- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.241
Normalde hıssetmıorum ama krem surerken falan sızlıo gerılmeyle alakalı bısey oldugunu dusundugum ıcın onemsemedım:)
eveeeeet hemde nasıl, bi de gerildi iice yırtılmak üzere gibi:18:
ben bugün ilk defa hissediyorum sabah uyandığımdan beri sızlıyor doktorumu aradım. doktorum karın büyüdükçe geriliyor ondandır dedi. sizde şimdi yazınca içime su serpildi. Hamilelikten iyice paranoyak olduk valla ne olsa acaba diyoruz. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Gözun aydın canım saglıklı haberlrını almıssın Maşallah kızımıza demek uyuyodu prenses:) valla benm mınık tosunum cok sekıllıydı hıc yormadı bızı o guzel yuzunu gosterdı bıze:) Yanı aklın yolu 1 12 saat cok uzak ılkkez oyle bısy duydum belkı o arkadsn dr boyle uygulamyı terch edıodr seker yuklemsını bılemıorum:)
inşallah cnm..
sen izmirdeydin yanlış hatrlamıyorsam dimi cnm? doğumunu nerede yapacaksın belli mi?
evet canım izmirdeyim belli değil ama büyük ihtimal Egepol hastanesi olabilir. senin bellimi?
ben egepole gidiyorum ve doğumu orada düşünüyorum ama şimdi medical parkı araştırıyorum bakalım.. telefonda bilgi vermiyorlar gidip görüşmek lazımmış.. egepolden de genelde çoğu kişi memnun.
kızlar artık doğum yapmayı düşündüğünüz hastanelere mi gitmeye başladınız? doğum konusunda hastane fiyatları, konforu vs konusunda araştırmalarınız bittimi? ben izmirdeyim ve 1 ay önce doğumumu planladığım hastaneye başladım. ama şimdi evimin çok yakınına medical park açıldı, acaba vakit kaybetmeden orayamı geçsem diorum..26. haftadayım artık son kararımı vermiş olmam lazım. farklı şehirlerdeki medical parklara giden varmı aranızda???
Canım sen kafana takmamaya çalış biliyorum çok ama kızın için stres yapmamaya gayret et dualarımız seninle biliyosun inş. bişeycik olmaz bebeğine Allahın izniyle en azından 2 ay daha dayanabilse çok iyi olur. Aklıma Ceyda düvenci geldi şimdi oda senin gibi sıkıntılar yaşamış galiba ayakları havada yatmış aylarca hastanede. Eğer yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle dua olur yasin olur bilemiyorum ama uzaktanda olsa senin için bişeyler yapmak isterim .
ben egepole gidiyorum ve doğumu orada düşünüyorum ama şimdi medical parkı araştırıyorum bakalım.. telefonda bilgi vermiyorlar gidip görüşmek lazımmış.. egepolden de genelde çoğu kişi memnun.
benimde var migrenim ama çok şükür 2 kere tuttu şimdiye kadar..onunlada buz torbası patates minoset falan hallettim ama her biri 2-3 gün sürdü..ben gayet penguen gibi yürümeye başladım..ilk başta güzel gidiyorum ama biraz fazla yürüyünce belim başlıyo..bende başlıyorum sağa sola yalpalamaya
canım bende sana katılıyorum berkerdem için 1000 tae ihlas okuyabiliriz
ben kendim şahsen okumak isterim
Rabbim yardımcısı olsun dualarım onunla
yaw herkes diyo ay hamilelik böyle zevkli ay şöyle zevkli..ben hiç zevk almadım bu işten yaa..sıkıntı bende mi acabaa..ben bian önce sağlıklı doğmasını istiyorum..:44:
12 saat hıkaye yanı oyle bısey yok? 12 saat ben ac dursam ılac ıcmeden duramamkı okdr cok ılac alıorum vıtamn kan troıd vs zaman yetmıo:))))
ay valla en zevkli olan yanı tüm ilgi üzerimde, hele kocam off off kılı kırk yarıyo mutluetmek için beni ömür boyu hersene birtane doğurabilirim vallaa
canım ben bir kaç haftaya kadar medicalden randevu alıcam
umarım iyi bir hastanedir tam donanımlı bir hastane olduğunu biliyorum
inşallah fiyat konusundada uçuk rakamlar vermezler
benim kocam normaldede öyle onun için doğurmama gerek yok:) sıkıntı yaaa..ay bişey mi oldu ay şeker mi çıktı ay bilmemne..hiç zevkli diil bence..
Hemde nasıl yok şeker yok migren yediklerine dikkat et.Önceden de dikkat ederdim ama aman şunu yemiyim bşım ağrımasın yok şekerim mi çıktı diye düşünmezdim ne güzel herşeyi yerdim.Benim eşim de aynı hamileyim diye değil valla herzamanki hali.Hatta o beni böyle gördükçe 2.çocuğu istemiyo.
valla maşallah canım eşlerinize ay benimki normalde sinirli adamdır, isyankar kocam bana yaradı hamilelik sinirlenemiyo kuşum:)
bide ben aslan burcu eşim aslanın yükselenide aslan bebişte koç olursa tam olucaz:) o yuzden balığa denk getirmem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?