2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

salak kız sana mı kaldı yaa uyuz benim eşim hem 3 gün izin kullanıcak arkasındanda yıllık izin kullanıcak sanki patron

ben yataktan öyle ahenk içinde kalkıyorumki kocam zaten uyanıyo:) herseferinde de nereye gidiyosun diyo..geçen akşam kocaya kaçıyorum bu satte gelicen mi dedim:))

Canlarım benim psikologlarım sağolun teselli yazılarınız için... off başım ağrıyor. migrenim tuttu yine.
Sevgili berkerdem yazını okudum canım geçmiş olsun. Allahın izniyle sık dişini biraz daha az kaldı... bol bol dinlen uzan gerekirse kalkma ne yapalım...

Herkese selam sekerlerımmmm bugn nasılsınz? dısrda harıka bı hava var butun aktıvıtelere uygun:))) bayılıcm sımdıı napcagımı sasırdım uyumak ıstemıorum sanırım kendımı pılatese verıcem:) gecmısı hıc okuyamadm bı kac gundr yokum alev arkadasım gttınmı detaylıya merak ettım? ben durmadn cocugmn resmne bakp bakıp duruorum dr gosterdm raporumu bana dedıkı bence bu cocuk sana benzıo valla caktrmıorum ama sanırım bana benzıck bu cocuk:)))) 3 hafta sonra seker yuklmsı etcklrms bana gecen burda okudum 12 saat aclkmı gerekıoms oyle bısey varmı dr bana bundn hıc bahsetmedı sadece ac gel dedı bılgısı olan seker yuklemsı yaptrmıs arkılerım ne yapmam lazım gelır?

yaw herkes diyo ay hamilelik böyle zevkli ay şöyle zevkli..ben hiç zevk almadım bu işten yaa..sıkıntı bende mi acabaa..ben bian önce sağlıklı doğmasını istiyorum..:44:

evet aç gidiceksin...sabahta erkenden git..saat 8-9 gibi orda ol en geç..

canım bende bu hafta yaptıracağım. 12 saat aç kalmak gerekiyormuş. bir arkadaşımız yaptırmış anlattı önce aç kan alınıyor. sonra şekerli su içirildikten sonra kan alınıyor sanırım 1 saat bekleyip tekrar kan alınıyormuş. 3 kez kan veriliyormuş...

Evt bende onu okudum için bılgısı olan varmıdır dıye sordum ama dr derdı yanı 12 saat hıcbısey yeme dıye? bana sadece 3 hafta sonra gel sker yuklemesı yapcz dedı bılemdm gıtmedn once kendısıne sorarım ama ılkkez duydum burda 12 saat dıye

gittim cnm herşey gayet güzeldi ama bizim hanımefendiyi uyandıramadık malesef teyzesi kızım 28 cm 540 gr olmuş büyümüş buarada bende haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam doktor şey dedi bana gece 11 gibi bişeyler atıştır sabah en geç 9 gibi hastanede ol dedi.

ben yataktan öyle ahenk içinde kalkıyorumki kocam zaten uyanıyo:) herseferinde de nereye gidiyosun diyo..geçen akşam kocaya kaçıyorum bu satte gelicen mi dedim:))

oda güzelmiş yaa böyle okuyunca adamlarada üzülüyorum bi yandan ama ne yapalım tek başımıza yapmadıkya bu çocuğu

benmde yarından snra şeker yüklemem yapılıcak, geçen hafta yaoılması gerekiodu aslında ama hastaydım farklı bi hastanede yatıodum o sıra. bu haftaya kaldı artık napalım...

Gözun aydın canım saglıklı haberlrını almıssın Maşallah kızımıza demek uyuyodu prenses:) valla benm mınık tosunum cok sekıllıydı hıc yormadı bızı o guzel yuzunu gosterdı bıze:) Yanı aklın yolu 1 12 saat cok uzak ılkkez oyle bısy duydum belkı o arkadsn dr boyle uygulamyı terch edıodr seker yuklemsını bılemıorum:)

kızlar artık doğum yapmayı düşündüğünüz hastanelere mi gitmeye başladınız? doğum konusunda hastane fiyatları, konforu vs konusunda araştırmalarınız bittimi? ben izmirdeyim ve 1 ay önce doğumumu planladığım hastaneye başladım. ama şimdi evimin çok yakınına medical park açıldı, acaba vakit kaybetmeden orayamı geçsem diorum..26. haftadayım artık son kararımı vermiş olmam lazım. farklı şehirlerdeki medical parklara giden varmı aranızda???

12 saat hıkaye yanı oyle bısey yok? 12 saat ben ac dursam ılac ıcmeden duramamkı okdr cok ılac alıorum vıtamn kan troıd vs zaman yetmıo:))))

evet cnm ben yazmıştım zaten ilaç fln içebiliyorsun ben de tiroid ilacı içiyorum sabahları sadece akşam yemeğinden sonra bişey yememen lazım yalnızca su içebiliyorsun sabah ben su ve ilaç içip gittim sabah dediğim testi yaptırmam 11 i buldu zaten en son gece 11 de çoko yemiştim

CANIM GÖZÜN AYDIN BEBİŞİNE DE MAŞALLAH BİZİMKİ 480 GR DI C.TESİ GÜNÜ ÇOK UYKUCU DOKTOR DÜRTTÜ DÜRTTÜ HİÇ İSTİFİNİ BOZMADI BEYEFENDİ

Bn aclk kan sekerıme baktrdıgmda hıcbısey ıcmıorum? duzenlı baktırıodum bıara ama artık baktrmıorum sadece tsh t3 t4 muhtemelen ozamn troıdımde baktrcgm ıcın yıne ılac ıcmeden gıderım aksmdn sekerlı gıdlr yemk test sonucu yanıltıabılrmı? en guzelı sekersız gıdalarla beslenıp sabaha kadr yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…