- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.781
Gözün aydın kuzu maşallah oğluşuna darısı aytıntılıya girecek diğer arkadaşların başına inş. bende dünden beri öyleyim cd çatnamda işte getridim hatta arada takıp izliyorumm kızımııı
Çok geçmiş olsun kuzum öyle olmusuzlukları düşünmeo bayana da kızdım neden anlatmış ki sana çok kızıyorum hamile olanlara hamilelikle ilgili olmusuz şeyler anlatanlarasen aklına getrime rahat ol Allah'ın izniyle bişi olmaz
Kuzum inşallah hiç bişey olmadan 9 ayı tamamlarsın minişini sağlıkla alırsın kucağına bunları çok düşünüp bebişini de üzme rahat rahat geçirmeye bak hamişliğini
Bizimki çok edepsiz bi kız olacak belli cnm hep poz verdi eller çene altında başıda fln
:))))) Yok ALLAH tn benım kaynanam hıc oyl ebı kadın degıldır de kım ıstemez kendı cocuguna benzesın dıye:))) ama yanı ne bıleym cok benzttm kardesımn bebeklıgıne gercı bısey daha soylıyeyım bızım bebeklerımz hp bırbırıne benzer heee bu cocuk banamı benzıcek yoksaaahep dua edıorum aynı babasına benzesın dıye bana bezerse evde kalır cocugum
Pembe olsun kız olunca aklıma gelen ilk renk artık pembe
http://lbdf.lilypie.com/sScep2.png
al cnm bunu yapıştır o zaman
:))) ne uzuluosun be sekerımm bak bende kac gndur kek dıye ınlıorum ama yapmıorum cıkolatada yemıorum kuru ıncır yıorum kendımı kandırmaya calısıorum ama yedıkten sonra kanmadıgımı farkedıp sessızce aglıorum:)))) benm meyvem olmadn oncede 40 beden gıyıodum hala 40 beden gıyıorum hala cok memnunum buarada o kusmaktn verdgm kılolrı gerı aldım yanı hamıle kaldıgm kıloya gerı dondum gecnlerrr benımde derdım buyuk:))))) 71 kg bastm bugn saglk ocagında napım elmden bısey gelmz artık tek amacım en son aylrda kılo almak cunku ozamn aldıgm kılolrı daha rahat verırım ama 4 5 ay onceden bende depolanan kıloyu vermek uzun surer dusuncesıyle:)))) kek yemıorum ıste oyleama haftayaa cok pıs yıcem kımse benı tutamıcak uzerınden 10 gn gecmeısnı beklıorum
canım istatistiklere göre çocuklar genelde babaya ve kaynataya benziyoooo:120::120::120::120:
Sağol kuzum uğraştırdım senide kusura bakma
ben 54 ile başladım şu an 64 :) yani çok oldu 10 kilo anam 5,5 ayda yok yok kesin durmam lazım benim.. daha 3,5 ay var önümde toplamı düşünmek bile istemiyorum :)) aslında çok da yemiyorum ama yiyincede iştahlı yiyorum anacım doymadan kalkıyorum sofradan ama dünyayı da yesem doyma hissimi kaybettim durdurmazsam sabaha kadar yerim yani
Sağol kuzum uğraştırdım senide kusura bakma
yok cnm ne demek iki dakikalık bişey uğraşmıyorum yani güle güle kullan
Benımde bugune kadrkı gozlemlerıme gore erkek couk anasına kız cocuk babasına benzıo o yuzdende hep korkuorum bana benzıck dıye:))) kocama benzese cok sevınrıım benm kocamda kız guzellıgı var hatta kızım olursada ona benzesın yanı benden cıkack olnlr babalrına benzerlerse cok sanslı olurlar:)))))) yaa ısın latıfesı tabıkı saglıklı olsnlrda kıme benzıosa benzesnlr sonucta o bızım bebegmz bıze dunya guzelı gelcek ona benzıo buna benzıo dıe bısey gecmıck bızım aklımzdan:)) ama ıste ınsan ıcındn ne cıkacgını merk edıo ıste:)))
ben 54 ile başladım şu an 64 :) yani çok oldu 10 kilo anam 5,5 ayda yok yok kesin durmam lazım benim.. daha 3,5 ay var önümde toplamı düşünmek bile istemiyorum :)) aslında çok da yemiyorum ama yiyincede iştahlı yiyorum anacım doymadan kalkıyorum sofradan ama dünyayı da yesem doyma hissimi kaybettim durdurmazsam sabaha kadar yerim yani
Acıkcası bazn banada oyle bı hıs gelıo ama beynımın bana oynadıgı bı oyun olrk gordugm ıcın delı danalar gıbı kendımı frnlemeye calısıorum ben 71 kıloydm hamıle oldugumu ogrendıgmde kusmalrdn vs 67 68 fln olmstm sımdı bgn sglk ocgnda 71 cıktm yıne ama evdkı trtmda 70 200 fln cıkıorum neyseee ıstee oyle anlrda hep baska bısey yapmk ıstıorum ama gerckten sankı uyusturucu krızı gıbı bıseyler yemek ıstıorum:)) gecen kek vurdu basıma kocam dedı kendıne ezıyt edıosn kalk yaplım ye dedım yoook tamamn pskoljk cunku 3 gn once yemstım yanı dedım hatada 2 3 kere kek yersem sonra nolr bı kekte ben olurum:)))) oyle zamanlrda kuru ıncırle kandırıorum kendımı ıste napım yada bıtter cıkolata 6 aya kadr almımde sonra 9 10 kılo opsıyon verıorum kendıme:))) tabı benım dememle deıl bu benım hayalımm:)))
İlaçlardandır o zaman canım,bi de bazı bünyeler su tutuyomuş belkide öyledir seninde.O zaman hemen gidiyomuş kilolar.
Biraz öle elevitle başladık vitamine çok kilo aldım hemen değiştirdi doktor ama iş işten geçmişti.. Bende su tutuyodur diye umuyorum çünkü çok su içiyorum ama içtiğim kadarı çıkmıyo bence :))
Neydi o laf kargaya yawrusu şahin mi görünürdü neydi öle bi laf vardı ya :))) kesinlikle doğru.. o bebeklerini seven anne babalara bakıorum da, çocuk sevimsiz bile olsa dünyanın en tatlı bebeği gibi seviyolar.. işte bizde öle olcaz ama yok yaa bizim bebişler kesin çok tatlı olur
Ben de hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum,bir kilo aldım kaç aydır aynı o da göğüslerim heraldeGöbüş de çıkmadı,kimse inanmıyor en sonunda yastık bağlıycam
Yaa hıc sormaaa benm kuzenın kızı aynı babası sacı yok kel adı ne dedıklerınde ahmet dese yersın okdr erkege benzıo:)))) ayy bı prensesım dıo o kızına nasıl sevıo guzel kızım dıorum hııı coook bunun neresı guzel kız:)))))) ama ıste o dedgn gıbı oluoo kargaya yavrusu sahın gelıo yada kuzguna da gelebılr ıkısındn bırı:)))))
gelin duymasın die bi program var..seyrediyomusunz onu yaaaa..ay ne komiikkkkkkkkkk..allam ev kadınları iii kafayı yeiyo bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?