2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. keşke kafam yerinde olsaydı da tek tek cevap yazabilseydim..
kızım öyle kötü olduki bugün 6.gün ve hiç yemek yemiyor..sadece su ile yaşıyor yavrum.. şu 6 altı günde ömrümden 6 yıl gitti.. kızım bu sürede 2 kilo kaybetmiş o minicik bedeninde( gözlerimin önünde karnının ağrıdığını söyledikçe, uzanıp uzanıp kanepede uyukladıkça içim eriyor.. ağzına aldığı tek lokmayı bile geri çıkarıyor günlerdir ağlamaktan içim dışıma çıktı. yarına kadar düzelmezse tekrar gidicez doktora serum filan takılıp yatırılacak...

bugün 1 buçukta randevum var ama içimde heyecan yok.. şuan kızım canlansın, önceki gibi koşsun oynasın, yemek yesin diye bekliyorum.. Eşim pazar günü işe başlıycak o zamana kadar inşallah düzelir yavrum.
Rabbim böylesini kimselere yaşatmasın.. günlerdir perişanız..

Topiğe bi süre girmezsem merak etmeyin olurmu.. İnşallah kızımın düzeldiği haberini vermek için en kısa zamanda uğrarım.

hepinizi çok öpüyorum, Allah razı olsun

ya zorlamadı aslında ama saatli yemek çok zor..öğün atlama dedi doktor..e her 2 saatte bir de tıkınamıyosunkii..dışarda oluyosun o saatte falan mesela ama ay benim yemek saatim geldi diip tıkınıyosun..

Evet özellikle dışardayken zor oluyor.Çalışırken çok daha rahat oluyor.Ben zaten 2 saatte bir acıkan biri olduğum için sürekli yerim :))

ay sorma tatlım yaa radyoloji uzmanı "kızımız cok sağlıklı" diyince ben "neee şaka yapıyosuun dönmüşmüü cevir bakiim ben bakiim yanlıştır o yanlış" demişim:)) kadın neye uğradıgını sasırdı "kusura bakmayın olumsuz bişey sölemedim insallah" dedi korktu benden eşim girdi devreye ya "kusura bakmayın 2 aydır oğlum oğlum dediği sey kız olunca felegi sastı" dedi kadın bana bi güzel güldü tabii sonra tüm detaylarıyla kanıtlarıyla gösterdi bana kız oldugunu:))
yok canım senin oğluş buyudu artık gösterecegini göstermiştir dönmez annesi:)

Öyle güzel bebk odaları var ki insan özeniyor zaten.Yerin varsa en iyisi bence.Karar verebildiniz mi odasına.Bizde baktık bayramda ama kapalıydı heryer((

h.sonu bakıcaz iice..biz park alıcaz die hiç bakmamıştık odalara..ama hiç sinmedi içime..baktım eşimde gözüme bakıyo oda beğenmemiş..ama böyle ömürlük bişey almicam..büyüyünce genç odası alıcaz..şimdi daha normal bi oda alcaz..beşik dolap şifonyer yeter..

Canım çok üzüldüm.İnş.minik kızın bir an önce iyileşir.

Biz de öyle alıcaz şimdilik,artık alınca resmini eklede görelim biz de canım.

canım gözleirm doldu. Allah en kısa zamanda yavruna derman versin. bol bol dua ederiz biz sana. sen bebeğinin yanında ol...

ayy yerim ben o kıymetlilerimizi:) sağlıklı olsunlar da istedikleri sürprüzü yapabilirler valla mavi de giyiversinler canım naapalım benim annem de seninkinin kopyası daha sylediğim anda oğlan o oğlann dedi ve basladı almaya dediğin gibi yatagı uyku seti falan da mavi onu da annem yaptıgı için ben de senin dediğin gibi elimden geldiğince unisex hale getirmeye calışcam bakalım:)

