2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde hıssetmıorum ama krem surerken falan sızlıo gerılmeyle alakalı bısey oldugunu dusundugum ıcın onemsemedım:)

eveeeeet hemde nasıl, bi de gerildi iice yırtılmak üzere gibi:18:

ben bugün ilk defa hissediyorum sabah uyandığımdan beri sızlıyor doktorumu aradım. doktorum karın büyüdükçe geriliyor ondandır dedi. sizde şimdi yazınca içime su serpildi. Hamilelikten iyice paranoyak olduk valla ne olsa acaba diyoruz. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

inşallah cnm..
sen izmirdeydin yanlış hatrlamıyorsam dimi cnm? doğumunu nerede yapacaksın belli mi?

Yok cnm benim ki fena nazlandı elleri yüzünde utandı teyzesi bana söylenen buydu cnm şeker yüklemesi için

evet canım izmirdeyim belli değil ama büyük ihtimal Egepol hastanesi olabilir. senin bellimi?

ben egepole gidiyorum ve doğumu orada düşünüyorum ama şimdi medical parkı araştırıyorum bakalım.. telefonda bilgi vermiyorlar gidip görüşmek lazımmış.. egepolden de genelde çoğu kişi memnun.

ben egepole gidiyorum ve doğumu orada düşünüyorum ama şimdi medical parkı araştırıyorum bakalım.. telefonda bilgi vermiyorlar gidip görüşmek lazımmış.. egepolden de genelde çoğu kişi memnun.

evet bende öyle duydum benim arkadaşımda geçen sene orda doğum yaptı çok memnun. Egepolde hangi doktora gidiyorsun?

merhaba cnm ben bursadayım ve dr medical parcın dr ben özel muaynanesine gidiyorum ama doğum medicalde gerçekleşicek rabbim nasip ederse daha önce doğum yapan arkdaşım cok iyi özel odaları falan var demişti henüz gidip konuşmadım bakalım ....

canım bende sana katılıyorum berkerdem için 1000 tae ihlas okuyabiliriz
ben kendim şahsen okumak isterim
Rabbim yardımcısı olsun dualarım onunla

canım ben bir kaç haftaya kadar medicalden randevu alıcam
umarım iyi bir hastanedir tam donanımlı bir hastane olduğunu biliyorum
inşallah fiyat konusundada uçuk rakamlar vermezler

ahahah bende penguen gibi yürüyorum süper komik gözüküyor, kocam dewamlı bakıp bakıp gülüyor, dışarda dikkat ediyorum yürüyüşümede evde teksem ohhhh salıyorum

yaw herkes diyo ay hamilelik böyle zevkli ay şöyle zevkli..ben hiç zevk almadım bu işten yaa..sıkıntı bende mi acabaa..ben bian önce sağlıklı doğmasını istiyorum..:44:

ay valla en zevkli olan yanı tüm ilgi üzerimde, hele kocam off off kılı kırk yarıyo mutluetmek için beni ömür boyu hersene birtane doğurabilirim vallaa

ay valla en zevkli olan yanı tüm ilgi üzerimde, hele kocam off off kılı kırk yarıyo mutluetmek için beni ömür boyu hersene birtane doğurabilirim vallaa

benim kocam normaldede öyle onun için doğurmama gerek yok:) sıkıntı yaaa..ay bişey mi oldu ay şeker mi çıktı ay bilmemne..hiç zevkli diil bence..

canım ben bir kaç haftaya kadar medicalden randevu alıcam
umarım iyi bir hastanedir tam donanımlı bir hastane olduğunu biliyorum
inşallah fiyat konusundada uçuk rakamlar vermezler

canim ben uşak medical e gidiyorum memnunum. tavsiye ile gittim dr.uma . donanımlı evet. aslında medical in fiyat politikası çok begenilmiyo nette biraz arastirirsanuz her yerde degisiyormys ıst.da doğum fiyatları pahaliymis ben epidurali sordum normal de sezeryan da 500 tl dediler. bana uygun geldi . sigorta karşılıyor . fark olarak 500 ödeniyor . içinde oda da var iki kusilikmis özel oda için extra odeniyormus o da uygundu .

benim kocam normaldede öyle onun için doğurmama gerek yok:) sıkıntı yaaa..ay bişey mi oldu ay şeker mi çıktı ay bilmemne..hiç zevkli diil bence..

Hemde nasıl yok şeker yok migren yediklerine dikkat et.Önceden de dikkat ederdim ama aman şunu yemiyim bşım ağrımasın yok şekerim mi çıktı diye düşünmezdim ne güzel herşeyi yerdim.Benim eşim de aynı hamileyim diye değil valla herzamanki hali.Hatta o beni böyle gördükçe 2.çocuğu istemiyo.

valla maşallah canım eşlerinize ay benimki normalde sinirli adamdır, isyankar kocam bana yaradı hamilelik sinirlenemiyo kuşum:)
bide ben aslan burcu eşim aslanın yükselenide aslan bebişte koç olursa tam olucaz:) o yuzden balığa denk getirmem lazım:)

demin lab. ile konuştum hamile olduğunuzdan çok önemli değil 6 saat açlık yeterliymiş, bu haftalarda 50grlık yükleme isterlermiş gerekirse 28. haftada 100grlık yükleme yaparlarmıs.
bide trioid ilacı içip gidilebilirmiş

Son düzenleme:

Benim eşimde aslan burcu canım ama hiç özelliklerini taşımıyor.Sinirli falan değildir.Şanslıyım valla onun gibi bir eşim olduğu içinO zaman senin için iyi olmuş değerlendir bu günleri.

kızlar sizin şeker migren gibi özel durumlariniz var fakat yine de olumlu olmaya bakın bence. pozitif neşeli enerjik olmak lazım. şahsen ben işten geldiğimde tv nin karşısında eşimle meyvemizi alıp keyfini çıkarmaya çalışıyorum.gün boyu bebisle ilgilenemedigimden ona yoğunlaşmaya çalışıyorum. seslenip okşuyoruz. bizim ufak bir kopegimiz var en kötü durumumda o bana çok arkadaş oynayıp vakit geçiriyoruz . küçük ailelerimize bir canlı eklenecek olması harika olacak belki zor şimdi. Sonra daha da zor olacak ama değecek tüm yasadiklarimiza :) hamileliğin keyfini çıkarmaya bakalım kendimizi özel ve ayrıcalıklı hissedelim ki sağlığımız, moralimiz, ve bebislerimiz iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…