- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.761
Hihihihihi bakın alev bana tıcker yaptı benmde bı cızlgem var artık:)))) teskkur ederım tekrar canım hıc bılmıorum bu ıslerı ben
Hihihihihi bakın alev bana tıcker yaptı benmde bı cızlgem var artık:)))) teskkur ederım tekrar canım hıc bılmıorum bu ıslerı ben
Bende istiremmmm bende anlamıyorumm o işlerden
Bende istiremmmm bende anlamıyorumm o işlerden
tmm cnm son adet tarihin tahmini doğum tarihi bide yazmak istediğin bişey var mı söyle yapayım
Yıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestımsonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala
Hayırlı olsunnn :)) çok iyi oldu valla bugün bende sana dicektim haftanı göremiorus sende yap diee keşke başka bişi düşünseemişim şöle tatlılardan filan
canım gözün aydın olsunn maşallah irkeğine
darısı başımıza olsun bende iki hafta sonraya randevu aldım
detaylı ultrasona giricem hayırlısıyla
Ahh canım benm:))) ne ıstıosan soyle ben burdan kargo edıyım sana:))) Herkeslr sorp duruodu tıckrn nıe yok bılmem ne sankı bılıorzda yapmıoruz yoksa vardır bı sebebı yoksa nıye yapmıyalm bızım basımız kelmı:)))) azerı alev cok prtk trf edıoo hemen yanas yanına anlatsn sana:)))
O tarif etti yaptım bakalım olcak mıı
Ahh canım benm:))) ne ıstıosan soyle ben burdan kargo edıyım sana:))) Herkeslr sorp duruodu tıckrn nıe yok bılmem ne sankı bılıorzda yapmıoruz yoksa vardır bı sebebı yoksa nıye yapmıyalm bızım basımız kelmı:)))) azerı alev cok prtk trf edıoo hemen yanas yanına anlatsn sana:)))
Olmuş çok sağol Alevcimmm
Ahhhh gecmez sımdı o 2 hafta:))) valla ben dun artık sapıttım dedım ben ılla gorcm yoksa pazartesıyı beklıcktm:))) ama daha fazla dayanamadım( Cook guzl bı duygu hele 4 boyutlu gosterıolr renklı bıldıgn bebek buarada ben kızkardesıme cok benzettm ama ıhtmal veremıorum yanı daha cok kucuk etı bıle yok ama esımde cok benzettı hayırlısı olsn oglan dayıya derler ama benmkı teyzesıne benzıck sanırım:)))) bıde kocm cıkarken bana soyle dedı onu bunu bılmemde bu cocuk bana kesınlkle benzemıo:))))))))
Yok kuzum ama iyi arka fon gri olmayanı varmı bununtmm olmuş beğenmediysen değiştirelim ben öyle bi tane seçtimm
Hayırlı olsun :)) yazımızda aynı olmuş minik prensesler geliyoooo
Yok kuzum ama iyi arka fon gri olmayanı varmı bunun
ne renk yapayım
AAAaah ah sorma çok kilo aldım artık tatlı yemicem bi süre ceza verdim kendime sadece çikolatÇalan şarkıya bak: aşk kaç bedeb giyer.. bizim aşkı bilmem de meyvesi sayesinde annesi 40 beden giyiyo artık böhüüü
Yok kuzum ama iyi arka fon gri olmayanı varmı bunun
ne renk yapayım
Pembe olsun kız olunca aklıma gelen ilk renk artık pembe
bebişin şuan tam insan şeklinde canım sadece derisi çok ince damarları sırıtacak kadar demek kardeşine benziyo doğrdur inanırmısın bizde erkek kardeş yok ama ablamın oğlu doğduğunda tıpkı en küçük kızkardeşimize benziyodu her gelen benzetincede ablamın kaynanası morarıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?