Günaydın kızlar nasılsınz? Yogn bır bayram haftası oldu benm ıcın gezmeler helekı o yemeler annemmmmmm cok pısmanım hakım bey Polyanıcm cok gecmıs olsun kızına ınsallah bıran once duzelır.. Kızlar ben yarın ayrıntılı ultrsna grmek ıstıorum gecen burda bı arkadasla konsmustuk sonomede gıdecektı ama zamanı nezamndı sımdı tam hatırlyamadım bu goruntuleme merkezlerınde kesınlkle 3 boyutlumu oluo ıncelemeler? bıde gıdıcem su tetanozu halletcem çoook çalısmam lazım çooooook

canım benim ya cok üzüldüm Allah minik kızına şifa sanada kuvvet versin insallah hemen gecer insanın elinden bişey gelmemesi nasıl acıtır içini biliyorum ama cocuk o atlatıcak annesi sen üzülme ki onun da nesesi cıvıl cıvıllığı geri gelsin dualarım sizinle tatlım...

cnm benim o sonomede gidicek olan pazartesi randevum var

cnm benim o sonomede gidicek olan pazartesi randevum var

Yaaaaaaaaa ben pazartesını bekleyemem:))) ben senden once gıdıcem o vakıt bacım haberlerı benden alırsın artık sen:))) bılmıorum bakım o vakıt napım ne edım kocam yrn gıdelım ıstersen dedı bende 3 haftadr gormuorum mnk tosunumu buarada tosun dıorumda burda arkadasın erkek denılen bebegı kız cıkms tanısıda kesın konduguna gore hayırlı olsun gozu aydın cook sevndım:))

tmm cnm sen banada bilgi verirsin artık cd foto filan veriyor musunuz diyede sor istersen ben onu sormayı unuttum

kuzum tesekkür ederim valla haberi duydugumda ilk aklıma gelen sendin içinden kız geciyodu ya hep senin erkege benziyo dendiğinde bile bi ihtimal değişir diye beklemiştin ya ben de senin gibiydim içten içe kız bekliodum oğlanı duyunca da hemen benimsemiştim ama benim tocuncuk bana şaka yapmış saklamış teyzesi öğrendiğimde acaba dedim nicegirl de böle bişeyle karsılasısmı ki:)) sen bekleme git bir an önce yaptır şu ayrıntılıyı da emin ol bana da haber ver emi:)

canım kıyamam yaa inş. düzelir kızın biran evvell sende üzme kendini emii Allahım acil şifalar versin

canım benim gittiğim görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasın dört boyutlu olarak geçiyordu.

Evet canım o kız manyagı benım aklına gelcek kadr kendımı deşifre etmısım demek:)) ama oglumuda cok sevıorum yeterkı saglklı olsn oda benm mnk bocegım:))) ama kız dese yanı ne bıleyım uzulemem sankı oyle gelıo:)))) ama bana ılk 12 haftalk 2lı testte dedı erkek dedım heee okdrcık mnk cocugu erkek dedı hıc ınanmadım 16 haftalktı gıttm nobetcı dr sırf manyaklıgmdn ozledım dıye:)) dedım cınsıyet gosterıomu aa ogrenmedınmı erkek dedı orda ınandım 1 hafta sonra kendı kontrlme gıttıgmde sordum kesın erkekmı sımdı dedım erkek tabı al sana pıpısı bu dedı artık ınandım napım:))) dedım pekı ozamn erkek olsn saglıklı hayırlı bı tosunumz olsn ıkıncıye ınsallah kızım olur dedım:))) Cok sevındım adına gerckten ALLAH bagıslasın

canım benim gittiğim görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasın dört boyutlu olarak geçiyordu.

Sen nereye gıttın? sımdı alev arkadsımda arams orayı orasıda 4 boyutlu dems o yuzden cok memnun oldum:)) gercı 3 le 4 arasnda cok buyuk fark yokms ama madem bı tık ılerısı var o olsun dıye dedım yoksa 3 boyutluyada razıym yeterkı goreyım:))

pollyanacım minik kuzun inşallah iileşir çabucak kıyamam ben ona kendine de dikkat et bende şifayı kaptım gibi gribe dooru adım adım ilerliorum sanırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…