2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben İstanbul-Bakırköyde görüntüleme merkezine gittim...
web sitesi Tıbbi Görüntüleme Merkezi Radyotom & Radyomar incelemek istersen bakabilirsin...

ücret 220 Tl. cd ve çerçeveli resim veriyorlar. ama pazarlık yapabilirsin çekinme indirim yapıyorlar...
doktordan pek memnun kalmadım ama görüntü fln çok iyiydi. sinema sistemi ile duvara yansıtıyorlar. oda karanlık sanki sinema izliyorsun...

1 saattir alışveriş listesi hazırlıyorum, a'dan z'ye herşeyi bana göre ihtiyacımız olacak herşeyi yazdım, şimdi birşeyler yiyeyim sonrada marka ve model belirlemesine başlayayım, artık net olarak alacakalarımın adını koyayım ,fiyat aralıklarının ne olduğunu belirleyeyimde, biryerlerde denk gelirsem indirim vs alayım diyorum. haftaya 6. ay artık başlasam iyi olacak :)

bebek arabası netleşti artık bizde gidip satın alması kaldı, bebek odasıda netleşti ikea'dan beşik-dolap-şifonyer takımı yaptım, duvar kağıdı ve boya rengi seçimini bu aralar yapıp haftaya odayı boşaltıp boyama işine girişilecek, hemen sonrasında da mobilyalar alınacak.

pazartesi günü doktor randevum var , sonunda aldım randevuyu :)

alevcim seninkide pazartesiydi galiba saat kaçta seninki ?

gamzeeee..ikeadaki dolaplar çok küçükkkk...bak bana bi tanıdığım fetih çarşısı die bi yeri önerdi..sırf mobilya varmış ordaa..onlar ordan almışlar..hem çok model varmış..hem kaliteli hemde uygunmuş...c.tesi oraya gitces bizdee..

bende kocama bugün liste işini söylüyordum aşkım liste yapsak iyi olur yoksa böyle olmuycak aldıkça çizeriz dedim bugün listemi yapıcam bakalım pazartesi 13:30 cnm ama ben bir gibi orda olucam odalarına filan bakayım detaylı bir görüşme yapalım istiyorum çnk ona göre karar vericem ayçaya söyledikleride kafamı karıştırdı başak hanımın iyice bunaldım umarım iyi olur bizim için

aycacım ben önceden orda oturuyordum ve bir kaç arkadaşım filan ordan mobilya aldı çok iyi bilirim hem kaliteli hemde uygun fiyatlıdır tavsiye ederim 1500-2000 komple set alanlar var pazarlığınızı iyi yapın alırsınız yani mutlaka gezin orayı modokodan ucuz

cok sağol tatlımm ay tabi canım sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar da hiiç farketmiyo ilk yazdıgımda da söledim laf olsun diye söleniyo gibi geliyo dısardan bakanlara ama gercekten erkek kız farketmiyomuş ikisinin de heyecanını daha doğmadan yasadıgım için biliyorum oğlana da hemen ısınıvermiştim kıza da hemen sımsıkı baglanıverdim çok ilginc bişey bu analık yaa:)

gitcez gitcez..çok modeller varmış orda..çok büyük bi set almicaz..en fazla 3 parça..bakalım nasıl bulucaz

Evettt ıkısıde ayrı duygulardır tabıkı ama analık 1 tane soncta ALLAH saglıklı hayrlı evlat nasıp etsın cumlemıze

göztepe soyağın karşı tarafında kalıyor orası, bir bakayım oraya bakmadık, ikeadaki dolap dediğin gibi küçük gözüken 2 kapılı 75 cm genişliğinde bir dolap, yanımızda tecrübeli bir anneyle gitmiştik acaba bu dolap 2-3 sene yeter mi bize diye, yeteceğini söyledi bilmiyorum artık değişedebilir tabi :) en azından ne tarz birşey alacağımıza karar vermiş olmakda çok çok iyi birşey bizim için , biliyorsun bebek arabası ve mobilyası ciddi bir gündemdi bizde :)

bebek odası dışında kendi odamız içinde 40 cm genişliğinde olan tekerlekli küçük beşiklerden alıcaz mobilya olanından yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…