- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.801
Baksana şimdi bile 10 kilo avantajlısın benden bence hemen bi kek ye :)) bende umutluyum belki 6 aydan sonra bulantılar başlar bende :)))
Benm karnım bugn bıraz cıktı valla mutlu oldum hee anneme dıorumkı dr gıderken anne bak karnım cıkms ayy ıykı bıraz dısrı cıkms dıo artık baska nasıl cıkması gerkıosa bılemıorumkı:))) ben artık cıksn ıstıorum o baskılı kıyafetlrdn gıyıp herkese hamıle oldugumu ılan etmk ıstıorum:)))
Neydi o laf kargaya yawrusu şahin mi görünürdü neydi öle bi laf vardı ya :))) kesinlikle doğru.. o bebeklerini seven anne babalara bakıorum da, çocuk sevimsiz bile olsa dünyanın en tatlı bebeği gibi seviyolar.. işte bizde öle olcaz ama yok yaa bizim bebişler kesin çok tatlı olur
Doğumdan sonra gider canım,ben de yeni duydum zaten hamileyken bazı bünyeler çok su tutuyomuş,3aylık hamile bi tanıdık 2kilo almış bile daha 3ayı bile tam dolmamıştı hatta.
Ben de hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum,bir kilo aldım kaç aydır aynı o da göğüslerim heraldeGöbüş de çıkmadı,kimse inanmıyor en sonunda yastık bağlıycam
:))))) Yok ALLAH tn benım kaynanam hıc oyl ebı kadın degıldır de kım ıstemez kendı cocuguna benzesın dıye:))) ama yanı ne bıleym cok benzttm kardesımn bebeklıgıne gercı bısey daha soylıyeyım bızım bebeklerımz hp bırbırıne benzer heee bu cocuk banamı benzıcek yoksaaahep dua edıorum aynı babasına benzesın dıye bana bezerse evde kalır cocugum
:))))))) ahmet dedi gül gibi bebeğe yaaa :)) ya bence görmüyolar yada başka gözle görüyolar bizde öle olcaz biliyorum.. bi arkadaşım doğumdan sonra bebeğini görmeye gittiğimde bana hemen bebek tatlı mı doğru söyle sevilir mi diye sormuştu :))) kızda benim gibi psikopat işte öyle şeyleri düşünüyo :))
bana da kuzgun gibi geldi sen öle diyince kuzguna geliyodu kesin yawrusu
Oyyyyyyyy kıyamam oyle magrur kek ye dedınkı ıcım acıdı beee :))))) neye gore kıme gore 10 kılo avantajlıyım bır zamanlr 100 kg bn bılıomsnz? :))) o yuzden bu topıkte kımse benm kadr kılo takıntılı olmasın yanı:)) elevıt bnde kullanıorum 2 ay oldu bana kılo aldırmadı yorumlrı okuyunca okdr korkmustumkı gercı dıkkt edıorumda yanı alsam kendımı fsm den atlamak uzerykn bulabılrdımvalla annem bende dogurana kdr kusmus ama yınede 20 kılo alms ama soyle olms cok su tutms vucdu dıokı ayagıma terlık olmuodu parmaklarımn ucuna sokup yuruodum:)) mınık annemmmmmmmmmmmm yerım onu ben ama kılomuz su olsnda yag olmasın suyu her turlu atarz 1 ayda ama kılo ıcın bısey dıyemem ugrasck halımde kalmadı ztn ALLAH sonumuzu hayırlı etsın:)
Bencede ben su tutuyorum yaa kesin tabi tabi.. yoksa böle damacana gibi olmazdımbakın doğumdan sora nası hızla veriorum kiloları.. Şu gebelik etiketlerinin yerini kilolar alcak o zaman demi.. Mart anneleri kilo verme topiğinde buluşcaz.. Çok güzel olcak herşey :)) Yazan: BolSulu Melike
benimde bildiğim bir laf var ekliyim kirpiye yavrusu pamuk gibi görünürmüş.
canım ben 6 aylık hamileyim 4-5 kilo almışımdır. ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim kilo almak ne. ama şükür bebeğimin kilosu çok iyi. sanırım kişiden kişiye değişiyor bu kilo meselesi. benim vücudum kilo almaya çok meyillidir. kolay kilo alıp verirrim. hep derdimki eğer hamile kalırsam kesin şişerim çok kilo alırım ama öyle olmadı. gerçi son 3 ayda kilo alımı başlarmış bende şimdi o evreye girdim. Allah sağlık versinde herşey gelip geçici...
