- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.501
Canım inş.güzel haberlerle gelirsin...
Günaydın canım,şeker ölçümlerin nasıldı peki?
günaydınnn kızlarrrrr....bide ailecek yattık kalktık gezdikkk:)))) bugünde doktora gitcem..1 haftadır günde 7 kere şekerimi ölçtüm onları götürücem doktoraaaa...bakalım ne dicek...
ne bilim dengesiz biraz...kaç çıkınca normal bilmiyorumki..
Günaydın MAGimmmmm :)) Çok özledim seni.. Kaçta gitceksin doktora haberlerini yaz mutlaka inşallah sağlıkla atlatırsın.. Ben bayramda korktum bişeyimi ölçmeye o kadar çok yedim ki3 kilo almışım 5 günde
Canım normalde şeker sınırı 110-120 öyleymiş galiba ama hamilelikte değişir mi bilmiyorum.İnş.düzene girmiştir iyi haberlerle gelirsin drdan.
Günaydın MAGimmmmm :)) Çok özledim seni.. Kaçta gitceksin doktora haberlerini yaz mutlaka inşallah sağlıkla atlatırsın.. Ben bayramda korktum bişeyimi ölçmeye o kadar çok yedim ki3 kilo almışım 5 günde
tokluk mu 110 120...eğer öyleyse nanayı yedik demektir..tokluk daha yüksek hep...uufff..
Özlemcim hayırlı olsun :) Gerçekten bomba haber çünkü kızda yanıldıklarını doktor da söylemişti ama erkekte yanılmalarını ilk kez duyuyorum.. Bizimde kızımız olcak biliyosun, ama doktor yanılma payımız var diyince eşim her gittiğimizde soruyor hala kız mı diye :)) çünkü bi süre herşeyi turuncu sarı falan aldık artık bende ayrıntılıdan sonra pembeler almaya başladım herhalde değişz artık :))
Açlık canım,tokluk kaç olması gerekir bilmiyorum bi de hamileyken değişiyo mu acaba?Diyetine de dikkat etmişsin canım senin normaldir o zaman.
yuhhhhh dünyayımı yedin naaaptın kızım yaaaaa...löp löpyedin dimi tatlılarııı..ben ağzıma bile sürmedim tatlı...gayet diyet beslendiimmm
Ooooo canım biraz fazla olmuş 5 günde 3 kilo,bende tatlı yiyemedim hiç
günaydınn kızlarrr bayramıda geride bıraktıkk vee normall yaşammm:) bende sağlık ocağına gidicem tam kan sayımı şeker ve idrar testi yaptırıcamm a. mı tok mu olayım bilemedim ama bilginiz var mıı?
polyanacım geçmiş olsunn nazar değmiş nazar ii okun üflen vala bnm bilee insanlarr çok güzel olmuşsun dedikçee ağrılarım arttıı maaleseff çok önemsemem ama önemsemem gerketiğine inandımm:)
biliyorum melikecim uzaktan uzaktan senin kızını sevip duruyodum tüh ayça kaptı bu kızı oğluma alamıcam diyodum neyseki kızıma arkadas olucak artık:)) bide bizim doktor okadar emindi ki erkek oldugundan 2 kontrol üstüste erkek bu erkek diyip durdu ben yinede güvenemeyip unisex seyler aldım ama annecim duramamış doldurmuş mavişleri şimdi kızımızın bi sürüüü mavi cicileri var neyse giycek artık cok güzeller cünkü kıyamam kenara koymaya aslında ayrıntılıda gözlerimle görmeme rağmen hala içimde bi acaba var ama bakalım napcak bizim kuzu sağlığı ii olsun yeter bana bence bizimkinden ancak doğumda emin olucaz:)
bakalımm gidiim sorarım doktora..kaç olması lazım die..yazarım size sınırları...saat 4 te gitcem...
İnş.senin değerler normaldir canım,öğrenince bizede bilgi verirsin.İnternette biraz araştırdım ama çok değişik anlamadım doğrusu.Diyet nasıl gidiyor zorlandın mı?Dr neler verdi sana?
ehe ehe ay çok komik olmuş ama yaaa...ulen bizimkide değişirmi şimdi ben herşeyi mavi aldım:))))))))) ama biz ayrıntılıya falan girdik..öle bişey olsa doktor söylerdi herhalde...kızlar bu arada ben oğluma oda yapmaya karar verdimmm..ya gezdik hep bayramda..o oyun parkları hiiçç içme sinmedii yaaa...her markaya baktım her modeli elledim ama sanki lastik lastik bişeye sokucam çocuğumu gibi geldii..bizde oda yapalım ozaman bebik babişiyle...
biliyorum melikecim uzaktan uzaktan senin kızını sevip duruyodum tüh ayça kaptı bu kızı oğluma alamıcam diyodum neyseki kızıma arkadas olucak artık:)) bide bizim doktor okadar emindi ki erkek oldugundan 2 kontrol üstüste erkek bu erkek diyip durdu ben yinede güvenemeyip unisex seyler aldım ama annecim duramamış doldurmuş mavişleri şimdi kızımızın bi sürüüü mavi cicileri var neyse giycek artık cok güzeller cünkü kıyamam kenara koymaya aslında ayrıntılıda gözlerimle görmeme rağmen hala içimde bi acaba var ama bakalım napcak bizim kuzu sağlığı ii olsun yeter bana bence bizimkinden ancak doğumda emin olucaz:)
mag 34 merhaba
gecmıs ıletılerını okudumda basak hanımla sorun olmus galıba kac kılosun sen merak ettım
artık gıtmıyıcekmısın bende kendısıne gıdıyorum ama olumsuz bırsey olmadı daha ama yınede huysuzlandım sımdı basına gelenler ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?