2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
ben de bugün kendime bir güzellik yaptım. uzun kollu esprili hamile tişörtü aldım.

esprili hamile tisörtleri çok şekerler ya. dışarda çok pahalıya satılıyo ama gittigidiyordan 24,90a aldım. hem de yeri süper.
sizce nasıl?

çok güzelmiş canım güle güle kullan bende bayramda lcw aldım indirimliydi 20tl ve 15tl olmak üzere 2 adet aldım birde kot pantolon aldım 45tlye aldım çok rahat valla bayramda bayağı ucuzdu hamile kıyafetleri

kızlarr ben 20. haftanın içindeyim ve hala acayip iştahsızım
sizde durumlar nasıl
işyerinde herkes ye ye el kadar bebek çıkarcan diyorlar :111:
ben bayramda bir tek yedim ve 2 kilo aldım ilk defa nerdeyse 6 aylık olucam ama daha hiç almamıştım önemli olan zaten şimdiden sonrası kızımdan biliyorum son iki ay her hafta 1 kilo rahat alınıyor

güle güle kullanın tatlımm

canım güle güle sağlıkla giy
çok güzellermiş

sağoll canımm
aslında ben kilo almamış değilim 3 kilo falan aldım toplamda
ama bilirsin etrafdan laflar hiç bitmez
habire yemem gerektiğini midemin sürekli kazınması gerektiğini söylüyorlar
bendede tık yok yani aman aman iştahlı değilim
ama düzenli olarak yemen gerekenleri yiyorum

herkese iyi akşamlarr..
biz oğluşumla 2012 nisan anneleri grubundayız..yarın 17. haftamıza giriyoruz Allahımın izniyle..
erkek bebek daha hareketli olur daha erken hissedilir diyolar..ben erkek bebek bekleyen annelere bişey sormak istiyorum bebişinizin hareketlerini ilk kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ??

ben 20.nci haftadan itibaren net olarak hissetmeye başladım. Önceden de hissettiklerim oldu ama çok nadir belli belirsiz, ya da bana öyle geliyordu.

ben 20.nci haftadan itibaren net olarak hissetmeye başladım. Önceden de hissettiklerim oldu ama çok nadir belli belirsiz, ya da bana öyle geliyordu.

ilk hamileliklerde geç hissedilir diyolar ama bu haftalarda hissedenlerde olunca merak ettim siz bizden önde olduğunuz için sormak istedim..ozaman bende acele etmiyim sabırsızlanıyorum aslında ama sabretmeliyim

ilk hamileliklerde geç hissedilir diyolar ama bu haftalarda hissedenlerde olunca merak ettim siz bizden önde olduğunuz için sormak istedim..ozaman bende acele etmiyim sabırsızlanıyorum aslında ama sabretmeliyim

Hepsinin zamanı geliyor canım, sağlıklı olsun da bebişler, önemli olan o

Hepsinin zamanı geliyor canım, sağlıklı olsun da bebişler, önemli olan o

evet sabırsızlanıyoruz aslında ama geçiveriyo zaman daha dün gibi kalp atışını duymak için konuşuyoduk şimdi bebeğin hareketlerini ne zaman hissederiz bunları konuşuyoruz..Allahım sağlıklı kucağımza versin inş. dediğin gibi en önemli olan sağlıklı olmaları çok teşekkür ediyoruz :)

merhaba güzel anneler bizde döndük bugün evimize evimi özlemişim .....tabi sizleride arada cepten takip etmeye çalıştım ama zor oluyo neyseki güzel bir bayram geçirdik 3 haftadır bende bebeğimi göremedim ve artık sabrım kalmadı gibi bişey pazar günü randev. var hayırlısı ile....bu arada POLYANNA cnm cok geçmiş olsun kızın acil şifa bulsun inş.bebeklerini görüp sağlıklı haber alan arkadaşlar sizlerinde gözüaydın kocaman öptüm....

selam fıstıklar bişi sorcam yaa hala bulantıları devam eden varmı??
cnm sürekli yok aama bazen mide bulantısı oluyor bendeözellikle sabah çok aç kalırsam

ben ilk 12-13 haftada hissettim ama ikinci gebeliğim

cnm sürekli yok aama bazen mide bulantısı oluyor bendeözellikle sabah çok aç kalırsam

ben ilk 12-13 haftada hissettim ama ikinci gebeliğim

bende hala devam ediyo canım yaa,dramamine adlı bi ilaç kullanıodum o bitmişti eşime almasını söyledim,eczacıda o ilacın uyusturma özelliği oldugunu söyleyipmetpamid adlı bi ilaç vermiş,çok canım sıkıldı,yarın doktora gidicem,eger dramamine adlı ilacı kullanmazsam kusmaktan gözümü açamaz hale geliyorum ama ya eczacının dediği doğruysa,5 aylık olduk ama hala devam ediyo bulantılarım kusmalarım..

online arkadaşlar şu sorumada cevap verebilirlermi acaba?
göğüs ucumda toprak çatlaması gibi çatlamalar oluyo kızlar,gecen günde süt geldiğini farkettim,ve göğüs ucum galiba çatlamadan olsa gerek arada feci sızlıo,bu durumu yaşayan varmı?

selam arkadaslar.ben de bugun katıldım aranıza.benim bebeğim de 22 haftalık.çok fena kramplarım oluyor sizler ne durumdasınız?

selam arkadaslar.ben de bugun katıldım aranıza.benim bebeğim de 22 haftalık.çok fena kramplarım oluyor sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…