- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.541
Sen nereye gıttın? sımdı alev arkadsımda arams orayı orasıda 4 boyutlu dems o yuzden cok memnun oldum:)) gercı 3 le 4 arasnda cok buyuk fark yokms ama madem bı tık ılerısı var o olsun dıye dedım yoksa 3 boyutluyada razıym yeterkı goreyım:))
bende oğluşumu çok özlediimmmmmmmmm....taa haftaya c.tesi gitcess bisss....
1 saattir alışveriş listesi hazırlıyorum, a'dan z'ye herşeyi bana göre ihtiyacımız olacak herşeyi yazdım, şimdi birşeyler yiyeyim sonrada marka ve model belirlemesine başlayayım, artık net olarak alacakalarımın adını koyayım ,fiyat aralıklarının ne olduğunu belirleyeyimde, biryerlerde denk gelirsem indirim vs alayım diyorum. haftaya 6. ay artık başlasam iyi olacak :)
bebek arabası netleşti artık bizde gidip satın alması kaldı, bebek odasıda netleşti ikea'dan beşik-dolap-şifonyer takımı yaptım, duvar kağıdı ve boya rengi seçimini bu aralar yapıp haftaya odayı boşaltıp boyama işine girişilecek, hemen sonrasında da mobilyalar alınacak.
pazartesi günü doktor randevum var , sonunda aldım randevuyu :)
alevcim seninkide pazartesiydi galiba saat kaçta seninki ?
sevgili arkadaşlar tünaydınn
ben bugün çok mutluyum amniyosentez sonucum normal çıktı :))
1 saattir alışveriş listesi hazırlıyorum, a'dan z'ye herşeyi bana göre ihtiyacımız olacak herşeyi yazdım, şimdi birşeyler yiyeyim sonrada marka ve model belirlemesine başlayayım, artık net olarak alacakalarımın adını koyayım ,fiyat aralıklarının ne olduğunu belirleyeyimde, biryerlerde denk gelirsem indirim vs alayım diyorum. haftaya 6. ay artık başlasam iyi olacak :)
bebek arabası netleşti artık bizde gidip satın alması kaldı, bebek odasıda netleşti ikea'dan beşik-dolap-şifonyer takımı yaptım, duvar kağıdı ve boya rengi seçimini bu aralar yapıp haftaya odayı boşaltıp boyama işine girişilecek, hemen sonrasında da mobilyalar alınacak.
pazartesi günü doktor randevum var , sonunda aldım randevuyu :)
alevcim seninkide pazartesiydi galiba saat kaçta seninki ?
gamzeeee..ikeadaki dolaplar çok küçükkkk...bak bana bi tanıdığım fetih çarşısı die bi yeri önerdi..sırf mobilya varmış ordaa..onlar ordan almışlar..hem çok model varmış..hem kaliteli hemde uygunmuş...c.tesi oraya gitces bizdee..
Evet canım o kız manyagı benım aklına gelcek kadr kendımı deşifre etmısım demek:)) ama oglumuda cok sevıorum yeterkı saglklı olsn oda benm mnk bocegım:))) ama kız dese yanı ne bıleyım uzulemem sankı oyle gelıo:)))) ama bana ılk 12 haftalk 2lı testte dedı erkek dedım heee okdrcık mnk cocugu erkek dedı hıc ınanmadım 16 haftalktı gıttm nobetcı dr sırf manyaklıgmdn ozledım dıye:)) dedım cınsıyet gosterıomu aa ogrenmedınmı erkek dedı orda ınandım 1 hafta sonra kendı kontrlme gıttıgmde sordum kesın erkekmı sımdı dedım erkek tabı al sana pıpısı bu dedı artık ınandım napım:))) dedım pekı ozamn erkek olsn saglıklı hayırlı bı tosunumz olsn ıkıncıye ınsallah kızım olur dedım:))) Cok sevındım adına gerckten ALLAH bagıslasın
Gözün aydın canım,çok sevindim.
Gözün aydın canımm
gözün aydın canım:)
aycacım ben önceden orda oturuyordum ve bir kaç arkadaşım filan ordan mobilya aldı çok iyi bilirim hem kaliteli hemde uygun fiyatlıdır tavsiye ederim 1500-2000 komple set alanlar var pazarlığınızı iyi yapın alırsınız yani mutlaka gezin orayı modokodan ucuz
cok sağol tatlımm ay tabi canım sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar da hiiç farketmiyo ilk yazdıgımda da söledim laf olsun diye söleniyo gibi geliyo dısardan bakanlara ama gercekten erkek kız farketmiyomuş ikisinin de heyecanını daha doğmadan yasadıgım için biliyorum oğlana da hemen ısınıvermiştim kıza da hemen sımsıkı baglanıverdim çok ilginc bişey bu analık yaa:)
amiiiinnn bacım amiin:)Evettt ıkısıde ayrı duygulardır tabıkı ama analık 1 tane soncta ALLAH saglıklı hayrlı evlat nasıp etsın cumlemıze
gamzeeee..ikeadaki dolaplar çok küçükkkk...bak bana bi tanıdığım fetih çarşısı die bi yeri önerdi..sırf mobilya varmış ordaa..onlar ordan almışlar..hem çok model varmış..hem kaliteli hemde uygunmuş...c.tesi oraya gitces bizdee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?