2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hihihihihi bakın alev bana tıcker yaptı benmde bı cızlgem var artık:)))) teskkur ederım tekrar canım hıc bılmıorum bu ıslerı ben

Hayırlı olsunnn :)) çok iyi oldu valla bugün bende sana dicektim haftanı göremiorus sende yap diee keşke başka bişi düşünseemişim şöle tatlılardan filan

canım gözün aydın olsunn maşallah irkeğine
darısı başımıza olsun bende iki hafta sonraya randevu aldım
detaylı ultrasona giricem hayırlısıyla

Hayırlı olsunnn :)) çok iyi oldu valla bugün bende sana dicektim haftanı göremiorus sende yap diee keşke başka bişi düşünseemişim şöle tatlılardan filan

Ahh canım benm:))) ne ıstıosan soyle ben burdan kargo edıyım sana:))) Herkeslr sorp duruodu tıckrn nıe yok bılmem ne sankı bılıorzda yapmıoruz yoksa vardır bı sebebı yoksa nıye yapmıyalm bızım basımız kelmı:)))) azerı alev cok prtk trf edıoo hemen yanas yanına anlatsn sana:)))

canım gözün aydın olsunn maşallah irkeğine
darısı başımıza olsun bende iki hafta sonraya randevu aldım
detaylı ultrasona giricem hayırlısıyla

Ahhhh gecmez sımdı o 2 hafta:))) valla ben dun artık sapıttım dedım ben ılla gorcm yoksa pazartesıyı beklıcktm:))) ama daha fazla dayanamadım( Cook guzl bı duygu hele 4 boyutlu gosterıolr renklı bıldıgn bebek buarada ben kızkardesıme cok benzettm ama ıhtmal veremıorum yanı daha cok kucuk etı bıle yok ama esımde cok benzettı hayırlısı olsn oglan dayıya derler ama benmkı teyzesıne benzıck sanırım:)))) bıde kocm cıkarken bana soyle dedı onu bunu bılmemde bu cocuk bana kesınlkle benzemıo:))))))))

O tarif etti yaptım bakalım olcak mıı

AAAaah ah sorma çok kilo aldım artık tatlı yemicem bi süre ceza verdim kendime sadece çikolat Çalan şarkıya bak: aşk kaç bedeb giyer.. bizim aşkı bilmem de meyvesi sayesinde annesi 40 beden giyiyo artık böhüüü

bebişin şuan tam insan şeklinde canım sadece derisi çok ince damarları sırıtacak kadar demek kardeşine benziyo doğrdur inanırmısın bizde erkek kardeş yok ama ablamın oğlu doğduğunda tıpkı en küçük kızkardeşimize benziyodu her gelen benzetincede ablamın kaynanası morarıyodu

:))) ne uzuluosun be sekerımm bak bende kac gndur kek dıye ınlıorum ama yapmıorum cıkolatada yemıorum kuru ıncır yıorum kendımı kandırmaya calısıorum ama yedıkten sonra kanmadıgımı farkedıp sessızce aglıorum:)))) benm meyvem olmadn oncede 40 beden gıyıodum hala 40 beden gıyıorum hala cok memnunum buarada o kusmaktn verdgm kılolrı gerı aldım yanı hamıle kaldıgm kıloya gerı dondum gecnlerrr benımde derdım buyuk:))))) 71 kg bastm bugn saglk ocagında napım elmden bısey gelmz artık tek amacım en son aylrda kılo almak cunku ozamn aldıgm kılolrı daha rahat verırım ama 4 5 ay onceden bende depolanan kıloyu vermek uzun surer dusuncesıyle:)))) kek yemıorum ıste oyle ama haftayaa cok pıs yıcem kımse benı tutamıcak uzerınden 10 gn gecmeısnı beklıorum

:))))) Yok ALLAH tn benım kaynanam hıc oyl ebı kadın degıldır de kım ıstemez kendı cocuguna benzesın dıye:))) ama yanı ne bıleym cok benzttm kardesımn bebeklıgıne gercı bısey daha soylıyeyım bızım bebeklerımz hp bırbırıne benzer heee bu cocuk banamı benzıcek yoksaaa hep dua edıorum aynı babasına benzesın dıye bana bezerse evde kalır cocugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…