2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde aslan burcu canım ama hiç özelliklerini taşımıyor.Sinirli falan değildir.Şanslıyım valla onun gibi bir eşim olduğu içinO zaman senin için iyi olmuş değerlendir bu günleri.

benimkide aslan..ama hiç taşımıyo özelliğini..ben kovayım..bütün özelliklerinide taşırım..yani ben ondan daha zor bi insanım:))

merhabalarr
3 hafta önce doktor kontrolundee idrar testi yaptırmıştım azda olsa idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorr toz verdi tek içimlikkk
idrar yol enfeksiyonu su gelmesine erken doğuma sebep oluyomuşş diye okudumm kullandımm tozuu
nettende araştırdımm pekçok kişiye veriliyormuş bu durumlardaa bu tozz
burdada enfeksiyonn yaşayan arkadaşlar varmışş acaba doktorları ilaç tedavi vermiyomuu :44:

Merciiiiiiii şekerim butun sorularımızın cevabını vermıssın:)))) Ben troıd ılacıda ıcmımde thsmada bakılsın dıye dedım bı tasla 2 kus:)

bugün eşim diyo..ayça 7 şubatta doğursana yada 14 şubatta..nie dedim bana hediye alman gereken günlerde doğuruyorum..bi taşla 2 kuş diyo..dedim kafana atarsam görürsün o taşı:)))

Seninki de alemmiş valla...Aslında ona zarar zaten 2hafta arayla hediye alıyolar bi çocuk girmesin araya :)))

merhabalar arkadaşlar

bu gun kontrolümüz vardı doktora gittik
bebişimizi gördük maaşallah kocacaman olmuş
kilosu boyu gayet normalmiş
bir aydır haber alamıyordum iyi olduğuna sevindim
bir ay sonra gittiğimde şeker yüklemesi yapılacakmış

yanlız özel hastanelerde devletten farksız
erken gidelim işimiz erken bitsin dedik saat 11 de ancak çıkabildik
doktor bir muayene ediyo bi doğuma gidiyo sinir olduk eşimle bekle bekle
ben devlet hastanesine de gidiyorum ama yemin ederim bu kadar beklemiyorum

Gözün aydın canım...

canım çook geçmiş olsun dualarımızda olcaksın inş. kötü düşünme Rabbim emanetini korur inş.

gözün aydın canım

central e gittin sanırım alevcim? ne düşünüyorsun bundan sonra oraya mı devam edeceksin?

canım geçmiş olsun.
bendede idrar yolu enf. var...
bende o tozdan içtim hemde 2 kez. 2 kezde fitil kullandım tek seferlik. bu hafta tekrar idrar testi yaptıracağım...
şimdi akıntım azaldı ama kaşıntı var.

geçmiş olsun canımm
benim azmış ama doktorr verdi yinede 1 tanee
nettende araştırınca korktumm kullandımm
idrar yolu enfeksiyonununda kesin çözümü yok galiba üsteleyip duruyoo

Slm kızlar nasılsınız yazdıkalrınızı okurken aklıma geldi ben en son gittiğimde doktorum bana kan ve demir ilacı yazmıştı ama o gün diğer doktor 3 lü test sonucum yüksek diyip bi sürü saçmalık söyeldiği için yeni doktoruma gittiğimde kafam yerinde değildi reçeteyi aldım elimdeydi ama ordan çıkarken mi attım artık ne yaptım bilmiyorum çantamda evde fln da yok birdaha ki gittiğimde söyleyip tekrar yazdırsam birşey olur mu :44:

şuana kadar hiç demir hapı kullanmadın mı ben 12-13. haftalardan beri kullanıyorum santafer ismi.

günaydınnnnnnn

cnm biz çoğunlukla kordonda Veli usta var, oraya gidiyoruz ve beğeniyoruz balıklarını, salatasını fln..
sağol canım. denerim bi gün.
egepol iyi bi hastane sen de gökalp bey e gidiyordun. çok çok iyi bi dr. ama hastane artık çok kalabalık bi de sana çok uzak canım. sen de bizim bu tarafta oturuyordun yanlış hatırlamıyorsam. fiyat konusu uygunsa medical i denerdim yerinde olsam. hem yeni açıldı ya daha ilgili olurlar. hem yanidoğan yoğun bakımı varmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…