yerim senin göbişini...
benim ayrıntılı usg de bebiş tıpatıp ben. yanak çene ağız. eşim benim gözümün kapalı bir nişan fotomuz var onunla bebişin usg resmini alıp karşılaştırıyor. aynı sen diyoe bana niye benzemiyor oğlum diyip duruyor. fena kıskanıyor.
benim gibi enfeksiyonlu arkadaşlarım :)
ben 6. haftamdan beri geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ve 15. haftadan beri 1 hafta ara vererek günde 2 tane antibiyotik iğne oluyorum, akıntı derseniz bazen idrarmı kaçırıyorum diyorum o kadar çok yani.
maalesefki eğer yüksek lokositlerde enfeksiyon yaşıyorsanız ve o tek içimlik toz ile geçmediyse büyük ihtimalle bünyeniz ne yapılırsa yapılsın doğuma kadar enfeksiyonu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. evet erken doğum riski taşıyoruz ve bende bu durum çok ciddi bir durumda ama ben bunu hiççç düşünmüyorum, bebeğim çok sağlıklı ve ne zaman doğarsa doğsun çok sağlıklı olacak diyorum, sizde böyle yapın ve kendinizi hiç olumsuz motive etmeyin. ilaçları sakın ha sakın aksatmayın, ilacın yanındada doğal destekler alabilirsiniz mesela yaban mersini yiyin veya suyunu için, ayva kabuğunu suda kaynatıp suyunu için, kızılcık bulamak çok zor artık ama bulursanız kızılcığın suyunu için, bunların hepsini kendiniz hazırlayın hazır almayın ve asla şeker ilave etmeyin ve şeker alımınızı çok azaltın şeker enfeksiyonu artıran birşey, ayağı sıcak tutma vs vs ile bir alakası yokmuş bu enfeksiyon türünün, mesane tam boşalmıyormuş ve rahimin yaptığı baskıdan dolayı mesane daralıyor buda enfeksiyona yol açıyor.
birde ufacık bir ateş yükselmesinde hemen hastanede alın soluğu, en tehlikelisi ateş ben birkaç kez yaşadım , enfeksiyondan çok ateş yüzünden panik oldular.
bu arada tüm gebeşler sağlıklıyken ateşlerini ölçsünler mesela benim sağlıklı halimle ateşim 34,8-35,0 aralığında yani benim için 37 derece ateş bile yüksek bir ateş oluyor aman dikkat.
Bencede ben su tutuyorum yaa kesin tabi tabi.. yoksa böle damacana gibi olmazdımbakın doğumdan sora nası hızla veriorum kiloları.. Şu gebelik etiketlerinin yerini kilolar alcak o zaman demi.. Mart anneleri kilo verme topiğinde buluşcaz.. Çok güzel olcak herşey :)) Yazan: BolSulu Melike
Genelde doğum yapanların yorumlarına bakıyorum da çabuk vermişler,bi de süt olsun diye çok yiyip hamileliğnden daha çok kilo alanlar var tabi biz öyle olmayalım
Aman aman evet en çok sütü su yapıomuş başka bişiy yiyip içmeyelim
Mutfagımda adetaa saadamın bombası patlamstıneysekıı sımdı cok temz oldu hareket oldu hem:))) ayyy mınk bebeklerımze sut vercgımz zamanlrıda konsmk nasıp olckmı:))) bızım gelının ablası emzırırken bı yandn su ıcıodu cocuk aglıodu şaşalını kaptıgı gıbı cocuguna sut verıodu o emdıkce oda su ıcıodu guzl bı yontem:))))
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. haftaya kontrolümde doktora yine söyliyeceğim tahlil yapalım. ayva kabuğunu deniyeceğim. sanada geçmiş olsun.olumlu düşünelim...
kızlar mrb nasılsınız cok ozldım sızlrı valla cokkk ama dondum artık :))
bugun annanmız oglumun butun kıyaftlrını aldı park yatagını aldı ılkoglumdada bız bısy aldırmamıstı bundada oyl yaptı sagolsun :)))
2 hastan cıkısı aldım 10 lu olanlardan
1 tan 6 lı takım banyo takımı
8 tan uzun kollu badı
tulum pıjama corap battanıy alt acma mınderı salıncak v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?