediğim güzel bebeğim meğer kızmış!!!! ayrıntılıda cıktı şok olduk tabii ama ne hikmettir bilmem bunada hemen adapte olduk ne tuhaf bişey anlamadım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez lafını sadece söz olarak sölemediğimi anladım tekrar sürpriz yapmazsa şimdilik prensesimiz oluyo teyzeleri :))

günaydın kızlarrr bayram dönüşü nasılsınızzz bebişler nasıllarrr?????

çok şükür bizler gayet iyyiz uzun bir tatilden sonra herkes hoşgeldiiiii

Özlemcim hayırlı olsun :) Gerçekten bomba haber çünkü kızda yanıldıklarını doktor da söylemişti ama erkekte yanılmalarını ilk kez duyuyorum.. Bizimde kızımız olcak biliyosun, ama doktor yanılma payımız var diyince eşim her gittiğimizde soruyor hala kız mı diye :)) çünkü bi süre herşeyi turuncu sarı falan aldık artık bende ayrıntılıdan sonra pembeler almaya başladım herhalde değişz artık :))

canım çok çok geçmiş olsunnn görüyomusun bir tatil nelere sebeb olduu inş. kızında sende biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz canımmm geçmiş olsun tekrardannn

günaydın kızlarrr bayram dönüşü nasılsınızzz bebişler nasıllarrr?????

çok şükür bizler gayet iyyiz uzun bir tatilden sonra herkes hoşgeldiiiii

Günaydınnn :)

bizde iyiyiz şükür.. Arefe günü yeni doktorumuz ayrıntılı ultrason yaptı kızımızın elini ayağını bi daha gördük daha bi mutlu olduk
İnşAllah tüm Mart annişleri sağlıkla dönmüşlerdir bayramdan..

günaydın kızlar. nasılsınız ? geçmiş bayramınız kutlu olsun. bizde ıst.dan döndük iş başı yaptık.guzel havalarda gezdik ,bazen oturduk. her etli yemekten Sonra kıpır kipirdi kızım eti sevecek :) ellerimizde cicilerle döndük. eminönü ne gittik kızlar oyle çok beklediğim gibi çıkmadı kıyafet konusunda hemen hemen heryerde gördüğümüz tarzda ve fiyatlardaydu belki tam arefe günü gittiğimiz için olabilir.yine de sizlerde gezin ama çok beğenmedik ordan iki üç sey aldik.sarachaneye geçtik internetle hemen hemen yakın biraz ucuz fiyatlar ordan uygun bir anakucagi aldık.öz.le ilk aylar kullanacağı için bizim işimizi görecek uygun fiyatlı birşey tercih ettik. ıkitelli de aziz bebe nin fabrika satış mağazasına denk geldik anadolu yakasında da e5 üzerinde gördük hatta. ordan epey eksiğimizi tamamladık çok cici yazlık 3-6 aylıkları aldık ayaksiz altlar çıt citli bodyler yeni doğan havlusu vs.
ee bayrama babanneye gittiğimizden örülmüş bir çok örgü kazagi hırkası oldu kızım in. dolabina nasıl sigdircaz diye düşünmeye başladık :) araba full doldu dönüş yolumuzda. hala da örgü battaniyeleri, yelekleri oruluyor doğuma kadar.
artık tüm hayatımızın değiştiği belli. insanın aklı da zikri de bebeği oluyor onu heyecanla beklemek.
c.tesi günü de onu görmeye gidicez çok özledim .

Teşekkür ederim cnm nar zararlı diye okuduğum için az az yiyorum bende ama geçen doktoruma sordum öyle bi bilgie sahip değilim dedi ben yine de az yiyorum dediğin gibi nadir olunca seviyorlar galiba

Günaydın cnm hayırlı olsun pembeler diyarına hoşş geldinnn

Canım inş.güzel haberlerle gelirsin...

günaydınnn kızlarrrrr....bide ailecek yattık kalktık gezdikkk:)))) bugünde doktora gitcem..1 haftadır günde 7 kere şekerimi ölçtüm onları götürücem doktoraaaa...bakalım ne dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…