2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Baksana şimdi bile 10 kilo avantajlısın benden bence hemen bi kek ye :)) bende umutluyum belki 6 aydan sonra bulantılar başlar bende :)))

Oyyyyyyyy kıyamam oyle magrur kek ye dedınkı ıcım acıdı beee :))))) neye gore kıme gore 10 kılo avantajlıyım bır zamanlr 100 kg bn bılıomsnz? :))) o yuzden bu topıkte kımse benm kadr kılo takıntılı olmasın yanı:)) elevıt bnde kullanıorum 2 ay oldu bana kılo aldırmadı yorumlrı okuyunca okdr korkmustumkı gercı dıkkt edıorumda yanı alsam kendımı fsm den atlamak uzerykn bulabılrdım valla annem bende dogurana kdr kusmus ama yınede 20 kılo alms ama soyle olms cok su tutms vucdu dıokı ayagıma terlık olmuodu parmaklarımn ucuna sokup yuruodum:)) mınık annemmmmmmmmmmmm yerım onu ben ama kılomuz su olsnda yag olmasın suyu her turlu atarz 1 ayda ama kılo ıcın bısey dıyemem ugrasck halımde kalmadı ztn ALLAH sonumuzu hayırlı etsın:)

Benim pek çıkcak gibi değil valla artık 7.ayda anca çıkar bu gidişle...

benimde bildiğim bir laf var ekliyim kirpiye yavrusu pamuk gibi görünürmüş.

Doğumdan sonra gider canım,ben de yeni duydum zaten hamileyken bazı bünyeler çok su tutuyomuş,3aylık hamile bi tanıdık 2kilo almış bile daha 3ayı bile tam dolmamıştı hatta.

canım ben 6 aylık hamileyim 4-5 kilo almışımdır. ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim kilo almak ne. ama şükür bebeğimin kilosu çok iyi. sanırım kişiden kişiye değişiyor bu kilo meselesi. benim vücudum kilo almaya çok meyillidir. kolay kilo alıp verirrim. hep derdimki eğer hamile kalırsam kesin şişerim çok kilo alırım ama öyle olmadı. gerçi son 3 ayda kilo alımı başlarmış bende şimdi o evreye girdim. Allah sağlık versinde herşey gelip geçici...

Ben de hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum,bir kilo aldım kaç aydır aynı o da göğüslerim heraldeGöbüş de çıkmadı,kimse inanmıyor en sonunda yastık bağlıycam

yerim senin göbişini...

benim ayrıntılı usg de bebiş tıpatıp ben. yanak çene ağız. eşim benim gözümün kapalı bir nişan fotomuz var onunla bebişin usg resmini alıp karşılaştırıyor. aynı sen diyoe bana niye benzemiyor oğlum diyip duruyor. fena kıskanıyor.

Evettttttttt ben kıı bu sacma sapan resmnden asık oldm bıde canlısını kucagıma alınca nolr bılmem senın evladın sendn cıkms nasıl cırkn dersın yaaa yerım yerım yerımmmmmmmmmmmmmmm o mınık kollarıyla surtını kapamasını yerım bn gıdeyım braz ortalıgı toplım otur otur ayaklrım sıscek optum sızı saap suuppp

Bencede ben su tutuyorum yaa kesin tabi tabi.. yoksa böle damacana gibi olmazdım bakın doğumdan sora nası hızla veriorum kiloları.. Şu gebelik etiketlerinin yerini kilolar alcak o zaman demi.. Mart anneleri kilo verme topiğinde buluşcaz.. Çok güzel olcak herşey :)) Yazan: BolSulu Melike

:)))))))) evett kesınlıkle o deıklrın bır bır olcak buna ınan hatta sloganın hayaldı gercek oldu olcak buna emn ol:)))))))) bugn alev tıckr yaprken bende aynısını dedım dogmdn sonra gelıp burdn kendıme kılo verme cızelgesı yapcm herkesın nıyetı zıkrı fıkrı aynı napalım hayatın kanunu bu sekerım zamannnnnn işte yaşada gor demısler:)))))

Herkesin bünyesi farklı tabiki,ilaçlar etkiliyo,vücut su tutuyo.Doğumdan sonra gider.Bende az kilo aldım ama bebişim çok iyi maşallah,onun kilosu gayet iyiZaten son 3ay çok alınıyomuş haftada 1kilo alan varmış yaa:18:bana çok geldi ama demekki öyle oluyo,bakalım biz nasıl olucaz

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. haftaya kontrolümde doktora yine söyliyeceğim tahlil yapalım. ayva kabuğunu deniyeceğim. sanada geçmiş olsun.olumlu düşünelim...

Genelde doğum yapanların yorumlarına bakıyorum da çabuk vermişler,bi de süt olsun diye çok yiyip hamileliğnden daha çok kilo alanlar var tabi biz öyle olmayalım

Mutfagımda adetaa saadamın bombası patlamstı neysekıı sımdı cok temz oldu hareket oldu hem:))) ayyy mınk bebeklerımze sut vercgımz zamanlrıda konsmk nasıp olckmı:))) bızım gelının ablası emzırırken bı yandn su ıcıodu cocuk aglıodu şaşalını kaptıgı gıbı cocuguna sut verıodu o emdıkce oda su ıcıodu guzl bı yontem:))))

En güzeli hem de en sağlıklısı bence.

Herkese iyi akşamlar,güzel bi haftasonu olur umarım hepimiz için.Yarın bebeğimi görmeye gidicez.P.tesi görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın

kızlar mrb nasılsınız cok ozldım sızlrı valla cokkk ama dondum artık :))

bugun annanmız oglumun butun kıyaftlrını aldı park yatagını aldı ılkoglumdada bız bısy aldırmamıstı bundada oyl yaptı sagolsun :)))

2 hastan cıkısı aldım 10 lu olanlardan
1 tan 6 lı takım banyo takımı
8 tan uzun kollu badı
tulum pıjama corap battanıy alt acma mınderı salıncak v.s

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. haftaya kontrolümde doktora yine söyliyeceğim tahlil yapalım. ayva kabuğunu deniyeceğim. sanada geçmiş olsun.olumlu düşünelim...

ben artık öyle bir alıştım ki haftada 1 gidip tahlil yaptırıyorum , sende illa ki doktorunu bekleme çünkü en önemli şey düzenli takipmiş, git yaptır tahlilini, belki yüksek çıkar hemen müdahale edilir.

kızlarr ben 20. haftanın içindeyim ve hala acayip iştahsızım
sizde durumlar nasıl
işyerinde herkes ye ye el kadar bebek çıkarcan diyorlar :111:

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun
sağlıklı günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…