- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.261
Benim eşimde aslan burcu canım ama hiç özelliklerini taşımıyor.Sinirli falan değildir.Şanslıyım valla onun gibi bir eşim olduğu içinO zaman senin için iyi olmuş değerlendir bu günleri.
benimkide aslan..ama hiç taşımıyo özelliğini..ben kovayım..bütün özelliklerinide taşırım..yani ben ondan daha zor bi insanım:))
Ben de kovayım...Bütün özelliklerini taşımasam da ben de daha zorum.
demin lab. ile konuştum hamile olduğunuzdan çok önemli değil 6 saat açlık yeterliymiş, bu haftalarda 50grlık yükleme isterlermiş gerekirse 28. haftada 100grlık yükleme yaparlarmıs.
bide trioid ilacı içip gidilebilirmiş
kaçı ayın? ben 7 şubat
Ben de 2 şubat...
bugün eşim diyo..ayça 7 şubatta doğursana yada 14 şubatta..nie dedim bana hediye alman gereken günlerde doğuruyorum..bi taşla 2 kuş diyo..dedim kafana atarsam görürsün o taşı:)))
merhabalar arkadaşlar
bu gun kontrolümüz vardı doktora gittik
bebişimizi gördük maaşallah kocacaman olmuş
kilosu boyu gayet normalmiş
bir aydır haber alamıyordum iyi olduğuna sevindim
bir ay sonra gittiğimde şeker yüklemesi yapılacakmış
yanlız özel hastanelerde devletten farksız
erken gidelim işimiz erken bitsin dedik saat 11 de ancak çıkabildik
doktor bir muayene ediyo bi doğuma gidiyo sinir olduk eşimle bekle bekle
ben devlet hastanesine de gidiyorum ama yemin ederim bu kadar beklemiyorum
günaydın kızlar sabaha kadar kabus gördüm kendimi iyiye yormaya çalışıyorum 1 ay önce gittiğimizde herşey yolundaydı dr her gittiğimde alttan bakıyodu hiç açılma yoktu önceki hamilelimde böyle bişey olmamıştı dikiş atılınca anneme gitçem orda yatarım artık bebiş durana kadar niye beni buluyo dicem ama rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş bikere evlat acısı yaşadım bidaha rabbim kimseye yaşatmasın
günaydın güzel anneler internette problem vardı sabahtan beri giremiyorum neyse biz dün detaylı ulturasonumuzu yaptırdık ve herşey yolundaymış kızım tabi ne yaptıysak uyanmadı ama olsun sağlığı iyi yaa bana yetiyor. Teyzeleri kızım tam 540 gr olmuş 28 cm boyu varmış annesi yesin onu doktor incelerken gözlerini açtı yaramaz acayip bişeydi yaa bayıldım
gittim cnm herşey gayet güzeldi ama bizim hanımefendiyi uyandıramadık malesef teyzesi kızım 28 cm 540 gr olmuş büyümüş buarada bende haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam doktor şey dedi bana gece 11 gibi bişeyler atıştır sabah en geç 9 gibi hastanede ol dedi.
Gözün aydın canım...
merhabalarr
3 hafta önce doktor kontrolundee idrar testi yaptırmıştım azda olsa idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorr toz verdi tek içimlikkk
idrar yol enfeksiyonu su gelmesine erken doğuma sebep oluyomuşş diye okudumm kullandımm tozuu
nettende araştırdımm pekçok kişiye veriliyormuş bu durumlardaa bu tozz
burdada enfeksiyonn yaşayan arkadaşlar varmışş acaba doktorları ilaç tedavi vermiyomuu :44:
canım geçmiş olsun.
bendede idrar yolu enf. var...
bende o tozdan içtim hemde 2 kez. 2 kezde fitil kullandım tek seferlik. bu hafta tekrar idrar testi yaptıracağım...
şimdi akıntım azaldı ama kaşıntı var.
Slm kızlar nasılsınız yazdıkalrınızı okurken aklıma geldi ben en son gittiğimde doktorum bana kan ve demir ilacı yazmıştı ama o gün diğer doktor 3 lü test sonucum yüksek diyip bi sürü saçmalık söyeldiği için yeni doktoruma gittiğimde kafam yerinde değildi reçeteyi aldım elimdeydi ama ordan çıkarken mi attım artık ne yaptım bilmiyorum çantamda evde fln da yok birdaha ki gittiğimde söyleyip tekrar yazdırsam birşey olur mu :44:
şuana kadar hiç demir hapı kullanmadın mı ben 12-13. haftalardan beri kullanıyorum santafer ismi.
sağol canım. denerim bi gün.günaydınnnnnnn
cnm biz çoğunlukla kordonda Veli usta var, oraya gidiyoruz ve beğeniyoruz balıklarını, salatasını fln..
egepol iyi bi hastane sen de gökalp bey e gidiyordun. çok çok iyi bi dr. ama hastane artık çok kalabalık bi de sana çok uzak canım. sen de bizim bu tarafta oturuyordun yanlış hatırlamıyorsam. fiyat konusu uygunsa medical i denerdim yerinde olsam. hem yeni açıldı ya daha ilgili olurlar. hem yanidoğan yoğun bakımı varmış sanırım.kızlar artık doğum yapmayı düşündüğünüz hastanelere mi gitmeye başladınız? doğum konusunda hastane fiyatları, konforu vs konusunda araştırmalarınız bittimi? ben izmirdeyim ve 1 ay önce doğumumu planladığım hastaneye başladım. ama şimdi evimin çok yakınına medical park açıldı, acaba vakit kaybetmeden orayamı geçsem diorum..26. haftadayım artık son kararımı vermiş olmam lazım. farklı şehirlerdeki medical parklara giden varmı aranızda???
Yok kuzum ilk haftalar bi multivitamin yazmıştı o kadar :44:
evet bende öyle duydum benim arkadaşımda geçen sene orda doğum yaptı çok memnun. Egepolde hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?