- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.821
merhaba kızlar,
ben de bugün kendime bir güzellik yaptım. uzun kollu esprili hamile tişörtü aldım.
Eki Görüntüle 287032
esprili hamile tisörtleri çok şekerler ya. dışarda çok pahalıya satılıyo ama gittigidiyordan 24,90a aldım. hem de yeri süper.
sizce nasıl?
ben bayramda bir tek yedim ve 2 kilo aldım ilk defa nerdeyse 6 aylık olucam ama daha hiç almamıştım önemli olan zaten şimdiden sonrası kızımdan biliyorum son iki ay her hafta 1 kilo rahat alınıyorkızlarr ben 20. haftanın içindeyim ve hala acayip iştahsızım
sizde durumlar nasıl
işyerinde herkes ye ye el kadar bebek çıkarcan diyorlar :111:
güle güle kullanın tatlımmkızlar mrb nasılsınız cok ozldım sızlrı valla cokkk ama dondum artık :))
bugun annanmız oglumun butun kıyaftlrını aldı park yatagını aldı ılkoglumdada bız bısy aldırmamıstı bundada oyl yaptı sagolsun :)))
2 hastan cıkısı aldım 10 lu olanlardan
1 tan 6 lı takım banyo takımı
8 tan uzun kollu badı
tulum pıjama corap battanıy alt acma mınderı salıncak v.s
merhaba kızlar,
ben de bugün kendime bir güzellik yaptım. uzun kollu esprili hamile tişörtü aldım.
Eki Görüntüle 287032
esprili hamile tisörtleri çok şekerler ya. dışarda çok pahalıya satılıyo ama gittigidiyordan 24,90a aldım. hem de yeri süper.
sizce nasıl?
ben bayramda bir tek yedim ve 2 kilo aldım ilk defa nerdeyse 6 aylık olucam ama daha hiç almamıştım önemli olan zaten şimdiden sonrası kızımdan biliyorum son iki ay her hafta 1 kilo rahat alınıyor
güle güle kullanın tatlımm
herkese iyi akşamlarr..
biz oğluşumla 2012 nisan anneleri grubundayız..yarın 17. haftamıza giriyoruz Allahımın izniyle..
erkek bebek daha hareketli olur daha erken hissedilir diyolar..ben erkek bebek bekleyen annelere bişey sormak istiyorum bebişinizin hareketlerini ilk kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??
ben 20.nci haftadan itibaren net olarak hissetmeye başladım. Önceden de hissettiklerim oldu ama çok nadir belli belirsiz, ya da bana öyle geliyordu.
ilk hamileliklerde geç hissedilir diyolar ama bu haftalarda hissedenlerde olunca merak ettim siz bizden önde olduğunuz için sormak istedim..ozaman bende acele etmiyim sabırsızlanıyorum aslında ama sabretmeliyim
Hepsinin zamanı geliyor canım, sağlıklı olsun da bebişler, önemli olan o
cnm sürekli yok aama bazen mide bulantısı oluyor bendeözellikle sabah çok aç kalırsamselam fıstıklar bişi sorcam yaa hala bulantıları devam eden varmı??
herkese iyi akşamlarr..
biz oğluşumla 2012 nisan anneleri grubundayız..yarın 17. haftamıza giriyoruz Allahımın izniyle..
erkek bebek daha hareketli olur daha erken hissedilir diyolar..ben erkek bebek bekleyen annelere bişey sormak istiyorum bebişinizin hareketlerini ilk kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??
cnm sürekli yok aama bazen mide bulantısı oluyor bendeözellikle sabah çok aç kalırsam
ben ilk 12-13 haftada hissettim ama ikinci gebeliğim
bebeğinin hareketlerini hisseden var mıııı?
ben hissediyorum,çok yaramaz bi kızım olucak galiba bazen sert tekmeler atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?