- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.221
Selam herkese...
geçmişi okuyamadım şimdi okurum önce yazmak istedim. Dün akşam eşim dediki iş yerinde bi kız varmış. İşte bizimki demiş 3 gün doğumda izin alacam sonuçta babalara 3 gün doğum izni veriliyor değilmi. kızda demişki gerizekalı senmi doğuracaksın 3 gün izin alacaksın. izin okadar sana vermezler. ben başladım ağlamaya tam 1 saat hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. çok kötü oldum yani ağlanacak bişey yok aslında o kızamı kaldı bizim iznimiz. ama bir anda ağlama krizi çok kötü oldum susturamıyor eşim beni. ne yapacağını şaşırdı o da... öyle kötü oldum. normalmi böyle ağlamam birde çok yoruluyorum artık ben böyle üstümden tır geçmiş gibi yorgunum.
benim eşimde bakıyor bende keyif yok hemen aşkım sen erken uyu istersen kavgaya gerek yok diyor yoksa fena yaa her şeye laf söyleyen bir tipe girdiğim için allah onlarada bizede yardım etsin ne yapayım ben ağrılardan sürünürken sürekli o rahat rahat uyuyor sinir oluyorum geçen sabah ben tuvalete kalktım uyku bölünüyor filan uyuz oldum oda mışıl mışıl yatıyor hemen dürtersin aşkım yaa senin tuvaletin gelmiştir kalk bi tuvalete git dedim oda yo gelmedi ne güzel uyuyorum manyak mısın bunun için benimi kaldırdın diye oh canıma deysin onun kızı benim yattığım pozisyonu beğenmiyince hemen tekmeyle uyandırıyor beni
Canlarım benim psikologlarım sağolun teselli yazılarınız için... off başım ağrıyor. migrenim tuttu yine.
Sevgili berkerdem yazını okudum canım geçmiş olsun. Allahın izniyle sık dişini biraz daha az kaldı... bol bol dinlen uzan gerekirse kalkma ne yapalım...
Herkese selam sekerlerımmmm bugn nasılsınz? dısrda harıka bı hava var butun aktıvıtelere uygun:))) bayılıcm sımdıı napcagımı sasırdım uyumak ıstemıorum sanırım kendımı pılatese verıcem:) gecmısı hıc okuyamadm bı kac gundr yokum alev arkadasım gttınmı detaylıya merak ettım? ben durmadn cocugmn resmne bakp bakıp duruorum dr gosterdm raporumu bana dedıkı bence bu cocuk sana benzıo valla caktrmıorum ama sanırım bana benzıck bu cocuk:)))) 3 hafta sonra seker yuklmsı etcklrms bana gecen burda okudum 12 saat aclkmı gerekıoms oyle bısey varmı dr bana bundn hıc bahsetmedı sadece ac gel dedı bılgısı olan seker yuklemsı yaptrmıs arkılerım ne yapmam lazım gelır?
evet aç gidiceksin...sabahta erkenden git..saat 8-9 gibi orda ol en geç..
Herkese selam sekerlerımmmm bugn nasılsınz? dısrda harıka bı hava var butun aktıvıtelere uygun:))) bayılıcm sımdıı napcagımı sasırdım uyumak ıstemıorum sanırım kendımı pılatese verıcem:) gecmısı hıc okuyamadm bı kac gundr yokum alev arkadasım gttınmı detaylıya merak ettım? ben durmadn cocugmn resmne bakp bakıp duruorum dr gosterdm raporumu bana dedıkı bence bu cocuk sana benzıo valla caktrmıorum ama sanırım bana benzıck bu cocuk:)))) 3 hafta sonra seker yuklmsı etcklrms bana gecen burda okudum 12 saat aclkmı gerekıoms oyle bısey varmı dr bana bundn hıc bahsetmedı sadece ac gel dedı bılgısı olan seker yuklemsı yaptrmıs arkılerım ne yapmam lazım gelır?
canım bende bu hafta yaptıracağım. 12 saat aç kalmak gerekiyormuş. bir arkadaşımız yaptırmış anlattı önce aç kan alınıyor. sonra şekerli su içirildikten sonra kan alınıyor sanırım 1 saat bekleyip tekrar kan alınıyormuş. 3 kez kan veriliyormuş...
ben yataktan öyle ahenk içinde kalkıyorumki kocam zaten uyanıyo:) herseferinde de nereye gidiyosun diyo..geçen akşam kocaya kaçıyorum bu satte gelicen mi dedim:))
canım bende bu hafta yaptıracağım. 12 saat aç kalmak gerekiyormuş. bir arkadaşımız yaptırmış anlattı önce aç kan alınıyor. sonra şekerli su içirildikten sonra kan alınıyor sanırım 1 saat bekleyip tekrar kan alınıyormuş. 3 kez kan veriliyormuş...
gittim cnm herşey gayet güzeldi ama bizim hanımefendiyi uyandıramadık malesef teyzesi kızım 28 cm 540 gr olmuş büyümüş buarada bende haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam doktor şey dedi bana gece 11 gibi bişeyler atıştır sabah en geç 9 gibi hastanede ol dedi.
kızlar merhaba birşey sorucam sizinde göbek deliğiniz ve çevresinde sızlama oluyormu?
kızlar merhaba birşey sorucam sizinde göbek deliğiniz ve çevresinde sızlama oluyormu?
12 saat hıkaye yanı oyle bısey yok? 12 saat ben ac dursam ılac ıcmeden duramamkı okdr cok ılac alıorum vıtamn kan troıd vs zaman yetmıo:))))
günaydın güzel anneler internette problem vardı sabahtan beri giremiyorum neyse biz dün detaylı ulturasonumuzu yaptırdık ve herşey yolundaymış kızım tabi ne yaptıysak uyanmadı ama olsun sağlığı iyi yaa bana yetiyor. Teyzeleri kızım tam 540 gr olmuş 28 cm boyu varmış annesi yesin onu doktor incelerken gözlerini açtı yaramaz acayip bişeydi yaa bayıldım
evet cnm ben yazmıştım zaten ilaç fln içebiliyorsun ben de tiroid ilacı içiyorum sabahları sadece akşam yemeğinden sonra bişey yememen lazım yalnızca su içebiliyorsun sabah ben su ve ilaç içip gittim sabah dediğim testi yaptırmam 11 i buldu zaten en son gece 11 de çoko yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?